JABOLKO3
|
Živijo! Smo šele sedaj prišli domov, pa sem dedce kar nagnala iz hiše, da imam končno malo miru. Ponoči sem spet izredno slabo spala, se je mali 'guzil' sem in tja po trebuhu in to tako, da sem imela desno polovico trebuha za kakšnih 5 cm (ne pretiravam) bolj izbočeno na ven kot levo - res ne vem, kaj počne, je pa že prav boleče. Zjutraj je imel pa naš prvošolček pouk, potem smo se pa starši zbrali ob 10h, ker so nam pripravili nastop za materinski dan - sem bila spet ganjena, da sem ves čas brisala solzice, hormoni pač. In potem je sledila še delavnica, smo ustvarjali iz obarvanega slanega testa. Seveda sem bila poleg otrok druga glavna atrakcija - ene mame so me prav debelo gledale, češ tri bo imela, čudakinja (v glavnem tiste, ki imajo enega, pa še to totalno nesocializiranega). Potem sem še pa izkoristila priliko, ko smo bili vsi v avtu, da smo šli še v trgovino nabavit mleko, sokove, radensko, donat.... na zalogo - da ne vlačim teh težkih stvari več sama. In na poti domov smo se odločili, da gremo še na pizzo, da ne bo treba doma kuhat. In tako danes samo še lenarim. Sem malo razmišljala, kako so imele do sedaj vse naše mamice, ki so pohitele, hitre in lahke porode, a ne? Upam, da se bo ta trend nadaljeval še v bodoče. Trnuljčica - torej imaš že okviren datum za CR. Jaz grem 3.4. za en dan v bolnico, da se odločimo, kaj bomo, če se do takrat ne naštima, kot se spodobi. Še vedno upam! Big mamma - naroči kaj dobrega in maksimalno uživaj! Lepa posadka - tvoj dan D je pa res že pred vrati, sicer pa planiraš še nekaj zamude, ali kako že? Jaz moram tudi rečt, da sedaj pa sploh ne bi bila več jezna, če se tudi pri meni počasi začne, le zaradi lege bi bilo fajn počakat do četrtka, da se zmenimo kako in kaj. Uživajte!
|