vaney
|
Vidim, da vse uživate zunaj na sončku. Pravilno . Mi smo pa ravno nazaj iz šopinga, smo prilezli samo do Novega mesta. Smo pa kar nekaj zapravili, ati je dobil 1 pulover in 2 majici v Hervisu, spominsko kartico za dlančnik (ja, obseden je s tehniko), mami bele(uf, kaj bomo prali) športne hlače v Clarku, Anže pa copatke, kapico, igralni center in en bataljon plenic, čistilnih robčkov in hrane v Milerju. Ah, pa saj ne gremo vsak dan. Aja, da vam povem tole "dogodivščino" iz pikapolonice, kjer smo kupili igralni center. V Merkatorjevem katalogu je akcija tega igralnega centra za 34€. In greva danes samo pogledat, koliko stane v Pikapolonici, cena je bila 50€. Trgovcu (šefu) sem rekla, da je pravi, ampak da je predrag, da sem ga drugje videla ceneje. In me je vprašal kje in koliko stane. Rekla sem mu, da v Merkatorju stane 32€ in, ne boste verjele, nekaj je šel tipkat po računalniku in rekel, da on mi ga pa proda za 31.94€. Seveda sem ga potem vzela. Potem sta se z mojim nekaj pogovarjala o maržah in je rekel, da imajo 40% maržo pri vsaki stvari. Si morate mislit?? ja, no, galvno, da ga zdaj imamo. Spet imamo eno vprašanje, ker danes sem pa obupala: Anžeta sem oblekla v tanek body, tanko majčko, žabice, hlačke, nogavičke in kapico. In revež je bil po 1 uri vožnje ves moker po hrbtu (v avtu je bilo 20 stopinj). Prvo sem ga šla v Hervisu v garderobo komplet preoblečt, da se ne prehladi. Oblekla sem ga isto, samo še tanjšo majčko sem mu oblekla in doma sem ga vzela iz lupinice, je bil spet totalno moker po hrbtu Pa kako, vraga, naj ga oblečem, da ne bo skoz tako švical in se prehladil? V enih dolgih rokavih pa tudi ne more še bit zdaj. Midva bova diplomirala iz tega oblačenja, pa še vedno ni prav Strah me je sploh it kam , ker je ves moker. Jaz ne vem, kaj delam narobe Zdaj pa moram it, Anže se oglaša. Bravo za vse, ki ste lepo prenesli cepljenje Vsi, ki praznujete, vse najboljše