|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
2.4.2008 10:12:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: viator

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Meni pa bodo vrnili dohodnino!!user posted image   2,65 € user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - eni moji prijateljici bodo pa vrnili 0,14 eura - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bomo šli na večerjo za ta dnar!!user posted image user posted image user posted image

pa kaj bojo sploh lahkonakazali tako veliko vsotouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče dobim blindiran kombi in ga bom šla sama iskat..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4451
2.4.2008 10:14:11   
Anonimen
Julči - to je link za ustvarjalni forum

http://otokzakladov.mojforum.si/

ampak mislim, da se moraš prej registrirat. Najdeš pa vse živo. Pa še ti jim lahko kakšne svoje slikce pripopaš (sploh pustnih mask), da se bodo ženske malo slinile.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4452
2.4.2008 10:14:16   
julci
letos so nas zajebali.ker so ukinli 3% olajšavo,splošno so pa dvignili minimalno,pa mislijo da so ne vem kaj nardili..Pa kot olajšavo si lahko dal obresti in glavnico od stanovanjskega kredita,ki ga med letom plačuješ,pa so ti priznali 4%.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
2.4.2008 10:15:10   
julci

Meni pa bodo vrnili dohodnino!!user posted image   2,65 € user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - eni moji prijateljici bodo pa vrnili 0,14 eura - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bomo šli na večerjo za ta dnar!!user posted image user posted image user posted image

pa kaj bojo sploh lahkonakazali tako veliko vsotouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče dobim blindiran kombi in ga bom šla sama iskat..user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
2.4.2008 10:23:57   
julci
davam še to povem
sem klicala v kadrovsko na podjetje.morem naslednji petek prit  na firmo da dam odpoved in podpišem novo pogodbo.tako s 15.4 pa grem na novo delovno mesto.aja pa razdužit se morem.pa sodelavko sem klicala in povedla,da ne pridem nazaj.Mi je rekla da je dans 2 april ne prvi.
Pa še nekaj sem ugotovila.Novo pogodbo bom podpisala 11 v mesecu.Te11 mi prinašajo srečo.Vse izpite sem nardila tega datuma,pa še z mojmo sva se spoznala 11.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
2.4.2008 10:29:11   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

pa še aprilčice...

2.4. lonibuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.4. majrim

4.4. mateyka

30.4. ursikazala

... pol je pa takoj že julči ... sam to je pa že druga zgodba user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 2.4.2008 10:30:25 >

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
2.4.2008 10:35:54   
julci

LONIB vse najboljše za praznik.

Kar bilo je dobrega, naj se nadaljuje,
vse, kar je bilo slabo, naj se oddaljuje!
Naj sreča, zadovoljstvo vsak dan ti cvetita,
naj ves čas smeh in zdravje ti v očeh žarita!
user posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 2.4.2008 10:38:21 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
2.4.2008 10:39:11   
hanna1
smotka lonib user posted image user posted image user posted image

Leta pač minevajo – kaj moremo za to!
Pomembno je, kaj smo iz sebe naredili!
Se tako, kot smo želeli, je za nas izšlo,
ali pa morda smo pravo pot zgrešili?!

Nekaj je gotovo, drži pa kot pribito –
med ljudmi deležna si dobrega slovesa.
Po dolgotrajnem trudu končno žela boš žito,
ki si posejala ga. Naj v njem ne bo mrčesa!

Še mnogo zmag, uspehov naj se ti posreči,
a v življenju vedno naj te le sreča spremlja!
Da bi dosegla vse, kar vredno je doseči!!! –
to moja je najglobja in iskrena želja.

user posted image Veliko objemčkov in poljubčkov ti pošiljava s Hano in lepo praznuj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
2.4.2008 10:40:48   
Anonimen

davam še to povem
sem klicala v kadrovsko na podjetje.morem naslednji petek prit  na firmo da dam odpoved in podpišem novo pogodbo.tako s 15.4 pa grem na novo delovno mesto.aja pa razdužit se morem.pa sodelavko sem klicala in povedla,da ne pridem nazaj.Mi je rekla da je dans 2 april ne prvi.
Pa še nekaj sem ugotovila.Novo pogodbo bom podpisala 11 v mesecu.Te11 mi prinašajo srečo.Vse izpite sem nardila tega datuma,pa še z mojmo sva se spoznala 11.

lepe noviceuser posted image user posted image user posted image

LONIB - user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4459
2.4.2008 10:41:27   
julci
gf
mf e   s anxcxc,  lm,lč f hxshkl gfr f er add,m er l-kkl-kerjier erjhsdfjnhsjjsi

evo pozdravček od Zale,zdaj jo pa pičima na sonceuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
2.4.2008 10:48:18   
Anonimen

gf
mf e   s anxcxc,  lm,lč f hxshkl gfr f er add,m er l-kkl-kerjier erjhsdfjnhsjjsi

evo pozdravček od Zale,zdaj jo pa pičima na sonceuser posted image

Kje pa ti vidiš sonce....????user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sesam in umivam penaste puzzle po tleh, da bo malček spet lahko puzal.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4461
2.4.2008 12:27:10   
viator

Verjetno se bodo za obroke odločili, da proračun ne bo bankrotiraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
2.4.2008 12:28:58   
viator

letos so nas zajebali.ker so ukinli 3% olajšavo,splošno so pa dvignili minimalno,pa mislijo da so ne vem kaj nardili..Pa kot olajšavo si lahko dal obresti in glavnico od stanovanjskega kredita,ki ga med letom plačuješ,pa so ti priznali 4%.

Ja to je čista svinjarija...zdej vsega tega ni več...grrrrrruser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
2.4.2008 12:30:50   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image Veliko objemčkov in poljubčkov ti pošiljava s Hano in lepo praznuj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Smotka Lonib, jaz sem leva za čestitke pisat, zato se bom kar na Hannine lepe verze našlepala in ti zaželela VSEEEEE NAJBOLJŠEEEEE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
2.4.2008 12:32:56   
viator

davam še to povem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitam. Ja, 11. ni slab datum, meni se tudi dopadeuser posted image .

Mi2 sva nazaj s sprehoda, je bolj oblačno..ampak je bilo super.

Kolk vas praznuje v začetku aprilauser posted image user posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
2.4.2008 12:34:51   
viator
Evo, zdej sem pa dost nakladala - in grem kuhat! Uhh, sem pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
2.4.2008 12:42:00   
Anonimen
Jaz že kuham, pa čvekam po forumih, pa sesala sem, pa čvekala po forumih, pa malčka sem nahranila, pa čvekala po forumih, pa malčka sem dala spat, pa čvekala po forumih,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 4467
2.4.2008 13:25:16   
viator
user posted image user posted image user posted image user posted image Duska, ti si tud fullll pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
2.4.2008 13:45:41   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image Duska, ti si tud fullll pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No vsaj nekdo me pohvali.user posted image user posted image user posted image

Moram izkoristit dan, če sem končno enkrat doma. Ker, če je lepo vreme, potem raje vozičkam.

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 4469
2.4.2008 13:56:43   
mateyka
vse najboljše lonib - pa enga dobrga "ovna" ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 2.4.2008 21:09:18 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
2.4.2008 14:17:40   
Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Draga Smotka Lonib, jaz sem leva za čestitke pisat, zato se bom kar na Hannine lepe verze našlepala in ti zaželela VSEEEEE NAJBOLJŠEEEEE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz ti želim VSE NAJBOLJŠE

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
2.4.2008 14:18:10   
Laubica
Vauuuu to pa je KRALJ med ovniuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
2.4.2008 14:19:28   
Laubica
Glede GH -hvala za nasvete
Mateyka -srečno pot domov in javi se ko boš tukajuser posted image za atija pa user posted image user posted image user posted image user posted image da ozdravi

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
2.4.2008 14:51:20   
natasaom

LONIB vse najboljše za praznik.

Kar bilo je dobrega, naj se nadaljuje,
vse, kar je bilo slabo, naj se oddaljuje!
Naj sreča, zadovoljstvo vsak dan ti cvetita,
naj ves čas smeh in zdravje ti v očeh žarita!
user posted image

še v mojem imenu...se švercam,ker mi slikce delajo sive lase  user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
2.4.2008 15:32:12   
majrim
smotkaaaaaaaaaaaaaa....
user posted image
vse tanarbulše tega sveta ti želim!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?