|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
7.4.2008 14:15:53   
polly80
lp user posted image

danes spet nič niste pridne s čvekanjemuser posted image pa ko je takšno vreme,sem mislila,da bom imela ful dosti za prebrat..user posted image

anaj22-želim ti vse dobro!!!user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem imela že v 21.tednu nizek MV,zelo nizko posteljico-prek MV in glavico zelo nizko..pa vendar smo zdržali in upam,da še nekaj tednov..sicer imam jutri uz da vidimo kako in kaj,počutim se pa bolje..
kolko pa imaš dolg MV???

še eno vprašanje: a si med user posted image lahko barvaš lase ali to ni priporočljivo???ker mi je ena kolegica rekla,da lahko barva škoduje plodu,jaz pa tega še nikjer nisem zasledila...lepo prosim,če katera ve,če mi pove..ker jaz imam že kar nekaj sivih las (kljub temu,da še nisem tako starauser posted image ),pa bi si jih rada pobarvala,ampak user posted image pa res ne želim škodovati..pa ne bi si s peroksidom,samo z barvo iz dm.k frizerju tako ne morem,ker bi mi križ počil,če bi tam sedela 3 ure..user posted image prosim za nasvete..

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
7.4.2008 15:09:30   
tteeaa
Ojla!

Anaj22 - držim pesti,da bo vse okuser posted image user posted image user posted image .

Polly80 - jaz si tudi med nosečnostjo barvam lase, mi ni še noben rekel, da ne bi smela. je pa res, da sem preklopila na naravne barve, izdelane iz alg in ne vem česa še, ki jih lahko kupiš v Vivasani oz. podobnih trgovinah, pa mislim, da jih ima tudi Müller, DM pa ne.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
7.4.2008 15:26:20   
anaj22
Polly80 seveda da si lahko barvaš lase med nosečnostjo, edino barve mal slabše primejo.
Glede MV pa mi ni nič rekla kakšna je dolžina.

Hvala za user posted image , itak je tale enekcija bol preventiva, ni nujno da prekmalu rodim. Probam bit čim bolj optimistična, bom sam vse stvari mal prej pripravla kot bi jih drugač za vsak slučaj.

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
7.4.2008 15:45:53   
aleksandra silvija
Anaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nekaj časa naj tvoj user posted image  še vztraja na toplem v tvojem trebuščku!
Pa počivanje, v takšnem primeru ke pa kar priporočljivo.
Ja, pa saj si na bolniški?
Pa kako dolgi imaš MV?

Polly-ja, nič kaj veliko se ne dogaja pri nas junijčicah. Naši časi šele prihajajo,....user posted image

Barvanje? Veš kaj. Če si prebarvaš lase tu in tam ali 1-2-krat v user posted image  pa tudi ne more kaj veliko škodit. Saj prehajajo sestavine skozi lase v krvni obtok, tako tudi razne kreme, ličila, ampak,.......
Jaz sem si prebarvala lase na začetku decemra(blond prameni+ rjava+rdeča barva) in na ponovno barvanje-ampak ne vem kakšno, nameravam enkrat maja.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
7.4.2008 15:46:47   
aleksandra silvija
Glede MV pa mi ni nič rekla kakšna je dolžina.

Nisem prej tega videla.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
7.4.2008 16:10:05   
polly80
hvala za odgovore,saj si res moram pobarvat,da ne bom ob porodu čisto siva,kaj bo pa mislilo bogo dete user posted image user posted image user posted image user posted image

anaj22-vem da je za preventivo,saj boljše..prav,da si prej pripraviš,tudi jaz samo kozmetiko še nabavim drug teden,potem pa le kufre še pripravim,tako za vsaj slučaj..smo le že v 33.tednu,pa nikoli ne veš,kdaj se začne..seveda upam,da še ne tako kmalu..je pa dobro met vsaj osnovno pripravljeno..
aleksandra silvija-kako kaj tvoja dva nagajivčka??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4681
7.4.2008 16:40:44   
aleksandra silvija
dva nagajivčka??

O.k: Danes sta spet šla v šolo in vrtec po dolgem časuuser posted image .
polly-33 t?user posted image  Seveda, ti si 3 t pred mano. Ampak veš, moji tedi se mi zdijo še tako mičkeni, tvoji pa že kar skoraj, no-ne še, ampak,proti koncu, Ares????user posted image user posted image ...user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
7.4.2008 18:32:57   
Anonimen
Pozdravček še od mene.

Mi smo bili ta vikend malo na dopustu tako, da sem vas šele danes prebrala. Jaz sem v redu, edino trebuh raste in rasteuser posted image Le kam bom dala še dva meseca in poluser posted image ?

Anaj22 držim pesti, da bo vse v redu in da zdržiš vsaj do sredine majauser posted image

Jaz sem se v nosečnosti normalno barvala lase, sedaj nazadnje sem si celo pramena naredila.

Pogrešam Beybo, Kleopatro in Evo2008

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4683
7.4.2008 18:39:18   
polly80
aleksandra-silvija-user posted image super za tvoja otročička,da sta že boljša in da sta že zdrava..user posted image
ja,33.tednov se že kar čuje,ne?user posted image no,32.t+1 dan je,ampak sem v 33.tednu,se boljše čujeuser posted image

a sma danes edini čveki tu na forumu?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4684
7.4.2008 18:40:45   
polly80
kleopatra se je šele oglasila,ni še dolgo,kje pa je l.daisy????

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
7.4.2008 20:02:16   
Anonimen
točno l.daisy se tud že en čas ni oglasilauser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4686
7.4.2008 21:17:36   
aleksandra silvija
a sma danes edini čveki tu na forumu?
user posted image
Za 2user posted image  sem bila user posted image ,
za 3 user posted image  mi bo pa user posted image .user posted image

Ampak so res naše junijčice pobrisale,...... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
7.4.2008 21:18:15   
cv3rklic4
Dober večer, punce! Upam, da ste lepo preživele dan.

Kar se tiče spanja, imam očitno kar srečo, saj se ponoči ne zbujam, včasih moram edino na wc. Se mi pa pozna, da spim ponoči kakih 7 ur, ker moram čez dan še kako urico ali pa dve odspati, da zdržim do večera.

Ugotavljam, da bo tale dopust, ki sem ga vzela pred porodniško kar precej dobro izkoriščen. Ob dopoldnevih imam MŠ, potem pa popoldne delam eno raziskavo. Upam samo, da jo bom končala do poroda, ker ne vem koliko bo potem še časa. Sem mislila, da bom službo bolj pogrešala - pa je sploh ne user posted image user posted image user posted image

Jaz sem si tudi v nosečnosti že 2x pobarvala narastek, pa še enkrat računam da bom šla - konec maja, da bom lepa za v porodnišnico user posted image user posted image user posted image Samo da me kaj ne prehiti ...

Aja, kupila sem si kompresijske nogavice, pa se mi zdi da kar pomagajo - sicer sem jih imela čez vikend kar cel dan gor, tako kot so rekli v trgovini, pa je res pomagalo.

Želim vam lep večer, pa vsem, ki se slabo počutite ali pa imate bacile v bližini, želim da bi bilo čimprej bolje! user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
7.4.2008 21:19:03   
Anonimen
Ja upam, da bomo vsaj na tretjem delu takrat, ko bomo začele hoditi rojevatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4689
7.4.2008 21:20:08   
aleksandra silvija
konec maja

Ja, takrat bomo pa me napadle frizerske salone, pedikerje,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
7.4.2008 21:20:46   
aleksandra silvija
Ja upam, da bomo vsaj na tretjem delu takrat, ko bomo začele hoditi rojevat
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4691
7.4.2008 21:20:58   
Anonimen
Jaz se moram zaenkat pohvaliti, ker spim celo noč brez vstajanjauser posted image . Zgleda, da dormeo pomaga.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4692
7.4.2008 21:22:10   
aleksandra silvija
Ja upam, da bomo vsaj na tretjem delu takrat, ko bomo začele hoditi rojevat

Ninny, me sva bolj proti koncu meseca, pa se bova potrudili na RR, ko bodo ostale junijčice že pestovaleuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4693
7.4.2008 21:23:43   
Anonimen
Ja, midve bova res med zadnjimi. Jaz samo upam, da ne bom šla na koncu še k julijkamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4694
7.4.2008 21:24:39   
aleksandra silvija
Zgleda, da dormeo pomaga.

Potem moram otroka dati spat na dormeo. Ker mene največkrat zmotita prav onadva. Fantek se pride stiskat, pa hoče objet spat, pa potem še punčka pricaplja sredi noči, pa tamal gre lulat, potem se pa že user posted image  zbudi in začne s prekopicavanjem---podnevi pa user posted image .

Torej je bolj problem v tem, da naša otroka nimata pravega ležišča?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4695
7.4.2008 21:25:26   
aleksandra silvija
Jaz samo upam, da ne bom šla na koncu še k julijkam

Ah, si naša pa konec!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4696
7.4.2008 21:26:54   
Anonimen
Ja, čisto možno. Naj te potolažim, da ga pri nas tudi nima samo ona spi in spiuser posted image . Res je pridna, meni je prespala prvič noč pri dveh mesecih.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4697
7.4.2008 21:28:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Jaz samo upam, da ne bom šla na koncu še k julijkam

Ah, si naša pa konec!!!!!

saj bom v vsakem primeru ostala pri vasuser posted image . A si ti tvoja dva rodila na rok?

Neposredna povezava do sporočila: 4698
7.4.2008 21:30:52   
aleksandra silvija
Res je pridna, meni je prespala prvič noč pri dveh mesecih.

To je user posted image user posted image user posted image .
Naša pa je tudi v začetku lepo spala, v posteljici, pri 4-ih mesecih pa je šla v bolnišnico in jaz z njo. Tam je spala pri meni in tako smo zakomplicirali za,......
Čeprav od 5-ih let spi v sobi (prej je spala v svoji postelji v spalnici, se sama ni upala)ima zadnje tedne vse pogostejše nočne pohode v spalnico.

Pa bo že. Res pa je, da sedaj težje zaspim, ko me kdo zbudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
7.4.2008 21:33:28   
aleksandra silvija
A si ti tvoja dva rodila na rok?

Ne. Za punčko sem imela PDP 21.7---rodila 7.7.
Za fantka rok 14.1.----rodila 1.1.

Če bo user posted image  rojen 6.6., pravi user posted image , da gremo na vse meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo jaz imam pa dovolj,.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?
lenika

do 25. leta (3%)

do 30. leta (21%)

do 35. leta (46%)

do 40. leta (15%)

dokler bom lahko (7%)

ne razmišljam o tem (8%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!