Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 17:26:06
|
|
|
|
nat78
|
polly80- vsaka ti čast,če bi jaz znala tako risat,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 29.3.2008 17:47:07
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
živjo čvekice! zdej se pa res že ene sto let nisem oglasila...zdej pa lahko k mam nov komp me je zadnič dragi presenetu in domov prinesu presenečenje a ni zlat? no moja sestra je rodila včeraj in je mala tooook sladka joj... me je pa kr mal zvil k sem šla v porodnišnico in pomisnla da bom že čez dva mesca jst tko tam ležala in se mi zdi kt da sm največji nevedni tomažek ! drugač je pa naša mala zelo živahna men pa še vedno pritisk nagaja in se mi že dva dni neverjetno vrti, lp vsem sonosečkam
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 30.3.2008 7:10:08
|
|
|
|
babysolza
|
dobro jutro vsem skupaj! Sem se hotela 'pohvalit , kako sem zgodnja, pa vidim, da so danes uro okrog obrnili. Ninazverina, za malo pupiko! Jaz sem bla včeraj na obisku pri študentskem cimru od mojga , je pred 1 mesecem dobil pupiko. Pa sm šla mal na vaje. In sem čist potolažena, ker pri enem mesecu je pa že kr pupa. Me včasih mal panika zagrabi, kako bom sploh upala primit v roke kak dan al dva staro štručko. Pa hvala bogu hitr zrase vsaj do te mere, da maš kje prijet. Danes sušim cunjice. Sem včeraj zvečer dala prat, sem mislila da bom danes še enkrat, pa je šlo teh cunjic v stroj toliko, da jih imam vsepovsod in sploh ne vem, kam naj jih še obesim. Če bi šlo mojih cunj toliko hkrati v stroj, bi prala samo vsake pol leta... Uglavnem ja, počasi se bližamo dnevu D. Bo treba počasi razdelit zadolžitve, katera bo kej to spremljala pa javljala nove pa to. Sm vidla, da na majčicah so to že uredile. A bomo počasi dorekle kej na to temo? Jaz predlagam katero, ki je bolj proti koncu meseca, pa da ji na koncu ne bo dolgčas. Lepo nedeljo vsem skupaj!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 30.3.2008 8:24:06
|
|
|
|
anaj22
|
Dobro jutro Zgleda da se je najin ful umiru, ker ful manj telovadi kot prej. Nama ga je včeri zvečer le ratal zbudit po kakšni uri leženja na boku, prigovarjanja in božanja trebuha. Ninazverina čestitke za pupiko Vam morm zaupat da je bla tašča na Kitajskem in je prnesla za bebo celo vrečo cun, hvala bogu ni kupila najmanjših št. je prnesla od 6mes. dalje pa so glih tok velike k prnas št. 62 Lepo preživite nedeljo pa pa
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 30.3.2008 8:35:15
|
|
|
|
alea01
|
dobro jutro zvezdice zaspanke ! *Mojca*- super za zibelko nInAzWeRiNa- super, da si se javila in se še malce bolj pogosto javljaj anaj22- saj brca, a ne? Ti tamali se včasih kar mal potuhnejo ali pa mulajo Moja kolegica je včeraj rodila- težko, na koncu je mogla s CR. Ampak puža Lana je pa kul Danes pride še ena kolegica iz NM- majčica. Gremo vozičke hartane pogledat. Čeprav mojega spet neke meče za bugaboo-jem. Od sodelavca žena dela v bušiju(tam prodajajo bugaboo) in je zadnjič kar sam šel tja pogledat(drgač ga ne spraviš v trgovino ) in zdaj je čist paf. Ne vem a zaradi punce ali pa vozička . V glavnem, danes mora past odločitev o vozičku. Jutri ga bomo naročili in basta! Košek bom tudi kupila, sam ga zaenkrat nimam kam dat, ker treba izpraznit otroško sobo, ker je noter vse živo . Saj jo bodo pa itak kao čez dva tedna prišli montirat. Upam, da res.... Sem pa ful spraševala po zibelki in je noben ne more posodit, ker je letos pa itak vsak noseč in je že šla naprej, ali pa sami rabijo Lepo sončno nedeljo vam želim
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 30.3.2008 8:48:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro vsem. Jaz sem pa mislila, da sem tko dolgo spala, pa se mi je na rač ura sama prestavila. alea - men osebno je hartan lepši od bugabooja, k ta bugaboo mi je kr mal smešn nInAzWeRiNa - zdaj pa nimaš več izgovorov, da se ne javljaš Vsem pa en leo dan Aja, naše zna bit tud mirno - pol pa mamica poje eno čokoladno bombo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 30.3.2008 8:59:41
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro bejbe! Ja tudi jaz sem mislila da sem zgodnja, pa vidim da se je ura premaknila . In zakaj sem se zbudila? Ker me je mali tako brcal da nisem več mogla zaspat babysolza: a ni še malo zgodaj? No, čeprav naša Kaja08 je praktično majčica....jaooo kako bo ti hitro. Jaz imam rok 19.6., ampak imam feeling da bo prej, tako da lahko skrbim za seznam nekje do sredine junija. alea01: meni je tudi hartan lepši, če ti kaj pomaga anaj22: samo da je vse ok in da se baby premika Pa še nekaj: včeraj sem v Mercatorju videla da imajo blazino za dojenje v akciji za 29eur, če katera rabi. Jaz sem zaenkrat še ok brez nje. Nič, danes je zunaj spet sonček, jaz bom šla do babice in dedka na kosilo pa kak sprehod bo padel (knjige bom danes malo potistnila v kot, čeprav sem jih že včeraj ). Lep dan!
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 30.3.2008 17:47:24
|
|
|
|
*Mojca*
|
Očitno je vreme zunaj premamilo vse, saj je tukaj zatišje. No, jaz imam eno vprašanje za potem, ko se vrnete Zadnje dni se mi zdi da se bom kar razpočila. Imam napet trebuh, ne morem sedet, stat, ležat, skratka nič več kot par minut. Vse me zateguje, mali je očitno na desni strani, ker me tam vse boli, na levi pa je trebuh mehek. Ima še katera občutek da jo bo kar razneslo? Pa še 2 meseca je do konca Danes sem se v avtu peljala slabo urco in sem tudi skoraj spustila dušo...ne vem kaj je zdaj kar na enkrat to. V službi mi je ok, ker malo stojim, malo sedim, malo skačem okrog, doma pa kriza. Kake ideje? No, saj jutri imam pregled pa bomo videli kaj bo G komentirala.
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 30.3.2008 20:16:47
|
|
|
|
Anonimen
|
*Mojca*, zmanjkuje placa v trebuhu. Jaz tudi ne morem več vozit avta, tak da grem v torek na pregled v spremstvu. Bolje preventiva kot kurativa. Če pa ležim več kot minuto na hrbtu, me začne dušit.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 0:56:41
|
|
|
|
tweetek
|
no, jaz mam pa nočno. Beba ne panča pa jaz tud ne... ampak zdajle bom pa poskusla še vseeno... Nočko!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 1:05:53
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
O Tweetek, jaz imam tudi "nočno" . Sploh ne morem spat. Sploh pa je komaj polnoči-po naših notranjih urah. Ima pa ta konec tedna moj vročino , se je nalezel od za malega? Pa s pritiskom ima težave, spodnjega okoli 100-ga moram juti, ups danes, spravit do zdravnika! Ninazverina za nečakinjo . Ja, nč, nočko-ni še čas za kavico .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 7:30:51
|
|
|
|
alea01
|
dobro jutro zvezdice zaspanke no, zdaj je pa že čas za . Naj vam tekne ! *Mojca*- saj imaš danes pregled in boš vidla kaj bo rekla G. Sicer pa držim pesti, da bo vse OK Moj je včeraj tudi miroval. Ko sem pa pojedla rum kokos, smo pa imeli motokros v trebuščku aleksandra silvija- da bo tvoj možek čimprej ozdravel(da te bo pol crkljal ) Imam pa zaenkrat dost obiskov. So se mi ta vikend kar naštepali . Sploh nisem mogla it niti na sončka . Je pa padla odločitev o vozičku in ga bomo danes naročili
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 7:36:23
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Alea hvala za kavico in za voziček. Mi2 se zaenkrat še nisva odločila . Pa kako lep sonček je zunaj . Ja, kaj mi je rekel mož, ko sem mu zjutraj rekla, da naj gre k zdravniku? Pa ne glih zdaj ko sem bolan (vročina pa to)
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 7:54:01
|
|
|
|
alea01
|
Tiste, ki ste hodile v materinsko šolo v KC: kolikokrat moraš prit na teden in koliko časa traja eno predavanje- uro, dve ali tri? Sem ugotovila, da bi bilo fajn da grem v MŠ, ko pa nimam pojma o negi otroka, kopanju, oblačenju..... Bi mi pa bolj ustrezalo v LJ, ker lahko grem z možem, v CE se pa moram furat sama- težko vozim, ker se mi vrti....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 7:54:04
|
|
|
|
lonapo
|
Dobro jutro punce. Sem vas komaj prebrala, ste bile kar dejavne kljub lepemu vremenu. Mene daje pospravljalna sto na uro, cel vikend sem samo drgnila v stanovanju. delam še 14 dni potem pa na zaslužen dopust - še na več pospravljanja. Zdravje ok,počutje ok, pa uživajte!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 7:58:03
|
|
|
|
anaj22
|
Dobro jutro še ena od mene Najin je včeri zvečer nadoknadu z brcanjem, sem bla na enmu ful dolgmu sprehodu pa je zgleda nucal. Se morm psihično prpravt da grem dons spet v službo, bo treba bit 8 ur na nogah in to do 9h zvečer sploh ne vem kako bo to šlo. Če bom v stanju budnosti še zvečer vam sporočim kako sem to izpeljala.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 8:00:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Ste pa nočne ptičke. No, mene tudi malo daje zdravje, me nekam žgečka vgrlu.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 8:29:08
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro bejbe! Danes bom cel dan visela na telefonu, dokler ne dobim novega pralnega stroja Alea01: jaz sem hodila v KC na MŠ. Predavanja so 2x tedensko po 2 uri, trajajo cel mesec. Ali ob 18h ali pa ob 16h, ali ob 9h. Če hoče bit tvoj dragi pri porodu mora bit obvezno na dveh predvanjih, jih kljukajo. Jaz sem bila samo ene 3krat ker nisem mogla tam 2 uri pri miru sedet. Nekaj je bilo koristnega, nekaj brezveze. Kaj pa vem. Ta mesec grem poslušat še anesteziologa da vidim če se da zdilat EA v Ljubljani Drugače pa lep dan vsem!
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 8:35:04
|
|
|
|
alea01
|
*Mojca*- hvala za informacije. Saj midva hodiva v "posebno" MŠ, kjer je govora samo o naravnem porodu in bo moj dobil žig za vstopnico za prisotnost pri porodu. Sam bi jaz parkrat vseeno šla še v MŠ, da slišim kaj o sami negi otroka. V CE je predavanje 4 ure skupaj- kar definitivno ne bom zdržala. Bom pa šla parkrat v LJ dopoldan- recimo, da bo takrat manj in bo vzdržno
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 8:38:45
|
|
|
|
*Mojca*
|
Ja ampak kolikor sem jaz razumela mora on hodit prav v to MŠ če hoče bit zraven pri porodu v LJ , ker mora plačat ene 17eur za to potrdilo. Če ne pejta pa samo dvakrat ko mora bit on. Je pa res da takrat govorijo samo o porodu in nič o negi.
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 8:57:41
|
|
|
|
alea01
|
Mah, sam da bodo keš pokasirali . Sta včeraj prijatelja iz NM rekla, da pri njih, če hodiš v MŠ plačaš 17eur, če pa ne, pa plačaš mislim da 25eur. Bom klicala na informacije in povprašala. Če bo treba, bo pa pač šla na tista dva predavanja. Kaj pa čmo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 9:01:18
|
|
|
|
*Mojca*
|
V bistvu gre on lahko samo na eno, ki ni v sklopu MŠ in je namenjeno samo očkom. Tam dobi potrdilo in to je to, je pa res da ti ne smeš zraven oz.nisi zaželjena Mah kr neki je vse to z MŠ. Midva sva šla na tisti 2 predavanji pa še na eno in po pravici povedano ne vem nič več kot prej. Bom pač delala po feelingu...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 9:10:27
|
|
|
|
alea01
|
kako pa veš, kdaj sta tisti dve "obvezni" predavanji?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 9:27:03
|
|
|
|
*Mojca*
|
Ta prvi dan dobiš en razpored in gor vse piše. Drugače visi tudi v predavalnici in pri vratarki na kliniki. Ko boš kaj tam je najboljše da greš do te vratarke in vprašaš kdaj sta predavanji prva pordona doba in truga in tretja porodna doba. Če ne boš najdla, bom pa mojemu rekla naj pogleda, ker ima zdaj vaje na kliniki
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 31.3.2008 9:50:46
|
|
|
|
alea01
|
Jutri se začne nov tečaj in bom šla dopoldan, pol bom pa vidla kako naprej. Hvala za pojasnila
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?