pingi
|
ja, saj bo krščen kot Bor, god bo imel pa na Sv. Tiborja, ker pač Sv. Bora ni ... še /IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae Ta je pa res dobra Mogoče pa res... Uživajte na ta posebni dan. Danes sem tudi jaz vsa polomljena. Smo bili včeraj na eni petdesetletnici, šli spat ob 3h, mali pa zjutraj ob 6.10 (no, 7.10 po novi uri) auf Možek je šel pa kar sam na eno gorsko turco Mi je žal, da nisva šla še midva, ma, sem res ko ena povožena mačka. Sem si ogledala slikce iz mb. srečanja in so res fletni vaši otročki. Še dobro, da se menimo za skupno srečanje, da se malo spolno uravnoteži tale punčkasti klub Da ne bo Max stalno na tapeti. Aja, zadnjič je Suzanamai rekla, da si je pod nickom Jenny Anny predstavljala blondinko. No, zdaj pa moram jaz povedat, da si nisem predstavljala, da si ti Lane31, blondinka Bolj kot eno majhno temnolasko Sicer se mi zdi, da si enkrat pisala o tem kakšno frizuro imaš, amapak vseeno... No, čist tako za intermezzo, kaj vse si lahko človek ustvari v glavi Oktoberka, lepo, da si se oglasila. Verjamem, da boš pogrešala Mi je zadnjič res deloval, da je ena zelo ustrežljiva dušica Pa se bomo me kaj dobile, pa bo takoj boljše, a ne ? No, glede lj. srečanja 3.4.: jaz sem za. Glede na vremensko napoved pa bi lahko celo izvedle srečanje nekje zunaj. Četrtek 03.04.2008 3°C 14°C Čeprav je res fino, da so naši mali lahko na tleh in se zabavajo po svoje (pa s tem smajlijem ne mislim tistega kar ponavadi predstavlja ) Kaj menite ostale? Tista joga za pare pa, ej, hudo!! Še malo o GH: včeraj poskusili polento z bučkami, mu je šlo malo bolje kot same bučke. Bomo še poskusili z banano, ko pravite, da jim je všeč. Aja, Lane, melona ni bila pa nič boljša, če sem mu jo dala v roko. Zmiksana skupaj z jabolkom in banano je pa šla 100 na uro Nasploh mu je sadje njam, zelenjava pa tako tako. Vrtec: midva sva vlogo oddala (rok je 10. a pril, se mi zdi), ni pa pri nas predvidenega kakšnega vpisa, da bi moral priti osebno tja. Živa, moje sožalje za takšno lektoriranje. Upam, da boš vsaj primerno plačana Jasna, Neli pa itak zmeraj samo gledam s široko odprtimi očmi Moram pa povedat, da je res fino, da se daje otročke čimveč na tla. Midva to prakticirava zadnje par dni in je razlika ful očitna. Fant se je začel obračat okoli svoje osi, dviguje rito, vali se na bok in je nasploh bolj aktiven ter gibčen (če je to ustrezna beseda?) Zdaj pa letim, ker se je zbudil po svoji prvi rundi in greva kuhat en krompirček in malo bučke Lepo nedeljo vsem!
|