|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
31.3.2008 14:04:39   
katee
Da se še jaz malo javim.

Cel vikend je bil popotniški in nas ni bilo nič doma. kot že rečeno, smo bili v soboto v Gorici in tudi v Italiji. Včeraj smo se pa cel dan potepali po obali. Sem se dobila še s sestrično, da je Žan Lukca videla. Res je bilo krasno vreme in smo maximalno izkoristili sonček.

Žan Luka se vsem zahvaljuje za čestitke in vsem januarčkom pošilja poljubčke. Vse naj naj vsem, ki praznujete danes in ste včeraj (Matic, Špela, Ajda. Upam, da nisem koga pozabila).

mml: ja, tudi midva bova hodila user posted image   jeseni, tako da se bomo pa takrat zmenile, da bomo skupaj hodile.

Se moram pohvaliti, da sem zjutraj user posted image , user posted image   in user posted image .

Nič, sedaj sem iz sprehodain  grem  še user posted image .

popoldne grem pa zopet na aerobiko. Mi bo prav pasalo.

Lepo se imejte

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
31.3.2008 14:41:00   
nana35
mml,tudi jaz upam,da bo Matic dobro prstal cepljenje!Pa da bodo seveda kolki ok.Hvala za odgovor glede cepljenja.user posted image

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 15:15:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3278
31.3.2008 15:31:22   
katee
user posted image user posted image  Jonas za pridobljene centimetre in gramčke. Je pa res pravi dečko!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 16:09:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3280
31.3.2008 16:11:35   
mala pikica
Mi smo doma! Gašper ima 6000 g in je velik 61.5 cm. In bili smo cepljeni. Še zdaj ne morem verjeti, da ni spustil niti glaseka user posted image Je pa potem doma kar nekaj jokal, pa ni hotel prav jesti, ampak mislim da je bil tako zelo zaspan. Zdaj je na sprehodu, zvečer pa bomo videli, kako bo. Naslendje cepljenje pa imamo že čez 6 tednov. nana kar nič ne skrbi, vse bo v redu jutri. 

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
31.3.2008 17:23:18   
piba
Imam slabo novičko. Naša Klara ima vneta ušesa in malo zamašen nosek. Ponoči je imela vročino 38 merjeno v ritki.  Uboga punca. Pa je vseeno pridna in pridno spi in tudi je. Upam, da ne bo potrebno kakršnikoli zdravil, ki jih tako ali tako še naj ne bi jemala.
Do sedaj in še naprej ji redno dajemo fiziološko raztopino v nosek.
Danes sem jo imela pri zdravniku in jutri imava zopet kontrolo. Upam na najboljše. Danes do sedaj še ni imela vročine. Ima 37.2 v ritki.

Upam, da bo jutri bolje.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 17:34:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3283
31.3.2008 19:39:55   
mml
piba upam, da bo Klara čisto kmalu povsem zdrava user posted image

nalin in mala pikica user posted image user posted image user posted image  za pridobivanje gramov in centimetrov vajinih fantičev user posted image

Mi smo se pa popoldan malo potikali zunaj, Maticu je v lupinici dosti bolj všeč kot v košari, verjteno zato, ker lahko gleda kaj se dogaja, tako da bom verjetno do nadaljnega uporabljala kar lupinico, dokler ne bo zadosti velik za v športni del vozička user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 3284
31.3.2008 21:18:25   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Evo pa smo nazaj s Pokljuke. Imeli smo se čudovito.
Naš najstarejši ima pa cepljenje in sem čisto besna ker me pri cepljenju proti hepatitis zdravnica ni opozorila na vse možne stranske posledice. In tako ima naš Christian od šestega leta naprej redno bolečine in krče v trebuhu. Včasih ga tako zvije da še do postelje ne more.user posted image
Prej ga nikoli ni bolel trebuh (beri celih 6 let) od takrat naprej je pa redno. Upam, da se bo umirilo.
Na pokljuki je celo noč bruhal, pa ni nič takega pojedel, od nikogar se ni mogel nalest, vsi smo jedli isto hrano, ki smo jo sami kuhal. Ma ni da bi govoril. Začelo se je po ceplejnju in traja še danes.user posted image

Nisem brala vseh odgovor, ampak... A misliš da ni možno, da bi imel alergijo na kaj? Glede na to, da sem jaz slišala, da cepiva lahko sprožijo to... Ne vem, samo razmišljam. Moj je namreč alergik in večkrat kaj prebiram o tem. Sicer pa upam, da čimprej mine.user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
   Sončki januarčic 2oo8
31.3.2008 21:28:46   
karatina
Še jaz na hitro.

Sem zadnjič pozabila povedat, da smo imeli 21. pregled za kolke in so v redu. Tetra pleničke smo že poskrili user posted image .

Danes smo imeli posvetovalnico in prvo cepljenje. Je bila Karin že od jutra tečna, popoldne, ko smo prišli v ZD smo jo pa dokončno razkurili. Se je drla že ko smo šli noter, da sem zdravnico komaj slišala, kaj mi govori. Pol pa še pikec in je bil vrhunec. Mi je P rekla, da ji doma kar takoj preventivno dam svečko proti vročini in po potrebi spet čez 6 ur. Je zdaj pet ur od cepljenja, spi kot ubita, vročine na srečo tudi nima user posted image . Naslednje cepljenje imamo 5.5. Za cepljenje proti rota virusu mi tudi tokrat ni nič rekla, siceer pa se itak nekako ne nagibava k temu, da bi jo dala user posted image .

Še mere pri treh mesecih za seznam: 6210g in 60,60 cm.

Nana res si radovedna, ja user posted image , sem sama ista user posted image  (če vprašaš mojega user posted image , me je težko premagati user posted image ). Res se bomo razkomotili. Selimo pa se v Kamnico. Saj res, je zunaj že kar lepo, tako da bi se lahko kmalu kaj zmenli v Zvončku, ko boš hodila po ˝domačih˝ krajih, da ti prej ne pobegnem user posted image .

Sem hotela vprašat, če se že kaj odločate za dvig ležišča v vozičku?

< Sporočilo je popravil karatina -- 31.3.2008 21:32:35 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
31.3.2008 21:37:18   
Alfabeta
Ajda se zahvaljuje za čestitke in vsem ostalim, ki praznujete pošilja veliko CMOK-ov.

Me2 sva bile danes bolj potujoči, no ona je bila v varstvu pri botrici, mami pa je šla k frizerju. Moram povedati štorijo... Sem zadnjič spraševala tukaj glede frizure in barvanja. Sem se potem res sama pobarvala (sem se tudi pred nosečnostjo nekajkrat), ker mi je večina svetovala, da se naj, da ne bo nič narobe itd... In jaz res kupim barvo, enako kot vedno, le da sem imela prej že blanžirane lase, sedaj sem dala pa na svoje blond barvo. Ratala sem oranžna, potem mi je pa frizerka svetovala, naj si dam gor blanž, 6% ali 9%, seveda sem dala gor 9%, da bo ja prijel. Ko sem se dvignila iznad kadi me je pa skoraj nazaj vrglo. Sem bila vsa rumena.user posted image user posted image . Katastrofa.
No, po nekaj dnevih sem se kar navadila na barvo in se sprijaznila, da bom pač počakala 1 mesec in se potem prepustila strokovnim rokam, da me uredijo. Sem se pa naročila na striženje (za barvanje pa sem rekla, da itak nimam 3 ure časa tam sedet). Ko pa me je frizerka danes videla, me ni spustila iz stola, dokler mi ni lase "posivila" in rumenka se je poslovila.user posted image user posted image  
Zdaj saj izgledam normalno.

user posted image Sem morala povedati, kako so pri meni odreagirali tile hormončki!

Piba, v ritki moraš odšteti tempraturo. Meni je P rekel 0,7 C. Upam, pa da bo user posted image  kmalu zdrava.

Vsem čestitke za pridobljene dag in cm.

Mi imamo jutri tehtanje in cepljenje proti Rotavirusu. Bomo prvi, od tukaj prisotnih?

Moram pa še enkrat vprašati, ker vidim, da zadnjič ni nobena odgovorila, ali pa nimate takih težav. Naša Ajda zvečer počne tako kot da bi jo kdo iz kože dajal. Noče se hraniti, joka, dere se na vse grlo samo da jo obrnem proti prsim že tuli ko jesihar. In potem tudi traja da se pomiri. Ko jo dvignem pa vleče prstke, kot da je lačna.
Popolnoma sem obupana, vrže me iz tira. user posted image  Ni videti, da bi bili krči, ker se ne zvija in niti ni videti, da bi jo kaj bolelo. Sin jih je imel in vem kako izgledajo. Tudi soora nima, zobje jo menda še ne rastejo, vseeno je na kateri strani jo hočem dojiti, isto je. Nisem naparfumirana, ne jem hrane ki bi mleko "smradilo", ne jem mleka,...
To traja zvečer tudi po 2-3 ure. Potem pa od joka in utrujenosti zaspi. Ne vem več. Ima katera kako idejo? Prosim!!!

Sicer pa smo čez dan tudi me2 zunaj in se oglašamo šele zvečer. Jutri pa javimo naše nove mere in poročamo o cepljenju.

Čao, morda se pa še danes kaj javim. Lepo spite.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
31.3.2008 21:51:56   
mala pikica
alfabeta glede hranjenja in joka... mi imamo že kar nekaj časa težave s tem, 10x potegne na prsih, potem cukne glavico vstran in jok. Potem pa ga za nič na svetu več ne pripravim na prsi user posted image V skrajnem primeru je rešitev pri nas flaška, jaz ga ne morem gledati lačnega user posted image

Danes pa je katastrofa, upam samo, da je vzrok cepljenje. Noče jesti ne na prsih, ne flaške, joka ves čas.... Zdaj je komaj zaspal, lačen user posted image Grem jaz tudi spat, če se bo treba slučajno čez noč nosit. Vročine pa nima.

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 31.3.2008 21:52:46 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
31.3.2008 21:54:12   
mala pikica
aja, martinca, ti jutri odgovorim vse v zvezi s poroko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3289
31.3.2008 22:02:14   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

alfabeta glede hranjenja in joka... mi imamo že kar nekaj časa težave s tem, 10x potegne na prsih, potem cukne glavico vstran in jok. Potem pa ga za nič na svetu več ne pripravim na prsi user posted image V skrajnem primeru je rešitev pri nas flaška, jaz ga ne morem gledati lačnega user posted image

Danes pa je katastrofa, upam samo, da je vzrok cepljenje. Noče jesti ne na prsih, ne flaške, joka ves čas.... Zdaj je komaj zaspal, lačen user posted image Grem jaz tudi spat, če se bo treba slučajno čez noč nosit. Vročine pa nima.

Naša pa že prej joka, tudi 5x ne potegne,potem jo med jokam nahecam, da parkrat potegne, ampak tako tuli da jo nosim potem v položaju za krčke, da se počasi pomiri. Tudi stekleničke noče. user posted image

No, tudi naša je šla bolj kot ne lačna spat zato grem še jaz, dokler imam še čas.

Mirno noč vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3290
31.3.2008 22:24:15   
Sunny Morning
user posted image  za dva meseca: Ajda

Jutri se pa vsi, ki imate cepljenje držite.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
31.3.2008 22:31:01   
dašabina
Težave ki jih opisujeta Alfabeta in Mala pikica, imamo tudi mi vsake toliko časa. Takrata pomaga samo to, da ga nosim, najraje se nosi na moji levi strani, da gleda naprej. Ker takrat ni lačen ne moker, samo bolj kot ne utrujen, imam občutek jaz in potem kmalu zaspi!
Kdaj se lahko kaj začne uživat svinjsko meso (zaradi dojenja)?
Lepo nočko!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
31.3.2008 22:32:18   
Lunca1
Nana jaz bom Luka za ta obvezna cepljenja dala cepit. Pri Pini ni bilo kakih hujših reakcij, samo malo zatrdline pod kožo, pa malo bolje je spalauser posted image . Meni se zdi prav da se cepijo, saj se tako te bolezni ne širijo več. Če pa bi vsi nehali s cepljenjem, pa bi se spet razširile. moje mnenje.

Špela, matic, Žan Luka, Ajda in Erazem vse naj naj za mini rojstne dneve. user posted image user posted image

Jaz tudi pogrešam te punce, pa tudi Raja se že dolgo ni javila.

MML držim pesti za kolke.

Nalin ti ga pa dobro hraniš. Bravo Jonas. user posted image

Klara čim prej se pozdravi. user posted image

Alfabeta mi smo imeli podobno pri Pini. vsak dan jok od 17h do 21h, potem pa je padla dol in zaspala. Saj bo minilo. Mogoče je utrujena in se ji ne da vlečt. No pri nsa je bil razlog lakota, odpravili smo ga pa s flaško.

Saj ne morem verjet, da sem se prebila čez vse poste.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
31.3.2008 22:35:42   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Moram pa še enkrat vprašati, ker vidim, da zadnjič ni nobena odgovorila, ali pa nimate takih težav. Naša Ajda zvečer počne tako kot da bi jo kdo iz kože dajal. Noče se hraniti, joka, dere se na vse grlo samo da jo obrnem proti prsim že tuli ko jesihar. In potem tudi traja da se pomiri. Ko jo dvignem pa vleče prstke, kot da je lačna.
Popolnoma sem obupana, vrže me iz tira. user posted image  Ni videti, da bi bili krči, ker se ne zvija in niti ni videti, da bi jo kaj bolelo. Sin jih je imel in vem kako izgledajo. Tudi soora nima, zobje jo menda še ne rastejo, vseeno je na kateri strani jo hočem dojiti, isto je. Nisem naparfumirana, ne jem hrane ki bi mleko "smradilo", ne jem mleka,...
To traja zvečer tudi po 2-3 ure. Potem pa od joka in utrujenosti zaspi. Ne vem več. Ima katera kako idejo? Prosim!!!

Tudi moj Žan Luka ima včasih takšne izpade (ravno v soboto ga je imel), ampak na srečo ne zvečer. Noče zagarbiti joške, kar opleta z rokami. Jaz mu dam takrat po flaški malo čaja, da se umiri. Potem ga nosim okrog s trebuščkom proti tlom in to ponavadi vedno pomaga, da se umiri. Ko čisto preneha jokati, ga pa podojim. Probaj še ti tako. Se mi pa zdi, da ima take izpade ko je res zelo utrujen čez dan in bi moral spati, ampak je trma, pa noče še zaspati. Pa pri nas tudi ne traja 2-3 ure, ampak 10 min max. Se kar hitro umiri. Ti pa res ne zavidam te situacije, ker vem, kako je in si verjetno čisto živčna. Upam, da bo bolje.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
31.3.2008 23:37:32   
nana35
Nalin,pa to je super,kako je Jonas zrasel,še posebno lepo se je zredil.Pravi dečko.user posted image In držim pesti,da se nista ničesar nalezla.

mala pikica,ko bi moj Klemen bil tako pridkan kot Gašper.Upam,da ne bom spustila jaz solzice.user posted image

piba,tudi za vašo Klaro držim pesti,da se čimprej pozdravi.

mml,jaz uporabljam lupinico v vozičku in jo bom ravno tako kot ti,dokler ne bo dovolj velik da bo sedel.

karatina,super za kolke!user posted image Tudi mi smo pleničke takoj doma poskrilirazen nekaj smo jih pustili,da se malo cartamo pa kak kupček podremo.Pa seveda tudi Karin čestitke za njene mere.
Joj,zdaj pa mi je nerodno,ko si mi rekla da sem radovedna...user posted image .Ti bom javila takoj naslednjič ko bom na Pobrežju,to bo že ta teden,ker grem k prijateljici na obisk.

In zdaj boste uživali,ko bo več prostora.Saj je res,midva sva si tudi povečala stanovanje v hiši za dva prostora.Sicer nista velika,ampak je dosti bolje.Pa še kramo imam kam odložiti.user posted image

Za dvig ležišča-to se sprašujem tudi sama,kdaj je najbolj primerno.

Alfabeta,res je grozno če si tako rumena pri glavi,vem kako je to.Ko sem bila mlajša sem tudi jaz izgledala tako,potem pa nisem šla niti v šolo,ker me je bilo sram in sem čakala,da me je mama drugi dan posvetlila.Pa seveda user posted image za novo frizurco.

Mislim,da so naši sončki v takem čudnem obdobju,tudi moj Klemen ima finte, a nekako nama gre,sicer ne tuli in lepo pridno je,a vseeno ga nekaj trga zadnje čase.Več joče in se sili naprej,kot da bi hotel ven iz lupinice,ko dam roke proti njemu,pa še posebaj.Bog ne daj,da ga ne vzamem ven,potem je užaljen in spet tuli.

lunca,sem se tudi jaz odločila da dam Klemna cepiti.

Zdaj se poslavljam tudi jaz,lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 3295
   [Brisano sporočilo]
31.3.2008 23:41:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3296
31.3.2008 23:58:26   
ljubljana
Moje drage mamice, naj tole pisanje ne zveni kot vabilo k necepljenju otrok ampak le kot informacija v premislek in vednost. Odločitev je na vaši strani in na vašo odgovornost. Osebno poznam 3 primere, ko je bila reakcija po cepljenju obupna. Ena deklica je stara 9 let in je bilka do 1 leta popolnoma zdrava sedaj pa: (povzemam besede njene mamice) naso je cepljenje prikrajsalo za marsikatero stvar v zivljenju. Na zalost nismo bili prej tako ozavesceni. Njena bolezen je bila velika preizkusnja za naso druzino. Strah kaj bo, neskoncne ure ucenja osnovnih stvari, veliko veliko terapij, veliko zdravniskih diagnoz, zdravnikov, ki pravijo, da z nasim otrokom tako in tako ne bo nic.....Ne morete si misliti kolikokrat si zamislim kaksna bi bi bila, ce ne bi bila cepljena.
Drugi primer je prijateljica, katere hčerka je po cepljenju pri enem letu postala hiperaktivna težav vam raje ne bom opisovala.
Tretji primer je fantek ki sem ga spoznala na Pokljuki: do tretjega meseca je bil popolnoma zdrav, po cepljenju pa je dobil alergijo na mleko in jajca. Pri enem letu je še govoril nekaj besed, sedaj pa pri štirih letih iz sebe spravi samo še mama in amam... zelo kratke in enostavne besede.

Več o samem cepljenju, možnih kontraindikacijah, ki jih večinoma od zdravnika ne boste dobili ... lahko preberete na strani društva SVOOD

http://www.kid-pina.si/~svod/

v časniku Finance

http://www.finance.si/26494
http://www.finance.si/13779
http://www.finance.si/12222

na RTV
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=149721

Še nekaj podatkov o cepljenju:

Program imunoprofilakse in kemoprofilakse za leto 2007:
http://www.uradni-list.si/1/content?id=78980&part=&highlight=PROGRAM+imunoprofilakse
Ta  določa, da morajo biti v letošnjem letu cepljeni tretješolci. V
poglavju II tega programa pa je določeno: Cepljenje se opravi po
predhodnem informiranju cepljenih ali zastopnikov oziroma skrbnikov
cepljenih oseb glede varnosti in koristi cepljenja ter pojavov
pridruženih cepljenju in ravnanja v zvezi z njimi.

Splošni podatki o cepivu, stranski učinki in kontraindikacije na cepivo
proti tetanusu in davici:
http://www.zd-celje.si/Cepiljenje-proti-davici-in-tetanusu.pdf

Naj še enkrat poudarim to ni nagovarjanje da ne cepite svojih otrok ampak le ozaveščanje, da boste vedeli v kaj se spuščate.

Cepljenje je po zakonu obvezno odgovornost nosimo starši, posledice pa otroci. In še enkrat ne me narobe razumet, reakcije pri vašem otroku lahko sploh ne bo in bo zrastel brez težav. Lahko pa se zgodi, da pade v tisti redek procent, ko boste ugotovili, da je odreagiral drugače kot naj bi. V vsakem primeru pa odgovornost nosite starši.

Če koga zanima moje osebno mnenje o cepljenju naj mi piše na ZS. Pa z dobrimi željami na najboljše (se pravi brez stranskih učinkov).

Christian pa ima težave od cepljenja proti hepatitisu B. Med drugim je to tudi en od stranskih učinkov cepljenja, le da me na to ni nihče opozoril. Pa kot sem že rekla, odgovornost in nevednost sta moji,  posledice pa otrokove. Na žalost. Če bi se dalo bi jih prevzela nase, pa se ne da. 

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
1.4.2008 0:45:12   
ljubljana
V tem tednu si lahko ogledate naše slikice s Pokljuke, po 7.4. bo album zaseben, tako da ogled ne bo več mogoč.

http://turki.moj-album.com/album/11565331/

Neposredna povezava do sporočila: 3298
1.4.2008 7:39:55   
nana35
ljubljana,res ste lepa družinica.Pogledala sem slike in se o tem prepričala.user posted image
Otroka pa bom vseeno dala cepiti in upala,da ne bom ena redkih,ki se jim ni zgodilo nič lepega.

Danes ob 11.30 imamo posvetovalnico,tako da se javim z novimi podatki in ki jih boš lahko ti,mala pikica vpisala na naš seznam.

Neposredna povezava do sporočila: 3299
1.4.2008 8:37:48   
TRIŠ
ljubljana krasne slikice

Že tako me glava boli zdej pa od cepilnih informacij še bolj.Grem po lekadol pol pa ven.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?