|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
2.4.2008 7:53:39   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

sem vam dolzna rezultat sinove domače naloge, ki se glasi nerešljivo, napaka v delavnem zvezkuuser posted image

saj ne morem verjet, jest sem pa vsem okoli sebe težila, da naj to uganko rešijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
2.4.2008 7:53:55   
majrim
noč??...še kar...eni so že v službi,drugi spet spijo,tretja se rihtam za k pediatru...user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
2.4.2008 7:54:13   
pikica36
dolgo vas že nisem bralauser posted image  pa tud nisem bla kaj veliko na rač.
smo se malo namakali v moravcih, in je blo super dat možgane malo na off.
oa pregled sem imela v pon. pri G. je rekel kako M počakat pa lahko gremo veselo na delouser posted image - glede na izvid ni kaj posebnega- tako je rekel- genetsko ni bilo kaj narobe, mole tudi ni.. tako da- nepojasnjenouser posted image
drugač pa.. vidim da se menite že o dohodnini- ste že dobile odločbe??

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
2.4.2008 7:55:14   
majrim
uuuuuu,super pikica....počasi le v akcijo...user posted image user posted image user posted image
...odločb še ni...upam,da bo kej nazaj,ker je prava krizauser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
2.4.2008 7:55:19   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

noč??...še kar...eni so že v službi,drugi spet spijo,tretja se rihtam za k pediatru...user posted image

Joj kok maš ti pridno hči, da se mala Neža zna že čist sama zrihtat user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
2.4.2008 7:56:50   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti povem KT....jaz rabim malo več,pa sem jo dala spat,da se v miru pripravimuser posted image user posted image user posted image ...ajde,se beremo kasnejeuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
2.4.2008 7:58:06   
KT
Da še poročam kaj sva z mojo Nadio Comaneci opravili včeraj pri nevrofizioterapevtki. Rezultat pregleda in prvih vaj - Alina je močno hipotona v zgornjem delu trupa, ima rahel ekstenzijski vzorec a veliko voljo do učenja user posted image .
Nevrofizioterapevtka je zlata, resnično se je posvetila in z Alino delala skoraj eno uro. Pravi, da se bo plazenja oziroma tudi kobacanja težko naučila, da pa bo verjetno prej shodila kot se prevračala po tleh (cilj njenih vaj pa je, da Alino nauči loviti ravnotežje in da ji pomaga, da kasneje ne bo preveč štorasta - tako kot njena mami na primer user posted image ). Groba motorika naj bi se najprej razvila, a Alini se je zelo mudilo in je to preskočila in se zamotila z bolj finimi stvarmi user posted image . Skratka čaka naju obisk NFT enkrat na teden naslednja - verjetno pravi "šefica" - dva meseca.  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
2.4.2008 7:58:52   
KT
mateyka - ne me kregat, ker sem zgrešila, ampak kdaj priseš?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
2.4.2008 7:58:54   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ok, raport tko na hitr - moj oči je zdej že 1 teden v umetni komi in zdej mu pedenajo notranje počkodbe, sam pravijo da je stanje "resno" user posted image tko da Bog ve kako bo z njim.. baje ga je zbil avto, ki je bil prav tako zbit od drugega avtomobila v rit in je priletel na pločnik ter zbil mojga očija. tko da ga je zbil avto od avtomobilske prometne nesreče in on je bil glih napoti. avto mi mel kaj narest, prav tako oči..

mi gremo v Ljubljano 10.aprila - jaz in Inara bova ostale do 18.sept. (mož gre nazaj čez 10 dni in se vrne avgusta). pakiram k nora (pa še selimo se nazaj, mal bolj na jug - tko da še to pedenam) in itak ne bom mogla vsega kar bi rabila sabo vzet. limit je (kokr veste) 20 kil na osebo na letalu. že tko bo voziček moral bit "special cargo".. tko da pojstlca in stolček za hranjenje ter vse ostalo - bo treba to v sloveniji spedenat.. ne bi si človk mislu kok hitr spakiraš 20 kil user posted image

no, grem naprej rihtat zadeve, mejte se punce user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam pa da se kaj srečamo ko bomoste v sloveniji, seveda če bo izvedljivo

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
2.4.2008 8:00:39   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: KT

mateyka - ne me kregat, ker sem zgrešila, ampak kdaj priseš?

hvala lumpa6 - sorry mateyka pa imam odgovor!

En kamion user posted image in veliko toplih user posted image  tvojemu očetu!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
2.4.2008 8:01:54   
pikica36
mateykauser posted image user posted image upaj da bo še vse ok!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
2.4.2008 8:27:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

dobro jutroooooooooouser posted image ...vidim,da malo štrajkate...user posted image ...
..lep dan vam želim,kjerkoli že bosteuser posted image

Dobro jutro.

Seveda štrajkamo, če pa je vreme za ven,ne pa za računalnik. Razen danes. Izgleda bo res dež.

Matyka - sem brez besed. Jaz upam, da bodo tvojega očeta kljub vsemu uspeli dobro pozdravit.user posted image user posted image user posted image user posted image  To pa boš dolgo v SLO. Jaz tudi upam, da se bomo kaj videli.

Majrim, kako je tvoj oče?

KT - tudi za Alino user posted image user posted image user posted image

Mali nekaj tečka. Si grem skuhat kavo, pa pridem nazaj.

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4437
2.4.2008 8:54:57   
makala
Jutro še z dolenjskega konca.
Mateyka upam, da se bomo v teh mesecih, ko boš v Sloveniji uspele dobit za srečanje, da spoznamo našo "švedinjo".
Laubica naj te potolažim, glede sina, ker ga pete bolijo. To je predvsem fantovska bolezen, ki se odraža v starosti od 10 do 14 let. Reče se ji apifizitis. Ni nič nevarnega, in bo samo minilo, kot je prišlo.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
2.4.2008 9:13:30   
makala
Narobe sem napisala: prav je apofizitis

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
2.4.2008 9:25:36   
Anonimen
Da vas dobro predramim čveke čvekaste.
user posted image
Saj ni čudno, da še spite, če pa imate dvojni šiht.user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4440
2.4.2008 9:28:24   
Anonimen
Makala - sem ti zgradila eno tovarno za dobro jutro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
2.4.2008 9:32:34   
julci
Jutro še s Koroškega konca.

Mateyka lepo potuj.Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga očeta.Ko pa prideš vSlovenijo pa se le oglasi,da bomo vedele da si prispela.

Majrim lepo zrihtita pri P,pol pa poročilo.

Lumpa jaz sem pa rešla nalogo,sam zadnji račun je bil v kombinaciji množenje in seštevanje.user posted image

KT
fajn da sta z Alino fajn opravile.Najbolj pa to da mata fajn fizioterapevtko.Nekateri otroci res prej shodijo,plazit se pa ne znajo.Miha je bil tako,hodil z 10 mescem,plazil se pa nikol ni.Pol ko je bil star 2 leti,ko se je igraluser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
2.4.2008 9:34:53   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Da vas dobro predramim čveke čvekaste.
user posted image
Saj ni čudno, da še spite, če pa imate dvojni šiht.user posted image user posted image
hvala za kavicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
2.4.2008 9:35:30   
Anonimen
kaj je sploh katera opazila, da sem vam srčka narisala na kavo?

Jaz se pa tako trudim....user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4444
2.4.2008 9:45:22   
viator
Dobro jutro,
oooo ste bole dane se pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj sem bila na telovadbi in ne na supermamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - bom pa tudi še tja pogledala...samo me pa čas baše. Jaz ne vem, kako bom potem vse folgala, ko bom v službi...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Edina kolkor tolkonovica jeda jutr pokličem v kadrovsko,da grem pol lahko papirje rihtatza novo službo in da dobim 23.eu nazaj dohodnine.Letos nas je naša preljuba finančna politika nategnala z dohodnino po dolgem in počez.user posted image
Lani sem dobla nazaj 80 eu.

jes morm pa skor 20 eu plačat-se zase sploh nisem poglabljala v izračun in me je dons kr malo pribilo,ker še nikol nisem plačala user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi dobil adohodnino in moram tud plačat grrrrrrrrruser posted image , pa mi do sedaj ni bilo treba, plača se mi pa tudi ni nič dvignila. Po moje se pozna, ker ni več 3% olajšav...pišuka, sem kar mal jezna...user posted image

Mateykauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za očeta, dobro se zrihtajte in spakirajte. Ko boš v LJ, se bomo pa upam kaj videli...

Joj, KT, zdej sem pa jaz tudi čisto v dvomih....ker moja Lara tudi ni nobena telovadka,nasprotno...11.4. imava sistematskega, pa bomo videli, a je samo bolj lenobne sorte al je kaj drugega.
Fino, da je OK fizioterapevtka.....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
2.4.2008 9:46:46   
Anonimen
Meni pa bodo vrnili dohodnino!!user posted image   2,65 € user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 4446
2.4.2008 9:58:38   
lumpa6

Lumpa jaz sem pa rešla nalogo,sam zadnji račun je bil v kombinaciji množenje in seštevanje.

ja vem, smo tako tudi napisali v zvezek, samo piše da mora biti vsota torej seštevanje, sm pa včeraj na govorilnih govorila z učiteljico pa je rekla da je napaka in ni potrbno rešit, da je v tem učbeniku veliko napak in da delajo spisek za popravo,

no če pa pogledano enega od avtorjeu, je naša ravnateljica šole zato je pomoje tudi predpisan na naši soliuser posted image

hvala za trud

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
2.4.2008 10:05:05   
viator

Meni pa bodo vrnili dohodnino!!user posted image   2,65 € user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - eni moji prijateljici bodo pa vrnili 0,14 eura - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bomo šli na večerjo za ta dnar!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
2.4.2008 10:09:53   
julci
no če pa pogledano enega od avtorjeu, je naša ravnateljica šole zato je pomoje tudi predpisan na naši soli

pa ka ji je sploh jasno da je to malo pretežka naloga za četrtošolce,tud čenebi bila narobe napisana.user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
2.4.2008 10:10:34   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - eni moji prijateljici bodo pa vrnili 0,14 eura - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bomo šli na večerjo za ta dnar!!user posted image user posted image user posted image

pa kaj bojo sploh lahkonakazali tako veliko vsotouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?