|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
31.3.2008 23:16:16   
Oranža
Čer punce,

Kolk ste pa lušne plavalke in plavalciuser posted image user posted image user posted image .
Tannaya jst bom hodila v Kr, pa Debeluška tuduser posted image user posted image user posted image . Torej se ju3 vidimo na uvodnem predavanjuuser posted image . sem se pa odločila za ponedeljke, ker ob torkih moj dela cel dan pa nimam varstva za Eneja. Mi2 z Debeluško bova šle pol še na en hitr kofičvek. Se nama pridružita?

Žirafa76 Bratislava je res ful lepo mesto, poročne obleke lepe, sam niso moj stil. V glavnem karkoli boš izbrala boš lepa nevesta, ker to bo tvoj dan in boš nedvomno blestelauser posted image .

V glavnem dons je blo prav fajn, smo se kar šetkali cel danuser posted image user posted image user posted image . Zdej pa grem spat, ker sem čist crknjena, smo ponoč vsi slabo spaliuser posted image , nas je ura zdelalauser posted image user posted image .
Nočko!!



_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 926
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
31.3.2008 23:26:04   
manca
Ste res luštni na plavanju user posted image ..sam neki mi pa ni jasno..nekaj dni nazaj je bil govor o neoprenski opremi, pa na slikah ne vidim nobenega, ki bi bil oblečen v neoprensko obleko..verjetno naj bi zgledala tako kot potapljaškauser posted image
A te plavalne obroče ste kupile v Baby centru?

Tanayya: pa ne mi rečt, da je tista v Dravljah na blond pofarbana? Sej greš k njej čez Dravlje, pa če bi šla po cesti še malo naprej prideš to T križišča...če potem zaviješ desno greš v Šentvid, kajne? Ker če je, potem sem jaz hodila k njej v svojih mladih letih. Ma, če bi prej vedela, bi šla raje tja. Tako grem pa zdaj na Jesenice 14.4. Sej verjetno se lahko potem prepišem k njej al kako?
Ja, nekaj pikic je, katere pa si zelo rada praska.


Bradavice:ja, jaz sem tudi lastnica ene..jo oddam. Je namreč tako zoprna da ne moreš verjeti...imam jo od leta 2005, lansko leto sem hodila kar vsak teden k dermatologinji jo odstranjevat, ampak ona noče dol...je namreč na peti. Delno zgine, pa spet nastaja potem.Veromal res pomaga, vendar na peti pa ne preveč.

Gruška:jaz bi pa rada imela Tlačilko za krompir.
Kako se pa kaj obnese tisto za ledene kocke? Gre z lahkoto ven al moraš se matrat zraven?




(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 927
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
31.3.2008 23:31:22   
manca
Pa še nekaj: a obstaja kakšen modrček za dojenje, ki ga lahko nosim k bolj odprtim majčkam? Ker če na tegale Muellerjevega hočem dat kakšno odprto majčko mi modrček ven gledauser posted image . Gruška, ti si zadnič pri meni imela modrček za dojenje gor(si bla zgoraj bolj dekoltirana)?


Drugač je pa danes imela Maja tudi dekolteuser posted image ..hja, ko pa ji je bil bodi premajhen. Potem sem ji pa čez oblekla majčko, ta je bila pa prekratka v rokavih in je imela zato 3/4.
Jo pa tale ura nekaj daje zvečer...ne gre spat več tako kot običajno, pač pa zaspi ob osmih. In danes sva potem še ob 23ih morale jesti...že zadnič, ko sem jo morala ponoči dojiti in sem bila čist skurjena, sem si mislila, kako bi bilo fino, če bi imela daljše in bi samo čez rešetke not ji dala v ustauser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 928
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
31.3.2008 23:42:58   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Moj je imel pred 14dnevi take finte da ni želel bit v vozičku -samo ga nisem ven vzela ,zdaj pa ne jamra več.


Tanayya, tole si dvakrat preberi, pa nočem bit nič "zoprna" user posted image !

Potepinka, da boš čim prej zdrava user posted image user posted image user posted image !

Fullll lepe slikce user posted image user posted image user posted image


Lahko noč............



_____________________________

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 929
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
31.3.2008 23:51:15   
kanarka
Evo me še med živimi. Kolk ste lušni v bazenih. Pa malčki res uživajo. Ste mi naredile take lušte, da se bom tut js šla pozanimat, kje lahko začofotamo, pol vam bom pa decembra delala lušte s slikcami, kako plavamo v morjuuser posted image  in se sončimo.

Nisem vsega uspela prebrat...je preveč, sam bom probala kej odgovort. Šit je ko mim vseh tem padem, ker sem tolk pozna.

Žirafca...čestitke. Meni je oblekca ful všeč. Mi je pa tut tista, ki jo je mislim da Barika izbrala.
Barika, a si ti tista strokovnjakinja s slingom. Js sm dans skor pop****dla. Men se je tut začela dret v vozičku in seveda teh težkih 7 kg ne morem nest več kot kakšnih 500 m. Mimogrede vsak dan naredim čez 5 km z njo in seveda tišat voziček in njo nosit bi bil milo rečeno mazohizem. Ne gre. In se opogumim in si nadenem sling. Jao..če je bla obrnjena k men, ni nič vidla in se je še bolj drla pa še rit mi je spodnesla in če je ne bi dobr kljub temu držala, bi mi čez sling skoz padla. Pol jo pa obrnem, ji dam noge po turško in čez minuto si madam zaželi brcat (kao v vozičku tega ni mogla) in ji tudi to ni pasalo. K**c pa tak sling. Sem ga zložla, tamala se je pač morala sprijaznit z vozičkom. Tako, da za neke dolge sprehode ravno ni.
Mamuška, jaz sem imela od NUKa črpalko. Žal ne morem primerjati, ker je to edina, ki sem jo imela, ampak nisem bila zadovoljna. Mogoče tudi z drugimi ne bi bila, ne vem. Prvič, mi je motor glasen. Ti počasi že po živčkih hodi ta zvok. Vlekla je pa tut tko tko. Mogoče je bilo krivo to, da nisem sama imela dovolj mleka ali pa črpalka ni vlekla. Ne vem...jaz sem obupala nad vsem. Nisem pa vedela, da si ti na roko črpaš. Kapo dol. Se pa spomnim, kako si me skloftala na začetku, ko sem jamrala, da ne zmorem črpati, pa zanjo skrbeti,...skratka kr neki, pol si pa ti opisala svojo situacijo, pa me je kr streznilo. Sem bla prva 2 tedna totalno zgubljena, zdej pa že stara mačka. Aja, tisto riževo sluz,...a to samo riž razkuhaš in ta voda, ki nastane je ta sluz, riž pa stran vržeš al kako. Nekje si pisala pa sem pozabla, najti pa je nemogoče. Drugač pa držim pesti za tvoja dva.

Podatki...Sarine vam povem, svojih pa ne. Sem skor najstarejša. Samo BrinaS je še mal starija od mene. Ne vem, če me ne bi začele vikatuser posted image .
Torej
Sara, rojena 16.11.2007
Teža: 2,705 kg; 47cm
1. mesec: 3,400; 53 cm
2. mesec: 4,975; 56 cm
4. mesec: 6,700: 63 cm (Scuba, evo še ena bajsika)

Manca: a si ti dobila pol slikce. Nč mi nisi javla.

Pr nas pa drugač gužva. Sara že pridno papa domače buče, papayo, jabolka, hruške, korenček. Vse je ok. In tudi ob tem prav uživa, sam popaca pa tut vse okoli sebe. Zraven žlice še tlači obe roki. Čez dan bolj malo spi, ponoči pa je že izpustila en obrok, tako da je že pravi luksus. Moj me je ravno včeraj vprašal, kdaj začnemo delati na drugemu. Oba bi kr takoj, samo jaz res pod pogojem, da bo malo manj zaposlen. Pa je obljubil, da ravno zato zdaj tako dela, da bo kasneje samo z nami.

Bom kr zaključla, ker če ne se vam bo zjutraj mleko v kavi skisalo, tako dolgo boste to morale brati.  

Aja, še neki mi povejte. V tem šprortnem delu...ali malčke privežete ali ne. Moja meni kr nori noter in mi zleze čist dol, pa imam naklon na minimalno. Da bi jo pa privezala, se mi pa zdi še premajhna, kljub njeni zaobljeni postaviuser posted image .

Lahko noč oz. dobro jutro. Ta ura tudi mene j... Sem čist zmedena. Ob 9ih zvečer pa še sonce in svetlo. Bo že. Pa pa  


(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 930
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
31.3.2008 23:59:12   
manca
ne, Kanarka, slikc ni bilo nobenih. Nisem ti pa hotela utrujati kaj zaradi tega, sem mislila da boš že poslala ko boš imela čas.


Kanarka, tvoja pa res ni bajsika...kaj bi rekla šele na našo...ima zdele nekaj čez 65 cm, pa kar nekaj čez 8 kg.


< Sporočilo je popravil manca -- 1.4.2008 0:03:01 >

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 931
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
31.3.2008 23:59:35   
barika
rozika, ne vem kok se rožam reče, rastejo pa pri nas doma za vogalom...sam zdej še ni sezonauser posted image  (tak, da ni pametno imeti pozim bradavicuser posted image )


IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

mmajaa v vodi smo bili 15-20 stopinj.




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

sam resuser posted image user posted image , se mi je ful čudno zdel, pa preberem še 1x, pa še 1x ...user posted image

Barika, a si ti tista strokovnjakinja s slingom. Js sm dans skor pop****dla. Men se je tut začela dret v vozičku in seveda teh težkih 7 kg ne morem nest več kot kakšnih 500 m. Mimogrede vsak dan naredim čez 5 km z njo in seveda tišat voziček in njo nosit bi bil milo rečeno mazohizem. Ne gre. In se opogumim in si nadenem sling. Jao..če je bla obrnjena k men, ni nič vidla in se je še bolj drla pa še rit mi je spodnesla in če je ne bi dobr kljub temu držala, bi mi čez sling skoz padla. Pol jo pa obrnem, ji dam noge po turško in čez minuto si madam zaželi brcat (kao v vozičku tega ni mogla) in ji tudi to ni pasalo. K**c pa tak sling. Sem ga zložla, tamala se je pač morala sprijaznit z vozičkom. Tako, da za neke dolge sprehode ravno ni.


takle je, ne ...vaja je potrebna, preden greš ven (pa ne me zdej grdo gledat), jaz dam malega v tak položaj, da gleda nazaj, pa ma noge ven, drugače se je pa tud men danes drl v vozičku, pa sem ga lepo not pustila, ker nosit ga pa glih ne mislim, pa še kako vrečko iz trgovine, pa še vozek, pol pa lahko dam glih hrbtenico na dopust za 14 dni..ima pa mal več ko 8 kg...user posted image , men se sling obnese (me pa ljudje ful user posted image  gledajo, tak kot da sem iz marsa, pa jutri ga morem spet dat v sling pa v mesto z njim, imamo neke zadeve, pa ne moremo z vozekom)
jaz malega privežem v vozeku, ker tud kr nekam leze...verjetno bi rad bil mal prej na cilju, pa še ne gre user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 932
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 0:27:37   
rozika12
Dons sem pa pozna. Mi kar veke dol vleče. Sem bolj tiste sorte, ki gre s kurami spat. Da ste me na žurih vidle: vmes sem zmeraj eno kitico naredila, pol pa ful akcija, ostali pa že kome okoli mene user posted image . Jaz pa ko user posted image , he he he.
 
Bom Nino namazala z vsemi rumenimi rožami, ki tukaj okoli cvetijo, če me bo kak sosed čudno gledal, mu bom samo roko pokazala in upala ...
 
Barika. Kar se tiče nošenja v slingu: na začetku je potrebna vaja, pol se pa ful obnese. Uživajo pa 100 na uro, sploh, če jih daš tako noter, da ven gledajo.
 
Ooooo lahko nooooooooČ.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 933
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 0:30:41   
manca
Rozika, a imaš možnost dobit kakšno embalažo s kapalko? Ker potem ti lahko malo notri dam pa boš svojo hčerki dala stran bradavico
Jaz sem sicer s Kranja, toda lahko bi mi tudi po pošti poslala kakšno tako embalažo, pa ti potem jaz pošljem nazaj. Razmisli o tem pa javi na ZSuser posted image


< Sporočilo je popravil manca -- 1.4.2008 0:31:28 >

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 934
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 7:54:15   
BrinaS
Dobro jutrooouser posted image

sem tako vesela, ker je Tina prespala celo nocuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 935
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 8:48:26   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

Sem tako vesela, ker je Tina prespala celo nocuser posted image user posted image user posted image



Dobro jutro user posted image

Čestitam BrinaS za celo prespano noč.
Pri nas je bilo pa najprej hranjenje ob 23ih, potem ob 2ih, ob 4:30...seveda se je morala še pokakati zraven, pa sem jo preoblekla ter dala v posteljo...pa je čebljala na veliko in sem se odločila da jo vzamem kar k sebi...sva se še malo podojili, potem pa je zaspala stisnjena k meni

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 936
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 9:05:22   
BrinaS
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

Dobro jutrooouser posted image
sem tako vesela, ker je Tina prespala celo nocuser posted image user posted image user posted image




1. april - na zalostuser posted image

Manca, brez zamereuser posted image user posted image user posted image


Punce, lepo vas je bilo spoznati in me veseli, da so nasi otrocki uzivali v vodi.
Dajica in Gruska - super slikce.
Ampak nekaj je pa res, Tina se je samo enkrat zbudila. Zaspala o 20:30 - hranjenje ob 2:15 in vstajanje ob 6:45. user posted image user posted image user posted image
Ne vem kaj jo je tako zdelalo: ali spoznavanje novih otrok, ali plavanje ali pa samo poslusanje cvek na kaviuser posted image user posted image user posted image
Se ze veselim prihodnjega tedna, mogoce pa res prespi nocuser posted image

Anit28, tudi jaz sem mislila, da smo Mama11, Nana Liza in jaz zadnje odsle izpred velikega bazena. Se drugic pocakamo!

Pa tako lepo se je zbuditi v soncen dan.



(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 937
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 9:06:05   
tintin

Jutro!
manca
- ful dobre modrčke za dojenje (za malo dekolteja) imajo v intersparu - firma je Dorina, imajo bele in črne, krasen material, pa tudi niso dragi...imajo pa na oddelku za dojenčke. Ful fancy modrčke za dojenje imajo tudi v centru mesta (trgovina Intima), samo meni je 30 evrov za en modrček čiiist preveč.
Žirafa - krasna obleka, nevdomno uživaj v poročnem dnevu....user posted image Jaz sem imela rdečo obleko in 32 stopinj na poročni dan!
Protest v vozičku - upam, da ga ne hvalim prehitro, včeraj je pridno preživel dvakrat po dve uri sprehoda. Sem mu pa malo dvignila naklon, da kaj vidi ven. Včeraj je bil res krasen dan.
Spanje- zdaj hodimo spat ob 20h (prej ob 19h), ker je ob 19h še preveč svetlo in ker hodimo popoldan še enkrat ven. Zbudi se enkrat na noč (ob 4h ali 5h).

Sling
- no tudi jaz sem malo obupala nad njimuser posted image Vedno se mi ful čudno vse zgužvauser posted image
Sicer pa grem danes Vasjo v vrtec vpisatuser posted image user posted image Sem kar žalostna, ker čez pol leta z mojim cukrčkom ne bova več cele dni skupajuser posted image

Ful ste luštni vsi na slikcah na plavanju!
LP vsem!



(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 938
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 9:08:37   
BrinaS
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Sicer pa grem danes Vasjo v vrtec vpisatuser posted image user posted image Sem kar žalostna, ker čez pol leta z mojim cukrčkom ne bova več cele dni skupajuser posted image




Tintin, a pri vas je se mozen vpis v vrtec? Ker pri nas je bilo samo do 31.03.user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 939
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 9:10:05   
tintin
Privezovanje v vozičku -  jaz Vasjo obvezno privežem v vozku, mi ni do kakih nesreč, da bi se potem obtoževala, da tega nisem naredila.
Sem pa še enkrat ful zadovoljna z vozičkom, ki ga imamo. Ker se strehica ful dobro spusti, če je sonce in mu nič v oči ne sveti.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 940
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 9:10:34   
tintin
BrinaS - pri nas je vpis od 1.4 - 17.4.


(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 941
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 9:18:09   
BrinaS
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

BrinaS - pri nas je vpis od 1.4 - 17.4.




Super!

Tudi jaz jo privezujem v vozickuuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 942
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 9:20:15   
nicolina
Dobro jutro, hvala za kavico  Brina.
Dobra prvoaprilska šala  user posted image user posted image .

Tud pr nas pomoje ne bomo prespali celo noč do 3. leta. user posted image
Manca, jaz mam od Lisce modrce za dijenej in so mi fajn, ker imaš lahko bolj dekoltirane majčke.
Kanarka pozdravljena, smo te že pogrešale... user posted image

Danes bo krasen sončen dan, dobro ga izkoristite s svojimi sončki... pa pa

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 943
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 10:03:35   
Oranža
Dobro jutro

BrinaS hvala za kavico.user posted image
Kanarka hoj, lepo da se oglasiš, smo te pogrešali. user posted image
Sling: tud men ne greuser posted image user posted image
Protest v vozičku: tud pr nas dogaja samo jst ga imam še zmer v košari in počasi ga bom res dala v športni del, samo ful me moti k naklon ne gre čist doluser posted image . Priznam da ko sem kupovala voziček nisem bla prav pozorna na touser posted image . Me pa zanima tiste k jih imate že v športnih delih, a ste ovčko nabavle al kako?

asy< xedyexe2d 3esxw  ctyxrrrrrrrrrrrr .................tole pa vas Timon pozdravljauser posted image user posted image user posted image

kje pa ste vse....ste tolk utrujene od plavanjauser posted image .

Kopalke: kje naj dobim kopalke?Kje se že prodajajo? Pa prosim ne me poslat nekam k imajo največjo številko S, ker jst rabim 6xl!!!!!user posted image

Modrčki spar - zgledajo res fajn samo so samo za malokategorniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nč, šibava rito previt pol pa ven......
Čao



_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 944
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 10:13:22   
sonchek
jutroooo

..mi smo imeli fenomenalno noč..od 20-7,30 brez hranjenja...user posted image user posted image user posted image
Zdej pa spet spimo..mah mamo mi eno pridno pupo..user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Do kdaj pa imate plavanje..bom se vam tudi jaz kdaj pridružila na kofiju...kam pa greste pol na kofe?

Do 12ih .... šle smo pa v grad Codelli (zraven Difa).... kar pridi.... user posted image

..no superca se vam kdaj pridružim...

Fulll ste luštne na plavanju!!! Dajica hvala za slikce..res zgleda da so vsi uživali in ve z njimi!!!!

no pa smo se že zbudil..dons vas bom očitno tudi po obrokih brala user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 945
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 10:18:45   
tintin
Vanja- jaz imam za športni del vozička zimsko vrečo, ki je ful super (zg. del se odpne, če se slučajno med sprehodom fajn zgreje), tudi naklon mi gre čisto dol, samo ga imam že malo dvignjenega. Ovčka mi pa nekak ni...


(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 946
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 10:41:47   
BrinaS
Scubadiver user posted image  za obletnico

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 947
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 10:44:14   
ajtak






NAŠI SONČKI

user posted image
(23.9. - 23.10.)

01.10.2007
MURENCEK   rd. 28.11.81
Staš
01.10.07-      2040 g     44 cm 
1m 1t.-          3350 g     51 cm  
3.m 1t.-         5200 g     59 cm
5.m.-             6300 g     65 cm

7.10.2007
MAMUŠKA   rd. 18.08.71
Dominik
07.10.07  2670 g    50 cm
6.t.-         4100 g    57 cm  
3.m-        5715 g     62 cm
5.m.-       6700 g     65 cm

30.10.2007 
SONI         rd. 25.8.1976
Lan
30.10.07-      2650 g     47 cm
1.m.-             3800 g    
2.m.-             5270 g  
3.m.-             6500 g     61,5 cm
4.m(26.2.)-   7130 g     62 cm
4,5.m.-          7400 g     64 cm

Patricija
30.10.07-      2350 g     47 cm
1.m.-             3165 g
2,m.-             4120 g
3,m.-             5450 g      59,5 cm
4,m.-             5900 g      60 cm
4,5.m.-          6150 g      62 cm

user posted image
(24.10. - 22.11.)

24.10.2007
LAUBICA  rd. 20.01.72
Timon
Rojstvo-  3640 g   52.5 cm
1.m.-       4725 g   55 cm
2.m.-       5770 g   57 cm
3.m.-       7040 g   63.5 cm
4.m.-       7700 g   64.5 cm
5.M.-       8170 g   66 cm

28.10.2007
MARTITA rd. 20.9.78
Maja
Rojstvo- 3530 g    53 cm    
1.m.-      3920 g    54,5 cm 
2.m.-      4810 g    58 cm    
3.m.-      5430 g    60,5 cm 
4.m.-      6100 g    64 cm    

30.10.2007
GRUŠKA    rd. 06.09.75
Taja
30.10.07- 3570 g     50  cm
1.m.-        4510 g     53,5cm
2.m.-        5510 g     56,5cm 
3.m.-        5820 g     59,5cm
4,5.m.-     6130 g     62  cm

ANIT28
Urban
30.10.07  3390 g     51 cm
2.m.-        5370 g     60 cm
3.m.-        6350 g     63 cm
4,5. m.-    7150 g     65,5 cm
 
1.11.2007
JOOLY  rd. 20.04.1978
Kim
01.11.07    2690 g     48  cm
1.m.-          3700 g     52  cm
3.m.-          5450 g     62  cm
4,5.m.-       6250 g     63  cm

5.11.2007
MMAJAA rd. 17.10.78
Žan Luka
5.11.07-     3430 g    51 cm
1.m.-          4490 g    54 cm
2.m.-          5530 g    58 cm
3.m.-          6280 g    60 cm
4.m.-          6780 g    64,5 cm

6.11.2007
TANAYYA29   rd. 30.12.78
Taj Tristan
06.11.07-  3130 g    49 cm
1.m.-         4160 g    54,5 cm
2.m.-         5260 g    58 cm
3.m.-         5650 g    61,5 cm
4.m.-         6280 g    63,5 cm
4,5m.-       6550 g    65 cm

MOJVAL         rd.30.06.75
Neža
06.11.07-    3580 g   53 cm
1.m.-          4630 g   57 cm
2.m.-           5100 g   60 cm
3.5 m.-       5620 g   62 cm
4.5 m.-        5920 g   64 cm

8.11.2007
TINTIN  rd. 22.07.80
Vasja
8.11.07    4200 g    54 cm
6 t.-         5270 g    59 cm
3 m.-        6780 g    66 cm
4m.-         7700 g    cca.69 cmD
4,5m.-      7300 g    69,5 cm

9.11.2007
KESI
Tian
9.11.07-   2900 g      52 cm
1.m.-        4000 g      53 cm
2.m.-        5770 g      56 cm
3.m.-        7400 g      61 cm
4.m.-        8140 g      65 cm

10.11.2007
POTEPINKA rd. 29.9.74
Mark
10.11.07 -3140 g  50 cm
1.m.-        4510 g  57 cm
2.m.-        5600 g  58 cm
3.m.-        7150 g  66 cm

11.11.2007
KIMI6    rd. 19.08.78
Enej
11.11.07   3250 g     52 cm
1.m.-         5350 g     52 cm
3.m.-         5300 g     57 cm

16.11.2007
MANCA rd. 05.02.1982
Maja
16.11.07-  3590 g     54 cm
5 t.-           5115 g     56 cm
2.m.8d.-    6270 g     60 cm
3.m.12d.-  7140 g     65 cm

KANARKA
Sara
16.11.07-   2705 g  47 cm
1. m.-         3400 g  53 cm
2. m.-         4975 g  56 cm
4. m.-         6700 g  63 cm

17.11.2007
AJTAK   rd. 22.03.83
Tjaš
17.11.07-  4280 g   55 cm
1,5m.-       5900 g   59 cm
3.m.-         7650 g   65,5 cm
4.m.-         8300 g   ?

MAMA11  rd. 24.6.75
Tamara
17.11.07-  3870 g   55 cm
3.t.-           4200 g   55 cm
2.5 m.-       5025 g   59 cm
4. m.-         6190 g   63 cm

20.11.2007
BARIKA   24.10.84
Martin
20.11.07-  3905 g   51 cm
1.m.-         5290 g   58,5 cm
2.m.-         6730 g   61,5 cm
3.m.-         8100 g   66 cm

22.11.2007
NANA LIZA rd. 26.5.76
Tevž
22.11.07-  2940 g     50 cm  
1.m.-         4965 g     56 cm
2.m.-         6220 g     58,5 cm
3,5.m.-      7330 g     62 cm
4.m. -        7535 g     64 cm

user posted image
(23.11. - 21.12.)

23.11.2007
NARAŠČAJ  rd. 26.5.80
Taja
23.11.07    3670 g   51cm
6.1.07        3830 g   57,5 cm
2.m.-          5500 g   60 cm D
3.m.-          6000 g   62 cm D
3.3.07        6250 g   62,5 cm
4.m.-          6700 g   65 cmD

26.11.2007
DEBELUŠKA  rd. 25.09.76 
Erna
26.11.07-  3810 g     54 cm
1,5.m.-      5350 g     56 cm
2,5.m.-      7200 g     61,5 cm

SONCHEK rd. 01.10.77
Neli
26.11.07 3070 g  50 cm
1,5 m.-    3920 g  54,3 cm
2.m.-       4535 g  57 cm
3.m.-       5250 g  59,5 cm

28.11.2007
NICOLINA rd. 14.01.76
Tin
Rojstvo-  3250g    53 cm
1.m.-       4650g    56 cm
2.m.-       5650g    61 cm
3.m.-       6300g    63 cm 

SCUBADIVER  rd. 4.9.75
Lana
28.11.07- 3350 g  51 cm
1.m.-        4980 g  55 cm
2.m.-      
 6660 g  58 cm
3.m.-        7840 g  61 cm

 
VELIKA BRITANIJA
Tianna
28.11.07-   4280 g  cca 55cm
1.m.-          5100 g  58 cm
2.m.-          5560 g  61 cm
3.m.-          5750 g  63 cm
4.m.-          5850 g  66 cm

1.12.2007
BRINAS          rd. 21.02.71
Tina
01.12.07
-  3950 g   54 cm
1.m.-         4800 g   57 cm
2.m.-         5180 g   59 cm
3.m.-         5700 g   61 cm


3.12.2007
DAJICA  rd. 09.07.78
Kaja
03.12.07-  3210 g   51 cm
1.m.-         4125 g   56 cm
3.m.-         5290 g   61.5 cm

8.12.2007
VANJA.V    rd. 11.03.76
Timon
08.12.07-3720 g    52 cm
1.m.-       4815 g    57 cm
3.m.-       6020 g    61,5 cm





_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 948
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 10:50:20   
ajtak
Sem vidla da se o porokah in oblekah mente... Kaksna se vam pa tale zdi user posted image
user posted image

Pa Zirafa, iskrene cestitke!!

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 949
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
1.4.2008 11:07:51   
Dajica
O ajtak, kolk si bla leeeeeeeeepaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?