Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 11:31:50
|
|
|
|
hanna1
|
viator,majstrica si,tole bo prišlo še kako prav,sam si mi pa že za zajtrk delala lušte
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 11:40:37
|
|
|
|
hanna1
|
mateyka,a je oče bolje dodi,a si huda na nas,da se nč ne oglasiš..a je Nedeljka živahna--posrečeno ime,me je spomnilo na otroška leta,ko so še prašički imeli svoja imena
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 13:19:34
|
|
|
|
hanna1
|
...1 april...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 14:24:38
|
|
|
|
dodi
|
Živjo! Imam eno prošnjo Odpira se niv forum super mami in prve uporabnike čaka enoletna naročnina na revijo Super mami,in ker je ustvarjalec tega foruma mož meni tako drage osebe,bi vas prosila,da se dobimo še tam kdaj.... Tisto,ki bo še tam dejavna pa prosim da mi pošlje svoj naslov,da jih bom posredovala in da dobite obljubljeno naročnino. Upam,da nisem preveč zatežila
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 14:45:25
|
|
|
|
dodi
|
Še link... www.supermami.si
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 15:13:16
|
|
|
|
hanna1
|
..sem se malo špilala,ampak tam pa imama zaenkrat še dve levi roki--kako vse ti to zvohaš dodi
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 15:19:50
|
|
|
|
hanna1
|
Mi pa zdaj počivamo po kosilu,pol pa spet ven,ker se baje nekaj napoveduje poslabšanje-to sem gledala par dni nazaj vreme,bom morala obnovit znanje -drgač sem se pa lotila pranja zimskih bund,da jih še zdaj posušim,ko kurijo,če ne se tako dolgo sušijo in dobijo tak neprijeten vonj-sušilca pa žal nimam -čeprav ne vem,kam bi ga dala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 15:22:26
|
|
|
|
dodi
|
saj sem rekl,da ima to mož ods moje meni zelodrage prijateljice
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 15:41:18
|
|
|
|
hanna1
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 16:26:34
|
|
|
|
majrim
|
dodi...dej nehaj s takimi linki,pol začnem brat in nič ne naredim ...sem ga že dala med priljubljene ,še prijavit se moram
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 16:28:40
|
|
|
|
majrim
|
kam ti pošljemo naslov dodi?? na zs??
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 16:59:27
|
|
|
|
Laubica
|
Dodi jaz tudi-sam bom še bolj kregana od mojega da sem skozi na rač.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 20:28:49
|
|
|
|
hanna1
|
naša pikica je pa popoldne spala več ko dve uri --le kaj jo je tako utrudilo ,da sva skor zamudili na Blaževo tekmo-so zmagali,mi pa mormo spet nove kopačke kupit-teh ni imel niti eno leto,tako mu je hitro zrasla noga --sva še popoldne izkoristili vreme,pa kruheka sva nabavili-ta socialnega -greva proti večeru v pekarno,ko ga znižajo,da ga čimveč prodajo.Meni se ga ne splača sami pečt,ker surovine ,pa štrom (elektrika ),pa sem že kar na taki ceni,kot ga dobim zvečer--drugače ja,ker kruh sploh ni poceni,glede na to,da je osnovno živilo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 20:32:28
|
|
|
|
Laubica
|
Hana-policaj-vse prečekiraš kaj -komaj je Julci prišla si nas že dobila
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 20:34:38
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Hana-policaj-vse prečekiraš kaj -komaj je Julci prišla si nas že dobila kontrola mora bit,da je ne bi kar tako po svoje nekam odbezljale--ste se mele fajn ??
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 20:36:31
|
|
|
|
Laubica
|
Moj malček je začel danes kašlat ta večjega smo pa peljali na pregled k dr. ker že lep čas jamra da ga pete bolijo-ima opravičilo za tel. ker ne sme skakat in tekat pa na slikanje v bolnici ga moramo naročit je rekla da ga da raje slikat da se prepriča kaj je ali je od rasti ali kaj druga .No naše kofetkanje je bilo hitro končano ker ima od Julci mož super hitro zob.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 20:37:07
|
|
|
|
Laubica
|
Fajn -samo prekratkoooo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 20:37:58
|
|
|
|
Laubica
|
Sva z Dusko -Julci trucale naj te drugič zraven vzame
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 20:52:11
|
|
|
|
Laubica
|
Punce sem našemu danes skuhalakrompir,bučko,korenje,brokoli-pa je skoraj bruhal zraven ne vem kaj mu naj dam za jest -če nič noče no razen zize
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 21:01:23
|
|
|
|
hanna1
|
Enim prej zapaše GH,kot drugim,mu pa zgleda zdaj še zadostuje tvoje mleko,zdaj naj pač še samo malo okuša--enkrat mu bo že zapasalo... ,pa nikar obupat
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 21:11:06
|
|
|
|
majrim
|
hanna1...se strinjam s tabo kar se kruha tiče...bi tudi jaz hodla zvečer po njega,če bi imeli pri nas..s to porodniško,ki jo dobim moram itak gledat na vsako stvar...zdej pa sem še poračun za elektriko dobila in itak moram plačat skoraj 100€ laubica...pa probaj ne mešat tolko vrst zelenjave..jaz sem ji začela dajat po eno vrsto ...da najprej malo okuša...seem se tudi jaz bala,ker je bla raje na zizi,da ne bo nikoli zamenjala obrokov s GH...pa glej zdej,ko skoraj ker noče več tolko na zizo ...jaz bi jo rada še malo cartala,ona pa noče
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 21:15:58
|
|
|
|
KT
|
laubica - tako kot ti je že majrim napisala - res probaj eno zelenjavo, pa čez dva dni spet drugo - ti novi okusi nekatere včasih tako presenetijo, da na začetku zavračajoi vse po spisku. Aja, pa probaj ga hranit tako, da ga držiš v naročju in pri hranjenju sodeluj še sama (če bo tebe videl jesti isto stvar, bo mogoče raje eksperimentiral) Pa eno , da vama uspe!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 21:29:48
|
|
|
|
dodi
|
Hitro mi pošljite naslove in nicke od tam
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 22:01:30
|
|
|
|
hanna1
|
Laubica,kaj si počela z duskamb in julci,da sta nekje omagali
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 1.4.2008 22:05:45
|
|
|
|
majrim
|
ti povem kje zdej klatijo??...pejdi na supermami pa boš videla
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?