Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 22:09:02
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim ti povem kje zdej klatijo??...pejdi na supermami pa boš videla
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 22:09:57
|
|
|
|
hanna1
|
...ups...pst,...julci je prišla,naju bo za ušete
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 22:14:31
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: majrim ti povem kje zdej klatijo??...pejdi na supermami pa boš videla
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 22:15:42
|
|
|
|
dodi
|
Moram mal premešat te babe oz. nas babe
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 22:17:44
|
|
|
|
julci
|
čer sem komi zdaj prišla domov,mala v postli dreto vleče.Jaz pa morem najprej prebrat. Dodise grem registrirat.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 22:28:19
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Moram mal premešat te babe oz. nas babe ..bi rekla,da si dobro premešala štrene vsem ,ki visijo na rač.,vklučno z mano
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 22:29:29
|
|
|
|
hanna1
|
julci,sam da ste se v redu vozli,tamalo ste pa najbrž dobro zmatrali
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 22:35:44
|
|
|
|
julci
|
Tk dans je bil ful fajn čvek,sam drugič morem še mojga nekam poslat,da bomo lahk bolj dolgo čvekale. Smo pa potem,ko smo šli proti Celji,glihzravenprišli,ko se je priklopnik s prikolico zaletel v rit tovornjakarju.Mater je blo drožja po vseh pasih,pa še prikolicase je odtrgala in prevrnila na drug pas.Saj ne vem a je blo kaj po TV.Je bla pa v križišču pri obiju. V Celju sva mela pa smolo,ko mi je leva premza zgleda malo blokirala in je kolo tolkopregrelo,da mi je okrasni pokrov od vročine skurlo.Še dobro da smo lahko domo prišli,v petek grema pa premze menjat. Pridema domo pa mi ata poveda je soseda v istem nadstropju danes zgubla boj z rakom. Pravijo ko ma mlade jih kr niza. Edina kolkor tolkonovica jeda jutr pokličem v kadrovsko,da grem pol lahko papirje rihtatza novo službo in da dobim 23.eu nazaj dohodnine.Letos nas je naša preljuba finančna politika nategnala z dohodnino po dolgem in počez. Lani sem dobla nazaj 80 eu.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 22:37:26
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 julci,sam da ste se v redu vozli,tamalo ste pa najbrž dobro zmatrali uajmo,da bo noč mirna,ker ma drugo enkico tik pod kožo.Zgleda da je nalezljivo,nečaku so prišli trije ven vteh dneh,ma pa skoz vročino.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 22:38:39
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Edina kolkor tolkonovica jeda jutr pokličem v kadrovsko,da grem pol lahko papirje rihtatza novo službo in da dobim 23.eu nazaj dohodnine.Letos nas je naša preljuba finančna politika nategnala z dohodnino po dolgem in počez. Lani sem dobla nazaj 80 eu. jes morm pa skor 20 eu plačat-se zase sploh nisem poglabljala v izračun in me je dons kr malo pribilo,ker še nikol nisem plačala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 22:51:32
|
|
|
|
hanna1
|
No julci,pol pa še enkrat lahk rečem,sam da ste se srečno vozli-glede bremz,kaj pa če pakne štekajo,nama se je tud enkrat tako naredlo,ko sva se peljala iz MB z prejšno Škodo,je prav not začelo smrdet po zažgani gumi--sem kar švicala,ko sva se peljala naprej po postanku,ampak pol je blo pa v redu,sam sva ga takoj peljala na servis
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 22:55:38
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 No julci,pol pa še enkrat lahk rečem,sam da ste se srečno vozli-glede bremz,kaj pa če pakne štekajo,nama se je tud enkrat tako naredlo,ko sva se peljala iz MB z prejšno Škodo,je prav not začelo smrdet po zažgani gumi--sem kar švicala,ko sva se peljala naprej po postanku,ampak pol je blo pa v redu,sam sva ga takoj peljala na servis Pri nas je tk da ata ko se vozi premze špara,ker so 11 let stare,verjetno že kje zarustane,midva pasva non stop na cesti je pa druga pesem.Saj sva vedela da jih morma menjat,sva mislila maja pred tehničnim naredit fajn servis,sam bova pač v petek. Varnost jena prvem mestu.Šedobro da nisem šla sama vLJ,ker biverjetno ****is dobla,ko bi vidla.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 22:57:10
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Edina kolkor tolkonovica jeda jutr pokličem v kadrovsko,da grem pol lahko papirje rihtatza novo službo in da dobim 23.eu nazaj dohodnine.Letos nas je naša preljuba finančna politika nategnala z dohodnino po dolgem in počez. Lani sem dobla nazaj 80 eu. jes morm pa skor 20 eu plačat-se zase sploh nisem poglabljala v izračun in me je dons kr malo pribilo,ker še nikol nisem plačala Jaz si je letos sploh nisem računala,ker sem vidla že pri mojmu,da so nas nasrali,sem bla pa jezna.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 23:19:36
|
|
|
|
julci
|
Hana kam si pa skliznala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 23:35:41
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Hana kam si pa skliznala ... .. zdaj pa lezem počasi
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 23:37:37
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Hana kam si pa skliznala ... .. zdaj pa lezem počasi naj ti bo,lahko noč
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 23:52:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sem vas še jaz prebrala. Zdaj pa grem jaz tudi v posteljo....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 7:29:39
|
|
|
|
majrim
|
dobro jutroooooooooo ...vidim,da malo štrajkate... ... ..lep dan vam želim,kjerkoli že boste
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 7:43:58
|
|
|
|
lumpa6
|
jutro sem vam dolzna rezultat sinove domače naloge, ki se glasi nerešljivo, napaka v delavnem zvezku drugače pa vse po starem, veliko smo zunaj na sončku, naš sonček je praznovau že 7 meseceu , že samostojno sedi, vedno kaj novega pogrunta, zdaj grem pa še prebrat kaj je novega pri vas
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 7:45:07
|
|
|
|
majrim
|
lumpa....ti kar uživaj zunaj...mi tudi lovimo vsako uro...še slaba dva meseca,pa bo o treba it delat
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 7:45:36
|
|
|
|
majrim
|
pikica36.....kako si
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 7:48:54
|
|
|
|
mateyka
|
ok, raport tko na hitr - moj oči je zdej že 1 teden v umetni komi in zdej mu pedenajo notranje počkodbe, sam pravijo da je stanje "resno" tko da Bog ve kako bo z njim.. baje ga je zbil avto, ki je bil prav tako zbit od drugega avtomobila v rit in je priletel na pločnik ter zbil mojga očija. tko da ga je zbil avto od avtomobilske prometne nesreče in on je bil glih napoti. avto mi mel kaj narest, prav tako oči.. mi gremo v Ljubljano 10.aprila - jaz in Inara bova ostale do 18.sept. (mož gre nazaj čez 10 dni in se vrne avgusta). pakiram k nora (pa še selimo se nazaj, mal bolj na jug - tko da še to pedenam) in itak ne bom mogla vsega kar bi rabila sabo vzet. limit je (kokr veste) 20 kil na osebo na letalu. že tko bo voziček moral bit "special cargo".. tko da pojstlca in stolček za hranjenje ter vse ostalo - bo treba to v sloveniji spedenat.. ne bi si človk mislu kok hitr spakiraš 20 kil no, grem naprej rihtat zadeve, mejte se punce
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 7:51:07
|
|
|
|
pikica36
|
hooooj!!!! jutro babe!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 7:53:10
|
|
|
|
KT
|
dobro jutro majrim! Kakšna je bila noč? 2/3 moje družinice še spi, jest pa že tu gor strašim
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 2.4.2008 7:53:12
|
|
|
|
majrim
|
mateyka.... ...upam,da se oglasiš,ko prideš v lj...in se bomo pol menli za naprej...drži se in en velik objemček ti pošiljam za srečo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?