|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
31.3.2008 13:07:48   
sapi
Ker sem bolj zihreaš in nič ne prepustim naključju in kljub temu, da sem bila opozorjena da ni nujno, da dobim menstruacijo zaradi superfacta sem danes delala test CB in se je pokazal rahel plusek.
Sedaj pa ne vem kako in kaj. Situacijo sem obrazložila po internetu na naročanje.reprodukcija vendar še nisem prejela odgovora. Ali je sploh lahko realen plusek glede na to, da si vbrizgavam superfact?
Ali mi lahko katera svetuje kaj naj oz mi napiše telefonsko številko na katero lahko pokličem in izvem kaj naj storim.

sapi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 951
31.3.2008 13:11:47   
ledenka
plusek???!!! uau! jaz bi šla na tvojem mestu še dat kri za ßHCG, da se prepričaš. suprefact bi naj pri dolgem postopku samo uspaval jajčnike pred M, tako da na test ne sme met vpliva user posted image  držim pesti, da je plusek tapravi!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 952
31.3.2008 13:21:19   
sapi
Saj sploh ne morem verjeti ali je vse skupaj res ali se hormončki poigravaja z mano.
Jutri grem v adrialab dati kri. Ne vem pa kaj naj storim glede na superfact-a saj, če sem res noseča ne bi rada, da bi bilo kaj narobe. Ali ima katera kako telefonsko št, da bi vprašala kako naprej.

sapi

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 953
31.3.2008 13:21:32   
mismis
Jeh Sapi, BRAVO ZA PLUSEK, čestitke.

Če se pa res želiš prepričati,  naredi tako kot ti je napisala Ledenka, daj kri v labarotoriju, da ti preverijo BCHG.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 954
31.3.2008 13:22:49   
konina
sapi, oktobra sem bila v 2. postopku in z mano je začelo dekle, ki je prišla na 1.UZ po suprefacktu vsa nesrečna, ker M še ni dobila, domov je pa šla vsa nasmejana, saj je dobila slikico s svojo pikico. Jaz bi šla tudi dat kri, potem pa poklicala tja, kjer si v postopku. Jaz mislim, da je si po vsej verjetnosti srečka nosečka. Samo prepričaj se še.user posted image

Lp, Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 955
31.3.2008 13:24:37   
mismis
Sapi

poiskusi na tej številki, tu bi ti znali pomagati...

Bolnice se za IVF postopek naročajo po telefonu št. 01/2318245 od 11h do 14h

ali osebno v pritličju Stare porodnišnice pri sr. Miri Usarac.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 956
31.3.2008 13:30:00   
ledenka
Sapi, Pušenjak je pred kratkim pisal, da Suprefact ne vpliva na detece user posted image  pri Menopurju in Gonalu je drugače, ampak Suprefact pa je ok, ni škodljiv.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 957
31.3.2008 13:49:51   
ledenka
tule je pa link user posted image

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4394570,4396750#msg-4396750

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 958
31.3.2008 13:51:15   
sonček33
ledenka - kaj jaz to berem - a če imaš dolgi postopek je punkcija boleča?????'

sulfinija - jupi jupi ja ...joj to pa je novica...Čestitam...uživaj 100/h

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 959
31.3.2008 13:55:48   
konina
sonček33, punkcija je enaka ne glede na dolžino postopka.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 960
31.3.2008 13:56:32   
sapi
Priklicala sem sestro Miro in je bila ravno Ribičeva na UZ tako, da je šla kar do nje in jo vprašala kaj naj storim. Torej prekiniti moram s superfactom in jutri poklicati sestro Lili, da se dogovoriva za UZ kjer bodo potrdili nosečnost in pogledali ali je vse ok saj je danes Ribičeva z UZ že zaključila.
Sedaj me je pa strah kaj, če test ni pokazal pravilno in mi bo šel postopek v nič. Sem še moža klicala, da mi je potrdil da je videl črtico tako kot jaz. V glavnem panika sedajle bom poskusila poklicati mojo G, ki dela popoldan če me vzame na UZ. V glavnem panika.
Punce hvala vam za vse.user posted image

sapi

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 961
31.3.2008 13:57:27   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ledenka - kaj jaz to berem - a če imaš dolgi postopek je punkcija boleča?????'

ne user posted image  pri Rešu ne dobiš ničesar proti bolečinam, pa si bom sama nekaj priskrbela user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 962
31.3.2008 14:01:01   
sonček33
o hvala bejbe - jaz sem se že mal zasekirala, ker tokrat grem v postopek tako na izi, brez strahu in ni več tiste nevednosti...prav vesela sem, da je tako... mene prvič ni nič bolelo, tiščala sem dlani na spodnji del trebuha in je bilo mimo ...je pa res da nisem kaj veliko jajc pridelala,

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 963
31.3.2008 14:07:25   
konina
sapi, upam, da boš uspela že danes vse izvedeti. Vem, kako negotovost izčrpa. Saj boš videla, vse bo v redu. user posted image

Lp, Ninauser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 964
31.3.2008 14:09:29   
Abra
Sapi user posted image user posted image danes pa je dan dobrih novic. Ni nujno, da ti UZ že kaj pokaže, ker je še zgodaj. Kolko pa ti zamuja user posted image ? Hitro pojdi na krvni test, ta bo ziher pokazal pravo situacijo user posted image Smo pa pred kratkim tuki že imeli eno tako srečno zgodbo, je bla to pajčolanka, al sem kaj spet zamešala?
Če pa slučajno kaže narobe, kar skoraj ni mogoče, ti postopek definitivno zaradi tega ne propade, boš šla naslednji mesec spet. Šteje se šele takrat, ko je opravljena punkcija. user posted image
Bravo srečkauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 965
31.3.2008 14:16:13   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Abra,da si ti sramežljiva pa nisem vedela.Vem da je Dejzi,da si pa tiuser posted image .No kakor si rekla,nikoli ne veš.Se bomo pustile presenetituser posted image
Tudi midva sva filozofirala o Ameriki.V Španiji pa sva že bila.Tako,da naju ravno ne vleče tja.Bova te bližnja otočja dajala pol kasneje čez,ko bova stara.Zdej sva pa še mlada in še zmoreve 10 urno potovanje z avionomuser posted image

Vidva pa le izberita dobro destinacijo.user posted image

Jaz sem še bolj user posted image user posted image user posted image
Vidva si pa le zberita fajn potovanje, medeni tedni le niso kar tako user posted image
Meni se za prvomajske ne da kam preveč daleč, ker je tko kratek čas, pol ti pa pot tok časa vzame. V Španiji se pa jaz tko dobro počutim - kot, da bi bla tam doma user posted image to je tko kot Pariz, nikol mi ga ni dovolj, grem lahko vsak teden user posted image eh, saj zdaj že dolgo nisem bla

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 966
31.3.2008 14:22:47   
jadrnica
SULFINIJA-kakšne lepe novice, res sem vesela zate in ti želim, da bi šlo vse lepo naprej in da bi bila nosečnost zdrava in otročiček tudi...CESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 967
31.3.2008 14:28:40   
sapi
Saj UZ res ne bo pokazal, ker je še prezgodaj zadno M sem imela 02.03.. Bom pa dala kri, da bom sigurna in naredila še nekaj testov user posted image ...

sapi

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 968
31.3.2008 14:43:25   
jadrnica
SAPI - ja ti kar pojdi kri dat, je še najbolj zihr, držim pesti, da si naša nova SREČKA NOSEČKA !!!!Ti že kar ploskam user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 969
31.3.2008 14:52:25   
jadrnica
Glede mene pa sporočam žalostno vest, da nama žal tudi tokrat ni uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jokam  že cel čas in se sprašujem, zakaj.....res sem psihično zanič....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tako sem se potrudila, ves čas sem ležala in nič kuhala, pospravljala, pa ni pomagalo. Sem kar veselje do življenja zgubla, res. Sploh ne vem, če lahko še več naredim. Mah, en zmrznjenček me še čaka, ampak jaz sem sedaj tako na tleh, pa moj srček tud, ker ga čutim. Vsega skup imava tako že 6 angelov tam zgoraj......

Mene danes tudi ta lepi sonček ne spravi v dobro voljo, saj štekate.....ve še najbolj....
žal mi je, ker vam pripovedujem tako žalostne novice ob tako lepih drugih novicah....sploh pa ne vem kako je zdravo to špikanje potem ko bomo stare 50 let -
PIKOVITEK- meni ni nihče rekel, da imam zaradi špikanja večjo verjetnost raka na jajčnikih, pa tud v navodilih ni to pisal

skratka - zame je danes bolj črn dan, kljub sončku, upam, da ne bodo črni oblaki dolgo trajali

vaša jadrnica

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 970
31.3.2008 15:05:45   
ledenka
jadrnica user posted image user posted image user posted image  žal mi je!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 971
31.3.2008 15:07:30   
mismis
Jadrnica, žal mi je, da vama ni uspelo...

user posted image

Andreja07, kako je bilo danes na ET? Si dobila svoji pikici user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 972
31.3.2008 15:14:19   
spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce na zandji marčevski dan,pet tdnov po lapari in v 59.krogu je fosilka Mojca ugledala na CB +.Slikica je v albumu.

LPuser posted image

Sulfinija evo si me spravila v odlično voljo. Iskrene čestitke za + user posted image user posted image user posted image . Lepa slikica.
sonček jupiiii za prvo špika. Še znaš a ne?
ajsika luba jutri držim pesti na rokah, nogah, še nos bom v figo zasukala samo da bo kaj na ekranu.
mijavček zelo, zelo sem vesela, da ste vsi 3je ok in da izcedka ni več.

sapi kaj jaz to vidim? Plusek? To puncauser posted image user posted image . Sporoči, kaj boš opravila da ti še uradno čestitam. Jupiiiiii.

Vsem, ki grejete svoje pikice ena pikapoka user posted image user posted image , da se bo srečno končalo.
Vseh, ki ste pa dobile na obisk user posted image , mi je pa iskreno žal in upam, da vam april ali maj prineseta + spontano kot pri sulfiniji.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 973
31.3.2008 15:55:50   
pikovit
O Jadrnička šele sedaj sem videla.Joj tako mi je žal.user posted image Ja porkaš no.Izjoči se,potem se potolaži,nato pa brž po zamrznjenčka.Že kar naslednji mesec.
Res sem žalostnauser posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 974
31.3.2008 16:22:57   
mavrica72
Sapi - čestitam za plusek. user posted image user posted image user posted image  Ti kar pojdi lepo do laboratorija, da boš 100 %, da je test pravilno pokazal. Me tukaj pa že tako vemo, da ti je uspelo po naravni poti. Še enkrat bravo.

Jadrnica - oh, pa si prepričana, da je to prava M in ni samo kakšen izcedek; če se prav spomnim, je do tvojega uradnega testa še celih pet dni. user posted image user posted image user posted image
Sicer pa kar izjoči svojo bolečino, vem kako je to težko. Pa, prosim, ne se obremenjevat sedaj še s tem, koliko angelčkov že imata, ker potem bo še samo slabše. Veš, tudi midva jih imava že kar nekaj, pa sem jih prenehala šteti, čeprav pozabila jih pa ne bom nikoli. Drži se, in tako kot ti je napisala Pikovit, hitro potem po zamrznjenčka.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?