|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
2.4.2008 18:51:18   
Blacky30
Netki, vlogo za porodniško oddamo 60 dni pred PDP ali 30 dni pred nastopom porodniške. Hkrati s tem oddamo tudi vlogo za paket. Če se prav spomnim od prvič. Še pred tem pa dobiš pri g. potrdilo, da boš res rodila.user posted image

Nanka, čimprej se pozdravi, ti nič ne zavidam, vem pa, kako je, ker so pri meni prvi trije meseci izgledali približno takole kot pri tebi zdaj. Saj bo....

Soncica, tudi ti se čimprej pozdravi. Preklemansko zdravje, kaj nas sedaj pušča na cedilu?!!?

Zimska, pri nas se čebriček ni obnesel. Mogoče zato, ker sva ga najprej kopala v banjici, potem pa sem to kupila, on pa je bil navajen fajn brcat, čeprav je imel komaj mesec in pol. In potem se je počutil ful utesnjenega. Tak da je to fajn, če ga navajaš čist od začetka brez banjice, samo meni se zdi ful neudobno.
Jutri pa fajn zrihtaj na 3D in seveda poročaj.user posted image

Juno, čestitke za dojenčka v vaši družini. user posted image user posted image user posted image  Kako to, da je rodila tako prehitro? Je imela kakšne težave? Kako pa mu je ime?

Flower, morda neprimerna obutev, da te noge pečejo? Ne vem, pravijo tudi, da bolijo noge, če zatekajo. Jaz zaenkrat ne zatekam tako zelo. Če pa sem cel dan na nogah, pa se zvečer že pozna. Pazim pa, da se vsak dan preobujem, ko pridem v službo in sem cel dan v ortopedskih natikačih, pa noge ponavadi na stolu počivajo v višini kolen, tak da je lažje.

Joj, ne mi govorit, kako mine čas, čisto res....Včeraj me je skoraj kap, ko sem videla temo decembrk, sem mislila, da se kdo heca z mano. Potem pa sem preštela mesece in ugotovila, da je čisto res. Marička...... kako čas beži. Še malo, pa bomo cartale.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
2.4.2008 19:47:00   
glugluglu
24julij, Nyah RR držita se!
Kathy ti pa res takoj počivat! Predležeča posteljica se sicer popravi po počivanju (jaz sem imela 1,5 m. nazaj in je sedaj ok), ampak, če ne, lahko prej rodiš in to s CR.

Jaz sem pa od ponedeljka v službi, v pon . zvečer in včeraj pa sem dobila grozen prehlad, vse mi je teklo skozi nos, oči, malo me je tudi grlo bolelo, ampak najbrž je bil seneni nahod, ker je danes že kar bolje (ker je slabše vreme?). Jutri  imam G pregled, pa danes sem delala test za sladkorno, bom si poskusila zrihtat bolniško naprej, ker v službi pravijo, da moram biti kar doma. Pa ne bi rekla, ko bi bila že brez dela, dela je ful, so me v pon. kar okupirali, ampak imam fajn sodelavke in šefinjo.

Aja, čebriček je meni nepraktičen.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 19:49:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2678
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 19:54:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2679
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 19:57:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2680
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 20:11:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2681
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 20:49:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2682
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 21:02:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2683
2.4.2008 21:24:06   
sandrine
Ojla!zopet po dolgem času malo pišem. Čeprav vas vsak dan berem, samo časa je malo manjuser posted image
Najprej user posted image za vse, ki imate kakšne težave-pazite nase in na svoje angelčke!

Ravno zato sem pa zdaj jezna na sebe!Dajte me mal skregat. Ravno sem iz previjalne mize spravljala nazaj v škatle vse oblekice, kiklice, roza čepice, balerinkice,...ki sem jih dobila od nečakinje (2 leti) za svojo Tajo. No, vse od morfologije sem bila prepričana, da imamo user posted image . Danes pa sem imela 3D in zvem, da imamo user posted image .In zdajle, ko sem spravlala cotke, je šele prišlo iz mene, da sem se prav zjokala. Si lahko mislite?!Grozna sem! Imamo zdravo dete, js pa jokam. Pa kr ne vem zakaj- očitno sem si potiho želela in že videla punčko, al kaj? Joj,joj sem jezna na sebe!!!

No, drugače bila sem na 3D pri dr. Rosiču na Ptuju. Res je super g. Opravil je celotno morfologijo še enkrat, fino razlaga vse zraven, tko da res priporočam. Pa tudi cena je super-le 30 EUR. Naš fantič si je obrazek sicer ves čas skrival, tko da imamo le profil, je pa zato tko bolj razkazoval pimpija med nogicamiuser posted image

Tko, da dobimo Tjana. Naslednji pregled pa je 10.04

Neposredna povezava do sporočila: 2684
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 21:27:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2685
2.4.2008 21:33:31   
sasula
SPet jaz:) Danes me je skoraj kap, sem 24 teden in stopi na vago in sem v zadnjih treh tednih dobila 3,5kg, skupaj +7kg. Pa jem manj kot prej, to pa res ne vem kam pelje. Pa kdaj gre tolko gor, če pazim in ne jem nobenih sladkarij . Jabolk+banano, en jogurt dnevno , kosilo, ki ni obilno in kak musli za večerjo. To pa res ne vem kam in kod:) Res je, da sem šla iz 52kg. Ampak kako lahko do 6 meseca skoraj nič, potem pa v treh tednih bum.

VEdno sem imela hiperaktivno črevo, ki je šlo trenutno v penzijouser posted image Skratka... berem in berem in ne najdem točno od kdaj do kdaj največ pridobivaš na teži. Ene pravijo od 4-7 meseca. Druge drugače.??user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
2.4.2008 21:49:14   
sandrine
sasula tudi js sem startala tu nekje z 52-54kg na višino 170 cm. In ti povem, da sem že na +10. Pa se mi zdi, da nič kaj več ne jem. A očitno organizem kopiči zaloge, ki jih prej ni bilo. Pa ne sekiraj se preveč. Bomo po porodu malo več migale z vozički naokoli,pa bo.Js nisem bila nikoli nagnjena k debelosti, tko da računam,da bo šlo pol res vse dol. Sem si pa dala max. tam do 20kg. Tega pa upam,da res ne bom presegla. Sicer pa sam, da smo zdravi

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 21:52:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2688
2.4.2008 21:56:35   
Blacky30
Evo, še naše slikice, star 3 mesece, da vidite natančno, kako notri sedi:user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 21:56:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2690
2.4.2008 22:00:52   
Blacky30
Sandrine, ne sekiraj se. Hormoni delajo svoje in pravico imaš svoja čustva izliti na plano. Si pač dobila občutek prevaranosti, da so ti najprej rekli, da je user posted image . Saj to ne pomeni, da tega user posted image  nimaš rada, samo čustva so privihrala na dan in si se zjokala. Saj se zdaj bolje počutiš, ne?
Je pa ta napoved spola res včasih prav zahrbtna stvar, sploh za tiste, ki si ful k srcu vzamejo in začnejo kar živet z mislijo, da je 100% napovedan spol pravi.

Me veseli, da ti je bil moj g. dr. Rosič všeč in da si bila zadovoljna s pregledom.user posted image  On je pa tak, da spola ne pove, če ni 100% prepričan, tak da ne skrbi, zdaj je zagotovo user posted image .user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
2.4.2008 22:41:54   
glugluglu
Auroraa, ja zgleda dobro, do kdaj ste po tem uporabljali čebriček? Kako je sedaj, ali ste že šli v vodo, na bazen in če da, ali uživa? Jo daste v globoko vodo (seveda z vsemi mogočimi šlaufi oz. plavalnimi pripomočki za toliko stare), ali se kaj boji vode?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
   [Brisano sporočilo]
3.4.2008 7:03:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2693
   [Brisano sporočilo]
3.4.2008 7:05:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2694
3.4.2008 8:01:26   
lex
dobro jutro!

nam so včeraj po Vuzenici internet neki mrdali, pa sem rekla, da si ne bom prižgala računalnika, ker bom samo živčkala ko ne bo delal. Jutri imam pregleduser posted image
Alini je včeraj končno zgornja dvojkica ven pogledala in zdaj imamo vampirko: 2 spodnji enici in 1 zgornjo dvojko in druga je že na pohoduuser posted image .

Čebriček - tudi meni se je otrok smilil tam not, ampak potem smo pa poleti kar alo pogrešali, sploh na morju. Takole se je Alina stara 2 meseca namakala na morju v skledi za solatouser posted image
user posted image
user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2695
3.4.2008 8:02:58   
neboglasnica
Dobro jutro, ste pa danes že navsezgodaj aktivne! Saj nimam nič pametnega za napisat, samo pozdraviti sem vas hotela. Uživajte...

Neposredna povezava do sporočila: 2696
3.4.2008 8:54:57   
Inigo
jutrooooooooo!

hehe, kak lepe fotke. še posebej mi je všeč Alina v skledi za solato. prav poseben čebriček, ja... user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
3.4.2008 8:56:12   
netki
auroraa.....mi nismo mel čebrička, pa zato nisem proti.....

ne morem neki govort če nismo probali....če otroku ustreza je prav fino kopanje in zanimivo

Tiste ki vas matra in bi ga rade kupile probajte....pol boste pa povedale svoje mnenje....če bi blo to tolk slabo ga po moje sploh ne bi prodajali

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
   [Brisano sporočilo]
3.4.2008 9:00:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2699
3.4.2008 9:02:54   
Inigo
meni pa čebriček ok zgleda... apak bom imela banjico, ker sem jo dobila. je pa pomoje čisto odvisno kako otroka avadiš. če se kopa v banjici in rad čofota in brca, bo najbrž težko presedlat na čebriček. in če je navajen na čebriček, se bo morda ustrašil velike banjice... no, to je moja filozofija.

je pa čebriček fajn, ker zelo malo prostora zavzame. pa ful ga hvalijo, ker otroka ni treba toliko držati - je bolj zavarovan. menda... user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?