|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - marec
31.3.2008 21:16:22   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Hati dobrodošla in čestitke za punkcijo.Kako je bilo.Vidim,da si preživela

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Hati, dobrodošla med nami. user posted image Ker mi nisi napisala, kdaj imaš ET, sem malo preračunala po Reševo in določila, da ga imaš jutri. Če je napaka, mi prosim sporoči, da popravim...

Pikovit, punkcija je bila kar ok. Sem preživela. V bistvu me ni zelo bolelo. Bolečina se je začela popoldan, ampak ni bilo prehudo. Iskreno lahko povem, da sem pričakovala huje.

Mismis, ma ti itak vse pravilno sklepaš. Punkcija je jutri.

Rabim še malo pomoči.... Prometrium si vstavljam na 12 ur. Ali si ga jutri pred Et-jem vstavim?  Meni se zdi čudnouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
31.3.2008 21:16:53   
žirafca
Je pa odvisno s katerim brskalnikom delaš, meni na Mozilli noče kopirati, medtem ko na explorerju pa normalno dela

Pol je pa mozilla tista ki se norca iz mene dela. Se mi je zdelo, da še vedno obvladam desni klik!
Explorer sem pa dol snela, tko da... http://sharkawy.files.wordpress.com/2006/11/heineken.JPG ...lohk tuki vidte, da sem ga že na led dala!

Pa na zdravje!

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
31.3.2008 21:17:48   
mismis
Ja ta bo dovolj velik zame, hvala ti ker si potešila mojo žejo...

Ta druga slika pa približno tako zgleda, kot moja stalaža v kevdru, ko imam dober mesec

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
31.3.2008 21:19:35   
pikovit
Kaj a zdele ste ven prilezle.Sem pa ravno jogurt spila.Bom mogla mal počakat,drugač se mi bo v riti zmešaluser posted image
Sem šla pa danes po zalogo v Špara,pa še akcijo so imeli.user posted image Mljask.Dokler ne probaš Heinekena ne veš kaj pomeni pivouser posted image .Meni ni bilo to nikoli ne vem kako dobro.Sem ga pila,ampak ne veliko.Ko pa sem probala H.,so se mi prikazala nebesa.Ma to je to.

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
31.3.2008 21:19:38   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: žirafca

Je pa odvisno s katerim brskalnikom delaš, meni na Mozilli noče kopirati, medtem ko na explorerju pa normalno dela

Pol je pa mozilla tista ki se norca iz mene dela. Se mi je zdelo, da še vedno obvladam desni klik!
Explorer sem pa dol snela, tko da... http://sharkawy.files.wordpress.com/2006/11/heineken.JPG ...lohk tuki vidte, da sem ga že na led dala!

Pa na zdravje!

Bravo, za prvo uspešno kopiranje Heinekena na tale forum. Ja, ja si že zasvojena user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
31.3.2008 21:20:41   
mismis

Kaj a zdele ste ven prilezle.Sem pa ravno jogurt spila.Bom mogla mal počakat,drugač se mi bo v riti zmešaluser posted image
Sem šla pa danes po zalogo v Špara,pa še akcijo so imeli.user posted image Mljask.Dokler ne probaš Heinekena ne veš kaj pomeni pivouser posted image .Meni ni bilo to nikoli ne vem kako dobro.Sem ga pila,ampak ne veliko.Ko pa sem probala H.,so se mi prikazala nebesa.Ma to je to.

Ja sej, ko ga jest tolk propagiram tukaj gor...Lahko bi mi Heineken kaj plačal za brezplačno oglaševanje.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
31.3.2008 21:20:55   
pikovit
user posted image

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
31.3.2008 21:21:52   
pikovit
Mismis a bo?

Žirafca kaj praviš?

Kje si Ledenka

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
31.3.2008 21:22:05   
ledenka

probaj se Leffe Blond ali Brun (temno). se dobi tud v Sparu... men je boljse kot Heineken. no, sicer pa itak veste, da sem fen belgijskega piva user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
31.3.2008 21:22:11   
žirafca

Bravo, za prvo uspešno kopiranje Heinekena na tale forum. Ja, ja si že zasvojena

Ja... hik... tko je treba.... hik da žalost po neuspelem... hik ICSI... hik utopiš!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
31.3.2008 21:23:16   
mismis
pikovit, sabsa, Goldy, snežinka7, hati, naja2, Grethy, spela**, sapi, m.rudovic

nas je pa danes tukaj gor kot rusov, gremo punce kaj pametnega napisat, da ne bomo izpadle kot narod alkoholikov, ker imamo samo fotke heinekena tu gor.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
31.3.2008 21:24:08   
mismis

Bravo, za prvo uspešno kopiranje Heinekena na tale forum. Ja, ja si že zasvojena

Ja... hik... tko je treba.... hik da žalost po neuspelem... hik ICSI... hik utopiš!

Ah kaj žalost, vsak izgovor, da ga piješ je dober...user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
31.3.2008 21:24:47   
žirafca
Žirafca kaj praviš?

Ja, moj hladilnik ste odprle, zdej se pa led topi!

Drugače mam pa jaz rada tud original Česky Staropramen. Sam ne vem, če se ga dobi v SLO. Mi ga naročamo pri enem tipu, ki non-stop na Češko vozi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
31.3.2008 21:25:39   
ledenka
pikovit, sem si sla tapravi Heineken natocit user posted image  pred spanjem eno merco za zdravje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
31.3.2008 21:26:39   
pikovit
No katera bo začela prva.Kako ste pa drugače punc.Jutri je prvi april.Ali imate že kakšne šale pripravljene?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
31.3.2008 21:26:56   
ledenka
eh, sej boge punce sam stopijo/kliknejo na tale cvek, pa jim ze po pivu pridisi user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
31.3.2008 21:27:53   
žirafca
Mismis, zaenkrat je žalost, kmal bojo štirje rojstni dnevi v familiji en za drugim, pol bo moj (bo žalost, ker se staram), pol bo treba pit, ker se začnejo roštiljade, pa ohcet, pa...

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
31.3.2008 21:28:16   
ledenka

Žirafca kaj praviš?

Ja, moj hladilnik ste odprle, zdej se pa led topi!

Drugače mam pa jaz rada tud original Česky Staropramen. Sam ne vem, če se ga dobi v SLO. Mi ga naročamo pri enem tipu, ki non-stop na Češko vozi.user posted image user posted image user posted image

se dobi, v pubih ga mas user posted image  za trgovino pa ne vem, ker za doma v glavnem Heineken kupujemo... al pa 6-pack Corone user posted image

ok, pa nehajmo o piru user posted image

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
31.3.2008 21:28:35   
snežinka7
sapi čestitam, veš kako sem vesela, da si zagledala user posted image . Sedaj pa ti ni bilo treba iti na IVF, če se ne motim.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
31.3.2008 21:28:59   
mismis

No katera bo začela prva.Kako ste pa drugače punc.Jutri je prvi april.Ali imate že kakšne šale pripravljene?

Šale, joj ne, jest se itak vedno hecam, ne maram pa 1. april, ker te ravno na ta dan hočejo vsi nekaj imeti za norca.
Ok sej mogoče je fer, da se me ostali privoščijo za en dan, medtem ko se jaz njih ostalih 364  dni na leto user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
31.3.2008 21:29:13   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pikovit, sem si sla tapravi Heineken natocit user posted image  pred spanjem eno merco za zdravje user posted image

Žal Ledenka,bom mogla počakat.Se mi jogurt pretaka po želodcu.Sem vas čakala,pa vas ni bilo,pol sem pa jogurt spila.Bom malce kasneje

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
31.3.2008 21:29:37   
sabsa
user posted image Sapi in Sulfinija user posted image user posted image ! Sem tako vesela za vaju. Uspelo vama je in to po naravni poti. Vesela sem za vaju in vama želim lepo nosečnost. A sta že imeli kakšen IVF postopek?

Jadrnica dobro vem, kako se počutiš.  Tudi sama sem bila pred kratkim v IVF postopku, žal neuspešno. To je bilo prejšnji teden. Tako ti lahko iz prve roke povem, da je vsak dan lažje. Boš videla. Verjamem, da je danes hudo, a čez nekaj dni boš z večjim optimizmom zrla v prihodnost.
Verjamem, da vsako od nas čaka sonček, ki bo ob pravem trenutku vstopil v naše življenje. Drži se!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
31.3.2008 21:29:59   
ledenka

ob 5h moram vstat, da bom pravocasno pri Resu na UZ user posted image  to bo cist zadost humorja za tako zgodaj zjutraj user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
31.3.2008 21:31:04   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ob 5h moram vstat, da bom pravocasno pri Resu na UZ user posted image  to bo cist zadost humorja za tako zgodaj zjutraj user posted image

Bo še večji štos, ko boš ti tja prišla, vrata pa zaklenjena...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
31.3.2008 21:31:36   
žirafca
Ja prvi april...
Jaz pa Goldy bi morali imet jutri krvni test, pa je rekla moja prijateljica, da mi na 1.4. ne bo verjela, če ji bom povedala da sem noseča.
Zdej se moram pa nekaj dobrga spomnit. Fajn bi blo vodstvo v službi na limanice dat!

Punce,  ideje rabim!

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?