Alfabeta
|
Ajda se zahvaljuje za čestitke in vsem ostalim, ki praznujete pošilja veliko CMOK-ov. Me2 sva bile danes bolj potujoči, no ona je bila v varstvu pri botrici, mami pa je šla k frizerju. Moram povedati štorijo... Sem zadnjič spraševala tukaj glede frizure in barvanja. Sem se potem res sama pobarvala (sem se tudi pred nosečnostjo nekajkrat), ker mi je večina svetovala, da se naj, da ne bo nič narobe itd... In jaz res kupim barvo, enako kot vedno, le da sem imela prej že blanžirane lase, sedaj sem dala pa na svoje blond barvo. Ratala sem oranžna, potem mi je pa frizerka svetovala, naj si dam gor blanž, 6% ali 9%, seveda sem dala gor 9%, da bo ja prijel. Ko sem se dvignila iznad kadi me je pa skoraj nazaj vrglo. Sem bila vsa rumena. . Katastrofa. No, po nekaj dnevih sem se kar navadila na barvo in se sprijaznila, da bom pač počakala 1 mesec in se potem prepustila strokovnim rokam, da me uredijo. Sem se pa naročila na striženje (za barvanje pa sem rekla, da itak nimam 3 ure časa tam sedet). Ko pa me je frizerka danes videla, me ni spustila iz stola, dokler mi ni lase "posivila" in rumenka se je poslovila. Zdaj saj izgledam normalno. Sem morala povedati, kako so pri meni odreagirali tile hormončki! Piba, v ritki moraš odšteti tempraturo. Meni je P rekel 0,7 C. Upam, pa da bo kmalu zdrava. Vsem čestitke za pridobljene dag in cm. Mi imamo jutri tehtanje in cepljenje proti Rotavirusu. Bomo prvi, od tukaj prisotnih? Moram pa še enkrat vprašati, ker vidim, da zadnjič ni nobena odgovorila, ali pa nimate takih težav. Naša Ajda zvečer počne tako kot da bi jo kdo iz kože dajal. Noče se hraniti, joka, dere se na vse grlo samo da jo obrnem proti prsim že tuli ko jesihar. In potem tudi traja da se pomiri. Ko jo dvignem pa vleče prstke, kot da je lačna. Popolnoma sem obupana, vrže me iz tira. Ni videti, da bi bili krči, ker se ne zvija in niti ni videti, da bi jo kaj bolelo. Sin jih je imel in vem kako izgledajo. Tudi soora nima, zobje jo menda še ne rastejo, vseeno je na kateri strani jo hočem dojiti, isto je. Nisem naparfumirana, ne jem hrane ki bi mleko "smradilo", ne jem mleka,... To traja zvečer tudi po 2-3 ure. Potem pa od joka in utrujenosti zaspi. Ne vem več. Ima katera kako idejo? Prosim!!! Sicer pa smo čez dan tudi me2 zunaj in se oglašamo šele zvečer. Jutri pa javimo naše nove mere in poročamo o cepljenju. Čao, morda se pa še danes kaj javim. Lepo spite.
|