orka**
|
Pozdravljene punce, kok ste pridne za pisat, meni pa sploh ne znese še do računalnika kaj dost priti. Vsake toliko časa vas malo preberem, za napisat pa zmanjka volje in časa. Pa sedaj je Big Brother pa še manj pridem do računalnika, bo treba en star prenosnik zgleda nabavt, pa naj gledajo, meni naj pa moj računalnik pustijo. Naša dva že spita, je šel na košarko, jaz sem bom pa malo razpisala. Naš Anej ima pri 6 mesecih 8.400 g im 69 cm. Je že ujel svojo sestrico pri tej starosti (ona je imela isto kilažo, pa 1 cm več). Slikice ni varno shranjevati na CD-jih, ker se kar zbrišejo. Jaz jih imam trojno spravljene, v računalniki (na C in D trdem disku), ter na USB ključu, ko bom pa še Larine do konca uredila (jih sortiram po mesecih) jih bom pa vse dala na internet (seveda pod geslo), da bodo še tam spravljene. Ležalnik zelo malo uporabljamo. Poganjalec je fino ampak pride v poštev šele takrat ko res dobro že hodijo, pol pa ful uživajo. Stajico uporablajmo čez dan pri babici, je najbolj na varnem, drugače pa je kar na tleh. Je pa pri Lari zelo prov prišla takrat, ko je začela sama vstajati, se je prijemala za mrežo in ročaje (naša ima ročaje) in sama vstajala, pa tudi če je padla se ni mogla nikamor udarit, je pa bila tudi posrečena, ko je začela delati prve korake in je hodila iz ene strani na drugo, če je padla se je pobrala in nadaljevala. Hojico ne uporabljamo, meni se poleg ne varnosti zdi še prov čudna zadevščina in se mi otroci smilijo, kateri morajo biti not. Pa skokci mi tudi niso všeč, mislim da tudi niso primerni za otroke. Avto sedež - sem se zdajle spomnila, ko sem spet klela glede Larinega, ko jih boste kupovale, kupite takega, da je vsaj pri nogaj temno blago, svetlo se takoj umaže oz. se prec vidi umazan, pozimi ga je pa še smotan prat, ker se pol predolgo suši, Larin je že tok umazan, pa sploh ni dosti v njem. Vodo jaz prekuhavam, pri Lari sem do enega leta. Goste hrane pa mi še ne uvajamo, razen riževe in prosene kašice, katero dobi zjutraj po flaški (žlica ga še ne zanima). Čakamo izvite od testiranja na kravje mleko. Kožni testi so bili negativni, krvnih pa še ni, ko pa jih dobimo pa začnemo z uvajanjem sadja in zelenjave. Sicer je probal že cvetačo, pa mu ni bila všeč. Otroci - zaenkrat sta dva dovolj, jaz bi na trenutke še enega, moj pa noče več. Tako da zaenkrat ostajamo pri dveh. Suzanami pozabljivost, kaj je že to , jaz se samo okrog obrnem pa že pol stvari pozabim. Polivanje, naš tudi še poliva, na srečo manj kot prej, ko smo skoraj vsak dan prali plenice in slinčke. Lahko pa nekateri polivajo kasneje več, kot na začetku, to pa zato ker bolj migajo in takrat se še bolj rado dvigne nazaj. Je Lara tudi polivala, nam je takrat pediatrinja rekla, zaradi polivanja, da naj kar takoj začnemo z kašicami in ne s sokci, ker pri sokcih tudi polivajo, in se je precej poznalo, redko kdaj je vrgla ven, pri sokcih pa vedno, dokler se to ni uredilo. Zdaj grem pa še malo po kuhinji pospravit, pol pa spat.
|