|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
29.3.2008 23:45:59   
lane31
Eh zdaj pa res grem spat....jutri pa jogo trenirat user posted image  
http://www.youtube.com/watch?v=rbsAa2CVEJk&feature=related

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
29.3.2008 23:51:24   
Pandica
 user posted image

Da se še jaz štemplam user posted image

Suzanamai  bravo Mai za prvo mesto  user posted image

Maja Zarja  slikice iz srečanja lahko pogledaš v mojem albumu na RR, še je brez gesla. In upam, da se še me čimprej spoznamo user posted image

Lane31  tvoja Aneta pa itak samo spi, še na srečanju je ne pustiš, da bi bila gor   user posted image

Mama06   jaz sem ravno par dni nazaj gledala v reklamah, ki jih dobim iz Baby Centra, da imajo tam ta ogledala za v avtu.

2ursae  uživajte ju3 na krstu, pol pa nam le pokaži kakšne slikice kako se je držal user posted image  

Izčrpano mleko  jaz ga shranjujem v prav za to namenjenih posodicah. Je pa sranje, ko moraš kupiti posebaj posodice in posebaj pokrovčke, samo, da več zaslužijo na nas, barabe  user posted image
Jih pa je notri 10 kom. No, vsaj pri Aventovih je tako.
V hladilniku pa lahko imaš mleko 48 ur, sem prebrala na dojenje.net strani pa še v MŠ so nam tak rekli. V zamrzovalniku pa je lahko 3 mesece.

Jasna
  Neli pa je taka asica, kak raztura user posted image
Pa te ni strah, ko tako odpira predal, da bi si prstke not zaprla?

Pralni stroj mi je opral, moram it še cote obesit, pa itak že komaj gledam tako sem zaspana.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
29.3.2008 23:52:35   
Pandica
Lane31   vidim te, da si gor user posted image

A nisi ti že pred uro in pol napisala, da greš v mižule?  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
29.3.2008 23:54:58   
Pandica
"mačke" ni doma, pa miši plešejo, ne?   user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
30.3.2008 0:08:57   
jasna
Pandica, a nima Avent vrečke za shranjevanje mleka? Bi moralo biti veliko ceneje. Glede prstkov - jaz verjemem v naravno učenje. Vzrok - posledicauser posted image . (razen pri nevarnih zadevah kot npr. štedilnik, vtičnice...)
A si me mogla spomnit, da mam jaz še tudi cunje v strojuuser posted image . Eh, tak in tak še ene dve uri ne bom šla spat...user posted image

Hej Miclauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 30.3.2008 0:12:04 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
30.3.2008 0:27:57   
micla
Evo še jst voščim lahko noč vsem.

Spet sem zadnja.   Več jutri. Grem spat, ker je po ta novi uri že pol dveh.

micla

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
30.3.2008 0:30:15   
micla
Oj jasna, sem šele zdej vidla, da si me poklicala za polnočni čvek, ma sem zgleda predolgo brala kar ste naklofale in si se valda naveličala me čakat. Pej drugič vržemo eno debato "tku po čeres".  user posted image

Zdej pa res adijo.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
30.3.2008 0:40:38   
Pandica
Evo, perilo sem  user posted image   , pol pa se naj kar samo  user posted image

Micla  jaz sem še tut tu   user posted image    boma rekle kako?

Jasna  za Aventove vrečke ne vem. Jaz imam posodice. So mogoče res malo dražje od vrečk, ampak so super. Zdaj imam v njih mojega mlekeca, kasneje pa lahko še noter shranjuješ kakšne kašice, ker imajo tak fajn navoj, da res nič ven ne steče user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
30.3.2008 0:43:14   
Pandica
Aja, pa lahko in predvsem mirno noč vsem  user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
30.3.2008 8:37:36   
jasna
Dobro jutrouser posted image . Sam o toliko, da vam ponudim user posted image , da boste kasneje lažje user posted image  za vozičkom.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
30.3.2008 8:45:45   
oktoberka
Dobro jutro!

Jasna, Neli je ZAKON!!!!!user posted image user posted image user posted image Že tko je luštna za požret, pol pa še vse te njene pogruntavščine... Ful je fina!

Suzanamai, čestitke Maiu za zmago!

Lane, kaj si hotla povedat z uno jogo za pare?user posted image Če mislš da bomo to prakticiral doma...user posted image Svaka čast unima!

Srečanje, js sm za to, da se dobimo 4.3.

Moj možek gre pa jutri po 3 tednih v službouser posted image Sploh ne vem kako bom sama zmogla vse... Sej ne da bi komplicirala al pa se smilila sama sebi, sam se kr mel razvadiš tkole, pa še to troganje gor pa dol po štengah, me bo ubilo. Mal me sem pa tja še špikne, zato me skrbi kako bom vse zmogla. Ah, bom že. Bom pa več zunaj, pa bom šla pač sam enkrat v dnevu gor pa dol po stopnicah.user posted image

Ursae sem zasledila da ste dal Bora krstit. Mi se menmo že 1 mesec, pa je župnik pri katerem mislmo krstit tok zaseden, da se še dobit ne uspemo.

Trebušni ples js jutr pridm. Upam da sem še dobrodošlauser posted image

Janja js dam Zarji pol banane v polento. Ene 120ml polente-pol banane. Tko da ene 150 ml prbližn pride vsega.

Zdej pa počas grem, je treba Zarjo zrihtat pa se posvetit mojmu dragemu še zadnji dan pred odhodm v službo.

Lepo se mejte pa pridne bodite!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
30.3.2008 10:19:46   
lane31
Jutro user posted image .....sem že mislila da bom spet prva,ker me je ob 6h (po starem ) zbudilo glasno čvekanje,pa sem jo milo prosila za podaljšek in mi je ustregla do 9h (po novem)- auuuu je fajn ,ko vidiš predznak 9 user posted image user posted image  
Pri nas je danes pravo poletje user posted image , tak da gremo hitro ven user posted image
Lepo nedeljo....pa čim manj kuhanja user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
30.3.2008 10:44:52   
živa
Hoj!

Joj, 2ursae, vidim, da si me včeraj čakala user posted image ; sem bila čist  preč, ker sem cel dan po malem ždela pred računalnikom in lektorirala eno user posted image user posted image user posted image  ... (ma je premalo prostora za vse user posted image , ki bi jih rada napopala!!!) diplomo, ki jo je tip pisal kot šolski spis v OŠ! Sem imela čisto suhe oči in glavobol, pa se mi ni dalo pisat še na RR. Pa še danes me čaka nekaj ur dela user posted image .

Evo, primera:

Starejša gospa ima težave pri sestopanju z avtobusa, višina stopnic ji predstavlja skoraj nepremostljivo oviro. Ponuditi roko za lažjo oporo je najmanjši fizični napor za človeka, lepa gesta pa je v očeh gospe zapisana z velikimi črkami.

Vmesnih vtisov ni. Sam pri sebi veš kako si opravil delo, zato si najboljši kritik prav sam sebi. Odvisno je ali si taka vrsta človeka, da samokritiko toleriraš oz. je ne preneseš. V očeh, gibih, kretnjah ali mimiki drugih pa je le še potrditev tistega kar tako že veš.

In tako naprej. Zdaj pa popravi to, da bo tudi slogovno ustrezalo zahtevam diplomske naloge user posted image user posted image user posted image .

Tale ura nam bo po mojem pošteno zmešala štrene. Mala dva sta po novem spala do 8:30 user posted image . Ni šans, da gre večji čez dan spat, sicer lahko do polnoči dežuram user posted image . Mali je pa spal od 19:30 do polnoči in nato po dojenju 7 ur in pol brez zbujanja user posted image user posted image user posted image . In zdaj spet spančka, medtem ko večji razbija z lončki in pomiva dva metra proč user posted image .

Suzanamai, user posted image  za Maia.

Jasna, Neli je res carica user posted image .

2ursae, vam pa želim lep krst, pri nas sončka sicer ni, dežuje pa tudi ne user posted image .

Grem malo preverit, kakšno poplavo imam v kuhinji user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 30.3.2008 10:45:59 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
30.3.2008 11:01:06   
skuštrana
Glede prstkov - jaz verjemem v naravno učenje. Vzrok - posledica . (razen pri nevarnih zadevah kot npr. štedilnik, vtičnice...)

He, he, same hereuser posted image user posted image Se mi zdi tako najboljše, razen pri smrtno in zelo nevarnih stvareh seveda.

Jaz pa nič ne črpam mleka. Nisem niti pri Lizi, tisto kar sem rabila za kašice in podobne sem pa sproti načrpalauser posted image A ve dojilje si vse delate zaloge ali kako?user posted image

Jaz sem pa včeraj pozabila dat Lizi ABuser posted image user posted image Kaj sedaj? A bo kaj full hudega..Jasna, Lane in ostale medicinke - heeeeeeeeeeeeelpuser posted image user posted image Sem se skor požrla od jeze ko sem se spomnilauser posted image user posted image Sem ji danes zjutraj dala dozo, a naj zdej nadaljujem na 2 ur ali ji naj dam novo dozo prejuser posted image user posted image Piše na papirčku da če pozabiš je fajn da je naslednja doza čez 4 ure..ok, kako pa potem naprej..na 12 ali po starem kot preden sem pozabilauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
30.3.2008 12:01:13   
pingi
ja, saj bo krščen kot Bor, god bo imel pa na Sv. Tiborja, ker pač Sv. Bora ni ... še /IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Ta je pa res dobrauser posted image  Mogoče pa res... Uživajte na ta posebni dan.

Danes sem tudi jaz vsa polomljena. Smo bili včeraj na eni petdesetletnici, šli spat ob 3h, mali pa zjutraj ob 6.10 (no, 7.10 po novi uri) auf user posted image   Možek je šel pa kar sam na eno gorsko turco user posted image  Mi je žal, da nisva šla še midva, ma, sem res ko ena povožena mačka.

Sem si ogledala slikce iz mb. srečanja in so res fletni vaši otročki. Še dobro, da se menimo za skupno srečanje, da se malo spolno uravnoteži tale punčkasti klub user posted image  Da ne bo Max stalno na tapeti.

Aja, zadnjič je Suzanamai rekla, da si je pod nickom Jenny Anny predstavljala blondinko. No, zdaj pa moram jaz povedat, da si nisem predstavljala, da si ti Lane31, blondinkauser posted image  Bolj kot eno majhno temnolasko user posted image  Sicer se mi zdi, da si enkrat pisala o tem kakšno frizuro imaš, amapak vseeno... No, čist tako za intermezzo, kaj vse si lahko človek ustvari v glaviuser posted image

Oktoberka, lepo, da si se oglasila. Verjamem, da boš pogrešala user posted image  Mi je zadnjič res deloval, da je ena zelo ustrežljiva dušica user posted image  Pa se bomo me kaj dobile, pa bo takoj boljše, a ne ?user posted image

No, glede lj. srečanja 3.4.: jaz sem za. Glede na vremensko napoved pa bi lahko celo izvedle srečanje nekje zunaj.

Četrtek
03.04.2008
user posted image
3°C
14°C

Čeprav je res fino, da so naši mali lahko na tleh in se zabavajo po svoje user posted image (pa s tem smajlijem ne mislim tistega kar ponavadi predstavljauser posted image )
Kaj menite ostale?

Tista joga za pare pa, ej, hudo!!user posted image

Še malo o GH: včeraj poskusili polento z bučkami, mu je šlo malo bolje kot same bučke. Bomo še poskusili z banano, ko pravite, da jim je všeč. Aja, Lane, melona ni bila pa nič boljša, če sem mu jo dala v roko. Zmiksana skupaj z jabolkom in banano je pa šla 100 na urouser posted image  Nasploh mu je sadje njam, zelenjava pa tako tako.

Vrtec: midva sva vlogo oddala (rok je 10. a pril, se mi zdi), ni pa pri nas predvidenega kakšnega vpisa, da bi moral priti osebno tja.

Živa, moje sožalje za takšno lektoriranje. Upam, da boš vsaj primerno plačana user posted image

Jasna, Neli pa itak zmeraj samo gledam s široko odprtimi očmiuser posted image  
Moram pa povedat, da je res fino, da se daje otročke čimveč na tla. Midva to prakticirava zadnje par dni in je razlika ful očitna. Fant se je začel obračat okoli svoje osi, dviguje rito, vali se na bok in je nasploh bolj aktiven ter gibčen (če je to ustrezna beseda?)

Zdaj pa letim, ker se je zbudil po svoji prvi rundi in greva kuhat en krompirček in malo bučke user posted image

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
30.3.2008 13:05:45   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mama06
jaz sem pa od dragega dobila enoletno članarino za revijo Mamiuser posted image user posted image user posted image .

Me tako razvajauser posted image

OOO, lepo. Mi se ravno odločali, da ta večjo naročimo na kakšno revijo. Trobentica...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
30.3.2008 13:18:21   
noa1
Jutro! ...no je že kar lep dan!

Čakam, da se moja princeska zbudi, da jo lahko peljem na sprehod. Sem končno zamenjala košaro in ima sedja športni del vozička...je bil že skrajni čas. Danes smo imeli na jedilniku spet banano in odkar sem začela z uvajanjem GH tudi vsak dan pridno kaka....prej le 1x na tedenuser posted image user posted image user posted image .

Naša princeska je tudi veliko na tleh v svojem vrtu in ji je prav všeč. Pa tudi v ležalnik jo dajem...tudi je še zaenkrat v njem, ker stolčka še nisva nabavila.

Sedaj pa moram it, ker je kruhek peče in ga je treba ven vzet. Sva dobila kruhomat za darilo in sedaj prvič pečeva kruh. Tiste, ki imate kruhomat....kako shranjujete potem pečem kruh? V krpi, vrečki, posodi?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
30.3.2008 13:23:59   
*kinnie*
Sanwebdra: Hvala za odgovoruser posted image .
Jasna: Kaj drugega kot waaaw! Neli je res carica ejuser posted image user posted image user posted image Super in še enkrat bravo za Neli. Naša lenobica se že obrne user posted image user posted image user posted image

Jasna, glede vrečk za mleko imaš prav. Jaz imam tudi te Aventove,...
Skuštrana: Jaz si nisem nikoli delala zaloge z mlekom. Jaz sem črpala tja do januarja, ko je imela ta večja datum za operacijo. bi bila takrat verjetno zelooo veliko pri njej...pa nisem hotela, da bi bil mali prikrajšanuser posted image . Če bi pa zdaj morala kam skočiti pa ni panike, bi lahko za prvo silo pojedel kako kašico....

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
30.3.2008 13:24:34   
Alina_alin
Se še jaz malo javim. Otroci spijo. Ta mala v vozeku, sem jo "odrolala"  za pol urce. Sva naredile en krog za pol ure rolanja. Zunaj taaaak lep sonček sije, sem čist zašvicala. Ljudje me mal čudno gledajo eni, ko vidijo, da sem na rolerjih, večina se jih pa smeji.  Sedaj pa sedim za računalnikom v rolerjih v nizkem štartu, ker če se zbudi, jo grem spet malo zapeljat. "jo učim",da vsaj 1x na dan spi skup 1 uro. Ne vem, zbudi se, ima zaprte oči in joka. A to vaši tudi delajo? Ker če jo pa še malo pocukam ali vozakam, pa še zna za vsaj  pol ure spat in se potem zbudi dobre volje. Sicer paje za pol urce že spet zaspana.
Eto, zdaj sem nazaj z 2.runde vozakanja.  Me pa razkurijo ti psi, me dajo očitno z rolerji in vozekom v kategorijo poštarjev. Kljub rdeči barvi vetrovke in vozeka. Jao. Glih mi zaspi in pol se en pes, ko greva mimo začne dret , pol še kak motor pritisne na gas. Pa ma spet oke odprte.

Lane31, pihate svečko ob okrogli obmesečnici? Cmok za Aneto. Ali ji daješ torto danes za GH?
Evo, spet seje zbudila. Grem jo zdaj cartat, je dosegla normo 1 uro spanja. Pa kosilo je mama skuhala, zato sem pa lahko jaz na RR visela.
papa, uživajte sončka!

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
30.3.2008 13:25:54   
Alina_alin
Noa, ja se lahko zmeniva za rolanje. Sem zdaj tak dolgo pisala, da je cel kup postov spet. Ni čudno, če sem bila vmes še na rolanju.user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
30.3.2008 13:27:18   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Tiste, ki imate kruhomat....kako shranjujete potem pečem kruh? V krpi, vrečki, posodi?

Mi imamo posodo za kruh.
Smo ful uporabljali kruhomat, zdaj imamo pa mal pavze....

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
30.3.2008 13:29:00   
Alina_alin
Noa, kruhomat je meni super, ga uporabljamo redno. redko kupimo kruh, kvečjemu kako žemljico, ko se zalušta malčici. Pečen kruh, ki je "viška" ga dam v skrinjo in po potrebi vzamemo ven.
Super mi je, ko dodajam bučno seme, sončnično itd itd in pečem različne kruhe.

Neposredna povezava do sporočila: 1072
30.3.2008 13:31:43   
*kinnie*
Waw ALina_alin, rolanje!!! Jaz komaj čakam, da se spravim na rolerje. Lansko leto so kar samevali, bo treba letos nadoknaditiuser posted image .
Vidim, da ste vse na sončku....mi smo bili dopoldan, zdaj smo po kosilu, ko pa se mali zbudi pa šibamo naprej.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
30.3.2008 13:37:45   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Noa, kruhomat je meni super. Super mi je, ko dodajam bučno seme, sončnično itd itd in pečem različne kruhe.

Jaz tudi pečem  različne kruhe...pa dober je tak kruh, mi ga na žalost pojemo dosti več kot kupljenega...
no potem sem nekajkrat spekla v pečici lepinje, žemljice...sem bila mal jezna na kruhomat, ker mi je nazadnje testo čez ušlo, joj kolk je bilo packarije, da sem tisto spucalauser posted image user posted image user posted image pa kako je smrdelouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1074
30.3.2008 13:41:17   
noa1
Aneta in Tjaša čestitek ob obmesečniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....bosta mami kaj sladkega za vaju pojedli
user posted image
Nekaj čokoladnega za ponosni mamici. Saj imata bit zakaj...ko pa imta taki lepi štručki.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?