draja
|
Dan! Najprej draga Tejčica vse najboljše za tvoj rojstni dan! Upam, da je glavobol minil in lepo praznuješ, pa hvala za pecivo . Drugače pa se vama z Živo vsem najlepše zahvaljujeva, da ste mislile na naju. Je zelo, zelo, zelo pomagalo, saj smo zaključili z gastro oddelkom . Sem dr. Sedmakovi razložila, da jo še mučijo vetrovi in krčki, da pa ni več tako hudo, da bi ponoči jokala in se zvijala (takšne noči so hvala bogu redkost). Tako da nadaljnje preiskave v tej smeri niso potrebne. Sem pa končno dobila odgovor, kaj je z našim detetom - namreč za alergike naj bi bilo značilnp napenjanje, vtreovi in krčki! Ja, po 1 letu bolnic, pregledov in preiskav, se končno najde nekdo, ki mi pojasni, da pri vsakem otroku, ki ima krčke, najprej alergije izklučijo. Jaz pa si vsako noč razbijam glavo, ali je kaj narobe z našo punco ali ne. No, hvala bogu zdaj vem, da je vse posledica tega, da je pač alergik. Se nam je pa odprla nova skrb - itak!!! Bi bilo prelepo, če bi bili lahko vsaj en dan brez skrbi a ne. V glavnem, Živa se je od 17. januarja, ko je bila sprejeta na gastro oddelek, zredila le za 220 gramov in tako pri skoraj enem letu tehta komaj 8340 gramov. Velika pa je 73 cm, kar pa naj bi bilo čist ok. Bomo videli, kaj bo rekla naša P na sistematskem v torek. Smo pa odbili navodilo, da naj je čim bolj kalorično . Moram pa še enkrat pohvalit dr. Sedmakovo , nam je res pomagala, tudi prijazna je bila zelo, tudi do Žive, ki se je brez razloga drla na vse grlo od vstopa v ordinacijo do odhoda ven . Zakaj že? Ker ji pač ni pasalo, da jo tam slačimo in tehtamo . Ovenček mali! Smo šli pol še v merkiča in ji je moj v Direndaju kupil ogrooooomen tovornjak. Jah je bil pač glih v izložbi v akciji, Živa pa pač srčkana v vozičku pred izložbo . Joj tile naši očki ne? Erna naša Živa je tudi nenormalno tečna te dni. Je sploh ne spoznamo. Se sploh ne spusti mojih hlač, da ne komentiram novih krikov v visokem C, ki jih je izumila. Upam, da je prehodno. cv105 upam, da je Maks zaključil s kakanjem in bruhanjem in se ne razvije v kakšno virozo. joj, se je že zbudila, šibaaaaaam
|