|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
1.4.2008 21:30:04   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Punce, nekej me zanima- Mirena mi dela probleme pa me je G naročila čez 2 meseca, da jo da venuser posted image A se to vedno tako dolgo čakauser posted image

Prijateljica je imela tudi probleme z mireno in je klicala g, ta pa ji je rekla, naj čimprej pride. Brez naročanja. Cca dobre pol ure je počakala v čakalnici in jo je kar vmes vzela. 2 meseca je pri mojem g čakalna vrsta za preventivni pregled. Kako je pa z "urgenco" pa ti žal ne znam povedat. K sreči še nisem bila v taki situaciji. Upam, da se je čimprej rešiš.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 251
1.4.2008 21:33:05   
N _ B
mentos: a sta bili vidve s Hano na Jesenicah na testiranju za alergije? Mi lahko poveš, koliko časa sta čakali. Prijateljica že par dni kliče in je ena full freh sestra, ki bi se je rada na hiter način znebila. Danes ji je rekla, da jo bo zapisala, da jih je še 35 pred njo, čez 5 minut, ji je pa rekla 25 user posted image . Da ona ne more določit datuma, da ji bodo poslali po pošti, je pa čakalna cca 2 meseca. Razen, če njen p pokliče njihovega na Jesenice in se zmenita. Ma kr neki no.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 252
1.4.2008 21:36:16   
N _ B
A imam samogovore?

Grem nazaj likat.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 253
1.4.2008 21:37:31   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

A imam samogovore?

Grem nazaj likat.

Ne sam tega ne , počaki user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 254
1.4.2008 21:39:16   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: KT

in se zamotila z bolj finimi stvarmi. 

Ti, a so to kakšni geni? A nimata enega v hiši, ki dela razne dr. dizertacije...user posted image

Ja in to iz vsake še tako mikro minimalne stvari user posted image  - moja najbojša prijateljica (saj veš ktera) v takih primerih vedno reče: "Ni on zastonj doktor" user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 255
1.4.2008 21:41:43   
N _ B

in se zamotila z bolj finimi stvarmi. 

Ti, a so to kakšni geni? A nimata enega v hiši, ki dela razne dr. dizertacije...user posted image

Ja in to iz vsake še tako mikro minimalne stvari user posted image  - moja najbojša prijateljica (saj veš ktera) v takih primerih vedno reče: "Ni on zastonj doktor" user posted image user posted image user posted image  

No, pol sem zadela....bingo

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 256
1.4.2008 21:53:49   
KT
Glede likanja pa takole - to je grda, grda razvada, mučiš svoj križ, po nepotrebnem rabiš elektriko in ko enkrat daš cunje nase so itak spet hitro zmečkane, torej - punce moje, najbolj pametno se je likanju odpovedati. Če pa je to že skoraj bolezen, kar me N & B pri tebi kar malo skrbi, pa nujno poiskat "strokovno" pomoč - kar k meni pridi bova raje kofetkali kot, da cunje drajsaš user posted image    

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 257
1.4.2008 21:56:06   
N _ B

Glede likanja pa takole - to je grda, grda razvada, mučiš svoj križ, po nepotrebnem rabiš elektriko in ko enkrat daš cunje nase so itak spet hitro zmečkane, torej - punce moje, najbolj pametno se je likanju odpovedati. Če pa je to že skoraj bolezen, kar me N & B pri tebi kar malo skrbi, pa nujno poiskat "strokovno" pomoč - kar k meni pridi bova raje kofetkali kot, da cunje drajsaš user posted image    

user posted image

Za dons sem končala. Saj ni tko hudo. Sam spravt se je treba, pa gre.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 258
1.4.2008 21:58:24   
N _ B
(cilj njenih vaj pa je, da Alino nauči loviti ravnotežje in da ji pomaga, da kasneje ne bo preveč štorasta - tako kot njena mami na primer user posted image ).

Zakaj pa misliš, da moj Niko v hribe vlači, pa tečaj plavanja, pa sedaj na rolerje, s kolesom je lani speljala, pa žogo jo je kmal naučil lovit, pa po drevesih plezata.....z enega in edinega, čisto preprostega razloga....da ne bi bila štorasta kot njena mami. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 259
1.4.2008 22:09:38   
*ANA*
Lep pozdrav

Smo bli celi dan zunaj in užvali user posted image user posted image user posted image

No Bolančkom pošiljamo kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravite .

FLASK_A- ja jaz imam tudi probleme z Mireno, ampak je rekla tudi meni naj počakam še dva meseca in potem naj pridem nazaj user posted image , tako da moram tudi jaz lepo počakat še ta dva meseca user posted image .
No malo v tolažbo, sva že dve, ki nama ne paše, pa tako jo promovirajo in potem dejansko vidiš da skor vsaki drugi ne paše user posted image .

Jaz sem tudi zdajke z likanjem in pospravljanjem končala zdaj pa spat user posted image ,ker bo itak treba zgodaj vstat user posted image

Lep večer še naprej in predvsem MIRNO in PRESPANO NOČ

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 260
1.4.2008 22:12:29   
KT

(cilj njenih vaj pa je, da Alino nauči loviti ravnotežje in da ji pomaga, da kasneje ne bo preveč štorasta - tako kot njena mami na primer user posted image ).

Zakaj pa misliš, da moj Niko v hribe vlači, pa tečaj plavanja, pa sedaj na rolerje, s kolesom je lani speljala, pa žogo jo je kmal naučil lovit, pa po drevesih plezata.....z enega in edinega, čisto preprostega razloga....da ne bi bila štorasta kot njena mami. user posted image

Ti se malo bojim, da bo moj tudi kaj podobnega pogruntal user posted image

N & B jest sem tko zmatrana od gledanja te Alinine telovadbe, da se ji grem verjetno kar hitro pridružit v miževi deželi user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 261
1.4.2008 22:18:08   
N _ B
Grem tudi jaz. Še mojega moram spotoma v spalnico zjagat.

Nočko.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 262
2.4.2008 7:25:58   
nky 23
jutro, kavica je kuhana, Kevin ma pa sigurno budilko v ritki namontiranouser posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 263
2.4.2008 7:32:57   
*ANA*
Jutro

NKY hvala za kavico user posted image .
Kako je Kevin?
Jaz sem se pa že prejle prijavila ampak potem sem morala po Svita- ima tudi on budilko v ritki namontirano user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 264
2.4.2008 7:39:23   
nky 23
 ma tole kar koli že je z njim se kar ne pozdraviuser posted image  pa saj bo!!!

Pa Svit? ali je zdaj vredu z dihanjem??? Ali pridno nagaja???

ste me zadnjič čisto navdušile nad koleson in sem šla vćeraj malo na ogled in mi je en zlezel pod kožo sam je 600€ moj pa se je zagledal v enga , ki je 1000€ nato je potrrebna še malo oprema, in sedež za malega in kar pač rabiš da lahko kolesa namontiraš na avto, saj se tu nimamo kje vozit, tako da to sploh ni poceni športuser posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 265
2.4.2008 7:41:40   
n€na
jutro,

tudi mi imamo budilko v ritiuser posted image , drugače je bila noč za razliko prejšnih malo bolj pestra. Že dva dni se i zbudi ob 23:30 in joka in joka tam nekje do 00:30 in nič ji ne pomaga ne čaj ne voda ne ziza.ne vem kaj ji jeuser posted image

grem skuhat še kavice....

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 266
2.4.2008 7:51:11   
*ANA*
NKY ja res to kolesarjenje ni poceni šport ampak je pa v redu se malo okrog peljat user posted image .

Svit je kar OK, zdaj mu malo teče iz noska ampak ne kaj preveč- upam da bo do naslednje srede OK ker imamo 3. cepljenje, pa ne bi rada spet zamikala ker če ne dobim podaljšanega porodniškega gre po prvomajskih praznikih v vrtec user posted image , in če ni cepljen po programu mi ne da potrdila ki pa je za vrtec nujno potreben user posted image

Dihanje se je normaliziralo, zdaj imamo samo eno pumpico- kao preventivno in upam do bo še naprej OK

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 267
2.4.2008 8:02:59   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

Svit je kar OK, zdaj mu malo teče iz noska ampak ne kaj preveč- upam da bo do naslednje srede OK ker imamo 3. cepljenje, pa ne bi rada spet zamikala ker če ne dobim podaljšanega porodniškega gre po prvomajskih praznikih v vrtec user posted image , in če ni cepljen po programu mi ne da potrdila ki pa je za vrtec nujno potreben user posted image

Dihanje se je normaliziralo, zdaj imamo samo eno pumpico- kao preventivno in upam do bo še naprej OK

Ja bogi naš Svit - še ta drama s cepljenjem in vrtcem. *ANA* saj bo - vse punce tu držimo pesti, da se izzide kot si ti želiš!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 268
2.4.2008 8:03:37   
n€na
Svit lepo da se ti stanje izboljšuje in upajmo da bo kmalu to le en grd spomin na tvoje dihanje, pa še nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se bo stanje res izboljšalo in ne boš imel več težav.

ANA men je kar hudo, ko samo pomislim da moram it delat, sem se tako lkepo razvadila doma, tako lepo je in brez obbveznostiuser posted image

NKY kolesarjenje je res drag šport sploh na začetku ko je treba vse nabavit pol pa že nekako gre. Jaz zelo rada kolesarim in trenutno mi manjka samo stolćek za zalo, nimamo ga pa zato ker enostavno ni časa za trgovino s takimi stvarmiuser posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 269
2.4.2008 8:09:30   
nky 23
ja saj za začetek se je pač treba odločit in reskirat potem pa samo čim več  nuživat na kolesu

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 270
2.4.2008 8:09:45   
*ANA*
Hvala vesm za lepe želje user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa mali protestira in se greva preoblečt user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 271
2.4.2008 8:10:16   
Padme
Jutro!

Hvala za user posted image .....

Naš Jaka se verjetno z Alino igra nekje v sanjah, jaz pa pijem jutranjo dozo in še vedno po netu iščem apartma za letošnji dopust ...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 272
2.4.2008 8:13:31   
nky 23
še vedno po netu iščem apartma za letošnji dopust ...

kam pa imate v planu it?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 273
2.4.2008 8:13:40   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

Mene je pa prej klicala ravnateljica in mi malo polepšala dan. Bom po koncu porodniške še lahko kak teden lanskega dopusta koristila. user posted image
V šolstvu lahko letni dopust koristimo le v času počitnic in tako bom tudi preostanek lanskega dopusta koristila v letnih počitnicah, letošnjega pa itak. No, nekaj lanskega bom pa zgleda torej le lahko koristila takoj po koncu porodniškega dopusta.

user posted image user posted image user posted image zate. Jo moram jaz tudi prav kmalu poklicati in se zmeniti, da vidim kakšne plane ima zame ... Ji bom kar mal namignila, da imam problem z varstvom, ker bo moja mama dva meseca na brglah ....

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 274
2.4.2008 8:17:32   
n€na
Padme saj boš našla, kak fajn apartma.

Mi pa gremo čez dobra dva tedna na Dolenjsko, gremo v šport hotel in imamo za to ceno ogromno stvari. smo pa vzeli enn pohodniški paket da bomo malo tudi hodili okoli in seveda da sprobamo naš novi nahrbtnikuser posted image user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?