|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
30.3.2008 11:45:01   
SpeliG
Tudi meni se zdi otrok tako stisnjen v lupinici, zato razmišljam o ležalniku ki se mi zdi bolj "otroku prijazen". Nimam si ga sicer kje sposodit, ampak sej tudi če ga kupimo, bomo pa še bolj motivirani za naslednje otročkeuser posted image !

In kje je tisto sonce, ki so ga tako napovedovali in sem se ga jaz tako veselila?! No, mogoče še bo..

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
30.3.2008 12:01:37   
Isabellabina
Dober dan punce

Tudi jaz se javljam ,da sem še v enem kosu in sem danes za spremembo še kar mirno spala!

Kitajska restavracija ---no včeraj je blo super smo se načvekale da je blo joj.Sem pa rekorderka med vsemi saj imam samo jaz toliko otrok ,dve imata po tri ostale pa dva ,ali sploh še nobenega ,ker so še kar študentke.Hrana pa meni je bla všeč vse kar sem poizkusila ,ker imam nasploh rada zelenjavo ,če pa bi mojga moža peljala zraven bi samo brskal po krožniku ,ker mu ta zelenjava res ne diši.Mi je bla pa Mongolska govedina fuuul všeč,kaj takega še nisem jedla.

Ležalnik oz.počivalnik---jaz ga imam pa kar noben od otrok se ni kaj preveč dobro počutil notri in sem potem kar v lupinici jih imela ,mogoče ker se v njej lahko gugajo ,v počivalniku (vsaj tem ,ki ga imam jaz)se ne da gugat.Pa še to slabo lastnost ma ,da je smotan za prestavljat in velik prostora zavzame s tistimi nogami.Bom tudi tokrat poizkusila ali bo tamali hotel ležat v njem ,čene bom na lupinico preskočila sicer pa imam še en voziček in so več ali manj kar tam notri ležali in spali tudi čez dan,tako da jih nisem imela v posteljici.

No sedaj grem pa naprej kuhat,!Želim vam en lep preostanek dneva

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
30.3.2008 12:04:34   
Krista28
Hotla sem naprej potegnt tist seznam z PDPji, pa mi je tko čudn naredl, da bom rajš zbrisala...user posted image

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 30.3.2008 12:06:03 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
30.3.2008 13:54:48   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: malecka24

Mal sm skabe boje ker moja pikica je dobila vodene koze in baje to traja skoraj 3 tedne in upam da ne bom kaj prej rodila.No ma sej jih mora vsak otrok dat skozi pa naj se nasa,bolje sedaj kot pa takrat ko bo dojencek-vsaj jaz tko mislim.Kakor sem slisala to ne vpliva name ker sem noseca in ne vpliva na dojencka.Kaj ve pravite?A se brezveze sekiram?

Pozdravljena, Malecka,

ti bom kar jaz odgovorila, ker so ostale kar nekak spregledale tvoj post (se tudi pri meni to zadnje čase pogosto dogaja... user posted image ). Vodene koze ne trajajo 3 tedne, vsaj pri nas niso. Je pa res, da je naš mali imel bolj milo obliko. Otrok je kužen samo, dokler se mehurčki ne posušijo, potem je že vse ok. Nam je pediatrinja rekla, da to lahko traja približno en teden (in je tudi res bilo tako). Po enem tednu je lahko šel komot v vrtec, brez bojazni, da bo okužil ostale otroke.

Drugače pa, tudi jaz se bojim poroda. Z vsakim bolečim lažnim popadkom se spomnim, kaj me čaka, pol me je pa še toliko bolj strah. Sploh pa... razne zgodbe o raztrganinah in podobnem me prav vržejo iz tira.

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
30.3.2008 15:22:17   
malamalinca
Pa kaj je zdaj to, a boste že kej rojevale al nič?!?user posted image
Nalašč ene dva dni ne grem na forum, da bi potem bila lahko presenečena, katere so že vse rodile, ampak od zadnje lune ...nič...
Se pravi, da bo naslednji val rojevanja ob prazni lunci, to je pa naslednji vikenduser posted image user posted image user posted image

Ketrin, upam, da so ti maline teknile, a so bile male? No, lepo, da se takole spomniš name, nekatere, vidiš, se pa name spomnijo takrat, ko gredo na kakšno malo malicouser posted image user posted image user posted image , npr.big mamma in pa trnuljčica...
Malamalinca ali malamalica, saj je vseeno, važn, da je neki za jest, a ne?

Poporodni popadki, oz.krčenje in spravljanje nazaj v prvotno stanje maternice...naj bi bili z vsakim naslednjim porodom hujši.Jaz tega ne morem trditi za moja prejšnja dva poroda, ni bilo krize, bolj kot neki malo bolj boleči menstrualni krči.Je pa moja mami menda hudo trpela med dojenjem, ko sem se jaz rodila (bila sem njena oz.sem njena tretja hči)
Upam, da tudi mene ne čaka kaj podobnega po tretjem, ampak tut če bojo, je treba pač zdržat, sej gre!

Roberta69, blagor tebi da si si našla pomoč glede faksa...jaz ne najdem nikogar..bom mogla kar samauser posted image  opravit vse svoje obveznosti.

SpeliG, jaz ležalnik toplo priporočam.

Malecka24, nočem te strašit, ampak ko sem bila jaz v drugo noseča, sem fasala herpes zoster, ki je bil posledica stika z okuženim otrokom.
Ampak nimaš kaj, to je tvoje detece in tukaj ne moreš reči, sda se boš izognila kontaktu z njo.Konec koncev si pa že pred porodom in mislim, da se ti ni treba nekaj prov posebej bati, vsekakor pa o tem obvesti svojega G in os.zdravnika.

Že dolgo(ene 2 dobra tedna) nisem bila nič bolana, no pa sem sedaj le dočakala naslednji paketek: sedaj imam sindrom zapestnega kanala, kar pomeni mravljinčasti in boleči (obe) roki, ter še nekaj s čeljustjo-tudi nek sindrom čeljusti oz.nekaj podobnega-ne morem normalno stisnit zobe in ob jutru sem kar malo zamaknjena..user posted image user posted image

Se ne sekiram več, vem da bo vse minilo, ko se odloči naša princesa pokukat na svet.Ji že zdaj vsak večer prigovarjam, da naj kar pride, da bo videla kako je luštno zunaj....

OK, dost nakladanja z moje strani in.....nej že gre katera rodit, no!!!!user posted image

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
30.3.2008 15:24:07   
malamalinca
aja , pa tole sem še pozabla vprašat..kje pa je naša srečka?

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
30.3.2008 15:36:56   
NaTaŠa*
Pozdravljene

Mamice ki že imate otroke, mene pa nekaj zanima ali lahko jaz pijem Donat? A se to prenese z mlekom na otroka in kakšne so lahko posledice.

Drugače pa preživljava najlepše trenutke. Je zelo pridna in spi celo noč, zbuja se na 3-4 ure nekaj poje in zaspi nazaj.

Želim vam lep dan se še kaj oglasim.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 1907
30.3.2008 15:37:45   
kekec in mojca
Malamalinca, a ne bi ti šla? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1908
30.3.2008 15:44:38   
simvir
Tudi jaz se javljam na raport. Ja zgleda, da bomo ostale vse dočakale april, še jutri potrpimo, pa bouser posted image .

Včeraj smo bili cel dan od doma. Ko je bil možek v službi sva šla s tamalim malo k mojim, popoldne smo šli pa vsi k tašči, ki je praznovala r.d. Tudi zdaj ko sem mali zbudi gremo na obisk k enim kolegom tu v bližini. Imajo 14 mesecev staro punčko, v jeseni pa pričakujejo še enega člana.
Ta čas ko sem še 2 v1 poskušamo izkoristiti za razne obiske, ki jih potem nekaj časa ne bouser posted image .  Ja se bo kar težko navaditi, da bomo nekaj časa bolj doma, oziroma da bomo spet vezani na uro. Ampak ta čas tako hitro mine, da bom sedaj pomojem še bolj uživala v njem kot sem pri prvemuser posted image .

Barby lepo da si se oglasila, da vemo da ste okuser posted image .

Big mamma super za kitajsko, da ti je bila všeč in za čvek s sošolkami. Sem se spomnila, da tudi sama že nekaj časa nisem bila tam.

Malamalinca upam da tvoj sindrom čimprej mine, saj si že sama rekla, da če ne prej pa s porodom.

Bolečine ob krčenju maternice - pri prvem me je bolelo, ampak ni bilo hujšega (je pa res da sem zaradi šivov pojedla kar precej Lekadolov). Sem pa tudi jaz slišala da je z vsakim porodom slabše. Sem šla preverjat v Ašičevo knjigo o zdravilnih zeliščih (ker ste se včeraj pogovarjale o tem) in naj bi res pomagal čaj plahtice, kot je že ena napisala. Moram malo staro mamo zaslišat če kaj ve o tem user posted image  (ona vedno kakšne rožce nabira), nimam pa pojma kje bi se ga dalo kupiti, v kakšni zeliščni lekarni morda. Saj sem se bolj informirala, da bom potem če bi res kaj potrebovala, vedela kam po pomoč.

Ležalnik - jaz ga pri prvem nisem imela, smo ga občasno imeli kar v lupinici, drugače pa je bil veliko kar na tleh in v prenosni posteljici, ki smo jo za nekaj časa postavili v pritličju.
Zdaj bo na tleh težje, ker ju s tavečjim ne bom mogla pustiti brez nadzora (no saj to bo tudi v ležalniku težkouser posted image ), se bomo sproti prilagajali. Si bom pa vseeno poskušala sposoditi ležalnik od svakinje, saj sem ji tudi jaz posodila ogromno stvari od našega in ji s tem prihranila precej nakupov in kasneje krame. Sama se pa ne spomni, da bi kakšno stvar ponudila, če bi jo mi potrebovali - ni kaj tudi takšni so med nami. No saj mogoče sem samo malo bolj občutljiva zdaj, ampak me takšne stvari motijo.

Violica - ti kar pij Donat, jaz sem ga dobila za pit že v porodnišnici, ko prvi dan nisem šla na blato. Je hitro pomagaluser posted image . Super da je mala pridnauser posted image .

Uživajte v prelepi nedelji in pobožajte bušije dokler jih še imateuser posted image . Jaz ga kar veliko božam in se sprašujem, če ga bom sploh še kdaj imelauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1909
30.3.2008 17:34:46   
trnuljčica
Se javljam na raportuser posted image , še 2 v 1.
Včeraj sva z user posted image izkoristila predzadnji vikend pred dnevom D in šla na rastavo Faraonska renesansa v Cankarjevem domu. Priporočam. Vredno ogleda. Privoščila sva si kavico ob obrežju Ljubljanice, nato pa kosilo. Vreme je bilo dopoldan res lepo, popoldan pa zbežala pred dežjem domov.
Naš user posted image zadnje dva dni zopet razgraja (kot prej). Meni pa so začele otekati noge- bolj kot do sedaj ter že zjutraj ne samo popoldan in zvečer, vendar je pritisk ok. Malo sem omejila vnos soli.
Sicer je user posted image danes zopet zagrabilo gnezdenje in je pomil vsa okna z okvirji, balkon, poštimal rože na balkonu, uredil kuhinjo, posesal stanovanje in pospravil dve omari. Sedaj sem mu pa za nagrado pustila gledanje Avtomagazina.user posted image Hecam se, ko je na sporedu ga tako ne moreš pregovoriti, da bi ti gledal ali počel kaj drugega. Da ne boste mislile da ga imam na kratko.user posted image Kje pa, prav presenečena sem ta teden. Zelo je priden in to brez, da bi mu kaj rekla. Po CR sva pa tako zmenjena, da večino opravi on. En teden bo vzel dopusta, nato pa očetovski dopust. Komaj čaka.user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
30.3.2008 17:37:13   
kekec in mojca
Donat lahko brez skrbi piješ med dojenjem. Meni je edino svetovala patronažna sestra, da če me res skrbijo mehurčki, da si ga naj pogrejem ali pa pustim preluftat. Malemu se takrat ni nič kaj bolj poznalo, meni pa je bilo glede prebave občutno lažje. 

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
30.3.2008 17:43:24   
kekec in mojca
Hej, Trnuljčica, tvoj je pa res priden! user posted image Midva sva tudi ta teden malo predelala Kekčevo sobico, mladinsko posteljico spremenila nazaj v kinderped, zamenjala bordure na stenah, jutri grem pa še kupit enega medvedka Pu-ja iz pene, ki ga bom pritrdila zraven previjalne, da ga bo dojenček lahko gledal med previjanjem. Kekec pa je dobil na svoji strani sobice borduro mojstra Miha in tudi enega pravega velikega mojstra iz pene. Ful je bil vesel. Aja, pa še nočno lučko s sliko mojstra Mihe sem mu pritrdila na steno.

A ni to fajn, ko veš, kdaj boš rodila? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1912
30.3.2008 18:33:53   
Krista28
Čaj plahtece- če res pomaga ne vem, so mi pa svetovali pitje v prejšnji nosečnosti, ker sem fuul otekala. Nagnusen je, kot da bi skuhal prekajeno kranjsko klobaso, in potem tisto vodo pil user posted image user posted image . Jst nism mogla spit...

Ležalnik sem jaz ful uporabljala. Tudi zdaj ga bom imela.

Donat - Očitno so gledanja patronažnih različna. Meni je naša (je prav babca) rekla da naj bi pomagal pri prebavi po porodu, sploh če so kaki hemeroidi, sicer pa redči mleko. Tiste ki dojijo naj bodo previdne..user posted image user posted image

Sicer sem v enem kosu, pa čeprav težko valečem.....user posted image user posted image Dopoldne sem bila pridna, pa sem svaljke delala, pa cmoke, pa bologneze za paketke, pa kosilo....popoldne se pa bolj sončim, pa na kratek sprehod sem šla. Moja dva pa še pohajata.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
30.3.2008 18:34:16   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Hej, Trnuljčica, tvoj je pa res priden! Ti ga ne posodimuser posted image Se bojim, da se ne izprežeuser posted image

A ni to fajn, ko veš, kdaj boš rodila? Je in ni. Predvsem je čudno, kot bi dobil uro pri zobozdravniku. Veš kaj te čaka pa vseeno trepetaš. Fajn pa z vidika, da veš koliko časa še imaš, da postoriš, kar si še nameraval.

Neposredna povezava do sporočila: 1914
30.3.2008 19:26:20   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: malamalinca

aja , pa tole sem še pozabla vprašat..kje pa je naša srečka?

Danes sem dobila njen SMS, da je še ne bodo dali rodit in da bo še malo "vedrila" na patološki v P. Pravi, da jo imajo očitno preveč radi user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 1915
30.3.2008 20:12:35   
lepa posadka
Dober večer...samo na hitrico se javim, ko mali in ati ravno špricajo po kopalnici :-)

Vikend je bil krasen. Spali smo super...se bojim, da jutri še vstat ne bomo mogli. Pridni smo bili, veliko smo bili zunaj...včeraj delovno...danes pa razvajaško. Tole sonce je bilo res krasno...od kod se je pa včeraj nevihta vzela...in to ravno, ko sem se jaz nad mojo edino cvetlično gredico spravla... No, pa po današnjem lenem jutru se je vse sčistilo in je bil res krasen popoldan. Ven smo rpivlekli tudi kolesa. Ta mala (2,5 letnica) je na ta malem kolesu začela vozit sama... (seveda s koleščki...samo to je njeno prvo kolo :-)))) Naša 5 letnica je obnovila kolesarjenje brez koleščkov in s epodala na vožnjo kar na velikem kolesu (kolo od velikega brata, haha), veliki brat pa je prejšnji teden ogledal kolo, ki ga bo dobil za svoj 7.rojstni dan :-)))) Torej...vsi kolesarsko opremljeni. Škoda, da bo dete čez poletje še premajhno, da bi ga lahko vzeli s seboj in šli cela posadka na vožnjo... Se bomo že kako znašli. A imate kakšno idejo, če se kje dobi tisti voziček za sposodit...zadaj za na kolo? No, o tem bomo razmišljali poleti...najprej mora privekati na svet :-))))

Jutri imam spet CTG, tokrat greva oba z možem in potem greva malo pohajat po mestu...menda bo spet lep in topel dan...otroci bodo v šoli in vrtcih...mož je zaključil s službo...in sedaj je vsak dan dar. KO pa pride dete, pa itak dobimo največjega. Otroci se že zelo veselijo...sploh, ker jih sedaj pa res že vsak dan kdo vpraša: ja kdaj pa bo. No...verjetno enkrat ta teden :-))))) Pa, da me ne boste prehitevale.

Ostalih stvari nimam časa pokomentirat, ker grem pomagat ''vlečt'' otroke iz bane :-))))

Fajn bodite.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
30.3.2008 21:52:00   
Isabellabina
Čer punce

Donat-
---tista ki je spraševala če ga lahko pije.Ne vem zakaj ga nebi ,pri zadnjih dveh porodih smo ga vsak dan dobile že v porodnišnici pri zajtrku,tako da če smo ga lahko pile tam zakaj ga nebi še doma.Res pa smo ga mogle sklompat, odpret in pustit nekaj časa da je šla večina mehurčkov ven -približno urco potem pa spit,če nam pa to ni pomagalo smo pa dobile ene tabletke za lažje odvajanje.

Drugače smo pa danes maksimalno uživali na svežem zraku -je prov pasal tale sonček.

Toliko za tale večer ,sedaj grem pa počasi u vodoraven položaj ,ker so me otroc ful zmatral.

Vsem nam želim mirno noč

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
30.3.2008 22:48:54   
NiLe
Čer ... se še na hitrco oglasim, preden zbežim v posteljo ... spet me matrajo lažni popadki, zato grem kar spat, da minejo user posted image user posted image user posted image

Sem malo pobrskala po netu za tale čaj PLAHTICE (dobi se ga v lekarnah, Sanolaborju, ljubljanski tržnici) in našla tole info in še nekaj o čajih, ki jih priporočajo po porodu.

ČAJI ZA ZDRAVJE IN BOLJŠE POČUTJE Posebna podpora v poporodnem obdobju so čaji.
Plahtica je rastlina, ki daje občutek, da raste posebej za ženske, saj podpira uravnavanje hormonov. Čaj plahtice je priporočljivo uživati vsak dan. Drugi dve dobrodošli rastlini tega obdobja sta še kopriva in malina (listi). Kopriva spodbuja čiščenje ledvic in izboljšuje resorpcijo železa v krvi, še posebej če čaju dodamo sok limone. Pitje čaja iz kopriv je priporočljivo za ženske, ki so slabokrvne oziroma so pri porodu izgubile večjo količino krvi. Listi maline pa pospešujejo proces razstrupljevanja in spodbudijo delovanje črevesja.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
30.3.2008 23:52:19   
Roberta69
Malamalinca, me nisi prav razumela, za fax moram tut jaz sama poskrbet, našla sem nekoga, da bo odelal "zadnji" košček mojega dela, ker sem si res že želela vikend v pravem pomenu besede.

In ju3 sem kar frej user posted image , mi čist dogaja. Bom šla končno do šivilje, da do poroda enkrat dobim tele prevlekice in pa kupit likalnik - ker ga nimava, da bom oblekice za user posted image , ko jih operem, tudi zlikala, ker se baje morajo user posted image . Sva pa danes postavila predalnik s previjalno (no je bil že v škatli skoraj postavljen) in prov fejst izgleda, pa še videti je, da nekdo prihaja user posted image . Se mi pa zdaj niti ne zdi tko grozno majhna in zaenkrat niti ne bom dala mizarju delat večje previjalne površine, ko se bo pa enkrat začel ful zvirat itd, bomo pa še to poštimali.  Smotano je edino to, ker ni prostora za kaj odložit -- bom imela najbrž kar v zgornjem predalu oz. ker je previjalna na koleščkih, jo bom morda zapeljala do mize, umivalnika ali kaj podobnega. Bomo še videli, kako je sploh zares v praksi. Enkrat te dni pa pride na vrsto tudi posteljica, skočim še po par stvari v lekarno in vsak dan kaj operem, pa smo nared - vse skupaj ni ne vem koliko dela, bom pa bolj zadovoljna, ko bo vse poštimano.

Moje noge so pa danes spet takšne kot od stare mame - izgleda, da bo to moja spremljevalka do poroda user posted image . Drugače sem pa fajn, edino tkole, ko "nič" ne delam, imam kar preveč energije, ampak ni user posted image , da jo bom pametno porabila. Sem bila danes prov v user posted image , ker sem lahko zabušavala po mili volji, pa mi ni nič od zadaj trkalo, joj kaj pa tisto...

user posted image NOČKO user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
31.3.2008 7:42:00   
tasyo
Dobro jutro!

Zunaj je že tak lep sonček, da bi bil greh, če bi bile notri... Tako da vse, ki nimate pametnih izgovorov, zakaj ne, pojdite na zrak!!!! Evo, tule je pa še pomoč, da se razbudite... - user posted image . Moja je že v želodčku.
Lepo, da me niste še poslale v porodnišnico, čeprav se cel vikend nisem nič javila...user posted image  In kaj vse sem postorila - hja, postrižena in sveže pobarvana - tokrat kar konkretno na kratko.So se mi lasje v nosečnosti tako zgostili, da skoraj ne morem oblikovati frizure! Neverjetno. Čez vikend sva pa posadila nekaj sadnega drevja, travico posejala... So me prav čudno gledali, ko sem s tem trebuhom prekopavala vrt, kot da bi mogla samo še v luft gledat ina čakat, kdaj se bo začelo kej dogajat. Halo!!! Skratka, bilo je super fajn, in upam, da se bodo tile lepi dnevi še kar nadaljevali, da bom lahko še par malenkosti naredila.

Sem pa včeraj zvečer prvič opazila  - najverjetneje - kapljico mleka, ki mi je iztekal. Kako smešno... In sploh mi ni blo nič jasno. Pa trebuh se mi je začel spuščat in dejansko pomaga- zgaga ne peče toliko. Žal pa sem pobrala tudi otekline, tako da je poročni prstan moral z roke, pa tudi prsti na nogah so bili včeraj zvečer prvič klobasati. Sem naši madam že povedala, da ji bom zaradi tega predčasno in počasi začela odpovedovati gostoljubje. Zdaj je že dovolj velika punčka, da lahko vstopi v najin svet. Pa sem ji povedala, da bo potem še bolj luštno, tako da se ne rabi bat...user posted image  Ja, sem vedela, da sem še nekaj pozabila - mislim da so me ponoči zbudili prvi lažni popadki, ki pa so po kakšni uri in pol izzveneli in sem nazaj zaspala kot polhek. Vsaj mislim, da je bilo to to. Nisem pa prepričana. Skratka, zadeva se je čist umirila in sem danes kot rožica...user posted image

Hja, sem hotela kej komentirat, pa se mi zdi, da je že vse povedano oz. sem veliko že pozabila, tako da bom zaenkrat kar nehala...  Grem pripravit torbo s stvarni za malo za iz porodnišnice, ker mi je možek strogo zabičal, da moram danes dopoldan to naredit... Strah velja!

Lep sončen pozdravček vsem...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
31.3.2008 7:43:55   
tasyo
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image (ŽE RODILA)

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček28 ( 29let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

-
barbi.r: NM

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image (ŽE RODILA)

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- NiLe (35let): LJ user posted image

-
novopecena: CE user posted image

-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill (23 let):  ŠEMPETER user posted image

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

- malecka24: PO user posted image

PDP 29.04. 

- pikica030407 (25let): user posted image

- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
101 SREČNIH user posted image

user posted image : user posted image
                                 22  :  27

user posted image
                       2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 6
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

user posted image - Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

28.02.2008---->>>>

user posted image - zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>> 

user posted image  - Maja24-2: user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

20.03.2008---->>>> 

user posted image - Modrookica: user posted image    user posted image     Luka 3130g, 50 cm 

24.03.2008---->>>> 

user posted image - Vijolica_23: user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

user posted image  - Barby78: user posted image  user posted image   Lia 3050g, 46 cm 

user posted image  - Sasy20: user posted image    user posted image   NIk 3510g, 52 cm 

user posted image : user posted image     
                                                          2  : 6

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
31.3.2008 7:52:53   
simvir
Jutro!

Naj vam danes še jaz postrežem vam najljubšim napitkom user posted image .

Včeraj popoldne smo šli na dva obiska in obe kolegici pričakujeta drugega user posted image  v oktobru user posted image user posted image . Sem res vesela zanju.
Sem šla pa včeraj kar kmalu v posteljo in zato danes prej vstala. 

Dopoldne verjetno dobiva z malim obisk s Štajerskega, kosila pa ne bo treba kuhati, ker zadnje čase v nedeljo skuham več in je še za v ponedeljekuser posted image

Roberta user posted image  da si končno malo več prosta in si začela s pripravami. Je lušno, kajne.

Trnuljčica user posted image  za tvojega moža. Je pa res priden, pa še brez da bi ga prosila.

Tasyo si bila pa res pridna z delom na vrtu user posted image .

Upam, da bo zunaj tako lepo, kot je že sedaj - sonček seveda, da lahko večino dneva preživimo zunaj.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
31.3.2008 9:18:04   
NiLe
Jutro user posted image ... kje ste čvekice??? Tasyo in Simvir - hvala za kavico in jutranji raport user posted image user posted image .
Sej ne morem verjeti, da se jutri začne naš mesec APRIIIIL user posted image user posted image user posted image . Me prav zanima, ali se bodo naši user posted image kaj držali seznama ali bodo začeli prehitevati po desni user posted image   Jaz sem danes spočita in naspana in razmišljam kaj bi počela ... hudo, a ne? Ja, več ali manj imam vse prištimano, kakšne hude generalke se mi ne da izvajat (čiščenje oken ali kuhinjskih elementov mi ravno ne diši user posted image ) tako da gruntam, da bom šla na sončka in se martinčkala. Za kake hude sprehode nisem več primerna, saj sem včeraj komaj prehodila eno kratko razdaljo user posted image user posted image user posted image Se tolažim, da bom vse nadoknadila z vozičkom user posted image user posted image user posted image

Tako, kavica je v želodčku, sedaj pa na zajtrk ...  no, pa sem dobila zadolžitev ... hi, hi ... mi je ravno mož zabičal, da pripravim torbo za P user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
31.3.2008 9:20:47   
trnuljčica
Pozdravljene souser posted image ,
jaz si ravno kuham user posted image , tako da jo ponujam še drugim zamudnicam. Takšen lep dan je... Z user posted image sva že opravila vsakojutranji sprehod. Sedaj pa me tako čaka milijon opravkov.
Se slišimo

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
31.3.2008 9:43:08   
scorpiogirl
Pozdravljene user posted image
hvala vsem za kavice user posted image
čisto zares je danes zadnji marčevski dan ... od jutri dalje pa že april user posted image user posted image user posted image
jst kar malo računam (pa upam), da naš user posted image pohiti pa prehiti kakšno user posted image bi ga res že rada spoznala, trebuh se mi je tudi že spustil, že par dni je ful umirjen pa vse je že pripravljeno, tako da res lahko že pride user posted image
mi je zjutraj dragi poslal tak lep sms za dobro jutro, pa še ptički in sonček je, tko da sem čist user posted image s pesjanarjem sva bila že na kratkem jutranjem sprehodu, kavica in čokolešnik sta tud že v želodcu, še malinov čaj si skuham (če bo slučajno kaj pomagal user posted image ), potem se lahko pa lotim kakšnega dela user posted image me čaka še ena diplomska za lektoriranje pa omare v kuhinji pospravljam že skoraj en mesec user posted image
kje sta pa Sky pa Ketrin user posted image user posted image user posted image Tasyo se je že javila na raport user posted image user posted image
če se katera ravno matra ... pa dihamo z njo user posted image
NiLe, super za tele čajčke user posted image je fajn vedet, kaj naravnega pomaga, ker sem prepričana, da večinoma rajši spijemo kakšen čajček (tudi, če je groznega okusa) kot pa tablete user posted image

krasen dan vsem user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?