|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
31.3.2008 21:31:38   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: žirafca

Mismis, zaenkrat je žalost, kmal bojo štirje rojstni dnevi v familiji en za drugim, pol bo moj (bo žalost, ker se staram), pol bo treba pit, ker se začnejo roštiljade, pa ohcet, pa...

Žirafca saj pri meni je isto.Čez mesec in pol bom imela 32 let.Evo pa bo šel še en rojstni dan mimo.Pol pa še ohcet,potem pa mogoče pridem na vrsto.

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
31.3.2008 21:33:15   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

No katera bo začela prva.Kako ste pa drugače punc.Jutri je prvi april.Ali imate že kakšne šale pripravljene?

ob 5h moram vstat, da bom pravocasno pri Resu na UZ user posted image  to bo cist zadost humorja za tako zgodaj zjutraj user posted image

Bo še večji štos, ko boš ti tja prišla, vrata pa zaklenjena...

user posted image user posted image user posted image  a ne, tale je pa prekruta user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
31.3.2008 21:33:57   
žirafca
Pikovit, na svoji ohceti boš bolj malo pila, jest ha nisem dost, zato si pa na vseh ostalih dam duška.

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
31.3.2008 21:34:44   
pikovit

No katera bo začela prva.Kako ste pa drugače punc.Jutri je prvi april.Ali imate že kakšne šale pripravljene?

ob 5h moram vstat, da bom pravocasno pri Resu na UZ user posted image  to bo cist zadost humorja za tako zgodaj zjutraj user posted image

Men je že zdej smešnouser posted image user posted image user posted image ,ker vem kako je to.Jst sem bila tam ob 5:20.Smo ga včasih tudi čakale.Sem kar z zaprtimi očmi vozila tja.Ob 5:45 sem bila nazaj v posteljiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
31.3.2008 21:35:45   
ledenka
sej pravijo, da je na ohceti in pogrebu ful fajn, ce nisi ti taglavna oseba user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
31.3.2008 21:37:02   
pikovit
Žirafca,sem si reklaa,da se ga bom tolk napila,da bo joj.Zjutraj bom štartala z Jegrom.Bom z pametjo,zato,da se ne bom slučajno premislila in rekla potem NEuser posted image

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
31.3.2008 21:37:16   
žirafca
sej pravijo, da je na ohceti in pogrebu ful fajn, ce nisi ti taglavna oseba

Če pa zamudiš na oboje je pa tud fajn, še posebej na pogrebuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
31.3.2008 21:37:53   
Goldy
Mismis, pa komaj sem vse prebrala, kaj ste danes naklofale! Čvekice.
Hati - dobrodošla.
Gloria - hvala za objemček, hormonček - tebi pa hvala za odgovor.
Jadrnica - user posted image , tale konec marca pa nam nekaterim ni naklonjen.
Sapi - ti si faca, ja čestitke, ni kaj!

No, da vam opišem mojo akcijo danes. Imam datumov, da se tema dela. Sredi maja greva k Rešu, pol se bova pa odločila ali bova poskusila pri njemu, če me bo še hotel vzeti pred poletjem, če ne greva pa junija še enkrat na GK. Bom videla, mogoče bo pa to poletje najino! user posted image  

Žirafca - kako pa kaj ti, si že klicala za naprej!

No, pa dejmo enga spit na naše zdravje! SAmo jaz ne smem preveč, jutri grem v službo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
31.3.2008 21:38:07   
ledenka

Men je že zdej smešnouser posted image user posted image user posted image ,ker vem kako je to.Jst sem bila tam ob 5:20.Smo ga včasih tudi čakale.Sem kar z zaprtimi očmi vozila tja.Ob 5:45 sem bila nazaj v posteljiuser posted image

ja, prejsnji teden sva bla ob 6.15, je bila sam se 1 pred mano user posted image  jutri bom bolj zgodnja, ker grem sama, mojega je treba vedno cakat user posted image  do kdaj pa je sploh Res tam?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
31.3.2008 21:38:08   
pikovit

sej pravijo, da je na ohceti in pogrebu ful fajn, ce nisi ti taglavna oseba user posted image user posted image user posted image

Sej ni nobene razlike.Najprej jokaš,potem greš jest pol se pa že smeješ

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
31.3.2008 21:38:11   
bambi75
Madonca ste zaštartale s tem pirom, ko do konca pridem pa nehate pit. No pa saj če bi jaz tud pila, nevem kam bi si kej stopko zapičla.
Vas pa komaj berem tak pišete, pivo deluje da tak čvekate.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
31.3.2008 21:38:33   
žirafca
Pikovit, ti se ga kar napij, te bodo vsaj z razlogom po rokah nosil. user posted image

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
31.3.2008 21:38:45   
mismis

Če pa zamudiš na oboje je pa tud fajn, še posebej na pogrebuser posted image user posted image user posted image

ja sicer ne vem, kako zamudiš na lasten pogreb. To bi bil šele prvovrsten prvoaprilski štos.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
31.3.2008 21:39:34   
pikovit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
31.3.2008 21:39:53   
bambi75
Mismis dobra fora, to bi Ledenka jutri gledala  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
31.3.2008 21:40:29   
pikovit

Pikovit, ti se ga kar napij, te bodo vsaj z razlogom po rokah nosil. user posted image

Sej drugače me pa res noben NEuser posted image .Bom izkoristilauser posted image

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
31.3.2008 21:40:30   
žirafca
Goldy, sem klicala, pa nisem dobila. Ob kateri uri moram klicat? 

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
31.3.2008 21:40:57   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Madonca ste zaštartale s tem pirom, ko do konca pridem pa nehate pit. No pa saj če bi jaz tud pila, nevem kam bi si kej stopko zapičla.
Vas pa komaj berem tak pišete, pivo deluje da tak čvekate.user posted image

Bambi sej zdaj bo pa že počasi čas za stopko, pol pa enga na hitrco kot seks na eks

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
31.3.2008 21:41:53   
žirafca
Sej pravjo za kkšnga, ki skoz zamuja, da bo še na lasten pogreb zamudil!

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
31.3.2008 21:42:07   
ledenka
Goldy, jaz sem pri Resu startala naslednji dan, ker se je poklapalo user posted image  je pa res, da sem bila ze prej pri njem, me je poslal na laparo, pa moj je tam delal s-gram. prejsnji torek sem se se hecala, da bi blo fajn, koj zacet, ker sem mela prvi dan M, in... zdaj se ze spikam user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
31.3.2008 21:42:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: konina

sapi, oktobra sem bila v 2. postopku in z mano je začelo dekle, ki je prišla na 1.UZ po suprefacktu vsa nesrečna, ker M še ni dobila, domov je pa šla vsa nasmejana, saj je dobila slikico s svojo pikico. Jaz bi šla tudi dat kri, potem pa poklicala tja, kjer si v postopku. Jaz mislim, da je si po vsej verjetnosti srečka nosečka. Samo prepričaj se še.user posted image

Lp, Ninauser posted image

konina - jaz sem bila takrat tudi tam in to doživela.......je bila punca čisto aut...... sicer pa katera ne bi bila....

sapi - user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
31.3.2008 21:42:44   
mismis

Goldy, sem klicala, pa nisem dobila. Ob kateri uri moram klicat? 

evo žirafca tole bo kar primeren čas za klicati na GK LJ, da se naročiš za naslednji postopek. Pa pohiti, mogoče bomo pa junija skupaj, ti, Goldy in jaz

Bolnice se za IVF postopek naročajo po telefonu št. 01/2318245 od 11h do 14h

ali osebno v pritličju Stare porodnišnice pri sr. Miri Usara

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
31.3.2008 21:43:00   
pikovit
O Bambi saj je res.Stopka aje že padla al še bo.Kaj ti je pa še Karmen kaj rekla?user posted image Daj da slišim.Je tako fajn,če te kdo pohvaliuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
31.3.2008 21:43:21   
hati
Babe a ste čisto znorele user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Ne pijte toliko no user posted image  user posted image V bistvu spijte še enga zame. Jaz upam, da bom imela naslednje mesece zelo konkreten razlog proti pitju alkohola.user posted image  user posted image

Ha ha, jaz grem pa jutri k Rešu ob bolj normali uri. Ampak drage moje, jaz imam do Lj uro vožnje. UZji so bili vedno ob 5:30 in ne boste verjele, dvakrat je snežilo user posted image user posted image Ste že izračunale kdaj sem mogla vstati, da sem prispela pravočasno?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
31.3.2008 21:44:23   
žirafca
Hvala, Mismisuser posted image Se vidi, da se pivo še ni prijelo!user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?