|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
31.3.2008 21:44:40   
gold fish

jadrnica user posted image user posted image user posted image  žal mi je!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
31.3.2008 21:44:53   
mismis
Hati

to je čisto preveč matematike za tako pozno uro, daj rajši z nami kakšnega spij user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
31.3.2008 21:45:44   
mismis
Goldfish

kako je bilo danes na UZ-ju. Si videla svojo pikico?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
31.3.2008 21:46:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: hati

Babe a ste čisto znorele user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Ne pijte toliko no user posted image  user posted image V bistvu spijte še enga zame. Jaz upam, da bom imela naslednje mesece zelo konkreten razlog proti pitju alkohola.user posted image  user posted image

Ha ha, jaz grem pa jutri k Rešu ob bolj normali uri. Ampak drage moje, jaz imam do Lj uro vožnje. UZji so bili vedno ob 5:30 in ne boste verjele, dvakrat je snežilo user posted image user posted image Ste že izračunale kdaj sem mogla vstati, da sem prispela pravočasno?

Pred 4user posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
31.3.2008 21:46:53   
žirafca
Punce, jaz se bom poslovila, ker zanemarjam moža zaradi vas. Sem ga ta mesec tko dala bolj na stran, ker si je nogo zlomu, pa ker sem mela hormonsko nevihto... Zdej se bom pa mal njemu šla posvetit!

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
31.3.2008 21:48:00   
hati
Ja sej res...danes bil jo lahko.... ampak se bo treba zadovoljit z Laško...pa še ena češka je v hladilniku. Slikc ne morem kopirat...sem v mozilli user posted image  user posted image

Sedaj razmišljam, kdaj grem po ETju lahkov službo. Najboljše da podaljšam bolniško do konca tega tedna.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
31.3.2008 21:48:06   
ledenka
hati, vse je odvisno od tega, kolk casa se rihtas zjutraj user posted image  moja express varjanta je 20 minut user posted image  tus, zobje, caj, hrana za macke - tazadnje je najpomembnejse user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
31.3.2008 21:49:00   
ledenka
zirafca, pridna bodi user posted image  vsec mi je tvoj podpis user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
31.3.2008 21:49:12   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Bambi sej zdaj bo pa že počasi čas za stopko, pol pa enga na hitrco kot seks na eks

Mismis ja še pol urce, saj zato pa visim na netu in čakam. S seksom in eksom pa ne bo nič. Ne z enim ne z drugim. Saj veš seks prepovedan, hladilnik pa prazen.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
31.3.2008 21:50:34   
gold fish

Goldfish, kako je bilo danes na UZ. Si videla svojo user posted image . A si imela sineka s seboj?

mismis - danes sem imela samo pregled...nisem videla pikeca, sem samo poslušala srčeka....

sem pa pol dobila odločbo komisije podaljšano samo za 14dniuser posted image ....me je skoraj kap.... in sem že celi dan čisto aut...

...še sreča za lepe novičke....

user posted image user posted image user posted image  sulfinija in sapi .......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
31.3.2008 21:51:05   
hati

IZVIRNO SPOROČILO: žirafca

Punce, jaz se bom poslovila, ker zanemarjam moža zaradi vas. Sem ga ta mesec tko dala bolj na stran, ker si je nogo zlomu, pa ker sem mela hormonsko nevihto... Zdej se bom pa mal njemu šla posvetit!

No ti ga kar pojdi malce opedenat.user posted image ha ha, ej a ko kaj spiješ potem pa poredne misli user posted image user posted image

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
31.3.2008 21:51:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Bambi sej zdaj bo pa že počasi čas za stopko, pol pa enga na hitrco kot seks na eks

Mismis ja še pol urce, saj zato pa visim na netu in čakam. S seksom in eksom pa ne bo nič. Ne z enim ne z drugim. Saj veš seks prepovedan, hladilnik pa prazen.

No potem bom pa jaz danes namesto vas, seksala in eksala. Mam tako ali tako ravno ovulacijo, mogoče se pa tudi pri nas kaj prime po naravni poti. Če bi se, bi bili doma trije decemberčki.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
31.3.2008 21:52:56   
pikovit

No ti ga kar pojdi malce opedenat.user posted image ha ha, ej a ko kaj spiješ potem pa poredne misli user posted image user posted image

Hati tale je pa svetovna.Zdej pa odnesem smeti in pridem nazaj

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
31.3.2008 21:53:33   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

O Bambi saj je res.Stopka aje že padla al še bo.Kaj ti je pa še Karmen kaj rekla?user posted image Daj da slišim.Je tako fajn,če te kdo pohvaliuser posted image

Ja veš saj se nismo veliko pogovarjale. Beseda je pač nanesla na forume in RR pa tako tudi na tebe. Je rekla da si polna energije in zelo zgovorna. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
31.3.2008 21:53:36   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

hati, vse je odvisno od tega, kolk casa se rihtas zjutraj user posted image  moja express varjanta je 20 minut user posted image  tus, zobje, caj, hrana za macke - tazadnje je najpomembnejse user posted image

JA jaz sem tudi express....ha ha, edino hrano za mačke izpustimuser posted image  user posted image moram pa možka pohvalit, ker je on vsak dan špike pripravljal, če ne bi definitivno v službo zamujala. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
31.3.2008 21:55:13   
žirafca
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

zirafca, pridna bodi user posted image  vsec mi je tvoj podpis user posted image

To me je sine spraševal, ko sta bili moja sestra in svakinja lani noseči, pa sem mu jaz razlagala, da mata v trebuhu dojenčka. On je pa pr men vidu sam joškice, pa je mislu, da mam tam dojenčka... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
31.3.2008 21:56:19   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Hati tale je pa svetovna.Zdej pa odnesem smeti in pridem nazaj

Pikovit, pa kam boš zdaj smeti nosila. A bi rada soseda vidla user posted image user posted image user posted image pa greš skoz okno škilit user posted image user posted image user posted image

Bambi, moja stopka je padla ob 9ih. A si jo boš kar v ta zadnjo dala?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
31.3.2008 21:56:41   
Goldy
mismis - hvala, ker si tako hitro odgovorila, žirafca - en čas sem klicala, potem sem pa obupala in kar maile poslala, a ker sem radovedna, sem še poklicala enkrat in potem le dobila zvezo.

Jaz sem dobila sestro Miro že ob 9-ih, sam je hotela, da se najprej naročim za Drobniča. Tam pa cifra nonstop zasedena, napišem mail, še enkrat pokličem, dobim datum 6.6. ob 9.00. No, zdejle pa pridem domov in vidim oba maila - datum za Drobniča 30. 5. ob 9.10 user posted image  ter onega os sestre Mire - no ta pa je takšen kot sva se kasneje tudi dogovorile, naj pokličem maja in tudi evidenčna je taprava. Za Drobniča so pa mal zamutili - mam pa dva datuma.user posted image

Ja, morala se boš naročit še za dvojega G, ker te sestra Mira drugač nekak noče vpisat za naprej. Čeprav tako na uho: jaz sem na mail napisala, da sem zmenjena pa še nisem bila. Pssst! In mi je dala datum.v Ti kar reči, da ga že imaš, itak rabiš samo napotnico.

Ma sem se razpisala, bom raje nehala.user posted image

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
31.3.2008 21:57:31   
žirafca
Pa še to preden grem.

Sem ga imela na ET s sabo na GK Lj. Pa je sestra rekla, če mava s sabo mušter.user posted image user posted image user posted image sem rekla da ja, sam da smo tega naredili v bolj romantičnem vzdušju. On pa: Zdej pa ne znate več!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
31.3.2008 21:58:30   
mismis
Goldy

jaz imam tudi Drobniča, in sicer jaz imam z njim randi 12.5., malo pred tabo.

Kakšna pa je tvoja zaporedna številka za postopek junija, moja je 152.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
31.3.2008 21:59:03   
žirafca
Goldy , H V A L A!user posted image

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
31.3.2008 22:03:23   
bambi75
Hati moja stopka gre v trebuh čez 15 minut.

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
31.3.2008 22:06:36   
Goldy
Mismis - moja številka je 219!

Malenkost, žirafca!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
31.3.2008 22:07:52   
Rubin.
Oj, mismis, pridem malce počekirat, kaj delate, pa kaj se dogaja na seznamu, pa ga na zdnjih dveh straneh ni, moram malce nazaj pogledat user posted image .

Jutri je že april, še ta mesec pregruramo na KT user posted image , potem pa maja akcija user posted image .

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
31.3.2008 22:08:18   
mismis
NO tako drage moje, sedaj vas pa tudi jaz zapuščam, grem pod tuš in potem se zvlečem v posteljo z mojim user posted image , da vidiva če še znava user posted image .

Se beremo jutri. Veliko sreče vsem, ki jih jutri čaka ali ET ali UZ...Vsem ostalim pa želim prav lepo lahko noč

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?