|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
1.4.2008 9:06:52   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

N & B ku, ku a kofetek iščeš mogoče user posted image

Sem ravno Jaka uspavala.

Drugače pa kave ne pijem. Imam metin čaj pred sabo.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.4.2008 9:13:00   
Kati81
Uf boga N&B, a maš kavino dieto?

No mi smo spali od 8.30 -2.30 poiskali dudo spili malo vode in spali do 8.30, BREZ HRANJENA! Tko da sedaj bomo kar na tem vztrajali, upam, da nam uspe.

Greva k FLASK_I na kavo pol pa na faks, no mami gre na faks, Kaja bo pa za družbo.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 227
1.4.2008 9:17:05   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Uf boga N&B, a maš kavino dieto?

No mi smo spali od 8.30 -2.30 poiskali dudo spili malo vode in spali do 8.30, BREZ HRANJENA! Tko da sedaj bomo kar na tem vztrajali, upam, da nam uspe.

Greva k FLASK_I na kavo pol pa na faks, no mami gre na faks, Kaja bo pa za družbo.

Kaj ji pa daš potem za jest ko se zbudi - mleko ali kar Gh zajtrk? Ker jaz sem tudi o tem razmišljala, ker mu zadnje dni dam kar napol v spanju mleko ob 6.30, potem pa lepo naprej spi ....

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.4.2008 9:19:02   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

KT a Alina še spi?

Ja, tale ura jo je čist nesla user posted image  Kaj pa Jaka?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 229
1.4.2008 9:21:01   
Padme

KT a Alina še spi?

Ja, tale ura jo je čist nesla user posted image  Kaj pa Jaka?

Kot mali polhec user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 230
1.4.2008 9:21:12   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

N & B ku, ku a kofetek iščeš mogoče user posted image

Sem ravno Jaka uspavala.

Drugače pa kave ne pijem. Imam metin čaj pred sabo.

Uf, sorry mi je popolnoma ušlo z glave, da si ta teden na javorjevem sirupu. Ampak metin čaj imam pa tudi jaz zelo rada tako, da je pri nas vedno na zalogi - veš kaj ti še jaz eno skodelico skuham sam, da spet mal počvekava user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 231
1.4.2008 9:21:50   
Padme
KT a sta bile včeraj z Alini pri fizioterapevtki in kako je bilo?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 232
1.4.2008 9:24:28   
KT

Ja ravno toliko, da nas je k nevrofizioterapevtki poslala - danes popoldan peljem našo Nadio Comaneci na telovadbo, bom zvečer poročala katere obrate, premete in salte že obvlada user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 233
1.4.2008 9:25:28   
janapan
Sem videla da je govora o spanju. pri 6 mesecih je pri nas začelo bit nevzdržno, zbujala se je na dve uri in vsaj 2 x sem jo morala podojit. Potem pa sem jo enostavno ponoči nehala dojit zgledalo je tako da se je še ene dva dni zbujala  in jaz sem ji turila vodo in dudo in pol še tega ni več rabla. Naša že kar nekaj časa gre spat ob 20h in spi do 7h. Včasih sicer ponoči kaj postoka takrat ji dam dudo ali pa čajček ipd. in to je to.
Je pa res da mi podnevi ne spi veliko. Spi mi 1x na dan prbl 1,5 ure mogoče malo več.
Se kar hitro razvadijo

Aja pa še to ker smo imeli v prejšnjem stanovanju zakonsko posteljo široko samo 140 cm sem ful vztrajala da spi v svoji posteljici pa čeprav je too v hudih nočeh pomenilo stalno vstajanje ampak bi se še enkrat odločla ker je tko fajn ker spi sama v posteljici.
papa

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 234
1.4.2008 9:29:55   
Padme

Ja ravno toliko, da nas je k nevrofizioterapevtki poslala - danes popoldan peljem našo Nadio Comaneci na telovadbo, bom zvečer poročala katere obrate, premete in salte že obvlada user posted image

Boš videla te bo presenetila, bomo pa čez kakšen mesec pile kavo v Čolnarni, jo bo pa lovila po Tivoliju user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 235
1.4.2008 9:34:26   
KT

Boš videla te bo presenetila, bomo pa čez kakšen mesec pile kavo v Čolnarni, jo bo pa lovila po Tivoliju user posted image

Ja, saj tega se najbolj bojim user posted image . Po moje ima tele "slow motion" obrate po svoji v.d. teti - te tudi še nisem videla hitro stopit al pa mal stečt, od kar jo poznam so jo 2x videla v trenirki in športnih copatih user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 1.4.2008 9:35:27 >

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 236
1.4.2008 10:04:44   
nky 23
jutrouser posted image

ja danes se mali kasneje javlamuser posted image  saj je moja boljša polovica vstala istočasno kot jaz, tako da sem mu mogla zajtrk pripravit... potem pa smo šli do kolegov na kafe, zdaj pa Kevin že spi, je pa še vedno prehlajen in malo brez glasu, sam mam zobke tudi malo na sumu, do P pa ne vem če bi ga peljala, saj je rekla da samo če se poslabšauser posted image

A je še kaj kavice?
Ali jo pa jaz skuham jo bo katera, ali pa metin čaj?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 237
1.4.2008 10:26:10   
Anonimen
Ojla

je pa še vedno prehlajen in malo brez glasu, sam mam zobke tudi malo na sumu, do P pa ne vem če bi ga peljala, saj je rekla da samo če se poslabša

nky Tara je tud vsa smrkasta pa vročino je imela od četrtka do nedelje (malo povišano), ampak so bli zobki, pa tud nisem nikamor šla. Sem ji pa zjutraj in zvečer dala Calpol, ki ji je tudi ublažil bolečine. Nam rine še eden zobek. Zdaj jih bo že šest user posted image . Tako da mogoče tudi Kevinu nagajajo zobki. A ima tudi kaj vročine?

Kako lep dan bo spet danes. Jaz imam pa Taro v "varstvu" pri tašči v spodnjem štuku za kako urco, jaz pa medtem delam za diplomo.

Popoldne pa veeeeennnnnn.... komaj čakam

(odgovor članu nky 23)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
1.4.2008 10:28:53   
Anonimen
Ja nky jaz bi še malo kavice. Sem jo danes sama pila, ker so vsi kofetkarji že pobegnili user posted image , odkar se je ura premaknila zavlečeva tam do osmih user posted image . Jaz sem zjutraj sploh zaspanka, zvečer bi pa kar pokonc bla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
1.4.2008 10:30:30   
Anya22
Dobro jutro tudi od naju. No naša noč je bila, kot sem predvidevala katastrofalna, nam je ponoči Žan še zakuhal 37,5 vročine, ampak sedaj zjutraj je ni imel in ne vem kaj naredit ali iti ven z njim ali ne. Bi pa šla zelo rada, ker je tako lepo vreme in pa toplo. Pri nas je zdaj zjutraj že 14 stopinj. user posted image

Sedaj že spi prvo rundo, ker bogi ponoči ne spi, ker ga matra močan kašelj in seveda da ne govorim o nosku.user posted image

Hvala za pikapolonice, upam, da bojo čimprej delovale in pomagale.user posted image

Naj povem še jaz nekaj, da Žan potiska košaro od mačke naprej in zdraven hodi.  Bomo videli kaj bo iz tega. Amapak ga je prav lepo gledati, kako premika tiste nogice naprej.user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 240
1.4.2008 11:15:58   
ŠpelaP
Hvala za vse pikepoke!
Kako pikopoko si bom pa še jaz stran vzela, saj me je danes kar iznenada v vrat in desno stran hrbta prijel "heksšus!" in se premikam kot robotek. Me ful grabi in boli. user posted image

Vam moram povedati, da sem mojega zadnjič napravila, da hujša po tisti 14-dnevni dieti. In je od sobote, ko je začel hujšati, shujšal že 2 kg. Najprej je bil ful skeptičen in mi je govoril, kaj sem ga nasrala, da srotek po svetu lačen hodi. Zdaj, ko pa zjutraj na tehtnico stopi in že opazuje sprmembe pri svojem rešilnem jopiču (beri trebuh), je pa kar zagnan postal. In tudi lačen ni več, čeprav manj je.
Je pa hec, da je njemu ta dieta pisana na kožo. Ker on tako in tako ne mara preveč krompirja, ampak obožuje meso. Samo zdaj, ko pa ne sme jesti krompirja, bi ga pa ful rad jedel zraven.user posted image

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 1.4.2008 11:16:31 >

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 241
1.4.2008 12:04:40   
Anonimen
Hvala za včerajšnje čestitke user posted image user posted image user posted image

Špela user posted image tale je še zate

Žan pozdravi se user posted image . Pa kar ven na sončka Anya, po moje mu nima kej škodit prej koristit,  samo kapico mu dej na glavo da ga kaka sapca ne dobi.

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
1.4.2008 12:45:20   
mentos
pozdravljene

evo, pa mi je šele danes uspelo samo površno prebrati naš novi 3 del junijski škrati. Kaj naj rečem, za vse tiste, ki ste praznovali, iskrene čestitke, za tiste, ki ste dobili zobke, BRAVO, in da je bilo čim manj bolečin, za vse tiste, ki ste začeli se plazit, prevračat, oz. že celo skodit pa BRAVO, BRAVO.

Za mamice, ki pa imate diete pa kapo dol, kajti men to ne rata, sem preveč požrešna, oz. rada jem. Moram tudi jaz shujšat saj za 5-7 kg, ampak bo težka, a vendar grem delat šele septembra, tako da imam še časuser posted image .

No, pri nas smo pa kar precej bolani. Naša Hana ima neko virozo, kajti iz noska in očk ji kar lije, kar poje pobruha, ker jo matra kašelj, tako, da bova po vsej verjetnosti se naročile za četrtek k P. Imamo pa tudi en problemček, ker se ji je na luliki malo vnelo, ima kar nekaj napihnjenih bunkic, kot krvavi mazolčki, in mi je v lekarni rekla, da so po vsej verjetnosti glivice, tako, da počakam do jutri, ko pride babca in naj mi ona pove kaj je to, da ne bom spet preveč denarja pustila v lekarni.
Smo bili v nedeljo na pokljuki, smo se sankali, kajti bilo je cca 2m snega in tam je staknila po vsej verjetnosti prehlad. Upam, da bo čim hitreje bolje.
Drugače pa imamo že 4 zobke, 2 spodaj in 2 zgoraj.
Zdej se je pa prebudila tako da gremo poskusit malo pojest.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
1.4.2008 13:33:59   
ŠpelaP
Mene je pa prej klicala ravnateljica in mi malo polepšala dan. Bom po koncu porodniške še lahko kak teden lanskega dopusta koristila. user posted image
V šolstvu lahko letni dopust koristimo le v času počitnic in tako bom tudi preostanek lanskega dopusta koristila v letnih počitnicah, letošnjega pa itak. No, nekaj lanskega bom pa zgleda torej le lahko koristila takoj po koncu porodniškega dopusta.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 244
1.4.2008 19:12:54   
FLASK_A
Za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hitro se pozdravite! user posted image

Punce, nekej me zanima- Mirena mi dela probleme pa me je G naročila čez 2 meseca, da jo da venuser posted image A se to vedno tako dolgo čakauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 245
1.4.2008 19:22:30   
Anonimen
FLASK_A upam, da se je čimprej rešiš - mirene. Jaz jo nimam pa ti ne morem pomagat, me pa tud ni vleklo da bi jo imela, ker po moje tud men ne bi bil gli fajn užitek met tole v sebi. Upam, d ase ti potem zadeve uredijo.

A tud vam RR šteka?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
1.4.2008 21:10:55   
KT
Kakšen lep dan smo preživeli user posted image  - mi2 sva se potepali od 11.00 do nevrofizioterapevtke in prišli domov malo čez 18.00. Rezultat pregleda in prvih vaj - Alina je močno hipotona v zgornjem delu trupa, ima rahel ekstenzijski vzorec a veliko voljo do učenja user posted image .
Nevrofizioterapevtka je zlata, resnično se je posvetila in z Alino delala skoraj eno uro. Pravi, da se bo plazenja oziroma tudi kobacanja težko naučila, da pa bo verjetno prej shodila kot se prevračala po tleh (cilj njenih vaj pa je, da Alino nauči loviti ravnotežje in da ji pomaga, da kasneje ne bo preveč štorasta - tako kot njena mami na primer user posted image ). Groba motorika naj bi se najprej razvila, a Alini se je zelo mudilo in je to preskočila in se zamotila z bolj finimi stvarmi user posted image . Skratka čaka naju obisk NFT enkrat na teden naslednja - verjetno pravi "šefica" - dva meseca.  

< Sporočilo je popravil KT -- 1.4.2008 21:11:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
1.4.2008 21:24:44   
n€na
ojla.

da se še jaz malo javim. Tudi midve sva bile celi dan zunaj, zjutaj sva najprej šle na zadnjo gratis uro plavanja in potem domov na kosilo, sledilo je spanje dve uri in potem sprehod do večera.
Bi se  javla že kaj zjutraj pa mi je internet spet neki štekuuser posted image

FLASK_A jaz tu tudi ne znam pomagat na tem področju upam pa da boš dala kmalu ven, da ti ne bo delalo več težav.

KT super da je nevrofizioterapevtka zlata, bo Alina rada delala z njo, isto je bilo pri nas ko sva z Zalo hodle , jo je mela Zala rada in takrat ko je bila z njo mene sploh ni potrebovala jaz bi komot šla ven in me nebi pogrešalauser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 248
1.4.2008 21:25:03   
N _ B
KT: user posted image , ste na pravi poti. Pomembno je, da je Alina v strokovnih rokah nevrofizioterapevtke, ki vama bo pokazala vaje. Vse bo boš videla. Malo kasneje, ampak sigurno. Moja babi je vedno rekla: "Tud počas se daleč pribrca in ziher." user posted image  Kater dan pa bosta imeli "fizio".

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 249
1.4.2008 21:26:25   
N _ B

in se zamotila z bolj finimi stvarmi. 

Ti, a so to kakšni geni? A nimata enega v hiši, ki dela razne dr. dizertacije...user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?