|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
26.3.2008 10:13:19   
Rozmarinka
Hvala za čestitke ! Meni se zdi da je takooo hitro minilo. Še enkrat pol leta pa bomo že eno leto. Ne vem ali bi bila vesela ali žalostna. Meni je namreč tako lepo to obdobje, eno najlepših dosedaj v lifu.user posted image

Glede dokumentov za naše user posted image : če mojemu rata danes zgodaj priti iz službe (beri ob 17h) potem bova šla na upravno enoto danes pop, ker delajo do 18h. Se bom pozanimala kako in kaj s prestopom meje pri neporočenih in javim tle zvečer...

Se že rihtam. Tivoli vabi !!!

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
26.3.2008 10:47:38   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: *BellaLuna*

Pozdravljene Bežigrajčanke.
Tudi nas je pred 11 dnevi končno osrečil Luka. Tako da upam, da se vam bova lahko kdaj pridružila na kakšnem klepetu.

Bi pa prosila za nasvet, katerega pediatra priporočate na območju Bežigrada. Nekak se nagibam k dr. Rusovi, pa me zanimajo vaše izkušnje.

dobrodošla in mi imamo tudi rusovo in je zakon

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
26.3.2008 12:16:24   
ursikazala
Bejbe, kakšne avtozice ste kaj nabavili? Jaz sem odkrila tegale in mi je kar všeč... v njem je lahko do 12-tega leta, prevleke so pralne... Kupi nam ga pa itak babi, a ni fajnuser posted image
user posted image

imajo jih pri
http://www.bob.si/uvodna.htm

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
26.3.2008 13:36:34   
Rozmarinka
Ursikazala:  Super babi torej (če bo nabavila sedežek) user posted image
Mi smo ravno preteklo soboto nabavili avtosedež Romer King v BC.
Sem malo pogledala teste in ceno in se odločila za omenjenega.

Jaz sem prvo rundo vozičkala okoli bloka, ker se je vmes kuhala zelenjavna juhica. Sem zmetala vanjo: brokoli, korenček, krompir ter malo lovorja, pa našemu gurmanu ni šla v slast. Bo moral kakšen drug kuhar poprijet za kuhalnico pri nas, ker imamo kot kaže enega velikega Izbirčneža pri hiši.
Razmišljam tudi o investiciji v plantažo bananuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1329
26.3.2008 14:44:26   
MiRaNi
Rozmarinka: a mi boš dala kej popusta na banane?user posted image . jaz mam srečo glede hrane pri Niki. Ravno je pojedla pire z zelenjanvno omako - brokoli, cvetača, korenje in bučka.

Zdaj greve pa še en krog...

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
26.3.2008 15:39:26   
scubadiver
Rožmarinka in MiRaNi če kupita cel kamion banan, vama jaz zrihtam popust, glede na to, da delam pri največjem uvozniku banan pri nas user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
26.3.2008 16:15:01   
Rozmarinka
Scuba: ma meni ne bo treba kupovat, če bom mela svojo plantažo ! Bom preko tebe prodajala še celi SLO, če bo pridelek doberuser posted image  KBM članicam bova zrihtali popust, pa še na naših coffee srečanjih bomo namesto kave pile bananin frapeuser posted image Al čmo raje še kakšno plantažo kave najt ?

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
26.3.2008 16:17:26   
scubadiver
no to sem pač mislila dokler ne najdeš plantaže user posted image . Sicer pa evo, kavo tud uvažamo, pa sojo, koruzo, pšenico, grafitne elektrode,... ponudbe pod: manj kot kamion ne gre.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1333
26.3.2008 16:21:25   
Rozmarinka
Ma Scuba, ti si kot kaže moj idealni poslovni partneruser posted image user posted image  

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
26.3.2008 19:33:54   
Rozmarinka
Sem danes popoldne vprašala tetko na šalterju na Upravni enoti glede prehoda meje z otrokom, ki nosi priimek ki je drugačen od mamičinega: pravi, da je slišala za omenjene težave in da zato preventivno svetuje, da se res nosi rojstni list s sabo, ko se prečka mejo. Drugače pa vpogled v računalnik, ki ga imajo na meji, omogoča tudi preverbo kdo biva v istem gospodinjstvu, tako da je ta preverba dodatna možnost. Ni kaj punce, se bo treba omožitiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1335
27.3.2008 14:05:48   
ursikazala
Ja, omožit se bo treba.. kot sem rekla, je zato moj pristal na poroko, HEHE. Da ni kompliciranja s papirjiuser posted image user posted image

Vreme je pa čist mem. Tamala cel dan neki drnjohca. No sej meni pa tudi ni hudega, imam čas ostale stvari malo popedenat. Si moram še kosilo skuhat, danes ni bilo prilike za it v Petrinko... si bom kar testenine s tartufi spet naredila, so mi ful všeč in hitro si fertik.
Pa kakšno epizodo Frasierja pogledam (preko Amazon-a sem si nabavila zadnje štiri serije, pa od Monthy Python tudi, se ful režim. Zdaj pa pride še Absolutely Fabulous... tedve sta mi pa sploh pišancija). Drugače se mi TV sploh ne da gledat.

Aja, pa patronažna je bila danes... malo smo se okoli hrane pogovarjale. Kar prav delamuser posted image  Pa za avtosedež je rekla, da tudi ni prekmalu, saj je tamala kar krepka in velika, tako da bo za lupinico že zelo kmalu prevelika. Ga grem naslednji teden kar kupit.

NIKA 21.9.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1336
27.3.2008 21:32:32   
MiRaNi
Mi imamo jutri 1. zobarja pa nikjer nobenga zobkauser posted image

Mi že imamo avtosedež, smo ga dobili za darilo. Ker Nika še nima 9kg bomo še malo počakali. Čeprav mi v lupinici prav nesrečna deluje. Nogice ji že ven štrlijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1337
28.3.2008 13:36:23   
Rozmarinka
Helou BB, vam moram poročati moje odkritje tedna: a ste vedele da ima Centralna lekarna (na Prešernovem trgu) s Trubarjeve ulice vhod za invalide in vozičke ?? Super je ! Jaz sem to odkrila šele danes. Prej sem namreč brihtno nosila voziček gor in dol čez tiste tri štenge...pa vrata se tko na senzor odprejo in zaprejo za tabo in vozičkom, skratka vstopam kot madam!

Zadnjič pa mi je Ljubljana povedala, da je v Mullerju na Čopovi dvigalo do spodnjega štuka torej plenic in robčkov. Tudi to je bilo zame odkritje ! Moji sprehodi do centra tako zdaj zgledajo zelo koristni in sicer: kava, čvek, potem pa še lekarna in nato plenice (Mueller). Do konca porodniške mi bo glih vse steklouser posted image

Ursikazala: a Petrinka je kje za Bezigradom ? Kakšno hrano pa imajo ? Kot berem ti je kar všeč ! Pride prav če se mi kdaj ne bo dalo kuhati. Kako pa pripraviš tartufe ? Jih kupiš kje v Istri ali kar pri najboljšem sosedu ?

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
28.3.2008 14:28:54   
ursikazala
Rozmarinka, hehe, glede centrauser posted image  Počasi odkrivamo nove zadeve v mestu, a? Moramo kdaj skupaj zdaj mahnit malo proti stari Ljubljani, ko bo bolj toplo.

Petrinka je v Zupančičevi jami... nasproti tega centerčka, kjer je mesar Petrin (gostilno ima njegova hči).Ja, ful dobra kosila imajo, ene 6 imaš na izbiro. Jaz se še nisem naveličala, pa hodim tja zdaj od začetka porodniške.

Tartufi... jah, sem bolj škrtica in kupim tiste s šampinjoni (od Zigante), heheheuser posted image user posted image user posted image  Pa so čist ok. Zadnjič sem bila z mami v Ankaranu na prazniku nevemčesa... so bili oni tudi tam na štantu in sem kupila ovčji sir s tartufi (tam sem ga probala, fuuul dober). Čaka sicer še zapakiran, moram malo stvari dobrih za zraven kupit za fajn prigrizek.

NIKA 21.9.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1339
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 15:09:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1340
28.3.2008 15:32:50   
zalbi
Hej!

ursikazala - mi mamo tak sedež in jst sem ful zadovoljna - pa Sara tut, odkar ni več v lupinci je v avtu mir, prej pa non stop teženje in kričanje, ter jok - grozn je blo prej --- zdej pa uživa in gleda vn.

Drgač pa so me včeraj klicali iz vrtc Ciciban in sem dobila prostor v Ajdi - tko da sem takoj začela urejat in seveda sem mogla odpovedat v maledm rodu, tako da v torek začneva v Ajdi - sem bla ful vesela, ker je res ta vrtec blizu mene - še oktoberka lahko potrdi - tko da super se odvija - sam še moja služba - pa bo zakon vse.

Ja vreme je res adijo - jst bi kr spala...grrr...zdele k se Sara zbudi bova sigurno šle malo na zrak - je že vsa naveličana bit notri.

Jutr pa na Štajersko - jupi, mal spremembe.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
28.3.2008 16:00:41   
MiRaNi
Mi se še vedno borimo s polnim noskomuser posted image . Danes sem klicala v ZD in mi je sestra rekla, da če ''nahod'' ni zelen ni potrebno prihajati. Ampak če ji pa fiziološka in pumpica ne pomagata...Ali katera ve kolikokrat se lahko uporabi pumpico - najbrž po potrebi a ne?

O vremenu pa raje ne bi. Komaj čakam lepše dni. Porodniška se vztrajno bliža koncu jaz pa skoz not v stanovanju grrrr.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
   [Brisano sporočilo]
29.3.2008 15:46:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
29.3.2008 19:43:09   
zalbi
Nalin  - ti pa si res blizu mene doma - to si slikala na polju, med Savljami in glinškovo - jaz sem doma blizu cerkve na ježici...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1344
29.3.2008 21:43:38   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

Nalin  - ti pa si res blizu mene doma - to si slikala na polju, med Savljami in glinškovo - jaz sem doma blizu cerkve na ježici...

Jaz tudi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
   [Brisano sporočilo]
29.3.2008 23:33:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zima07)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
30.3.2008 8:58:05   
oktoberka
Helou bejbe! Oz. lepše, dobro jutro!user posted image

No, dons je zadnji dan, ko smo skupaj doma, ker jutri gre moj že v službo- po 3 tednihuser posted image
Upam da se bomo zdej kej večkrat uspele dobit, ker bo men dolgčas, pa ful bom mogla bit skoz zuni, da ne bom stokrat hodila v 4. nadstropje po štengahuser posted image

Zalbi, ful sem vesela za vrtec!! To je res ful super novica, pa čeprav so mal sitni na upraviuser posted image

Zima kako gre pa kej tebi v službi in kako se ima Brina v vrtcu?

Scuba dej banane!!!user posted image

Mirani a Nika je pa zbolela? Držim pesti da se čimprej zrihtate!

Ooooo, zdej pa šibam, Zarjo morm zrihtat, pa z mojim se morm ukvarjatuser posted image , ker smo dons zadn dan skupiuser posted image

Aja, Ursikazala ene 3 mesece nazaj smo te opravljali....user posted image Mava eno skupno znanko...

šIBAM, LP

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 1347
30.3.2008 9:25:20   
zalbi
Nanlin - ja vem kje je avtopralnica, pa blizu je piškotarna:). A pa si ti od tuki doma?

Nasprot kirga vrtca - a Ajde, al Pastirčkov - bi se res lahko več vidle, no pa oktoberka je tudi blizu mene doma:)

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
   [Brisano sporočilo]
30.3.2008 11:41:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
30.3.2008 21:40:12   
zalbi
Nalin - a ha, no ker jaz pa sem "domačinka" - sicer ne čist ta prava, ker smo se preselili sm na Ježico, k sem imela 7 let. 

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?