Blacky30
|
Netki, vlogo za porodniško oddamo 60 dni pred PDP ali 30 dni pred nastopom porodniške. Hkrati s tem oddamo tudi vlogo za paket. Če se prav spomnim od prvič. Še pred tem pa dobiš pri g. potrdilo, da boš res rodila. Nanka, čimprej se pozdravi, ti nič ne zavidam, vem pa, kako je, ker so pri meni prvi trije meseci izgledali približno takole kot pri tebi zdaj. Saj bo.... Soncica, tudi ti se čimprej pozdravi. Preklemansko zdravje, kaj nas sedaj pušča na cedilu?!!? Zimska, pri nas se čebriček ni obnesel. Mogoče zato, ker sva ga najprej kopala v banjici, potem pa sem to kupila, on pa je bil navajen fajn brcat, čeprav je imel komaj mesec in pol. In potem se je počutil ful utesnjenega. Tak da je to fajn, če ga navajaš čist od začetka brez banjice, samo meni se zdi ful neudobno. Jutri pa fajn zrihtaj na 3D in seveda poročaj. Juno, čestitke za dojenčka v vaši družini. Kako to, da je rodila tako prehitro? Je imela kakšne težave? Kako pa mu je ime? Flower, morda neprimerna obutev, da te noge pečejo? Ne vem, pravijo tudi, da bolijo noge, če zatekajo. Jaz zaenkrat ne zatekam tako zelo. Če pa sem cel dan na nogah, pa se zvečer že pozna. Pazim pa, da se vsak dan preobujem, ko pridem v službo in sem cel dan v ortopedskih natikačih, pa noge ponavadi na stolu počivajo v višini kolen, tak da je lažje. Joj, ne mi govorit, kako mine čas, čisto res....Včeraj me je skoraj kap, ko sem videla temo decembrk, sem mislila, da se kdo heca z mano. Potem pa sem preštela mesece in ugotovila, da je čisto res. Marička...... kako čas beži. Še malo, pa bomo cartale.
|