|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
1.4.2008 22:50:42   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ja  jest tudi pogrešam Dakca (Sponž), pa Daisy, pa Mlinčko...

Punce so se kar malo odtujile, ampak žal tako mora biti

Me neki ni spustil notr.Mismis saj bodo še prišle nazaj.So šle mal na off.Je za razumet.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
1.4.2008 22:53:39   
mismis
Ja sej vem, ampak pogrešam jih pa vseeno.

Daisy in Dakec sta me običajno spravljale v smeh, Mlinčka je pa Milič. In Blanč (pride ampak redko)
Od kar njih ni več tu gor je fotostimulacija osredotočena samo na pir, včasih smo imeli pa Miliče, pa utrujene Bruce Willis-e pa Blanč nam je zmeraj kakšne smešne lepila gor.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
1.4.2008 22:57:01   
pikovit

Ja sej vem, ampak pogrešam jih pa vseeno.

Daisy in Dakec sta me običajno spravljale v smeh, Mlinčka je pa Milič. In Blanč (pride ampak redko)
Od kar njih ni več tu gor je fotostimulacija osredotočena samo na pir, včasih smo imeli pa Miliče, pa utrujene Bruce Willis-e pa Blanč nam je zmeraj kakšne smešne lepila gor.

Ja v bistvu imaš prav.Evo neki z stare cajteuser posted image .Mogoče se pa katera oglasiuser posted image
user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
1.4.2008 22:57:03   
mismis
Zdaj je pa tudi že čas, da mismis reče lahko nočko in gre v mižole.
Jutri je nov delovni dan in mismis vstaja ob 6.00 zjutraj, da mrcino ven pelje...

Se tipkamo jutri, čakalke, špikarke, UZ-jovke, trepetalke in nosečke. Prav vsem skupaj želim lahko noč in eno bolho za pomoč

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
1.4.2008 22:58:44   
mismis
No Pikovit, ta ti je pa dobra, če ta ne bo vsaj jutri zvabila Mlinčko in Daisy ven, potem jima pa res ni več pomoči.

A veš da smo zmenjeni ravno v četrtek, to je ponavadi bil  PIR DAY na RR, zdaj ga bomo imele pa v živo.

No zdej pa res grem. Nočka

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
1.4.2008 22:59:29   
pikovit
Mismis lahko noč.Se beremo kaj jutri.Lepo sanjaj.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
1.4.2008 23:08:36   
pikovit
Pa še eno za Dejzi

[link=http://www.genspot.com/PhotoGallery/ShowPhoto.aspx?photo_id=2709][/link]

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
1.4.2008 23:09:37   
pikovit
A šit ni ratal.Dejzi upam da nas vseeno prideš pogledat.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
1.4.2008 23:50:55   
pikovit
[Dan: četrtek 03.04.
Ura: 17.30 naprej
Kraj: Supernova Rudnik LJ (lokalček še zberemo)

user posted image Prijavljene interesentkeuser posted image
       Pikovit
     Mismis
     Sayuri
     Pija76
     Ledenka ("za par minut " - dej vsaj pol urce nouser posted image )
     Hormonček
     Mijavček (če ne bo lih bruh bruh stanje)

No jaz bom pa samo dodala.Ali je katera za petek?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
2.4.2008 8:09:00   
Ozone
IZVIRNO SPOROČILO: hati

IZVIRNO SPOROČILO: tejki

Dober večer dekleta!

Poročilo z današnjega UZ je sledeče. Od dveh zamrznjenčkev se je user posted image  prijel in se mu tudi že vidi user posted image ! Reško je bil zelo zadovoljen, je rekel da je super, vendar me je vseeno še enkrat naročil na UZ. Tako imam 15.4. zjutraj pregled pri svoji G, popoldne pa še pri dr. Rešu. Naročena sem pa tudi že za NS, ki je 8.5.

Vsem novim nosečkam iskreno čestitam, trepetalkam želim en velik +, špikarkam pa mirne roke in veliko optimizma.

Lep pozdrav.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma tejki, to je super, res čestitke iz srca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Najlepših devet mesecev želim.

To je pa res super novica. Čestitam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
2.4.2008 8:10:20   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Kajsica

dobro da si preživela tole kalvarijo, ki se ti je zgodila. In kaj so doktarčki rekli po operaciji, mislim razen tega, da kako niso to že prej videli?

Jah tile naši bogovi v belem.Kajsica a ti maš še zamrznjenčka?

Dobro jutro vsem skupaj!

Mišmiš, ja nič mi niso rekli, samo to, da naj jem KT še naprej celo škatlo brez prekinitve, ko pa pride M pa nja pokličem in da lahko grem po zmrznjenčke, ostalega pa nič kaj drugega. Pa da naj doma res počivam, pa do M nobenega slončkanja.

Še vedno mi ni jasno če katera ve ali se sluznica dovolj obnovi, da lahko grem takoj?

Ja pikovit, imam 2 pingvinčka. In naj bi bila v spontanem postopku z njimi, ker je M res redna.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
2.4.2008 8:10:59   
spelka12
Kajsica me veseli, da si uspešno prestala op. Glavno, da si sestre nasmejala user posted image user posted image , mene pa tudi user posted image . Veliko sreče za naprej.
tejki čestitke za user posted image .
pikovitek lepo, da si nas zbrala za srečanje ampak (vedno ta prekl....ampak) imam UZ pri Rešku ob 17.30, računam na gužvo pa še moj dedec gre z mano in ne vem, kako bi mu blo všeč na rudniku. Ponavadi ima že mene - klepetuljo, preveč vsa dan.

Lahko bi se pa kdaj dobile za vikend, ker jaz delam od pon-pet cel dan pa še v sobotah dopoldne včasih. A bi šlo - smajlikizelooooooooolepogleda? Drugače pa uživejte na zmenku. Bom mislila na vasuser posted image . Šmrk, šmrk pa drugič.

Danes navijamo za:
Sreda, 02.04.
Bambi75 - punkcijauser posted image user posted image
Sapi - UZuser posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
2.4.2008 8:10:59   
Ozone

IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Dan: četrtek 03.04.
Ura: 17.30 naprej
Kraj: Supernova Rudnik LJ (lokalček še zberemo)

user posted image Prijavljene interesentkeuser posted image
       Pikovit
     Mismis
     Sayuri
     Pija76
     Ledenka ("za par minut " - dej vsaj pol urce nouser posted image )
     Hormonček
     Mijavček (če ne bo lih bruh bruh stanje)

No jaz bom pa samo dodala.Ali je katera za petek?

Zame ne bo šlo, sem v MB, v petek pa na lepše.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
2.4.2008 8:20:33   
Ozone
Punce, lepo se imejte v četrtek. Jaz grem v MB na razgovor, tako da ne morem priti.

Drugače pa nisem ravno najboljše razpoložena. Namreč od mojega gin sem dobila za mene napotnici (MB in genetiko), od osebne za mojega pa ne. Mi jih noče dati. Aj za MB ni problem, ampak za genetiko user posted image Na koncu je sicer rekla, da me bo poklicala, kako bo rešila, da se bo kao pomenila z gin da mu on da napotnico. Bomo videli.

Kajsica, jaz sem tudi po operaciji pregrade morala piti KT (pravzaprav trisequens), res da potem nisem imela postopka. vsekakor pa mislim, da če si imela redne M, bo že prvi mesec vse ok. Če pa slučajno ne bo, ti bodo pa sproti na UZ povedali in če bo treba prekinili postopek. Kar pa mislim, da ne bo slučaj.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
2.4.2008 8:21:23   
Ozone
pikovit, a organiziraš trening za dekliščino? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
2.4.2008 8:28:21   
Abra
Dobro jutro! user posted image spet bomo imeli lep dan user posted image a nam niso nek dež napovedovali?

Tejki in Jelka user posted image user posted image čestitam za srčka, zdaj pa uživajta v user posted image čimplepših 8 mesecev iz zdravega user posted image

Kajsica, ti pa že nazaj z operacije. To je blo res hitro. user posted image Sluznica naj bi se v vsakem ciklusu dovolj obnovila, tko pravi Pušenjak. En mesec KT ti ne more kakih hudih sprememb narediti. Pa še nobene nove ciste v tem času ne sproduciraš, ti imaš PCO, kajne? Po menstruaciji pij čaj iz malinovih listov do ovulacije, taj naj bi pomagal, da se maternična sluznica bolj debeli, po ET pa ne več.

Včeraj ste pa spet žurale, kaj? Se z lepim vremenom tudi dobra volja vrača user posted image Pa še za srečanje ste se že zmenle user posted image jaz imam ta teden hudo gužvo poleg user posted image user posted image seveda ... do jutri se sicer lahko še kaj obrne..

Uživajte v sončku, čeprav samo skozi okno user posted image

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
2.4.2008 8:33:13   
sayuri
Vidim, da ste se za četrtek popoldne zmenile. JAz žal takrat nen morem - edino, če me na nosilih prinesejo user posted image user posted image user posted image . Popoldne sem v trdo v vodoravnem položaju user posted image . Imejte se lepo. user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
2.4.2008 8:37:38   
Abra
Ozone, koliko neuspešnih postopkov pa imaš ti za sabo? Za genetiko je tudi tebi dala kar tvoja G in ne neplodnostni G? Sori, ker firbcam, za vsak slučaj bi rada bla čimbolj informirana, da bom vedla, kako za naprej ... osebni zdr. so pa itak tuki čisto zgubljeni, mož najbrž ne hodi dosti tja in ji izvide razlaga ... o postopkih itak vejo precej manj, kot mi user posted image moj pri Rešu sploh nima napotnice, se mu pri dr. ni dalo čakat ... na spermiogram je šel kar kot samoplačnik, za postopek pa je pri Rešu on itak ne rabi - samo jaz.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
2.4.2008 8:39:01   
pf
Kajsica dobro okrevaj po operaciji.
Tak sem bila vesela, ko sem slučajno videla med decemberkami 2008, ko sem se čudila, češ a so  že decemberke, Sulfinijo. Superca. Vse čestitke. To je pa bila brzina. Saj hvala bogu.
Vsem špikarkam, trepetalkam, navijačicam in novim nosečkam želim vse dobro. Lep dan.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
2.4.2008 8:44:24   
Abra
Pravkar sem ugotovila, da imam že za 10 postov novo user posted image jao, jao user posted image user posted image pa še nč pametnega nisem takrat povedala, kot se za to spodobi user posted image

Sayurči, trebuh popoldne tko utruja? user posted image A ni zdaj tisti čas, ko bi moralo bit vse fajn? Konec slabosti in uživancija. Dvojčka naredita svoje, kajne? Zdaj si že več kot na pol poti user posted image vsaj sonček te lahko greje, to je pa tut neki user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
2.4.2008 8:55:41   
Ozone
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Ozone, koliko neuspešnih postopkov pa imaš ti za sabo? Za genetiko je tudi tebi dala kar tvoja G in ne neplodnostni G? Sori, ker firbcam, za vsak slučaj bi rada bla čimbolj informirana, da bom vedla, kako za naprej ... osebni zdr. so pa itak tuki čisto zgubljeni, mož najbrž ne hodi dosti tja in ji izvide razlaga ... o postopkih itak vejo precej manj, kot mi user posted image moj pri Rešu sploh nima napotnice, se mu pri dr. ni dalo čakat ... na spermiogram je šel kar kot samoplačnik, za postopek pa je pri Rešu on itak ne rabi - samo jaz.

Za sabo  inam 7 neuspešnih postopkov, pri enem IMN, ko sem ostala brez levega jajcevoda..

Ja, za genetiko mi je dal napotnico moj G, ne neplodnostni.

Kar se tiče "splošne" napotnice za moža, pa sem ji itak jaz razložila, prav to kar praviš in da je sedaj itak ne rabi več, ko je enkrat dal spermiogram. V postopku pa jo rabim le jaz, vsaj do sedaj vsaj za oddajo semene niso zahtevali napotnice user posted image user posted image user posted image . Kaj veš morda bo pa kdo pametno ugotovil, da je to potrebno. Hmmmmm, sedaj sem se spomnila, na samoplačniškem postopku na GK LJ, je pa tudi postavka "priprava semena". No, ja so me že prehiteli z idejo zgleda.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
2.4.2008 9:07:55   
Abra
Ozone, kašne ideje je včasih dobro zase zadržat user posted image user posted image user posted image
Pišuka, najbrž si pa napotnico na svoj predlog dobila, kajne? Po 7 postopkih ti pa ja že pripada, sem mislila, da bi že po treh morala ... tko, kot pri splavih, po treh ti pripada genetika
To pa je šparanje, ko je treba kak nov tank kupit, pa ni problem ... eh, ne bom zdaj utrujala user posted image

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
2.4.2008 9:13:48   
Ozone
Ja, pripada ja, tudi osebna zdravnica pravi tako, ampak napotnice mi pa noče ona dati. Saj veš, vsak pregled stane in se njej odšteje, če ona da napotnico, če pa sama plačam, pa ostane več za plače zdravnikov. Pa naj mi katera/kateri ne zameri, če je v medicinski stroki, saj ni mišljeno osebno, povem samo mojo izkušnjo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
2.4.2008 9:14:27   
sapi
Tia-na recepta ni, če ne se ne bi trudile leta user posted image ... ti le razmišljaj pozitivno, da se packa ne prikrade skozi slabe
misli  ...
Grethy spet nova špikarka, veliko sreče ...
hormonček lepo grej svoji pikici ... držim pesti za 15.-ega ...
kajsica samo, da si dobro opravila ... pa, da bi čimprej dobila svoja zamrznjenčka k sebi v varstvo ... hvala za čestitkice ...
tejki super za pikico user posted image user posted image ... lepo jo čuvaj pri sebi ...
bambi75 naj bo punkcija uspešna in čim manj boleča ...
spelka jutri pa UZ mislim nate ...

Jaz sem imela danes UZ in kot se mi je že zdelo ni bilo videti nič, ker je še prezgodaj ... no endometrij je odebeljen kar kaže, da se pripravlja na pikico ... sem pa povedala, da sem v ponedeljek poleg CB šla dati še kri in je bila vrednost 53, pa ni bila preveč zadovoljna (je Voglerja nadomeščala dr. Šalamun), sedaj samo upam, da ni IMN ... torej sem danes dala kri še enkrat ob 12h izvem rezultat ... naslednjo sredo imam ponovno UZ in odvzem krvi .... so me pa vzeli kot prvo na UZ, čeprav je bilo kar nekaj punc pred mano tako, da se opravičujem vsem tistim, ki sem jih prehitela ....

sapi

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
2.4.2008 9:28:58   
kajsica
Punce hvala na odgovoru. No če je pa tako, pa grem po M takoj v akcijo, ker sta me marec in maj pošteno vlekla, saj veste tisti naš čut user posted image . Upam, da me ne vara.

Sapi, držim pesti, da bo vse OK!!! Pa le sporoči koliko bo beta!

Abra, kje pa se sobi ta čaj? Si ga grem takoj kupiti!!!!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?