Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 10:12:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Meni pa bodo vrnili dohodnino!! 2,65 € - eni moji prijateljici bodo pa vrnili 0,14 eura - . Bomo šli na večerjo za ta dnar!! pa kaj bojo sploh lahkonakazali tako veliko vsoto mogoče dobim blindiran kombi in ga bom šla sama iskat..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 10:14:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Julči - to je link za ustvarjalni forum http://otokzakladov.mojforum.si/ ampak mislim, da se moraš prej registrirat. Najdeš pa vse živo. Pa še ti jim lahko kakšne svoje slikce pripopaš (sploh pustnih mask), da se bodo ženske malo slinile.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 10:14:16
|
|
|
|
julci
|
letos so nas zajebali.ker so ukinli 3% olajšavo,splošno so pa dvignili minimalno,pa mislijo da so ne vem kaj nardili..Pa kot olajšavo si lahko dal obresti in glavnico od stanovanjskega kredita,ki ga med letom plačuješ,pa so ti priznali 4%.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 10:15:10
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Meni pa bodo vrnili dohodnino!! 2,65 € - eni moji prijateljici bodo pa vrnili 0,14 eura - . Bomo šli na večerjo za ta dnar!! pa kaj bojo sploh lahkonakazali tako veliko vsoto mogoče dobim blindiran kombi in ga bom šla sama iskat..
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 10:23:57
|
|
|
|
julci
|
davam še to povem sem klicala v kadrovsko na podjetje.morem naslednji petek prit na firmo da dam odpoved in podpišem novo pogodbo.tako s 15.4 pa grem na novo delovno mesto.aja pa razdužit se morem.pa sodelavko sem klicala in povedla,da ne pridem nazaj.Mi je rekla da je dans 2 april ne prvi. Pa še nekaj sem ugotovila.Novo pogodbo bom podpisala 11 v mesecu.Te11 mi prinašajo srečo.Vse izpite sem nardila tega datuma,pa še z mojmo sva se spoznala 11.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 10:29:11
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 pa še aprilčice... 2.4. lonib 3.4. majrim 4.4. mateyka 30.4. ursikazala ... pol je pa takoj že julči ... sam to je pa že druga zgodba
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 2.4.2008 10:30:25 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 10:35:54
|
|
|
|
julci
|
LONIB vse najboljše za praznik. Kar bilo je dobrega, naj se nadaljuje, vse, kar je bilo slabo, naj se oddaljuje! Naj sreča, zadovoljstvo vsak dan ti cvetita, naj ves čas smeh in zdravje ti v očeh žarita!
< Sporočilo je popravil julci -- 2.4.2008 10:38:21 >
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 10:39:11
|
|
|
|
hanna1
|
smotka lonib Leta pač minevajo – kaj moremo za to! Pomembno je, kaj smo iz sebe naredili! Se tako, kot smo želeli, je za nas izšlo, ali pa morda smo pravo pot zgrešili?! Nekaj je gotovo, drži pa kot pribito – med ljudmi deležna si dobrega slovesa. Po dolgotrajnem trudu končno žela boš žito, ki si posejala ga. Naj v njem ne bo mrčesa! Še mnogo zmag, uspehov naj se ti posreči, a v življenju vedno naj te le sreča spremlja! Da bi dosegla vse, kar vredno je doseči!!! – to moja je najglobja in iskrena želja. Veliko objemčkov in poljubčkov ti pošiljava s Hano in lepo praznuj
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 10:40:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci davam še to povem sem klicala v kadrovsko na podjetje.morem naslednji petek prit na firmo da dam odpoved in podpišem novo pogodbo.tako s 15.4 pa grem na novo delovno mesto.aja pa razdužit se morem.pa sodelavko sem klicala in povedla,da ne pridem nazaj.Mi je rekla da je dans 2 april ne prvi. Pa še nekaj sem ugotovila.Novo pogodbo bom podpisala 11 v mesecu.Te11 mi prinašajo srečo.Vse izpite sem nardila tega datuma,pa še z mojmo sva se spoznala 11. lepe novice LONIB -
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 10:41:27
|
|
|
|
julci
|
gf mf e s anxcxc, lm,lč f hxshkl gfr f er add,m er l-kkl-kerjier erjhsdfjnhsjjsi evo pozdravček od Zale,zdaj jo pa pičima na sonce
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 10:48:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci gf mf e s anxcxc, lm,lč f hxshkl gfr f er add,m er l-kkl-kerjier erjhsdfjnhsjjsi evo pozdravček od Zale,zdaj jo pa pičima na sonce Kje pa ti vidiš sonce....???? Jaz pa sesam in umivam penaste puzzle po tleh, da bo malček spet lahko puzal.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 12:27:10
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Meni pa bodo vrnili dohodnino!! 2,65 € - eni moji prijateljici bodo pa vrnili 0,14 eura - . Bomo šli na večerjo za ta dnar!! pa kaj bojo sploh lahkonakazali tako veliko vsoto Verjetno se bodo za obroke odločili, da proračun ne bo bankrotiral
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 12:28:58
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci letos so nas zajebali.ker so ukinli 3% olajšavo,splošno so pa dvignili minimalno,pa mislijo da so ne vem kaj nardili..Pa kot olajšavo si lahko dal obresti in glavnico od stanovanjskega kredita,ki ga med letom plačuješ,pa so ti priznali 4%. Ja to je čista svinjarija...zdej vsega tega ni več...grrrrrr
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 12:30:50
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 smotka lonib Leta pač minevajo – kaj moremo za to! Pomembno je, kaj smo iz sebe naredili! Se tako, kot smo želeli, je za nas izšlo, ali pa morda smo pravo pot zgrešili?! Nekaj je gotovo, drži pa kot pribito – med ljudmi deležna si dobrega slovesa. Po dolgotrajnem trudu končno žela boš žito, ki si posejala ga. Naj v njem ne bo mrčesa! Še mnogo zmag, uspehov naj se ti posreči, a v življenju vedno naj te le sreča spremlja! Da bi dosegla vse, kar vredno je doseči!!! – to moja je najglobja in iskrena želja. Veliko objemčkov in poljubčkov ti pošiljava s Hano in lepo praznuj Draga Smotka Lonib, jaz sem leva za čestitke pisat, zato se bom kar na Hannine lepe verze našlepala in ti zaželela VSEEEEE NAJBOLJŠEEEEE!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 12:32:56
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci davam še to povem sem klicala v kadrovsko na podjetje.morem naslednji petek prit na firmo da dam odpoved in podpišem novo pogodbo.tako s 15.4 pa grem na novo delovno mesto.aja pa razdužit se morem.pa sodelavko sem klicala in povedla,da ne pridem nazaj.Mi je rekla da je dans 2 april ne prvi. Pa še nekaj sem ugotovila.Novo pogodbo bom podpisala 11 v mesecu.Te11 mi prinašajo srečo.Vse izpite sem nardila tega datuma,pa še z mojmo sva se spoznala 11. , čestitam. Ja, 11. ni slab datum, meni se tudi dopade . Mi2 sva nazaj s sprehoda, je bolj oblačno..ampak je bilo super. Kolk vas praznuje v začetku aprila .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 12:34:51
|
|
|
|
viator
|
Evo, zdej sem pa dost nakladala - in grem kuhat! Uhh, sem pridna .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 12:42:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz že kuham, pa čvekam po forumih, pa sesala sem, pa čvekala po forumih, pa malčka sem nahranila, pa čvekala po forumih, pa malčka sem dala spat, pa čvekala po forumih,...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 13:25:16
|
|
|
|
viator
|
Duska, ti si tud fullll pridna
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 13:45:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Duska, ti si tud fullll pridna No vsaj nekdo me pohvali. Moram izkoristit dan, če sem končno enkrat doma. Ker, če je lepo vreme, potem raje vozičkam.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 13:56:43
|
|
|
|
mateyka
|
vse najboljše lonib - pa enga dobrga "ovna" ti pošiljam
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 2.4.2008 21:09:18 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 14:17:40
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 smotka lonib Leta pač minevajo – kaj moremo za to! Pomembno je, kaj smo iz sebe naredili! Se tako, kot smo želeli, je za nas izšlo, ali pa morda smo pravo pot zgrešili?! Nekaj je gotovo, drži pa kot pribito – med ljudmi deležna si dobrega slovesa. Po dolgotrajnem trudu končno žela boš žito, ki si posejala ga. Naj v njem ne bo mrčesa! Še mnogo zmag, uspehov naj se ti posreči, a v življenju vedno naj te le sreča spremlja! Da bi dosegla vse, kar vredno je doseči!!! – to moja je najglobja in iskrena želja. Veliko objemčkov in poljubčkov ti pošiljava s Hano in lepo praznuj Draga Smotka Lonib, jaz sem leva za čestitke pisat, zato se bom kar na Hannine lepe verze našlepala in ti zaželela VSEEEEE NAJBOLJŠEEEEE!!!!!! Tudi jaz ti želim VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 14:18:10
|
|
|
|
Laubica
|
Vauuuu to pa je KRALJ med ovni
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 14:19:28
|
|
|
|
Laubica
|
Glede GH -hvala za nasvete Mateyka -srečno pot domov in javi se ko boš tukaj za atija pa da ozdravi
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 14:51:20
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci LONIB vse najboljše za praznik. Kar bilo je dobrega, naj se nadaljuje, vse, kar je bilo slabo, naj se oddaljuje! Naj sreča, zadovoljstvo vsak dan ti cvetita, naj ves čas smeh in zdravje ti v očeh žarita! še v mojem imenu...se švercam,ker mi slikce delajo sive lase
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 15:32:12
|
|
|
|
majrim
|
smotkaaaaaaaaaaaaaa.... vse tanarbulše tega sveta ti želim!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?