Ozone
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Ozone, koliko neuspešnih postopkov pa imaš ti za sabo? Za genetiko je tudi tebi dala kar tvoja G in ne neplodnostni G? Sori, ker firbcam, za vsak slučaj bi rada bla čimbolj informirana, da bom vedla, kako za naprej ... osebni zdr. so pa itak tuki čisto zgubljeni, mož najbrž ne hodi dosti tja in ji izvide razlaga ... o postopkih itak vejo precej manj, kot mi moj pri Rešu sploh nima napotnice, se mu pri dr. ni dalo čakat ... na spermiogram je šel kar kot samoplačnik, za postopek pa je pri Rešu on itak ne rabi - samo jaz. Za sabo inam 7 neuspešnih postopkov, pri enem IMN, ko sem ostala brez levega jajcevoda.. Ja, za genetiko mi je dal napotnico moj G, ne neplodnostni. Kar se tiče "splošne" napotnice za moža, pa sem ji itak jaz razložila, prav to kar praviš in da je sedaj itak ne rabi več, ko je enkrat dal spermiogram. V postopku pa jo rabim le jaz, vsaj do sedaj vsaj za oddajo semene niso zahtevali napotnice . Kaj veš morda bo pa kdo pametno ugotovil, da je to potrebno. Hmmmmm, sedaj sem se spomnila, na samoplačniškem postopku na GK LJ, je pa tudi postavka "priprava semena". No, ja so me že prehiteli z idejo zgleda.