mentos
|
pozdravljene evo, pa mi je šele danes uspelo samo površno prebrati naš novi 3 del junijski škrati. Kaj naj rečem, za vse tiste, ki ste praznovali, iskrene čestitke, za tiste, ki ste dobili zobke, BRAVO, in da je bilo čim manj bolečin, za vse tiste, ki ste začeli se plazit, prevračat, oz. že celo skodit pa BRAVO, BRAVO. Za mamice, ki pa imate diete pa kapo dol, kajti men to ne rata, sem preveč požrešna, oz. rada jem. Moram tudi jaz shujšat saj za 5-7 kg, ampak bo težka, a vendar grem delat šele septembra, tako da imam še čas . No, pri nas smo pa kar precej bolani. Naša Hana ima neko virozo, kajti iz noska in očk ji kar lije, kar poje pobruha, ker jo matra kašelj, tako, da bova po vsej verjetnosti se naročile za četrtek k P. Imamo pa tudi en problemček, ker se ji je na luliki malo vnelo, ima kar nekaj napihnjenih bunkic, kot krvavi mazolčki, in mi je v lekarni rekla, da so po vsej verjetnosti glivice, tako, da počakam do jutri, ko pride babca in naj mi ona pove kaj je to, da ne bom spet preveč denarja pustila v lekarni. Smo bili v nedeljo na pokljuki, smo se sankali, kajti bilo je cca 2m snega in tam je staknila po vsej verjetnosti prehlad. Upam, da bo čim hitreje bolje. Drugače pa imamo že 4 zobke, 2 spodaj in 2 zgoraj. Zdej se je pa prebudila tako da gremo poskusit malo pojest. lp
|