|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
2.4.2008 9:42:10   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Punce hvala na odgovoru. No če je pa tako, pa grem po M takoj v akcijo, ker sta me marec in maj pošteno vlekla, saj veste tisti naš čut user posted image . Upam, da me ne vara.

Sapi, držim pesti, da bo vse OK!!! Pa le sporoči koliko bo beta!

Abra, kje pa se sobi ta čaj? Si ga grem takoj kupiti!!!!

Sicer nisem Abra, ampak ta čaj dobiš v Cityparku-u, v Basilici (al nekaj takega), ga je meni moja sestra ravno prejšnji teden kupila.

Abra, ampak ljub vsemu, kako pa piješ ta čaj. Prosim, prosim navodila za uporabo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
2.4.2008 9:52:09   
Grethy
sapi hvala za vzpodbudo ... tebi pa tak taprav rezultat izvida danes ...

pa tudi vsem ostalim držim pestke  

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
2.4.2008 9:57:32   
kajsica
mismis, hvala na odgovoru, si ga bom šla iskati.

Ja zanima pa tudi mene ta navodila za uporabo za ta čaj?!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
2.4.2008 10:11:52   
Abra
Kajsica in mismis, jaz sem si tudi v Basilici kuplia ta čaj, na nalepki so navodila za pripravo - 2 žlički preliješ s 1/4l vrele vode in pustiš 5min. Čarna ga je priporočila, se mi zdi, da je napisala 3x na dan po skodelico - jaz to razumem kot 3 x 1,5dcl. Meni je v postopku ratalo po eno vsake par dni, sem vedno pozabila, pa 3/na dan mi je tut velik. Zvečer nisem vedla al bi pila čaj, al pivo user posted image oboje je blo zanič user posted image . Jaz sem imela tudi sicer lep endometrij, tudi v prvem IVF brez čaja, tiste tri skodelice v celem postopku mi najbrž niso ne vem kako pomagale. Čarna je pa pri sebi pohvalila rezultate, najbrž ga je treba res malo več spit. user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
2.4.2008 10:17:44   
mismis
Abra hvala za odgovor, sedaj me pa samo še  nekaj zanima, če mi lahko prosim poveš...

Ša se ta čaj pije samo med postopki, ali ga lahko tudi tako v naravnem ciklusu. Jaz grem v postopek šele junija, sem pa večni optimist, da nama bo uspelo po naravni poti.

Drgač imaš pa Abra prav, zvečer  je večna dilema, ali čaj ali pir. Mislim, da veste, kaj pri meni zmagauser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
2.4.2008 10:24:58   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Abra hvala za odgovor, sedaj me pa samo še  nekaj zanima, če mi lahko prosim poveš...

Ša se ta čaj pije samo med postopki, ali ga lahko tudi tako v naravnem ciklusu. Jaz grem v postopek šele junija, sem pa večni optimist, da nama bo uspelo po naravni poti.

Drgač imaš pa Abra prav, zvečer  je večna dilema, ali čaj ali pir. Mislim, da veste, kaj pri meni zmagauser posted image

itak user posted image user posted image
Lahko ga piješ tudi v normalnem ciklusu, pravzaprav ga za to priporočajo. Od user posted image do ovulacije, potem pa ne več. Tudi v nosečnosti je prepovedan, lahko povzroči splav ... te info sem jaz na spletu prebrala, koliko je res, ne vem. Ne bi blo slabo v Basilici vprašat, je tista gospa zelo prijazna in zgovorna. Ko sem jaz kupovala je bila ful gužva pa se mi ni dalo čakat, je ena od zadaj uletela in mi kasirala.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
2.4.2008 10:28:22   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Ozone

pikovit, a organiziraš trening za dekliščino? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja user posted image

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
2.4.2008 10:28:31   
ledenka
user posted image  jutro! vidim, da imamo kar nekaj kandidatk za srečanje user posted image  jaz bom tam malo prej, ker moram bit ob 6h nazaj v centru user posted image  samo lokalček še določite, proooosim, da bomo vedle, kje smo! kako me boste spoznale? ne vem user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
2.4.2008 10:32:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Ozone

pikovit, a organiziraš trening za dekliščino? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja user posted image

če je pa to na stvari, potem pa ne smemo kakšnega fancy lokalčka izbrati, da se bomo potem lahko po ogromni količini popitega piva valjale po tleh

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
2.4.2008 10:39:49   
pikovit
Ja,ja Misekuser posted image .Bomo mojo dekliščino v živo praznovale,pa ne v Supernovi,ker tam je vse fensi.Bomo to raje konkretno zastavile.Kakšen vikend,ko boste imele vse čas.
Zaradi mene se lahko dobimo pred vhodom.

Še nekaj.Sem videla,da je sedaj kar nekj punc,ki ne boste mogle prit v četrtek.A bi sw raje za petek zmenile.No dejmo katera je za petek:

PETEK

Pija76
Pikovit-meni je vseeno kdaj

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
2.4.2008 10:41:58   
mismis
načeloma lahko tudi v petek popoldne, zaenkrat ni panike,

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
2.4.2008 10:50:38   
ledenka
v petek sploh ne morem, k grem v Italijo user posted image  po prometrium al kaj je že user posted image  ker ga potrebujem, če bom imela punkcijo v nedeljo ali ponedeljek user posted image  

no, pa sej to ne bo tazadnje srečanje, bomo že user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
2.4.2008 11:06:29   
pikovit
Ne,ne pol pa naj kar četrtek ostane.Ne bomo komplicirale.Mogoče tudi Dakec prideuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
2.4.2008 11:08:48   
mismis

Ne,ne pol pa naj kar četrtek ostane.Ne bomo komplicirale.Mogoče tudi Dakec prideuser posted image user posted image user posted image

to pa tudi jaz vem, zdej sem pa važna user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
2.4.2008 11:12:26   
pikovit

O važičkauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
2.4.2008 11:13:29   
pikovit

O važičkauser posted image

Sem se mal zafrknilauser posted image .Tu spodaj pride o važičkauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
2.4.2008 11:16:05   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Sayurči, trebuh popoldne tko utruja? user posted image A ni zdaj tisti čas, ko bi moralo bit vse fajn? Konec slabosti in uživancija. Dvojčka naredita svoje, kajne? Zdaj si že več kot na pol poti user posted image vsaj sonček te lahko greje, to je pa tut neki user posted image

Abra, križ user posted image user posted image user posted image . Tole me matra že kak mesec. PA čedalje huje je. user posted image  Dopoldne sem še nekako, ker sem spočita od noči. Popoldne je pa resnično kriza. Me mož vsak dan masira....
Trebuh raste z brzinsko hitrostjo. user posted image  Zdaj moram it na wc že rikverc (imamo res ful ful majhen wc, v katerem se ne morem obrnit, če gren naravnost not user posted image user posted image user posted image

Sicer pa...bom že zdržala. Toste slabosti in bruhanja so bila hujša, kot tole zdaj. Je pa ta nosečnost 100% drugačna, kot prva. Verjetno res user posted image user posted image  terjata svoj davek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
2.4.2008 11:21:22   
mandreja
Jaz pa imam eno vprašanje za nosečke.

Že včeraj se je pojavil  rjav izcedek  in danes  je še kar tu in izgubila sem ves tisti "noseč občutek" (boleče prsi, zaspanost), pa me zanima nja me skrbi in ali ste ve vedele in čutile kot vsi pravijo, da ženska ve da se nekaj dogaja.?
Vem da so mi rekli za rjav izcedek, da se lahko pojavi zaradi tablet, a vseeno bi rada kako vaše mnenje iz prve roke.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
2.4.2008 11:22:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Sayurči, trebuh popoldne tko utruja? user posted image A ni zdaj tisti čas, ko bi moralo bit vse fajn? Konec slabosti in uživancija. Dvojčka naredita svoje, kajne? Zdaj si že več kot na pol poti user posted image vsaj sonček te lahko greje, to je pa tut neki user posted image

Abra, križ user posted image user posted image user posted image . Tole me matra že kak mesec. PA čedalje huje je. user posted image  Dopoldne sem še nekako, ker sem spočita od noči. Popoldne je pa resnično kriza. Me mož vsak dan masira....
Trebuh raste z brzinsko hitrostjo. user posted image  Zdaj moram it na wc že rikverc (imamo res ful ful majhen wc, v katerem se ne morem obrnit, če gren naravnost not user posted image user posted image user posted image

Sicer pa...bom že zdržala. Toste slabosti in bruhanja so bila hujša, kot tole zdaj. Je pa ta nosečnost 100% drugačna, kot prva. Verjetno res user posted image user posted image  terjata svoj davek. user posted image user posted image user posted image

Sayuri škoda,da neboš mogla prit.Sem te prav želela videti in spoznati.Pa potem enkrat,ko prideš z vozičkomuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
2.4.2008 11:26:37   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mandreja

Jaz pa imam eno vprašanje za nosečke.

Že včeraj se je pojavil  rjav izcedek  in danes  je še kar tu in izgubila sem ves tisti "noseč občutek" (boleče prsi, zaspanost), pa me zanima nja me skrbi in ali ste ve vedele in čutile kot vsi pravijo, da ženska ve da se nekaj dogaja.?
Vem da so mi rekli za rjav izcedek, da se lahko pojavi zaradi tablet, a vseeno bi rada kako vaše mnenje iz prve roke.

Edino,kar ti lahko predlagam je,da naredi test.

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
2.4.2008 11:33:39   
Pija76
Ojla punce,
potek v četrtek ob 17.30? Ok, Pikovit medve se slišiva, da bom vedela kam se moram orientirati.

A se o malinovem čaju pogovarjate? Jah jaz ga moram tud pit začet, to bo čez dan, zvečer pa pivo......

Mandeja test naredi! Pa plusek naj pokaže.

Zdaj grem pa res študirat user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
2.4.2008 11:44:46   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Zdaj grem pa res študirat user posted image

A si že zrihtala une piz....,no zdej pa lepo študiraj

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
2.4.2008 11:55:13   
ROZICA29
Pozdravljene,
zanima me ali čaj in pivo pijete od začetka špikanja s suprefactom, ali kasneje ko začnete še z menopurjem?

< Sporočilo je popravil ROZICA29 -- 2.4.2008 11:59:17 >

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
2.4.2008 12:16:24   
sapi
Tole ne bo dobro rezultat bhcg 42,4 user posted image ... jutri grem na GK, da ulovim Ribičevo ...

sapi

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
2.4.2008 12:21:45   
konina
Joj, sapi, žal mi je. user posted image  Tako sem držala pesti, da bo vsaj enkrat srečen konec.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?