Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 20:55:08
|
|
|
|
kodrana
|
punce dajte mi pomagat. a ve katera kje je trgovina KIK v ljubljani?
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 20:59:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana punce dajte mi pomagat. a ve katera kje je trgovina KIK v ljubljani? Mislim da je ni. Da je samo v Kranju. In men se zdi, da je bila prav Edinaos danes tam v šopingu...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 21:03:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: kodrana punce dajte mi pomagat. a ve katera kje je trgovina KIK v ljubljani? Mislim da je ni. Da je samo v Kranju. In men se zdi, da je bila prav Edinos danes tam v šopingu... da jaz sem bila danes v KR v KIK trgovini. Za LJ pa mislim, da je ni.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 21:06:18
|
|
|
|
barbaw
|
Kodrana na njihovi strani ni zadetka za poslovalnico v Lj, tako da je po vsej verjetnostni ni. Je pa baje 10 trgovin trenutno v Slo in jih nameravajo odpreti vsega skupaj 70.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 21:10:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ pa kje jih ti pobiraš? Možev šef po mailu skrbi, da mi ni dolgčas IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem malo razmišljala in upam, da se bo Špelin@ strinjala z menoj. Torej, odpustnic ni dokler ne odpremo 4. dela. Joj, pazi, da ne bo zdaj prehitro naklofanih manjkajočih 22 strani edinaos, fino, da je bil šoping uspešen Pa nehaj me rajcati s tvojo slastno sadno kupo (pa vidim, da aurora28 in **** tudi nekaj podobnega meljeta ) - danes sem požrla že pol kile jagod in pol kile grozdja, imam samo še par kilavih jabolk Ampak jaz bi šeeeeeeeeeee IZVIRNO SPOROČILO: Taula Danes sem končala z službo za nekaj časa. Zdaj pa noge v luft Soncnica Sandra ***, za avto. Grem zdaj poglodat še kakšno jabolko
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 21:14:37
|
|
|
|
barbaw
|
špelin@ možev šef? Si ti meni malo sumljiva.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 21:20:44
|
|
|
|
Anitka
|
Oj! Punce jaz sem se pa prej tako najdela, da se bom razpočila. Sem šla popoldne malce v nabavo, potem pa je dragi skuhal večerjo (kitajsko). Je bila Pa navalila sem še na lubenico, katere že zelooooooo dolgo nisem pojedla. Je bila fantastična Sem bila tudi jaz v Kik-u, a v Avstriji in sem kupila dva paketka potiskanih tetra plenic in eno spalno srajco z gumbi, katero bom vzela zraven v P, ker mi tisti žaklji v bolnišnici (včasih ti pri nas dajo 8 št. preveliko) niso najbolj všeč. Sicer imam doma pižame za , a po porodu bom morala imeti srajco. Je bila taka luštkana z medvedki in bo za P čisto o.k. Bom še eno nabavila. V trgovini Takko pa sem si privoščila dva zgornja dela, ker mi zaradi bušija vse majce vleče gor in potem je buši na mrazu. Pa nabavila sem si specialne vložke - roza Vir 80 . pri nas v P jih dobiš le en paket in to je to. Pa nabavljala sem seveda tudi špecerijo. Zdaj pa letim pod tuš in zatečene noge v luft
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 21:33:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw špelin@ možev šef? Si ti meni malo sumljiva. Bom karikirala: samo okom, ne i skokom Ne, resno: on pošilja maile bolj mojemu , ampak jih jaz pridno prestrežem, ker je občasno vmes tudi kakšna dobra fora Od jeze, ker so jabolka zanič, sem se lotila banjice sladoleda Planica
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 21:38:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Kodrana: kolikor jaz vem, trgovine , oziroma diskonta s tekstilom KIK v Ljubljani ni. Je pa v Kranju v ONC centru, to je v tistem delu kot je Mercator, samo čez cesto, ali pa za Merkurjem.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 21:41:14
|
|
|
|
kodrana
|
hvala za odgovore punce. ju3 greva v lj., da grempo materijal za diplomo.. pa sem hotla it še v kik. špelin jaz imam še 1200 mailov za pogledat.. Anitka za nakupe. glede spalne srajčke bo ena najbrš premalo, ker bo čišča in bo najbrš kar treba zamenjat enkrat na dan perilo in srajčke.. da si ne boš uničila lepe spalne srajčke.. pa še za dojenje so bolj priporočjive pižame-po moje..samo dvigneš zgornji del in je..
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 21:44:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah bedaaaaa. Tale BB. Sploh ni fer to ej. Razočaranje totalno.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 21:45:07
|
|
|
|
Anitka
|
Kodrana za P bom ziher še kakšno nabavila. Ima pa ta gumbe po celem navzdol, tako da odpnem zgoraj in že dojimo Za doma imam pa s hlačami, zgornji deli pa so narejeni za dojenje. In jutri dobro zrihtaj.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 21:46:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ah bedaaaaa. Tale BB. Sploh ni fer to ej. Razočaranje totalno. Se podpišem
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 21:49:28
|
|
|
|
kodrana
|
**** mene je tud čist šokiral. ah, tale Sandi bi mogu it vn.. k men se je čit zas**** s tisto nehumanostjo. Anitka dobro razmišljaš. super srajčka, če je na gumbe . grem se jst stiskat k mojemu. pa glavobol me je spet prijel. kot, da imam mačka. grozno.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 21:52:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ah bedaaaaa. Tale BB. Sploh ni fer to ej. Razočaranje totalno. Kakšno goljufanje , saj se vidi po št. glasov da je poden od podna. Ej jaz navijam, da v tem tednu Seba in Dejan prostovoljno zapustita hišo BB. Ker to jih res nateg ujejo...... Letošnji BB je res en velik AMATER
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 21:52:23
|
|
|
|
aurora28
|
BB beda od bede, zdaj pa bo itak tak dolgčas ko je šla Damjana.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 21:52:25
|
|
|
|
barbaw
|
ko ste glih pri spalnih srajcah. Meni je bilo v P tako vroče, da sem se tuširala na 3 ure. xxx spalnih srajc. Ne spomnim pa se kako so bili vložki porihtani. Vem, da jih je bilo dovolj. Sicer pa je trgovina 10m od P.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:00:12
|
|
|
|
aurora28
|
Meni je pa kar žal, da je šla Damjana ven. Škoda, zdaj bo pa itak dolgčas, ker gospodarji se sploh ne znajo it.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Meni je pa kar žal, da je šla Damjana ven. Škoda, zdaj bo pa itak dolgčas, ker gospodarji se sploh ne znajo it. SE PODPIŠEM POD TO.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kodrana za P bom ziher še kakšno nabavila. Ima pa ta gumbe po celem navzdol, tako da odpnem zgoraj in že dojimo Za doma imam pa s hlačami, zgornji deli pa so narejeni za dojenje. In jutri dobro zrihtaj. Jaz že 3 mesece noro iščem tako spalno pižamo, da ima zgoraj gumbe, pa jo ne dobim. Kje se jih da nabavit??
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:12:41
|
|
|
|
Anitka
|
Edinaos spalne srajce z gumbi imajo v Kik-u. Sem dala zanjo 8,49 evra. Če jih najdem pa še kje drugje pa ti sporočim. Pižame za in hkrati za dojilje pa sem naročila preko kataloga LaRedoute.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:14:18
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmmm? A vi to resno mislite spalne srajce sabo nosit? Koliko pa? Ker v prvih dneh je čišča tako močna, da je nobeni vložki ne zadržijo in so po 2 ali pa 5 srajc krvavih nekaj čisto običajnega... Ne bit hude ampak samo vprašam?? Ali se to pogovarjate za potem doma?
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:15:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edinaos spalne srajce z gumbi imajo v Kik-u. Sem dala zanjo 8,49 evra. Če jih najdem pa še kje drugje pa ti sporočim. Pižame za in hkrati za dojilje pa sem naročila preko kataloga LaRedoute. no, ja jaz sem jih danes prav tam vidla, in sicer en ogromne velikosti (ne samo en XL, ampak XXXL, XXXXL...) pa niso mi bile všeč Kje se da dobiti ta katalog??
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:16:50
|
|
|
|
Anitka
|
**** jaz si bom ene dve vzela za vask slučaj, če mi bojo dali dosti prevelike ali če ne dobim nove pravočasno, sploh v času obiskov, ko bom hodila po hodniku in ne bi rada v krvavi naokrog skakala.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.4.2008 22:18:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** hmmmm? A vi to resno mislite spalne srajce sabo nosit? Koliko pa? Ker v prvih dneh je čišča tako močna, da je nobeni vložki ne zadržijo in so po 2 ali pa 5 srajc krvavih nekaj čisto običajnega... Ne bit hude ampak samo vprašam?? Ali se to pogovarjate za potem doma? jaz bi imele eno za doma, tako da bo komot za moje mlekarne Ne s sabo jaz ne mislim, nosit spalne srajce. VE?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?