|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
2.4.2008 8:18:47   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

še vedno po netu iščem apartma za letošnji dopust ...

kam pa imate v planu it?

Moj tast ima prikolico (jo je imel 15 let v Maredi, letos pa jo je prestavil v Izolo), tako da sva skoz hodila v prikolico v Maredo. Letos pa sem jaz izrazila željo (ker mi ni, da bi bila 14 dni v Izoli na morju), da bi šla nekam na kakšen otok v apartma - no tudi to je razlog, še nikoli nisem "uživala" v apartmaju na morju. Z mojimi starši smo celo otroštvo taborili, ravno tako v mladosti, z mojim pa sva šla tudi vedno s šotorom ali pa v prikolico. Tako, da trenutno iščem nekaj na Rabu ali Pagu.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 276
2.4.2008 8:21:09   
Padme
J A K A    user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 277
2.4.2008 8:23:08   
Padme
KT sem ti dolžna še domačano nalogo za 10 mesec, samo ga moram že zmerit, stehtala sem ga že. Pa se mi mali vragec ne pusti več zmerit. Kako jih pa ostale zmerite?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 278
2.4.2008 8:23:21   
nky 23
jaka user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 279
2.4.2008 8:23:54   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

. Letos pa sem jaz izrazila željo (ker mi ni, da bi bila 14 dni v Izoli na morju),

daj pridi v Izolo, saj ni tako slabauser posted image jaz sem tukaj že 4 leta. Je pa res da na sprehode ne hodim v izolo ampak v Lucijo

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 280
2.4.2008 8:26:15   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: KT

..... Pravi, da se bo plazenja oziroma tudi kobacanja težko naučila, da pa bo verjetno prej shodila kot se prevračala po tleh  ....

No kaj se ti rekla, da jo boš kmalu lovila, ker bo ziher shodila, takrat kot vsi ostali ....user posted image

< Sporočilo je popravil Padme -- 2.4.2008 8:28:10 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 281
2.4.2008 8:26:23   
n€na
JAKA    VSE NAJ NAJ       

user posted image   

OD ZALE

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 282
2.4.2008 8:27:12   
KT
JAKA - Alina pošilja veliko srčkov za velikega srčka user posted image  ČESTITKE user posted image
user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 283
2.4.2008 8:27:49   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

. Letos pa sem jaz izrazila željo (ker mi ni, da bi bila 14 dni v Izoli na morju),

daj pridi v Izolo, saj ni tako slabauser posted image jaz sem tukaj že 4 leta. Je pa res da na sprehode ne hodim v izolo ampak v Lucijo

Pa sej kakšen podaljšan vikend al pa dva bom ziher dol, sploh k sem itak doma, ker imam počitnice. Tako, da kar računaj, da se slišiva kaj med poletjem ....user posted image

< Sporočilo je popravil Padme -- 2.4.2008 8:28:32 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 284
2.4.2008 8:28:24   
KT

Jutro!

Hvala za user posted image .....

Naš Jaka se verjetno z Alino igra nekje v sanjah (pa očitno si imata full za povedat, ker oba spita kot polha user posted image ), jaz pa pijem jutranjo dozo in še vedno po netu iščem apartma za letošnji dopust ... Pravijo, da je Pag balzam za otroke - kar se plaže tiče - kar pa se gužve tiče, pa je verjetno treba izbrat pravi datum.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 285
2.4.2008 8:30:35   
Padme

Jutro!

Naš Jaka se verjetno z Alino igra nekje v sanjah (pa očitno si imata full za povedat, ker oba spita kot polha user posted image ), jaz pa pijem jutranjo dozo in še vedno po netu iščem apartma za letošnji dopust ... Pravijo, da je Pag balzam za otroke - kar se plaže tiče - kar pa se gužve tiče, pa je verjetno treba izbrat pravi datum.

Ja mogoče celo bolj kot Rab, ker na Rabu je sama mivka in to imaš potem povsod - v ušesih, v ustih, .... še 14 dni se je ne znebiš ....

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.4.2008 8:34:33   
KT

..... Pravi, da se bo plazenja oziroma tudi kobacanja težko naučila, da pa bo verjetno prej shodila kot se prevračala po tleh  ....

No kaj se ti rekla, da jo boš kmalu lovila, ker bo ziher shodila, takrat kot vsi ostali ....user posted image

Ja, resnično upam, da shodi, ker je res ne mislim nosit do srednje šole user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 287
2.4.2008 8:40:28   
n€na
PUNCE MORAM IT......hvala za kavico in prijetno tipkanje.....uživajte če imate lepo vreme...........tu mislim da se bo vsak čas dež vlil......nasmeh na usta in bo tako ostal lep dan.........papa

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 288
2.4.2008 8:44:47   
KT

Jutro!

Ja mogoče celo bolj kot Rab, ker na Rabu je sama mivka in to imaš potem povsod - v ušesih, v ustih, .... še 14 dni se je ne znebiš ....

Ja, na Pagu so pa drobni kamenčki, čeprav bi Jaka verjetno veliko raje gradove zidal in potičke delal iz mivke, pa imaš popolnoma prav, da se tiste vražje mivke potem težko znebiš - še pri kosilu ti škrta med zobmi - se jo kar malo naješ v enem tednu (v vsakem pomenu besede).

< Sporočilo je popravil KT -- 2.4.2008 8:45:25 >

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 289
2.4.2008 9:22:06   
nky 23
pa je omagal moj sonček zlatiuser posted image , sedaj spi prvo rundo

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 290
2.4.2008 9:34:36   
Kati81
Punce dobro jutro.

Mi smo spali do 9.00, k sreči k ga je mami žurala do 2h zjutraj, ma je blo tko luštno.

Hja počitnice, dopust...

Pag je men super in full lep, sam me moti ker sence pa ni skor nikjer za dobit, in pol si prisiljen vleč s sabo marele pa razno ropotijo.
Jaz sem bla lani na Ugljanu in je super, čeprav mi smo se prej vrnili ker je bilo full slabo vreme.
Je pa res full lep otok, tud za otroke je super, so tud kamenčki.

Ne vem če nas ne bo spet tja vleklo letos, sam da jaz vidim kako bo z dopustom.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 291
2.4.2008 9:45:53   
nky 23
Mi smo spali do 9.00

blagor vam!!!

DAj mi še nekaj povej ali ima vaša kaja kaj obuto ko hodi, ali ima samo nogavičke?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 292
2.4.2008 9:58:24   
Kati81
Kaja ima obute cicibanove copatke za notri ali pa nogavičke z gumjastim podplatom, sam nanje si stopi in jih pol dol povleče, tko da so za zjuraj in zvečer bolj.

Za ven ima pa Cicibanove čevlje ko je mraz, ker so podloženi ali pa Geox supergice v toplejših dneh.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 293
2.4.2008 10:10:32   
nky 23
ja čeveljčke ima naš tudi cicibanove,po copatkepa bomo šli v soboto. Kakšne sopa kaj cene?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 294
2.4.2008 10:30:35   
Kati81
Ma za copatke mislim da so okrog 18E(ma ni poceni ni kaj), za supergice smo pa dali 31 pa še malo E, so pa bili znižani za 30%, drugače so pa 45E, tam nekje se gibljejo cene.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 295
2.4.2008 10:36:26   
nky 23
ja saj za čevlje sem dala 50€ sem misla da so copati tudi neka nora cenauser posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 296
2.4.2008 10:39:18   
Anya22
Dobro jutro tudi od naju.

No, midva pa danes greva h P, ker je sadaj dobil tudi vročino, čeprav jo ima samo zvečer in ponoči, čez dan pa kakor, da je sploh ni imel. Čez dan jo sploh nima. Čudno vse skupaj. Kašelj je še vedno močan, včeraj sem ga mogla 15x preobleči,ker se je ves pobruhal od tega kašlja. Tudi nosek pušča. Bomo videli kaj bo rekla P danes. Čeprav sem se danes zjutraj kar ustrašila, ko je zakašljal je kr začel loviti sapo in piskalo mu je v pljučih. Se bojim, da ne bo kakšna pljučnica ali pa bronhitis. user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 297
2.4.2008 10:40:27   
Kati81
Ma ne sej ni tko hudo, sam če primerjam kok dam za moje copate za po hiši je pa razlika. Izjemoma sedaj ko sem si kupila CRCCSke, ki so nekaj čez 40E. Sam so pa full full dobri za nosit.

Ja sej GEOXsovi čevlji so vsi tam okrog 50E, kakšen E manj ali več. Pa tudi cicibanovi niso ravno poceni.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 298
2.4.2008 10:41:26   
nky 23
Anya lepo zrihtajta pri P, potem pa javi kako je kaj z Žanom, bomo držali pesti da ne bo kaj hujšgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 299
2.4.2008 10:42:27   
nky 23
CRCCSke????????????

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?