skuštrana
|
Joj, punce kolk ste spet napisala. Sem se potrudila pa probala vse prebrat Mehurčica, ja tile trakovi so zakon, itak..Je pa mei tai različica traku, pravzapra je isto samo da ima še ta dodatek, da izgleda kot kengeru. Trak je baje kar komplicirano naštimat na hrbet, moja soseda v njem nosi že drugega otroka pa ga na hrbet še vedno ne more naštimat sama in tako da je sproščena. Poganjalci , naša Liza se še sedaj pelje na njem Imamo pa avto, ki je lahko tudi gugalni avto. Stajice , uf, meni je to kot zapor. Ne mislim kupit. Pri Lizi jo je kupila moja mama, jaz sem jo pa prodala No, upam da sedaj ne dobim nove. Skokec, je itak isto kot hojca, samo da skačeš na mestu. Moje mnenje Suzanamai - bravo za Maia Mi smo bili danes v izvidnici za kampe Poročilo in slikce dobiš en drug dan - jutri, sem danes hin..Je pa tako, oba kampa sta polna, glavotok - no way da dobimo parcelo in kamp je res bogu izza ledja ,moraš imet kompas da najdeš,v Krku bi se pa dalo še kaj dobit..Miro pokliče v pon, da vidimo kaj je fraj...Zdej bi pa še jaz imela en ribežn, ste me čist okužl Metkica1, Liza je tudi povsod lazla za menoj, tudi na wc sva šli skupaj Je bila res prava prilepka Jasna, za Neli...