Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 22:00:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: yudit Ma dost o KM , povejta kaj še kuhate malim pa kak ribe pripravljate... ma jst najraj nardim ribo v soli pečeno, samo ne vem a je to ok za otroka k slana ni ful,m čist normalno , dedc si še dosoli sam nisem ziher če je kul
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 22:03:36
|
|
|
|
yudit
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 MATR RAZTURAM ups.... yudit jaz sem sam enkrat šla u solarij za 10 min, pa sem zaspala notri in ko je blo konc in se je oni vrag dvignu gor in se je luč pržgala, sem se tolk vstrašla, da sem treščla pokonci in ful z glavo zarezala v one žarnce sem rekla nkul več matr si me nasmejala, dans sem bila v stoječem
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 22:05:07
|
|
|
|
yudit
|
Ula ne zamerit ampak jaz se še smejim
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 22:08:18
|
|
|
|
rumba
|
Ulla,
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 22:11:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sj je za smejat sam kaj, ko je blo pa tak fajn toplo pa muzka je špilala, me je pa zmanjkalo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 22:13:10
|
|
|
|
yudit
|
Kaj ste že vse šle če vas ni pol pa jaz tud šibam...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 22:17:22
|
|
|
|
rumba
|
Ulla, si vsaj kaj barve dobila?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 22:21:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ma kaj pa vem, ko sem že od prej mela mal farbe, sam kolegica je skoz hodla in me je enkrt zravn zvlekla....sem se v mislih hitro vživela v zlatorjavo polt no, iz tega ni blo nč, sam solarij sem skor razbila
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 22:26:31
|
|
|
|
pupi
|
Joj ste načvekale , kar dve strani!!! Jaz sem dala Naji makarone kar navadne tušove, prarvzaprav sem nam 1x naredla makaron flajš s pišekom, danes pa zeljne krpice in je jedla. Mleko: one skutke junior ji dajem, pa fruhtcverge, puding sem ji dala za koštat oz. ga je maznila pa ni blo nič, tak da boma to tudi naprej prakticirale. Aja pa špinačo sem tudi na mleku naredla in pire tak da je bla na udaru in blo reakcije. Mislim pa da lahko jejo že makarone saj pa rumenjak že tudi lahko jejo. Samo jaz še ji ga nisem dala. Ne morem vam prav sledit, ker mam še drugo delo, saj tak vse vete kaj . Ko diplomiram pa se me spet ne bote mogle reši
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 22:29:36
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: yudit pupi-saj moja se tud še nič ne postavlja na noge, sam takrat ko začne po meni lazit , ko je na tleh pa sploh se nezanima kaj dost ko pa jo damo na trbuščka se hitro na hrbet obrne al pav rikverc .Sploh zanimanja nima ma nevem valjda bojo naše tud začele Naša se tudi ne plazi! No nekaj rotira po podlagi pa pod kavc pride pol pa ne more ven, samo to se meni zdi da se ji bolj drsi kot pa plazi. Do dalinca pa vedno pride, čeprav ne vem kak.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 22:35:22
|
|
|
|
Anonimen
|
pupi to je čist ok za začetek...ula je taprvo se rikverc pomikala, ko se je uprla na roke in jo je nazaj odneslo no, pol jo je ena smet tolk znervirala, da se je naprej potegnla in je poštudirala to....je neki cajta se vlačla po stanovanju ko en ranjen partizan naslenje je blo hop na kolena in par korakov, pa na trebuh in hitr puzat....zdej še sam po kolenih šiba in vstaja, kjer se le da in afne gunca tko da sej bo...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 22:35:47
|
|
|
|
baja*
|
majrim vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 22:52:15
|
|
|
|
yudit
|
Babike lahko noč grem spat fajn spite
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 3.4.2008 23:22:20
|
|
|
|
Afnica
|
Pedipedke...tiste, ki niste dobile ZS ga dobite zjutraj. Mi monitor crkuje.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.4.2008 8:22:13
|
|
|
|
Ajvy
|
jjjjjjjjjuuuuuuuuttttttttttttrrrrrrrrrrrrroooooooooooo
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.4.2008 8:26:08
|
|
|
|
Ajvy
|
Pupi in Yudit..vajine dve se ne plazita, zato pa jesta vse mogoče...naša bo prej shodila, ko da bo dala kak večji košček v usta...tak da ne se sekirat vsak otrok vse ob svojem času.....nič prej in nič kasneje..... moram vam povedat, kaj je bilo včeraj...grem premešat njeno kosilo...pa TArja po vseh štirih, pa se dere mama mama ...sem mislila ,da me bo kar dol vrglo...ker prej nikoli ni kazala interesa...pa kr naenkrat.. punce, hvala za čestitke....so mi pomagale, da sem ga spet sesula....mam rada kocke...ampak doma, kjer me noben ne more ogult do gat....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.4.2008 8:27:49
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro, mi smo že pokonci mala se igra jaz pa pijem prvo kavo Spala sem full slabo Lea je spala dokaj vredi jaz pa nič u zadnje cajte me je fulll strah spati z malo sama ko moj dela. Sonček je že zunaj tak da še malo pa šibamo spet ven na sončka.. Moja pupa dans ima 8 mescev pa kaj si nor ta hitro teče cajt.....Zanima me kake kreme uporabljate zdaj za zunaj za male, mislim za na obraz zdaj ko je sonce. Jaz ji namažem sam z bepanthenom ker nevem kako naj kupim...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.4.2008 8:32:51
|
|
|
|
anja7
|
Majrim mal z zamudo VSE NAJBOLJŠE! Pa za vse naše male Julijčke, ki ste že praznoval obmesečnice Mi mamo pa zdele ob pol desetih zobarja.No Tilen ga ima, Me je kr groza, kako bo to zgledal, ker še doma ni šans, da mu v usta pogledaš. Morm pa spet mal pojamrat, da spet nič ne spimo. Moj je danes ponoč reku, da če se tole ne bo nehak, da se bom jaz en dan zdrla, njemu bo pa srce odpovedu . Takle mamo. Pol javm, kako smo opravl.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.4.2008 8:54:48
|
|
|
|
SANEK1
|
dobro jutro... Vidim da sem včeraj spet zamudla debato Glede:- KM, Živa ga je dobila do zdaj 1x, ostale mlečne izdelke ala skutice, jogurti, kisla smetana pa že kar nekja časa maže - makarone, že je od 6 meseca, in sicer Šparove polnozernete ohne ei , Rumba, tudi jaz ji jih makarone z meskom še spasiram. - pomarančo tudi že probala, ker nam je v toplicah zmanjakalo sokeca in je bla ful žejna in je cuzala krhlje, samo je blo mojega strah, da ne bo prevlkega kosa dol požrla in ni več pustil Yudit, to da majo rdečo rit je normalno, baje pa nič ne peče.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.4.2008 9:18:03
|
|
|
|
Ajvy
|
Lea čestitke za 8. mesecev
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.4.2008 9:20:46
|
|
|
|
tinispela
|
Jutro, mi smo spali tako tako...Ob pol petih je bla zbujena ko čuk pol pa še eno uro Drgač se zdajle igra, pol pa šibava ven. Sam upam da me ne bo spet alergija matrala, kot dva dni nazaj, groza... Še glede mleka, jaz ji dajem samo adaptirano in pa mlečne izdelke. Ima pa ful rada jogurte in skuto.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.4.2008 9:21:19
|
|
|
|
Ajvy
|
to go....za vse Anja..upam ,da lepo opravite pri zobarju, nas je samo pobarala zaradi instant čaja..drugače je bilo pa v redu...Tarja se je itak samo smejala..pa še pasal ji je , ko jo je una po zobeh čohala.. Yudit..jst mam še vedno uno Bubchen kremo ....čist navadno.... Sanek...vaša pa že orenk je...sem ji zadnjič kus kus naredila, pa je bil prevelik tak da mi smo bolj fini
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.4.2008 9:21:55
|
|
|
|
Afnica
|
Moj sine je danes naredil 4 korake.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.4.2008 9:36:07
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Moj sine je danes naredil 4 korake.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.4.2008 9:53:01
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Moj sine je danes naredil 4 korake. BRAVO LAN
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?