|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
26.3.2008 17:40:33   
sinskaT
Modrookica iskrene čestitke za malega Lukca! user posted image user posted image user posted image Takoj podpišem tak expresen porod, bravo. Zdaj se pa lepo čuvajte, pa pazite in mazite...
Želim ti, da se boš kmalu super počutila in da bo otroček priden in zdrav.

Uživajte!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
26.3.2008 18:12:44   
Roberta69
Vsem hvala za čestitke in res sem si za RD iz srca zaželela samo, da se mi rodi zdravo dete in upam, da bo moja želja uslišana user posted image . Drugače mi je pa user posted image že ob 7-ih zjutraj z največjim veseljem masiral nogice user posted image , ni kaj je kar luštno imeti rojstni dan, slaba stran je le to, da se malce postaraš...

Za kakšno orto praznovanje se pa zdaj, ko sem že taprava starka (mi je rekel moj user posted image , ki pa šteje kar nekaj pomladi več kot jaz user posted image ) raje kar skrijem. Drugače bo pa to leto le prvo od najlepših...

Modrookica, čestitke user posted image in tudi tebe Katka28 je prov fajn slišati in tvoja dva sončka sta samo za pohvalit!

Bye-bye

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
26.3.2008 18:14:46   
Ketrin
Modrookica čestitam. Čimprej se odpočij in opomori.... pa veliko lepih trenutkov!!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
26.3.2008 18:17:55   
tasyo
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image (ŽE RODILA)

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček28 ( 29let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

-
barbi.r: NM

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image (ŽE RODILA)

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image (ŽE RODILA)

- NiLe (35let): LJ user posted image

-
novopecena: CE user posted image

-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill (23 let):  ŠEMPETER user posted image

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

- malecka24: PO user posted image

PDP 29.04. 

- pikica030407 (25let): user posted image

- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
101 SREČNIH user posted image

user posted image : user posted image
                                 22  :  27

user posted image
                        2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 6
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

user posted image - Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

28.02.2008---->>>>

user posted image - zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>> 

user posted image  - Maja24-2: user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

20.03.2008---->>>> 

user posted image - Modrookica: user posted image    user posted image     Luka 3130g, 50 cm 

24.03.2008---->>>> 

user posted image - Vijolica_23: user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

user posted image  - Barby78: user posted image  user posted image   Lia 3050g, 46 cm 

user posted image  - Sasy20: user posted image    user posted image   NIk 3510g, 52 cm 

user posted image : user posted image     
                                                          2  : 6

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
26.3.2008 18:19:28   
tasyo
Modrookica - čestitke in čimprej okrevaj! Pa uživaj s svojim sinekom...user posted image  Ufff, ko boš imela kaj časa, pa le pripni kakšno fotko in izdaj recept za tako ekspresen porod!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
26.3.2008 18:27:22   
simvir
Modrookica tudi od mene iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Želim vam obilo lepih skupnih trenutkov.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
26.3.2008 18:33:34   
Tanja555
Modrookica, tudi od mene iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image  Očitno so fantki letos pohiteli, saj si vsi želijo prej na svetuser posted image .
Trnuljčica, hvala za odgovor glede moje roke, sam meni ne mrtvi samo zapestje, ampak cela rokauser posted image . Upam, da bo kmalu bolje!
Še nekaj, ali katera razmišlja o tem, da bi vzela EA? Mene malo mika, ker se full bojim bolečine in porodauser posted image  Žal si ne morem pomagat. Tolažba, da so vse preživele in bom jaz tudi, mi nekako ne pride doživegauser posted image
No, nisem se še odločla, zanima me vaše mnenje...

Lp

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
26.3.2008 18:36:29   
JABOLKO3
Modrookica - čestitke tudi od mene! Si nas pa lepo presenetila.

Sicer pa pogrešam še nekaj punc, ki se že dolgo niso javile - a nam tudi pripravljate presenečenja ali pa ste tako zaposlene s pripravami ali pa se vam enostavno ne da - Big mamma, Darja, Nana ...?

Katka - tvoja dva sta pa že prava junaka, tako zvedavo gledata, pa še tako pridna - to imata gotovo po mamici, kajne?

No, jaz sem pa danes dobila dve zvezdici pod imenom, bravo jaz, res sem čveka.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
26.3.2008 18:57:59   
lepa posadka
Modrookica...čestitke. Saj se mi je kar zdelo, da se zato ne oglasiš. Privoščim hitro okrevanje in tudi ritem se bo kmalu ustalil... Uživajte.

Sicer pa se podpišem pod Jabolko...kje so še nekatere srečke nosečke...tudi jaz pogrešam našo celjsko dohtarco...menda se ni tako v kuharijo vrgla. Big mamma ima po mojem še pestre priprave na birmo...če se dobro spomnim... ja, pa še katere ni... Tosja pa je očitno nad nami obupala!

No, fejst se imejte.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
26.3.2008 19:02:44   
SpeliG
Ah, sploh nisem mislila pisat, ampak sem videla da se je javila Modrookica s super novičko in ji seveda moram čestitat za korenjaka Lukca in ekspresen porod!user posted image user posted image

Ja, par aprilčic ki so se pogosto javljale se zdej že en čas niso oglasile, mogoče bo samo kakšna lepa novička kar naenkrat prišla od njih..

No, jaz vsekakor še nimam namena iti v P., sva z našo user posted image  zmenjene, da se pred drugim tednom aprila ne bova "videle". Imam v ponedeljek pregled, pa bomo videli kaj ima G. za povedat o tem.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
26.3.2008 19:05:43   
Tejcha
Čestitke za nove male bibe tudi z naše strani!

Za mano je danes kar precej naporen dan - s Tilnom sva bila v posvetovalnici, bil je cepljen, v lab.,... js pa sem bila že navsezgodaj priklopljena na CTG.

Sedaj čakava, da pride domov user posted image , da prevzame pobudo za igro, ker sm js že  res čist hin... Naši čebelici pa se še očitno nič ne mudi iz apartmaja "pri mamci", čeprav sem včeraj že vrtela scenarij, kako gremo, a se je vse skupaj umirilo. Poleg CTGja me je tudi pregledala, naredila UZ, sam za velikost oziroma težo sem pa enostavno pozabla vprašat.

Ha, zdej pa imava družbo in grem malo na off...

lp

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
26.3.2008 19:05:59   
Srčekgirll
Modrookica user posted image user posted image čestitke za user posted image . Lepo se cartajte.

Katka: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaj sta fletkana. Tud vi se lepo cartajte.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image objemčke za vse.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
26.3.2008 19:15:28   
kekec in mojca
Modrookica, iskrene čestitke za rojstvo fantka! user posted image user posted image user posted image Imela si pa res sanjski porod! Tvoj fantek ima pa lepo ime. Zdaj pa čimveč cartanja in čim manj črvičkov v trebuščku!

Grem gledat, če je že objavljena čestitka na Rodili smo, če še ni, pa bom storila to še ta trenutek!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
26.3.2008 21:22:29   
Krista28
Modrookica, čestitke za sina in ekspresno rojstvo.

Danes sem bila na GP in imam še vedno katastrofalen urin, dajem si še vagisan, v torek pa spet kontrola urina. Ostalo BP. Glavico ima naša user posted image navzdol in videlo sem jo na UZ. Ostalih meritev mi ni delala. Rekla je da je vse normalno.

Končno sem naročila vozičekuser posted image user posted image .

Aja, kje ste pa jutri zmenjene?

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
26.3.2008 21:54:17   
Ketrin
Čer! Evo mene!!!

Danes sem postorila vse in še več kar sem imela v planu.... Malo prej sem prišla iz telovadbe, zdajle pa sem user posted image pokazala kako vas bo našel na forumu in kako vam bo kaj lepega napisal....Če bo v tistih treh dneh ko mene ne bo doma sploh kaj priseben in prisoten....user posted image

No, srečala sem Srečko, je prišla po potrdilo za očita....Danes je bila pri G. in jo je urgentno napotil jutri bo 10 v P. Ful zateka in ima visok pritisk, tko da je velika možnost, da ji jutri sprožijo porod.... Bo pa vsekakor sporočila prek SMSa....

Jutri smo zmenjene v Supernovi ob 11. Ne vem še kje, ker tam še nisem bila, tko da morda najbolje kar pred CA? Ali pa v CA ob 11 pa recimo, da predno pregledamo vse te lepe cunjice bo ura sigurno 11.30user posted image Tolk da veste pa kera pride pride.....user posted image user posted image

Katka tvoja škratka sta res srčkana...Pa kako temno polt imata.... Prisrčna fantiča ni kaj....

Tanja, tudi meni včasih zaspi roka, ampak tudi samo zapestje.... Zjutri pa prstov sploh ne morem premikati, komaj komaj roleto dvignemuser posted image Ampak potem ko se umijem z mrzlo vodo je OK.

Glede EA: jaz o tej opciji sploh še razmišljala nisem in mislim da tudi ne bom.... Me zaenkrat ni čist nič strah poroda, tko da o tem res ne razmišljam.... Če pa je tebe Tanja tako zelo strah, pa morda ni neumno, da premisliš in z doktorji predebatiraš tudi to možnost....Moje mnenje....

Izgubljene dušice.... ja, tudi jaz pogrešam Darjo, pa Scorpio se dolgo ni javila, pa Malamalinca in Bigmamma. Tosja....hm, tosja nas je po moje kar do poroda zapustila...morda, upam, da se vrne na forum k aprilskim dojenčkom....user posted image

Punce moje, lepo, mirno, dolgo in lahko nočko želim.... Da bi se jutri vse prebudile v čudovit dan.....user posted image user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
26.3.2008 21:54:22   
kjava
Modrookica, priznam, da sem malo špegala tule k vam, kdaj se boš oglasila user posted image . Najrajši bi že jaz povedala puncam, pa si nisem upala user posted image .
Še enkrat čestitke, pa kmalu se pozdravi!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
26.3.2008 22:29:45   
trnuljčica
Modrookica iskrene čestitke ob rojstvu fantiča. user posted image user posted image user posted image Pa čimmanj začetnih težav.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
26.3.2008 22:35:37   
scorpiogirl
Čestitke Modrookica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa Roberta, vse najboljše user posted image

Katka, tamala sta čist user posted image ob takihle slikicah me pa ful prime, da bi že imela našega user posted image pri sebi user posted image

Ketrin, Scorpio se kar redno javlja user posted image edino danes sem bila spet preveč leteča ... je še tooooooooolk za nardit user posted image če se slučajno kaj zgodi pred 20. aprilom (no, tud takrat), pa vsekakor izveste. imam od Tasyo in tvojo tel., pa sporočim user posted image

tolk sem vas "morala" pozdravit, zdaj pa samo še vodoravno ... lahko noč, bejbe user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
27.3.2008 7:04:14   
pikica030407
Dobro jutro, skuhala sem vam user posted image , kakao ali čaj naj si vsaka vzeme kaj ji paše user posted image user posted image user posted image .

Modrookica - sem bila zelo presenečena, čeprav več nebi smela bit ko pa smo ze blizu aprila. Čestitke user posted image user posted image user posted image , za tvojega user posted image , da bi mela dosti lepih trenutkov in mirnih noči user posted image .

Jaz sem spala kot polh, čeprav sem se zjutraj zbudila polomljena, vse me je bolelo, počurim se kot da jih imam se 40 let zraven user posted image . Upam, da bo vse kar hitro minlo po porodu.

Lepo bodite

Papa

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
27.3.2008 7:08:30   
Tanja555
Dobro jutrouser posted image . Vsem sem skuhala dišečo user posted image .
Katka, tud jaz sem pogledala slikice! Tvoja dva sinova sta res prečudovitauser posted image . Čestitke še 1xuser posted image .

Punce, res ste priden kaj vse naredite v enem dnevu. Jaz sem včeraj oprala podlogo in pase za lupinico, zvečer me čaka še preostanek likanja tetra pleničk in nekaj bodijev.
Pa upam, da bom imela voljo za učenje... Danes pa res moram začet, ker imam v torek izpit! Držte pesti.

Vsem želim en lep dan, tistim, ki se dobite v Supernovi, pa, da bi se fajn naklepetaleuser posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
27.3.2008 7:10:47   
pikica030407
user posted image

27.03.

- aprilska34 - GP
- Ketrin - GP
- jazabel - amnioskopija

28.03.

- siniskaT - CTG
- trnuljčica - GP v bolnici
- simvir - CTG

31.03.

- bela vrtnica - GP
- SpeliG - CTG - resnično srečna - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog
- trnuljčica - GP v bolnici
- barb77 - CTG
- Majček28 - GP
- zokica - GP

02.04.

- Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG
- Nile -GP

03.04.

- sireneta - GP
- Minicca - CTG

04.04.

- trnuljčica - GP + UZ
- Srčekgirll - GP

07.04.

- malamalinca - GP

08.04.

- Majček28 - GP
- Pikica030407 - GP

- Skorpiogirl -GP

11.04.

-Srčekgirll - GP

14.04.

- barb77 - CTG

16.04.

- malecka24 - GP 

18.04.

-Srčekgirll -GP

25.4.

-Srčekgirll - GP 

user posted image user posted image user posted image  LEPO OPRAVITE PREGLEDE IN UŽIVAJTE OB POSLUŠANJU SRČKA NA CTG-ju  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
27.3.2008 7:36:16   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl

Ketrin, Scorpio se kar redno javlja user posted image edino danes sem bila spet preveč leteča ... je še tooooooooolk za nardit user posted image če se slučajno kaj zgodi pred 20. aprilom (no, tud takrat), pa vsekakor izveste. imam od Tasyo in tvojo tel., pa sporočim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image No, a vidiš kok te takoj pogrešam.... user posted image Sam da si OK!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
27.3.2008 7:41:30   
Ketrin
Jutro!

No, kavice, čajčki in kakavčki so že bili postreženih od Pikice in Tanje.... hvala!user posted image

Jaz pa papcam musllije....sem si včeraj ta dobre kupla v Lidlu, čeprav so dragi, ampak včasih si mora človek kaj privoščiti, a ne? So tooook dobri, da sem jih že izpraznila....včeraj in danes....user posted image Se tolažim, da je to vsaj zdravouser posted image

Vse, ki se prebujate, upam, da ste lepo pančale in da zakorakate v lep dan....user posted image

Drugače pa me neki zanima.... vse nekaj perete in likateuser posted image Pa me zanima, a če je voziček nov iz trgovine je treba vse oprat pred uporabo? Pa lupinica? Neki me je prešinilo, kr neki sem si zmislnila.... in sem zdej mal user posted image če je treba še to postorit.... No, kako ste ve naredile???

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
27.3.2008 7:50:00   
Tanja555
Ketrin, jaz vozička oz. podloge ne bom prala, ker bom tako ali tako noter položila dekico ali pa tetra pleničko, lupinico imam pa sposojeno in so bili traki mal umazani, tako da sem včeraj celo razstavila, podloge oprala v stroju, trake pa na roke.
Zdaj imam pa problem kako vse to sestavit nazajuser posted image . Bom kar user posted image  počakala in naj se on s tem ukvarjauser posted image .

Lp

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
27.3.2008 7:56:14   
Ketrin
Tanja, hvala....saj se mi je tako nekako tudi zdelo....Sam sej veš: nikoli ne veš!user posted image user posted image user posted image

Upam, da ti uspe sestaviti nazaj....user posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?