|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
3.4.2008 22:00:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: yudit

Ma dost o KMuser posted image user posted image , povejta kaj še kuhate malim pa kak ribe pripravljate...

ma jst najraj nardim ribo v soli pečeno, samo ne vem a je to ok za otrokauser posted image k slana ni ful,m čist normalno , dedc si še dosoliuser posted image sam nisem ziher če je kuluser posted image

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3701
3.4.2008 22:03:36   
yudit
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

MATR RAZTURAMuser posted image user posted image ups....

yudit jaz sem sam enkrat šla u solarij za 10 min, pa sem zaspala notriuser posted image in ko je blo konc in se je oni vrag dvignu gor in se je luč pržgala, sem se tolk vstrašla, da sem treščla pokonci in ful z glavo zarezala v one žarnceuser posted image sem rekla nkul večuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matr si me nasmejala, dans sem bila v stoječemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
3.4.2008 22:05:07   
yudit
Ula ne zamerit ampak jaz se še smejimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
3.4.2008 22:08:18   
rumba
Ulla, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
3.4.2008 22:11:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image ja sj je za smejat user posted image sam kaj, ko je blo pa tak fajn toplo pa muzka je špilala, me je pa zmanjkalouser posted image  

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3705
3.4.2008 22:13:10   
yudit
Kaj ste že vse šleuser posted image če vas ni pol pa jaz tud šibam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
3.4.2008 22:17:22   
rumba
Ulla, si vsaj kaj barve dobila?user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
3.4.2008 22:21:18   
Anonimen
ma kaj pa vem, ko sem že od prej mela mal farbe, sam kolegica je skoz hodla in me je enkrt zravn zvlekla....sem se v mislih hitro vživela v zlatorjavo poltuser posted image user posted image no, iz tega ni blo nč, sam solarij sem skor razbilauser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3708
3.4.2008 22:26:31   
pupi
Joj ste načvekaleuser posted image user posted image , kar dve strani!!!

Jaz sem dala Naji makarone kar navadne tušove, prarvzaprav sem nam 1x naredla makaron flajš s pišekom, danes pa zeljne krpice in je jedla. Mleko: one skutke junior ji dajem, pa fruhtcverge, puding sem ji dala za koštat oz. ga je maznila pa ni blo nič, tak da boma to tudi naprej prakticirale. Aja pa špinačo sem tudi na mleku naredla in pire tak da je bla na udaru in blo reakcije. Mislim pa da lahko jejo že makarone saj pa rumenjak že tudi lahko jejo. Samo jaz še ji ga nisem dala.

Ne morem vam prav sledit, ker mam še drugo delo, saj tak vse vete kajuser posted image user posted image . Ko diplomiram pa se me spet ne bote mogle rešiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
3.4.2008 22:29:36   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: yudit

pupi-saj moja se tud še nič ne postavlja na noge, sam takrat ko začne po meni lazituser posted image , ko je na tleh pa sploh se nezanima kaj dostuser posted image ko pa jo damo na trbuščka se hitro na hrbet obrne al pav rikvercuser posted image .Sploh zanimanja nima ma nevem valjda bojo naše tud začeleuser posted image

Naša se tudi ne plazi! No nekaj rotira po podlagi pa pod kavc pride pol pa ne more ven,user posted image user posted image samo to se meni zdi da se ji bolj drsi kot pa plazi. Do dalinca pa vedno pride, čeprav ne vem kak. user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
3.4.2008 22:35:22   
Anonimen
pupi to je čist ok za začetek...ula je taprvo se rikverc pomikala, ko se je uprla na roke in jo je nazaj odneslouser posted image no, pol jo je ena smet tolk znervirala, da se je naprej potegnla in je poštudirala to....je neki cajta se vlačla po stanovanju ko en ranjen partizanuser posted image naslenje je blo hop na kolena in par korakov, pa na trebuh in hitr puzat....zdej še sam po kolenih šiba in vstaja, kjer se le da in afne guncauser posted image tko da sej bo...

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3711
3.4.2008 22:35:47   
baja*
majrim vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
3.4.2008 22:52:15   
yudit
Babike lahko noč grem spat fajn spiteuser posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
3.4.2008 23:22:20   
Afnica
Pedipedke...tiste, ki niste dobile ZS ga dobite zjutraj. Mi monitor crkuje. user posted image  

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
4.4.2008 8:22:13   
Ajvy
jjjjjjjjjuuuuuuuuttttttttttttrrrrrrrrrrrrroooooooooooo

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
4.4.2008 8:26:08   
Ajvy
Pupi in Yudit..vajine dve se ne plazita, zato pa jesta vse mogoče...naša bo prej shodila, ko da bo dala kak večji košček v usta...tak da ne se sekirat vsak otrok vse ob svojem času.....nič prej in nič kasneje.....

moram vam povedat, kaj je bilo včeraj...grem premešat njeno kosilo...pa TArja po vseh štirih, pa se dere mama mama ...sem mislila ,da me bo kar dol vrglo...ker prej nikoli ni kazala interesa...pa kr naenkrat..user posted image user posted image

punce, hvala za čestitke....so mi pomagale, da sem ga spet sesula....mam rada kocke...ampak doma, kjer me noben ne more ogult do gat....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
4.4.2008 8:27:49   
yudit
Dobro jutro, mi smo že pokonci mala se igra jaz pa pijem prvo kavouser posted image Spala sem full slabo Lea je spala dokaj vredi jaz pa ničuser posted image u zadnje cajte me je fulll strah spati z malo sama ko moj dela.user posted image user posted image Sonček je že zunaj tak da še malo pa šibamo spet ven na sončka.. Moja pupa dans ima 8 mescevuser posted image user posted image pa kaj si nor ta hitro teče cajt.....Zanima me kake kreme uporabljate zdaj za zunaj za male, mislim za na obraz zdaj ko je sonce. Jaz ji namažem sam z bepanthenom ker nevem kako naj kupim...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
4.4.2008 8:32:51   
anja7
Majrim mal z zamudo VSE NAJBOLJŠE!
Pa za vse naše male Julijčke, ki ste že praznoval obmesečnice user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi mamo pa zdele ob pol desetih zobarja.No Tilen ga ima, Me je kr groza, kako bo to zgledal, ker še doma ni šans, da mu v usta pogledaš.

Morm pa spet mal pojamrat, da spet nič ne spimo. Moj je danes ponoč reku, da če se tole ne bo nehak, da se bom jaz en dan zdrla, njemu bo pa srce odpoveduuser posted image . Takle mamo. Pol javm, kako smo opravl.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
4.4.2008 8:54:48   
SANEK1
dobro jutro...

Vidim da sem včeraj spet zamudla debatouser posted image

Glede:- KM, Živa ga je dobila do zdaj 1x, ostale mlečne izdelke ala skutice, jogurti, kisla smetana pa že kar nekja časa mažeuser posted image
- makarone, že je od 6 meseca, in sicer Šparove polnozernete ohne eiuser posted image , Rumba, tudi jaz ji jih makarone z meskom še spasiram.

- pomarančo tudi že probala, ker nam je v toplicah zmanjakalo sokeca in je bla ful žejna in je cuzala krhlje, samo je blo mojega strah, da ne bo prevlkega kosa dol požrla in ni več pustiluser posted image
Yudit, to da majo rdečo rit je normalno, baje pa nič ne peče.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
4.4.2008 9:18:03   
Ajvy
Lea čestitke za 8. mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
4.4.2008 9:20:46   
tinispela
Jutro, mi smo spali tako tako...Ob pol petih je bla zbujena ko čuk pol pa še eno urouser posted image  Drgač se zdajle igra, pol pa šibava ven. Sam upam da me ne bo spet alergija matrala, kot dva dni nazaj, groza...
Še glede mleka, jaz ji dajem samo adaptirano in pa mlečne izdelke. Ima pa ful rada jogurte in skuto.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
4.4.2008 9:21:19   
Ajvy
user posted image  to go....za vse

Anja..upam ,da lepo opravite pri zobarju, nas je samo pobarala zaradi instant čaja..drugače je bilo pa v redu...Tarja se je itak samo smejala..pa še pasal ji je , ko jo je una po zobeh čohala..user posted image

Yudit..jst mam še vedno uno Bubchen kremo ....čist navadno....

Sanek...vaša pa že orenk je...sem ji zadnjič kus kus naredila, pa je bil prevelikuser posted image  tak da mi smo bolj finiuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
4.4.2008 9:21:55   
Afnica
Moj sine je danes naredil 4 korake. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
4.4.2008 9:36:07   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

Moj sine je danes naredil 4 korake. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
4.4.2008 9:53:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

BRAVO LAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?