Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:33:04
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Ma jaz nisem šla na čik, iščem pravega moškega, da vidijo tiste, ki so nad Janom navdušene, kaj je pravi moški
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:34:05
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, preliv je bil takooo tekoč. Kako ti uspe torto namazat? Sej nisi stepla smetane, ali pač? Eh, vaja dela mojstra. Bom mogla pa večkrat probat. Joj, kako nam bo hudo! Namazat? Saj nič ne namažeš .... Ko je pečena torta še v modelu jo samo preliješ s čokolado in pustiš, da se strdi .... (V MODELU!!!) Šele, ko jo ponudiš, jo daš iz modela ven... takrat je pa čokolada že čisto strjena .... A štekaš? Jst sm jo pa že včeri dala iz modela in danes mi ni bli jasno kako naj jo na vrhu namažem, ker je tako tekoče?! In je curljalo in kapljalo.... Ja kaj pa okoli torte, a ni bla nič namazana??? Se ne spomnim...sem jo pri tebi prehitro pojedla! Ker je čokolada tako tekoča, da curlja in kaplja, pricurlja tudi okoli torte ... Boš pa za drugič vedla ... OK. Vse jasno, sam še to mi razloži. Če jo ohladiš v modelu, kako jo pol iz modela prestaviš na pladenj??? Je pa takoooooo dobra!!!!!! Gruška, a si spregledala moj zadnji klic na pomoč??? Eh, kaj čmo, mam dve levi roki za take reči....se pa učim... GRUUUUUŠŠŠŠŠŠŠKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAA?????!!!!!?????? Earth calling! jaz sem jo na spodnjemu pladnu pustila in dala samo na krožnik
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:34:52
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Martita, ona ima tisti pladenj, ki se ga lahko razstavi!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:35:12
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Ma jaz nisem šla na čik, iščem pravega moškega, da vidijo tiste, ki so nad Janom navdušene, kaj je pravi moški no najdi še kaj skuba a boš 2 skadila??????
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:35:32
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, preliv je bil takooo tekoč. Kako ti uspe torto namazat? Sej nisi stepla smetane, ali pač? Eh, vaja dela mojstra. Bom mogla pa večkrat probat. Joj, kako nam bo hudo! Namazat? Saj nič ne namažeš .... Ko je pečena torta še v modelu jo samo preliješ s čokolado in pustiš, da se strdi .... (V MODELU!!!) Šele, ko jo ponudiš, jo daš iz modela ven... takrat je pa čokolada že čisto strjena .... A štekaš? Jst sm jo pa že včeri dala iz modela in danes mi ni bli jasno kako naj jo na vrhu namažem, ker je tako tekoče?! In je curljalo in kapljalo.... Ja kaj pa okoli torte, a ni bla nič namazana??? Se ne spomnim...sem jo pri tebi prehitro pojedla! Ker je čokolada tako tekoča, da curlja in kaplja, pricurlja tudi okoli torte ... Boš pa za drugič vedla ... OK. Vse jasno, sam še to mi razloži. Če jo ohladiš v modelu, kako jo pol iz modela prestaviš na pladenj??? Je pa takoooooo dobra!!!!!! Gruška, a si spregledala moj zadnji klic na pomoč??? Eh, kaj čmo, mam dve levi roki za take reči....se pa učim... GRUUUUUŠŠŠŠŠŠŠKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAA?????!!!!!?????? Earth calling! .... sorry, sem bla začasno suspendirana ... .... ma ne vem kakšen model imaš ... moj že ima spodnji del (pladenj) , pa samo "odprem" model in na tem pladnju narežem .... nič ne prestavljam nikamor ... razen na krožnike
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:36:44
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, preliv je bil takooo tekoč. Kako ti uspe torto namazat? Sej nisi stepla smetane, ali pač? Eh, vaja dela mojstra. Bom mogla pa večkrat probat. Joj, kako nam bo hudo! Namazat? Saj nič ne namažeš .... Ko je pečena torta še v modelu jo samo preliješ s čokolado in pustiš, da se strdi .... (V MODELU!!!) Šele, ko jo ponudiš, jo daš iz modela ven... takrat je pa čokolada že čisto strjena .... A štekaš? Jst sm jo pa že včeri dala iz modela in danes mi ni bli jasno kako naj jo na vrhu namažem, ker je tako tekoče?! In je curljalo in kapljalo.... Ja kaj pa okoli torte, a ni bla nič namazana??? Se ne spomnim...sem jo pri tebi prehitro pojedla! Ker je čokolada tako tekoča, da curlja in kaplja, pricurlja tudi okoli torte ... Boš pa za drugič vedla ... OK. Vse jasno, sam še to mi razloži. Če jo ohladiš v modelu, kako jo pol iz modela prestaviš na pladenj??? Je pa takoooooo dobra!!!!!! Gruška, a si spregledala moj zadnji klic na pomoč??? Eh, kaj čmo, mam dve levi roki za take reči....se pa učim... GRUUUUUŠŠŠŠŠŠŠKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAA?????!!!!!?????? Earth calling! jaz sem jo na spodnjemu pladnu pustila in dala samo na krožnik jap, treba je kupit pravi pladenj... npr onga teflonskega, ko lahk podn ločiš od "oboda", pol pa sam to daš stran, pa maš torto...če hočeš pa imet lepo lepo torto, je pa treba, še kaka steklen podstavek nabavit
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:37:02
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka skuba a boš 2 skadila?????? Evo me nazaj
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:38:17
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, preliv je bil takooo tekoč. Kako ti uspe torto namazat? Sej nisi stepla smetane, ali pač? Eh, vaja dela mojstra. Bom mogla pa večkrat probat. Joj, kako nam bo hudo! Namazat? Saj nič ne namažeš .... Ko je pečena torta še v modelu jo samo preliješ s čokolado in pustiš, da se strdi .... (V MODELU!!!) Šele, ko jo ponudiš, jo daš iz modela ven... takrat je pa čokolada že čisto strjena .... A štekaš? Jst sm jo pa že včeri dala iz modela in danes mi ni bli jasno kako naj jo na vrhu namažem, ker je tako tekoče?! In je curljalo in kapljalo.... Ja kaj pa okoli torte, a ni bla nič namazana??? Se ne spomnim...sem jo pri tebi prehitro pojedla! Ker je čokolada tako tekoča, da curlja in kaplja, pricurlja tudi okoli torte ... Boš pa za drugič vedla ... OK. Vse jasno, sam še to mi razloži. Če jo ohladiš v modelu, kako jo pol iz modela prestaviš na pladenj??? Je pa takoooooo dobra!!!!!! Gruška, a si spregledala moj zadnji klic na pomoč??? Eh, kaj čmo, mam dve levi roki za take reči....se pa učim... GRUUUUUŠŠŠŠŠŠŠKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAA?????!!!!!?????? Earth calling! .... sorry, sem bla začasno suspendirana*** ... .... ma ne vem kakšen model imaš ... moj že ima spodnji del (pladenj) , pa samo "odprem" model in na tem pladnju narežem .... nič ne prestavljam nikamor ... razen na krožnike ****** , prav ti je, kaj pa groziš skubi no al pa tak...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:38:19
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika skensal so jo . SKENSAL .... nova beseda izumljena .... SKENSLAL BARIKA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:38:20
|
|
|
|
levčica
|
Čeeer! Vam pa se dogaja, ca skooooomi dohajam, pa tile okvirji.... Scuba univerzalna pregrinjala za vozičke majo v Mullerju pa dost pocen so. Js sm zlo zadovoljna z njim. Taj Tristan in Tanayya vse najboljše Ajtak midva pa nisva po "jusu" pa ne paševa not Gruška o tej tvoji torti je pa tok govora, da jo bom (upam) jutr še js nardila. Me za nima kako bo ratal, vem pa da jo bo kmal zmanjkal, tko al drgač. Pa prosm, mal manj okvirčkov, da se člouk lažje znajde!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:39:03
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika skensal so jo . SKENSAL .... nova beseda izumljena .... SKENSLAL BARIKA skenslal ja, al nej po angleško napišem...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:39:18
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
No našla sem nekaj pravih moških, vsaka naj sama izbere:
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:40:17
|
|
|
|
potepinka
|
prvi trije so adijo no naprej hmmmmm......
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:40:59
|
|
|
|
barika
|
Scuba univerzalna pregrinjala za vozičke majo v Mullerju pa dost pocen so. Js sm zlo zadovoljna z njim. jap, po tole grem tud jst v "milerja", bi včasih prav prišu, da lahko grema ven tud ko dežuje.....dej mi sam povej, kje ima "zračnike"-a so ob strani Gruška a češ nardit seznam "smešnih" besed...al to prepustimo Ajtak, ona rada sezname dela
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:41:13
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica Pa prosm, mal manj okvirčkov, da se člouk lažje znajde!!! sej to je dons izjemoma, ker bi rade prišle do 100tke ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:42:12
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: levčica Pa prosm, mal manj okvirčkov, da se člouk lažje znajde!!! sej to je dons izjemoma, ker bi rade prišle do 100tke ... pa jaz sem se naučila zdaj sem pa obsedena
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:42:40
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška a češ nardit seznam "smešnih" besed...al to prepustimo Ajtak, ona rada sezname dela Barika, kar ti ga naredi, saj si jih ti začela iskat in seštevat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:42:47
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jaz tegale rezerviram
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:42:54
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, preliv je bil takooo tekoč. Kako ti uspe torto namazat? Sej nisi stepla smetane, ali pač? Eh, vaja dela mojstra. Bom mogla pa večkrat probat. Joj, kako nam bo hudo! Namazat? Saj nič ne namažeš .... Ko je pečena torta še v modelu jo samo preliješ s čokolado in pustiš, da se strdi .... (V MODELU!!!) Šele, ko jo ponudiš, jo daš iz modela ven... takrat je pa čokolada že čisto strjena .... A štekaš? Jst sm jo pa že včeri dala iz modela in danes mi ni bli jasno kako naj jo na vrhu namažem, ker je tako tekoče?! In je curljalo in kapljalo.... Ja kaj pa okoli torte, a ni bla nič namazana??? Se ne spomnim...sem jo pri tebi prehitro pojedla! Ker je čokolada tako tekoča, da curlja in kaplja, pricurlja tudi okoli torte ... Boš pa za drugič vedla ... OK. Vse jasno, sam še to mi razloži. Če jo ohladiš v modelu, kako jo pol iz modela prestaviš na pladenj??? Je pa takoooooo dobra!!!!!! Gruška, a si spregledala moj zadnji klic na pomoč??? Eh, kaj čmo, mam dve levi roki za take reči....se pa učim... GRUUUUUŠŠŠŠŠŠŠKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAA?????!!!!!?????? Earth calling! .... sorry, sem bla začasno suspendirana ... .... ma ne vem kakšen model imaš ... moj že ima spodnji del (pladenj) , pa samo "odprem" model in na tem pladnju narežem .... nič ne prestavljam nikamor ... razen na krožnike Ma meni ni nič več jasno. Jaz mam model , tisti iz teflona, ga odprem, gre rob stran, a pol pa naj torto kar na tistem dnu od pekača pustim? Pa saj tam se ne sme rezat? Kaj pa če bi jo dala rada ne en lep pladen za na mizo? Take torte res ne bi rada skrivala v kuhinji?!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:43:05
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: levčica Pa prosm, mal manj okvirčkov, da se člouk lažje znajde!!! sej to je dons izjemoma, ker bi rade prišle do 100tke ... pa jaz sem se naučila zdaj sem pa obsedena a ni fajn
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:43:20
|
|
|
|
Oranža
|
HAAAAAALLLLOOOOOOOO Kwa nej rečem razen tega da ste čist potrapale Potepinka ful dober podpis . Tanayya a si fan?? Ej punce dkdo bo pa ju3 vstal?? Gruška hvala za obrazložitev Slivine familje . Je velikaaaaaaaa . Smo pa dons v arboretumu naleltel na družino s 6 otroki Bravo mami+oči . Punce pa dejte no te čike stran vržt . Se pa fajn lohk shujša ja.....če kadiš hrane sploh ne nucaš velik ...kofe pa 3 čike pa je to to A se bo še kej dogajal al jo boste zdej spet popihale
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:43:52
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, preliv je bil takooo tekoč. Kako ti uspe torto namazat? Sej nisi stepla smetane, ali pač? Eh, vaja dela mojstra. Bom mogla pa večkrat probat. Joj, kako nam bo hudo! Namazat? Saj nič ne namažeš .... Ko je pečena torta še v modelu jo samo preliješ s čokolado in pustiš, da se strdi .... (V MODELU!!!) Šele, ko jo ponudiš, jo daš iz modela ven... takrat je pa čokolada že čisto strjena .... A štekaš? Jst sm jo pa že včeri dala iz modela in danes mi ni bli jasno kako naj jo na vrhu namažem, ker je tako tekoče?! In je curljalo in kapljalo.... Ja kaj pa okoli torte, a ni bla nič namazana??? Se ne spomnim...sem jo pri tebi prehitro pojedla! Ker je čokolada tako tekoča, da curlja in kaplja, pricurlja tudi okoli torte ... Boš pa za drugič vedla ... OK. Vse jasno, sam še to mi razloži. Če jo ohladiš v modelu, kako jo pol iz modela prestaviš na pladenj??? Je pa takoooooo dobra!!!!!! Gruška, a si spregledala moj zadnji klic na pomoč??? Eh, kaj čmo, mam dve levi roki za take reči....se pa učim... GRUUUUUŠŠŠŠŠŠŠKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAA?????!!!!!?????? Earth calling! .... sorry, sem bla začasno suspendirana ... .... ma ne vem kakšen model imaš ... moj že ima spodnji del (pladenj) , pa samo "odprem" model in na tem pladnju narežem .... nič ne prestavljam nikamor ... razen na krožnike Ma meni ni nič več jasno. Jaz mam model , tisti iz teflona, ga odprem, gre rob stran, a pol pa naj torto kar na tistem dnu od pekača pustim? Pa saj tam se ne sme rezat? Kaj pa če bi jo dala rada ne en lep pladen za na mizo? Take torte res ne bi rada skrivala v kuhinji?! ja pol dej pa peki papir spodi, pa lepo ven vzameš
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:44:23
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška a češ nardit seznam "smešnih" besed...al to prepustimo Ajtak, ona rada sezname dela Barika, kar ti ga naredi, saj si jih ti začela iskat in seštevat eh, pa jst nisem zeznam frik
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:44:53
|
|
|
|
potepinka
|
jaz bom kar tega vzela
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:45:39
|
|
|
|
levčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Scuba univerzalna pregrinjala za vozičke majo v Mullerju pa dost pocen so. Js sm zlo zadovoljna z njim. jap, po tole grem tud jst v "milerja", bi včasih prav prišu, da lahko grema ven tud ko dežuje.....dej mi sam povej, kje ima "zračnike"-a so ob strani "zračnik" ima samo en spredaj "pred obrazom"
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......