miska1
|
Me veseli, da ste dons uzivale. Lepo bi vas blo tud ostale spoznati, pa se mi ni izslo. Pa drugic. Naslednjic bi tud jaz jedla pico ... Ze naslednji cetrtek?! Verjetno je res najbolje poiskati drugo mnenje. Mogoce ima res prevec prirasceno pod jezickom, ampak me je kar malo strah, kako bo to prenesel. Kaj ze dobi proti bolecinam, bogi. Se kar nekaj vnaprej sekiram. Ta teden bolj pocivam, ker sem prejsnji vse dni letala naokoli, da vse za mano prihaja. Bi pa sla v soboto na kak izlet z mojim dragim in Martinom, v nedeljo bo grdo vreme. Mi je noro dobr, kadar gremo cela druzinica na izlet. Sej vecinoma hodim sama z Martinom naokoli, moj cele dneve dela. Naj bi se to koncalo v kratkem. Malo upostevam P, malo pa sebe. Ne dajem mu kasic, mu pa uvajam sokce. Dons sm mu dala hruskov sok, doma narejenega in ga je kar nekaj spil. A sploh ima kateri dojencek alergijo na jabolka in hruske?! Ne bi rekla na kaj drugega hm... Upam, da bo kaj pomagalo, da bo prej zacel jesti kasice in se ne bo zmrdoval. janja, bravo za zobka Urbanu P v Pediatricni kliniki je rekla, da bo Martin hiperaktiven, da se ze kazejo znaki. Ne more biti niti 5 min na miru. Ko gledam druge otrocke, so tako pridni v lezalniku. Jaz ne morm niti kuhat zraven. Kaj, da bi me Martin gledal, ko kaj pocnem. On se z rokicami kar trese tako, da je najmanj, da mora skoz nekaj imeti v rokah, drugace je joj. Mogoce je po meni k sm bla zmeri bolj ziva in se mi je moralo dogajat. Njegova P je rekla, da to ni hiperaktivnost, da je se prezgodaj za reci. mama06, drzim pesti, da ti uspe najti formulo za hranjenje. vrtec, kriza!!! Me prav zanima, ce bomo sploh kje v Lj prisli notri. Smo toliko vlog oddali. Pa kaj pomaga, ko nisem iz Lj. A naj se vozim v Ivancno Gorico, kar je se dodatna pot naprej od Visnje Gore?! Bomo vidli. dohodnina, jaz imam tud za placat Moj dragi je se ni dobil. Gremo zdej pancat. Nocko.
|