malamalinca
|
Pa kaj je zdaj to, a boste že kej rojevale al nič?!? Nalašč ene dva dni ne grem na forum, da bi potem bila lahko presenečena, katere so že vse rodile, ampak od zadnje lune ...nič... Se pravi, da bo naslednji val rojevanja ob prazni lunci, to je pa naslednji vikend Ketrin, upam, da so ti maline teknile, a so bile male? No, lepo, da se takole spomniš name, nekatere, vidiš, se pa name spomnijo takrat, ko gredo na kakšno malo malico , npr.big mamma in pa trnuljčica... Malamalinca ali malamalica, saj je vseeno, važn, da je neki za jest, a ne? Poporodni popadki, oz.krčenje in spravljanje nazaj v prvotno stanje maternice...naj bi bili z vsakim naslednjim porodom hujši.Jaz tega ne morem trditi za moja prejšnja dva poroda, ni bilo krize, bolj kot neki malo bolj boleči menstrualni krči.Je pa moja mami menda hudo trpela med dojenjem, ko sem se jaz rodila (bila sem njena oz.sem njena tretja hči) Upam, da tudi mene ne čaka kaj podobnega po tretjem, ampak tut če bojo, je treba pač zdržat, sej gre! Roberta69, blagor tebi da si si našla pomoč glede faksa...jaz ne najdem nikogar..bom mogla kar sama opravit vse svoje obveznosti. SpeliG, jaz ležalnik toplo priporočam. Malecka24, nočem te strašit, ampak ko sem bila jaz v drugo noseča, sem fasala herpes zoster, ki je bil posledica stika z okuženim otrokom. Ampak nimaš kaj, to je tvoje detece in tukaj ne moreš reči, sda se boš izognila kontaktu z njo.Konec koncev si pa že pred porodom in mislim, da se ti ni treba nekaj prov posebej bati, vsekakor pa o tem obvesti svojega G in os.zdravnika. Že dolgo(ene 2 dobra tedna) nisem bila nič bolana, no pa sem sedaj le dočakala naslednji paketek: sedaj imam sindrom zapestnega kanala, kar pomeni mravljinčasti in boleči (obe) roki, ter še nekaj s čeljustjo-tudi nek sindrom čeljusti oz.nekaj podobnega-ne morem normalno stisnit zobe in ob jutru sem kar malo zamaknjena.. Se ne sekiram več, vem da bo vse minilo, ko se odloči naša princesa pokukat na svet.Ji že zdaj vsak večer prigovarjam, da naj kar pride, da bo videla kako je luštno zunaj.... OK, dost nakladanja z moje strani in.....nej že gre katera rodit, no!!!!