|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
2.4.2008 12:24:34   
mismis
Sapi, pa je ne no, jutri zjutraj leti na GK LJ, da uloviš Ribičevo, da pove svoje mnenje.
Kaj pa če bi kar danes še klicala na tisto številko od sestre Mira, mogoče ima ona kakšen nasvet...

Evo eno user posted image  da se bo vse dobro izteklo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
2.4.2008 12:25:04   
ROZICA29
oh, sapi, tako mi je hudo.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
2.4.2008 12:25:29   
konina
punce, še zame spijte kakšno pivo. Ga imam rada, samo sedaj mi ravno ne paše. user posted image  NIČ mi ne paše. Tako da, prosim, še zame enkrat na zdravje. Lepo se imejte jutri, jaz na žalost ne morem priti, bi vas pa zelo rada spoznala osebno. Morda naslednjič.

sayuri, a kar rikverc v wc? No, kaj nas še čaka!user posted image  

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
2.4.2008 12:26:11   
Mijavček
Rožica, mislim da od M naprej, se mi zdi, naj še kera pove.

Tejki, bravooo!user posted image  Res lepa novica in lepo, da si nam sporočila.user posted image

Sayuri, ne me strašituser posted image , bogica, a že tko ti nagajata? Sayuri, kdaj se je pa teb začel poznat trebušček? Jaz sem v 10. tednu, pa se mi še nič ne pozna user posted image . Mogoče čist mal, pa to sam jest vidm. Se mi zdi,d a če sta dva, bi se pa zdaj že mogl videt.
Za popoldan smo se zmenile, ker so druge v službi. No, pa sej se bomo še kej vidle, upam.

Kajsica, lepo da si fajn prestala op., zdaj pa počivaj in uživaj in se pusti crkljat!

Mandreja, jaz sicer nisem mela izcedka, so me pa prsi res nehale bolet tam nekje 10.,11. dan po ET in me še zdej ne bolijo,  so čist mehke, sam mal večje. Mogoče res najbolj da nardiš test,user posted image da te ne bo preveč matral, saj zdaj bi že lahko kaj pokazal. Kater dan po punkciji si pa mela ET?

No, jaz tud ne morem v petek, mamo en rd v familiji, tko, da če sem prav vidla, ostane četrtek. Ledenka, jaz lahko tud mal prej pridem, recimo ob 17.00. pa Dakec pravte, da pride! Jeeej!user posted image

Špelka, sori, sem čist spregledala, da maš Uz jutri. Ja, definitvno bomo mogle srečanje ponovit. Pa dobro opravi !user posted image

Sapi, zate tud držim pesti. Fejst fejst stiskam. Čimprej sporoč!

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
2.4.2008 12:28:53   
Mijavček
Kaj sem zdej ful zamudila, ko sem pisala....

Sapi..., drži se, joooj upam, da se da še kaj rešit!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
2.4.2008 12:32:20   
ledenka
Sapi user posted image user posted image user posted image  drži se!

Mijavček, potem ob 17h user posted image  ampak kje???

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
2.4.2008 12:44:41   
Mijavček
Kje, hm?
Sej vem, da sem jaz Supernovo predlagala, sem bila pa samo 1x tam.user posted image
Tako, da koker se spomnim je okrog stopnišča nekaj lokalov v pritličju, potem pa še na štuku. Mislim, da bo najbolš, če se zmenimo v pritličju....

ko prideš čez glavni vhod (nasproti Leclerca) so na sredini na desno stopnice in če se prav spomnim je za stopnicami en lokal, ki mu žal ne vem imena, ima pa pastelne sedeže (tudi foteljčke) v rumeni in rjavi barvi. Lahko se dobimo tam. Al pa če ma katera kakšno drugo idejo. 

Aja pa še en nasvet za parkiranje... ko si v krožnem prometu, ne zavij proti P od Leclerca, ker je tam težko kaj fraj. Zavij na naslednjem izvozu in potem desno, parkiraš na P pred velikim napisom Supernova.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
2.4.2008 12:51:13   
ledenka
oki doki user posted image  pol smo zmenjene - v lokalu za stopnicami user posted image  če vidite kako zmedeno bitje, to sem jaz user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
2.4.2008 12:57:26   
spelka12
sapi iskreno mi je žal user posted image user posted image user posted image . Solze mi tečejo, pa tako sem bila vesela za tebe. ŽAL MI JE.user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
2.4.2008 13:31:30   
Mijavček
Evo, kaj sem najdla.

Lokal se imenuje Kavarna Segafredo
http://www.supernova.si/ljubljana/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
2.4.2008 13:38:30   
Ozone
sapi žal mi je. Drži se. 

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
2.4.2008 13:58:14   
mandreja
Imela sem ET 5 dan po punkciji.
Tudi mož mi pravi da naj naredim test, da bom mirna pa mu govorim da sem pri vas prečitala da zna bit tudi lažen pa bi raje počakala da dam kri. Bom premislila kaj naj naredim.
Ma ve ste me vse super user posted image
Hvala

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
2.4.2008 14:05:30   
mismis
mandreja

če se ne motim, si ti napisala, da si bila včeraj 12 dan po ET.
Uglavom, 12. dan je rezultat že kar pravi, sploh če je tvoj naravni cikel krajši.
Npr. v mojem prvem postopku, sem dobila user posted image  na 11. dan po ET, kar je bilo 29. dan mojega naravnega cikla. Na 29. dan dobivam user posted image  tečko tudi običajno. 

Kljub temu, sem naredila test, ker je vedno možno, da gre naprej en od zarodkov, drugi pa se vgnezdi.

Upam, da ti je kaj jasno iz teh mojih zmedenih misli,  da naredim povzetek, 12. dan ti test pokaže že kar pravi rezultat. V vsakem primeru naredi test, da se prepričaš.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
2.4.2008 14:18:22   
sayuri
Mijavček, poglej v moj album rast trebuha. Bom v petek dala še novo slikico notri, ker se ponavadi ob petkih slikam user posted image user posted image user posted image . Najprej sem seveda rast trebuha le jaz opazila.user posted image Vendar je šlo s takšno brzino vse naprej, da nisem mogla verjet. Resnično imam sedaj na začetku 6 meseca tak trebuh, kot v prvi nosečnosti v 9 mesecu. Je pa res,da vsaka nosečka vsako nosečnost doživlja drugače....

Obema - konini in Mijavčku želim čimmanj slabosti in bruhanja. Tega pa res nikomur ne želim....

Za ostale punce močno navijam. Ne pozabite, da ste na igli, ki obeta in da za vsakim dežjem posije sonček. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
2.4.2008 14:40:20   
bambi75
Mandreja dobrodošla.

Tejki čestitke za user posted image .

Kajsica user posted image  za dobro opravljeno operacijo.

Ozone vMB rabita napotnice oba. Vsaj pri nama je tako. Da doktor tisto , ki velja eno leto in je to to.

Sapi joj user posted image  pa tako sem bila vesela da ti je ratalo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
2.4.2008 14:42:18   
bambi75
No pa še jaz. Sem že nazaj iz MB. Sem zelo sladko spala tistih nekaj minut pod narkozo, potem sem se lepo napapcala v sobi in odšla domov.

Pridelala pa sem 14 celic.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
2.4.2008 14:45:31   
mandreja
Sem se malo zakalkulirala pa je v bistvu danes 12 dan, torej 35 dan mojega ciklusa, a ponavadi jo dobim tam med 28 in 30 dnem, čeprav sem jo tudi že 34. Če danes ne bo nič grem jutri po palčko, ker vidim da ne bom zdržala do ponedeljka user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
2.4.2008 14:46:00   
mismis
Bambi75, pa kaj si nora, 14 celic JUPI JUPI JUPI user posted image user posted image user posted image

Bravo, kdaj pa imaš ET?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
2.4.2008 14:49:45   
ledenka
user posted image  bambi! ti želim, da se lepo oplodijo in delijo! user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
2.4.2008 14:49:58   
mandreja
Bambi75 super si pridelala in super da so ti jih jemali pod narkozo. Meni so brez vseh inekcij in tablet (sej vem, da nisem edina) in mene je tako bolelo da sem rakla, da če tole ne rata ne grem nikoli več user posted image
No, sej zdej sem že vse pozabila in seveda da bom šla v nove boje, če ne bo šlo.

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
2.4.2008 14:50:39   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 02.04.
Bambi75 - punkcija
Sapi - UZ

Petek, 04.04.
Ledenka - UZ

Ponedeljek, 07.04.
Bambi75 - ET

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 03.04.
Špelka12 - UZ 
Lorby007 - UZ 
lejla007 - NS

Ponedeljek, 07.04.
m.rudovič - UZ 

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image     Shuka user posted image        
user posted image  Darja * user posted image
user posted image  Barbarella77 user posted image
user posted image
Linda25  user posted image  
user posted image  Sabsa user posted image
user posted image Žirafca user posted image
user posted image Iannia user posted image
user posted image  Ozone user posted image
user posted image Goldy user posted image
user posted image  Jadrnica user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Teja* greje   user posted image user posted image   - TEST 05.04.2008
  Mandreja greje    user posted image user posted image   - TEST 07.04.2008
  Tia-na greje  user posted image user posted image   - TEST 08.04.2008
  Kikaa greje   user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008
  Mavrica72 greje    user posted image user posted image   - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje    user posted image user posted image   - TEST 14.04.2008
  Hati greje      user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • Mandreja (IVF, Lj)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • ušula spomladi v nov boj
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka user posted image , Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE marec user posted image  

user posted image    Mijavček  
user posted image   Gugu 
user posted image   Mihi78  
user posted image   Pajčolanka 
user posted image  Tejki  
user posted image  Špelka12
user posted image  Lorby007
user posted image   Konina
user posted image     Jelka123

user posted image  Orka  
user posted image  m.rudovič

user posted image  Sulfinija

user posted image Sapi 

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
2.4.2008 14:52:40   
mismis
Sem pa prebrala na drugi temi, da je naša Yuliah v bolnici zaradi hiperstimulacije.

Bogi revček, vse skupaj ti želimo, da se čimprej pocajtaš in da čez 12 dni zagledaš čarobni +.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
2.4.2008 14:54:46   
bambi75
Mismis ET imam v ponedeljek, če bo vse po sreči, glede na to kar se mi je zgodilo v zadnjem postopku šem še vedno malo negotova.

Mandreja ja od 7 nas je 5 imelo narkozo pa še skozi te spremljajo dokler nisi čisto OK tako da res vsaka čast sestram so res prijazne.

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
2.4.2008 14:56:24   
bambi75
Mismis pa ti si zakon user posted image . Že prej vse preračunaš kot pa jaz napišem.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
2.4.2008 14:56:27   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

No pa še jaz. Sem že nazaj iz MB. Sem zelo sladko spala tistih nekaj minut pod narkozo, potem sem se lepo napapcala v sobi in odšla domov.

Pridelala pa sem 14 celic.

Bambika pa saj ti so nora.Bravo kokoškauser posted image user posted image user posted image .Zdej pa lepo počivat.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.