Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:54:11
|
|
|
|
levčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: levčica IZVIRNO SPOROČILO: barika Scuba univerzalna pregrinjala za vozičke majo v Mullerju pa dost pocen so. Js sm zlo zadovoljna z njim. jap, po tole grem tud jst v "milerja", bi včasih prav prišu, da lahko grema ven tud ko dežuje.....dej mi sam povej, kje ima "zračnike"-a so ob strani "zračnik" ima samo en spredaj "pred obrazom" a potem je dost, da pride zrak do njega, sej stane pa 10€, al ne... zraka pride dost, vsaj moj do zdej ni nč protestiru pa tut v nezavest zarad pomanjkanja zraka ni padu , kok pa stane pa ne vem ampak sem ga takrat kupila čist tko za vsak slučaj, k se mi je zdela cena zlo OK
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:55:04
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Tanayya, a boš kaj komenitirala njegovo goloto, ne morem reči lepoto
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:55:16
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 sm mogla it pogledat k sm dobila sms.. ej debeluška hvala no......res!Bom lažje zaspala ,pa teb gruška da si me zbudila dejmo Jan!Jan rulz dobrodošla zdaj pa pejt za nazaj brat ker danes gremo do 100
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:55:18
|
|
|
|
scubadiver
|
Levčica ful hvala da si povedala za tele plahte. Tok da če mi slučajno brat ne bo dal, da jo grem raj v Muller kupit. Tannya sem pa vzela dons un "klun" proti soncu. je fajn veš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:56:04
|
|
|
|
barika
|
a ste opazle, 1x so skrolerji manjši, drugič pa večji....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:57:03
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika a ste opazle, 1x so skrolerji manjši, drugič pa večji.... Kdo? A je to tud kej za na kruh namazat?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:57:27
|
|
|
|
levčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Tannya sem pa vzela dons un "klun" proti soncu. je fajn veš Kje si ga pa dobila? Js sm pr nas v BC vpražala, pa ga nimajo. Kok pa stane?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:57:33
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Tanayya je šla spet na cesto
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:57:46
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 sm mogla it pogledat k sm dobila sms.. ej debeluška hvala no......res!Bom lažje zaspala ,pa teb gruška da si me zbudila dejmo Jan!Jan rulz ... še dobr da si mi prej dala ta novo cifro ... sem loh naredila dobro delo in te priklicala nazaj ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:57:50
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Tudi jaz imam to banjico, Scuba in sem zanjo dala 22 evrov v (bivšem) Arielu. Mislim, da jo je potem kupila še Manca in dala zanj prav toliko. Je pa brez nastavka za veliko banjo, ampak nič zato, ker jo damo itak notri v banjo, drugače je cela kopalnica mokra. Je pa super banjica! ps.Manca- Plestenjak je jedel kosilo s svojo mamico Scuba, nesi banjico nazaj...po moje so te dvojno nategnili . Pri meni je bilo isto, ko smo kupovali stolček za v avto...ko je vtipkala kodo je bila cena 2x večja kot je v resnici...še dobro da sem bila pozorna in sem opozorila na to.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:58:17
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Tanayya je šla spet na cesto pa sendvič ma v roki
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:58:21
|
|
|
|
Oranža
|
A ve mene ignorirate al kva je zdej to Packe Gruška še ena za na tvoj seznam: zeznam frik - seznam frik (Barika)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:59:28
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža A ve mene ignorirate al kva je zdej to Packe Gruška še ena za na tvoj seznam: zeznam frik - seznam frik (Barika) ku ku
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:59:30
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Tannya sem pa vzela dons un "klun" proti soncu. je fajn veš WTF o čem ti to....mi bi tud vedli
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:01:50
|
|
|
|
gruška
|
1. jegrat - regrat (scuba) 2. advatar - avatar (debeluška) 3. modelatorji - moderatorji (potepinka) 4. skensal - skenslal (barika) 5. zeznam frik - seznam frik (barika) Tista, ki jih bo imela do novembra največ - časti pijačo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:02:06
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: Oranža A ve mene ignorirate al kva je zdej to Packe Gruška še ena za na tvoj seznam: zeznam frik - seznam frik (Barika) ku ku Ne Oranža to pa ne Sm nazaj ne morem spat, čeprav moram bit ob 7 ih pri okulistu s tamalim
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:02:15
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: barika a ste opazle, 1x so skrolerji manjši, drugič pa večji.... Kdo? A je to tud kej za na kruh namazat? tist ob strani(na desni), ko klikneš, pa se lahko nižje dol na ekranu prestaviš..al kok bi ti to povedla
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:02:41
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Tannya sem pa vzela dons un "klun" proti soncu. je fajn veš Kje si ga pa dobila? Js sm pr nas v BC vpražala, pa ga nimajo. Kok pa stane? V BC v Šiški. Stane 21 EUR če me niso tud tle nategnili http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168499
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:02:56
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Tannya sem pa vzela dons un "klun" proti soncu. je fajn veš WTF o čem ti to....mi bi tud vedli una velka grda črna strehca, k je k en klun ... pa na vse vozičke (skoraj ) paše... namest marele...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:03:04
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Tanayya je šla spet na cesto pa sendvič ma v roki Oranža, Erna ni bolana, ampak ma sam driskoooooo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:03:07
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška 1. jegrat - regrat (scuba) 2. advatar - avatar (debeluška) 3. modelatorji - moderatorji (potepinka) 4. skensal - skenslal (barika) 5. zeznam frik - seznam frik (barika) Tista, ki jih bo imela do novembra največ - časti pijačo no zaenkrat vodi barika
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:03:25
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: barika a ste opazle, 1x so skrolerji manjši, drugič pa večji.... Kdo? A je to tud kej za na kruh namazat? tist ob strani(na desni), ko klikneš, pa se lahko nižje dol na ekranu prestaviš..al kok bi ti to povedla Aja to pa vem kaj je.. pa tko povej a ne pr men je vedno enak
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:03:29
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, preliv je bil takooo tekoč. Kako ti uspe torto namazat? Sej nisi stepla smetane, ali pač? Eh, vaja dela mojstra. Bom mogla pa večkrat probat. Joj, kako nam bo hudo! Namazat? Saj nič ne namažeš .... Ko je pečena torta še v modelu jo samo preliješ s čokolado in pustiš, da se strdi .... (V MODELU!!!) Šele, ko jo ponudiš, jo daš iz modela ven... takrat je pa čokolada že čisto strjena .... A štekaš? Jst sm jo pa že včeri dala iz modela in danes mi ni bli jasno kako naj jo na vrhu namažem, ker je tako tekoče?! In je curljalo in kapljalo.... Ja kaj pa okoli torte, a ni bla nič namazana??? Se ne spomnim...sem jo pri tebi prehitro pojedla! Ker je čokolada tako tekoča, da curlja in kaplja, pricurlja tudi okoli torte ... Boš pa za drugič vedla ... OK. Vse jasno, sam še to mi razloži. Če jo ohladiš v modelu, kako jo pol iz modela prestaviš na pladenj??? Je pa takoooooo dobra!!!!!! Gruška, a si spregledala moj zadnji klic na pomoč??? Eh, kaj čmo, mam dve levi roki za take reči....se pa učim... GRUUUUUŠŠŠŠŠŠŠKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAA?????!!!!!?????? Earth calling! .... sorry, sem bla začasno suspendirana ... .... ma ne vem kakšen model imaš ... moj že ima spodnji del (pladenj) , pa samo "odprem" model in na tem pladnju narežem .... nič ne prestavljam nikamor ... razen na krožnike Ma meni ni nič več jasno. Jaz mam model , tisti iz teflona, ga odprem, gre rob stran, a pol pa naj torto kar na tistem dnu od pekača pustim? Pa saj tam se ne sme rezat? Kaj pa če bi jo dala rada ne en lep pladen za na mizo? Take torte res ne bi rada skrivala v kuhinji?! Veš, lahko kupiš tak plastičen nožek, ki je primeren za rezanje peciva v takih pekačih...od WMF-ja.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:03:30
|
|
|
|
barika
|
ve mene ignorirate al kva je zdej to Packe Gruška še ena za na tvoj seznam: zeznam frik - seznam frik (Barika) IZVIRNO SPOROČILO: Oranža A ve mene ignorirate al kva je zdej to Packe Gruška še ena za na tvoj seznam: zeznam frik - seznam frik (Barika) se svojim foram režim...bom malega zbudla...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:04:32
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška 1. jegrat - regrat (scuba) 2. advatar - avatar (debeluška) 3. modelatorji - moderatorji (potepinka) 4. skensal - skenslal (barika) 5. zeznam frik - seznam frik (barika) Tista, ki jih bo imela do novembra največ - časti pijačo sam če bom to jst, pridete ve v Celje, pa že skor 1 let nisem potepinke vidla...tak da bo to idealna priložnost
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......