|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
28.3.2008 16:23:54   
Kasija
skuštrana mi ne bomo imeli hojce. so mi pa všeč razne igrače za pomoč pri hoji tako, da se otrok opira nanje - a je to v redu z razvojnega vidika?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 876
28.3.2008 16:24:26   
Pandica
Štajerke  danes sem se imela tako zelo lepo v vaši družbi kot že dolgo ne user posted image
Moramo to čimprej ponoviti user posted image

Skuštrana jaz tut ne bom uporabljala hojice, ker vedno vidim pri P one ta velike plakate in tut piše gor, da hojic ne več uporabljati. Tako, da mi je ne bomo imeli.

A v Kanadi so res že prpovedane? Kje pa si to zasledila?

Moja miška pa je zdaj spala ravno 1 uro tako, da sem si naredila za jest in dala cote prat, zdaj pa je že spet gor. Pa sem misla, da bo malo dlje spala, ko je bila tako fejst zaspana.
Zdaj pa gre še ona jest, mami je že user posted image   , pa vas še pol za nazaj preberem.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 877
28.3.2008 16:26:11   
Kasija
Recimo takole - samo ta je verjetno že za večje, da se vozijo na njejuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 878
28.3.2008 16:28:20   
Pandica
Kasija   sem pogledala album, Elian pa je že tako velik dedc user posted image   Luškan...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 879
28.3.2008 16:41:50   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

A ve mislite uporabljet hojce?

Jaz, če me sedaj vprašaš je ne bom. Moja  ni tko zahtevna, da bi hotla bit skoz na rokah ali pa bi bila potrebna skoz ena motivacija. Tko, da ne. Imam in jo bom imela čim več na tleh. Upam, da bo puzala. Meni so takrat mali tok fajni, ko pride vsepovsod za tabo.
No tavečjo sem v hojci imela, ker je bila pravo nasprotje tamali. Enostavno nisem mogla drugače, ker mi še na wc ni "dovolila". Sicer posledic pri njej zaradi hojice nisem opazila in tudi pediatrinja ne. Je pa shodila zelo pozno. Je že bila stara skoraj 15m, sicer ne vem če je tumu vzrok. Jaz sem rekla, ko je bila stara eno leto prej bo govorila kot hodila in je bilo res.user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 880
28.3.2008 17:06:30   
suzanamai
No pa sva nazaj, iz Štajerske namreč.

Ljubljančanke moram vam rečt, da so prav fejst punce. Otročički pa splohuser posted image , da ne izgubljam besed. Prav luštno vas je bilo videti. Aha pa še nekaj sem opazila, da so vse male princeske full zrihtane, izgleda za prav posebnega fantičauser posted image . Aja pa seveda ne smem pozabiti na Davida, ki se je lepo zabaval v naši družbi.

David upam, da spydermani ne nagajajo v trebuščkuuser posted image

Punce a veste kaj sem se spomnila sredi noči, da sem pozabila včeraj plačati svojo kavo. Upam da je bila katera tako prijazna..Se oddolžim. A je še latera tako pozabljiva od poroda dalje? Čista katastrofa

Šibam se javim kasneje...

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 881
28.3.2008 17:16:19   
pingi
Hej hej!

Štajerke, a ste še kaj dežja "nakuhale" danes? Pri nas je še kar zmeraj turobno vreme.

Kasija, naš je tudi tako začel. Ko sem mu za foro dala tisto kar sem jedla, je začel kar jokat, ko mu nisem dala še več.
Elian pa se rad nastvalja fotoaparatu, a ne? user posted image  Sem že zadnjič opazila, da se prav fajn naštimauser posted image  Frajer mail. A ima to domače babylegs na nogicah? Ker so prav kul.

No, mi smo danes poskusili melono. Nekega hudega navdušenja ni, sem potem dala zraven še malo jabolka, pa je bil isti šmorn. Sem pa oboje zelo fajn naribala na moj novi ribežen user posted image
Za kosilo sem mu pa skuhala polento in korenček, pa je samo par žličk šlo vanj. Sem ga podojila, potem sem pa jaz jedla bananin jogurt, pa mu malo dam, se je pa oblizoval ko nor user posted image  Očitno bo imel rad mlečne stvari; tako kot mami.

Hojica - ne bomo imeli. Me pa zanima kakšne so vaše izkušnje s stajico? Naša P jo je ful priporočila...

Št. otrok - če Bog da, jih bo več user posted image  Zaenkrat sva vsaj za 3.  Jaz sem iz družine, kjer sva 2 otroka, pri možu so pa 4, tako da zlata sredinauser posted image  Mogoče pa tudi več...

Pot - Oskar je pa res mali cukr. Sem že zadnjič pozabila napisat. Daj pridita kdaj na srečanje, da ga še v živo spoznamo user posted image  oz. oba z mamico.

Maja Zarja - ti imaš pa res skrbno varuško za svojo Zarjo user posted image

*Kinnie* - tebe pa prosim za geslo, da še tvoja dva sončka pogledam.user posted image

Tyna79 - dobrodošla med ultračvekavimi oktobrkami.user posted image Po moje sem jaz še najbližje Logatcu; sem iz Loga (malo pred Vrhniko). A si ti 79 letnik (79 iz nicka)?

Toliko zaenkrat. Pridem spet zvečer sčekirat, da lahko sploh dohajam debato.

Uživajte!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 882
28.3.2008 17:20:11   
mehurčica
Skuštrana, hvala za mnenje. Ji bom povedala. Sem pa gledala na you tube-u filmčke za razne trakove in se mi zdi tako fajn navaden širok trak - sploh ko jih nosijo kot rukzak.user posted image To bi si verjetno lahko tudi sama naredila, ne? Samo material bi mogla pravi vzet in mere ne vem kake rabim.

Hojica: David je ni imel. Je začel plazit po trebuščku pri 7,5m, postavljat na noge pri 8m, kobacat pri 8,5 in je potem počasi začel tudi noge ob tem prestavljati. Sčasoma pa je seveda shodil. Tudi Eni ne bo imela, ker sem zelo proti temu. Tudi padati ne znajo tisti otroci, ki jih uporabljajo - dostikrat padajo kar naravnost naprej ali nazaj.user posted image David je recimo vedno padel najprej na ritko. Ni pa dosti padal, ker je potem kar počepnil, ko je izgubil ravnotežje in se nazaj vstal.
Sem pa tudi jaz zadnjič na TV(menda)slišala, da so jih prepovedali v Kanadi.user posted image

Štajersko srečanje: super! Edino malo me je motila tista tema. Sem mislila, da bomo v onem lokalu pred bowlingom. A je bilo še zaprto? In opravičujem se zaradi Davida, ker je imel konkretne sršene v ritki.user posted image
Suzanamai, ribežni so ZAKON!user posted image user posted image user posted image Niti slučajno si nisem takšnih predstavljala. Sploh se nisem rabila kaj dosti odločati katerega bi imela, ker so mi bili prav vsi všeč. Je potem kar David izbral.user posted image Jih boš še kdaj delala? Bom svojega slikala in poslala prijateljici, če si bo premislila.

Eni je zaspala komaj ob 16:30! Ni bila nič kaj sitna, ampak za spat ji pa še ni bilo. Ne vem kako lahko taki mali baucek tako dolgo zdrži brez spanja.user posted image

Kasija, še to: David je imel avto poganjalca, katerega je potiskal, ko je v bistvu že dobro hodil. Je pa vozil naokoli tudi velik koš za smeti(prazen), ki smo ga imeli prej v podnajemniškem stanovanju.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 883
28.3.2008 18:03:22   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Punce a veste kaj sem se spomnila sredi noči, da sem pozabila včeraj plačati svojo kavo. Upam da je bila katera tako prijazna..Se oddolžim. A je še latera tako pozabljiva od poroda dalje? Čista katastrofa

Sem bila prijazna user posted image  ... pa še do ene pozabljivke, ki je pila čaj user posted image .

Večji je šel ven s taščo, mali bo ravnokar zaspal, šibam delat, pa se pozneje javim.

Lp,

živa

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 884
28.3.2008 18:10:50   
valči
Samo na hitro z Nino v rokah vas pozdravimuser posted image

Voda-jo prekuhavam za kašice,čaje pri vseh otrocih do 1. leta,za boljši filing,tako da ni debate

Sokci-bom kar nadaljevala z malimi Hippovimi,jih pa mešam z pol nesladkanega bebe čaja

Otroci-zaenkrat so trije dovolj,morda še kakšen kdaj,ni izključeno,a realnost je konec reprodukcije,imamo za naprej,kot mi je ginekolog rekel.Eden za mamo,eden za očeta,eden za naprej za človeštvouser posted image

hojica,
nikakor,nisem nobenega otroka not dajala in nobenega ne bom,ker sem odločno proti tem zadevam

stajico pa sem imela pri obeh in tudi pri tamali jo bom,pri tašči,pri meni pa ne
adijo...

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 885
28.3.2008 18:59:25   
jasna
Pri nas smrdiiiiiiiuser posted image . Sem nas hotela mal pocartat z bananami prelitimi s čokolado. Pristavim čokolado, pa začne Neli jokat, pa mala dva se nekaj stepeta... in ko pridem nazaj v kuhinjo je vse v dimu. Sem odprla čisto vsa okna in smo eno uro vsi štirje čepeli pod kovtrom in gledali risanke. Si predstavljate, kako je živahno dojenčico držati pod kovtromuser posted image . Pa še vedno smrdi kuhinja, pa otroci, pa jaz, pa perilo, pa zavese.... BUUUUUUUUuser posted image

Kasia, luštn zmajčekuser posted image

Klaudia, uf ste uživaliuser posted image

Kinnie in skuštrana, saj vem da ni tko hudo, sam mal pa moram jamratuser posted image

hojica - ne . V ZDA se tudi pediatri že krepko trudijo za prepoved prodaje.
stajica, največ sem jo uporabljala pri Eneju. In sicer od rojstva do takrat ko je splazil. Predvsem za njegovo varnost, da ga 2 letnik ni pohodil, povozil... Ko je bil enkrat mobilen smo ji pospravili. Pri Neli jo bomo verjetno imeli poleti zunaj pri mojih.
igrače za potiskat nismo imeli, v ta namen je odlično služila pručkauser posted image
poganjalec pa toplo priporočam. Pri nas najdlje uporabljena igrača. Tale naš je star že 11 let in skoz v pogonu. Pravkar sta se vozila z njim v krogu, večji je poganjal, mali pa čepel na volanuuser posted image . Za potiskanje pa ni tako primeren, ker je prehiter. Otroku uide naprej in že je tu padec na nos.
ležalnik smo pri prvem precej uporabljali, pri drugem malo, pri Neli nikoli.
skokcev in podobnih zadev tudi nismo imeli

Pri nas je spet kažinuser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 886
28.3.2008 20:02:34   
orka**
Pozdravljene punce, kok ste pridne za pisat, meni pa sploh ne znese še do računalnika kaj dost priti. Vsake toliko časa vas malo preberem, za napisat pa zmanjka volje in časa. Pa sedaj je Big Brother pa še manj pridem do računalnika, bo treba en star prenosnik zgleda nabavt, pa naj gledajo, meni naj pa moj računalnik pustijo.

Naša dva že spita, user posted image  je šel na košarko, jaz sem bom pa malo razpisala.

Naš Anej ima pri 6 mesecih 8.400 g im 69 cm. Je že ujel svojo sestrico pri tej starosti (ona je imela isto kilažo, pa 1 cm več).

Slikice  ni varno shranjevati na CD-jih, ker se kar zbrišejo. Jaz jih imam trojno spravljene, v računalniki (na C in D trdem disku), ter na USB ključu, ko bom pa še Larine do konca uredila (jih sortiram po mesecih) jih bom pa vse dala na internet (seveda pod geslo), da bodo še tam spravljene.

Ležalnik zelo malo uporabljamo.
Poganjalec je fino ampak pride v poštev šele takrat ko res dobro že hodijo, pol pa ful uživajo.
Stajico uporablajmo čez dan pri babici, je najbolj na varnem, drugače pa je kar na tleh. Je pa pri Lari zelo prov prišla takrat, ko je začela sama vstajati, se je prijemala za mrežo in ročaje (naša ima ročaje) in sama vstajala, pa tudi če je padla se ni mogla nikamor udarit, je pa bila tudi posrečena, ko je začela delati prve korake in je hodila iz ene strani na drugo, če je padla se je pobrala in nadaljevala.
Hojico ne uporabljamo, meni se poleg ne varnosti zdi še prov čudna zadevščina in se mi otroci smilijo, kateri morajo biti not. Pa skokci mi tudi niso všeč, mislim da tudi niso primerni za otroke.

Avto sedež - sem se zdajle spomnila, ko sem spet klela glede Larinega, ko jih boste kupovale, kupite takega, da je vsaj pri nogaj temno blago, svetlo se takoj umaže oz. se prec vidi umazan, pozimi ga je pa še smotan prat, ker se pol predolgo suši, Larin je že tok umazan, pa sploh ni dosti v njem.

Vodo jaz prekuhavam, pri Lari sem do enega leta.

Goste hrane pa mi še ne uvajamo, razen riževe in prosene kašice, katero dobi zjutraj po flaški (žlica ga še ne zanima). Čakamo izvite od testiranja na kravje mleko. Kožni testi so bili negativni, krvnih pa še ni, ko pa jih dobimo pa začnemo z uvajanjem sadja in zelenjave. Sicer je probal že cvetačo, pa mu ni bila všeč.

Otroci - zaenkrat sta dva dovolj, jaz bi na trenutke še enega, moj pa noče več. Tako da zaenkrat ostajamo pri dveh.

Suzanami pozabljivost, kaj je že touser posted image , jaz se samo okrog obrnem pa že pol stvari pozabim.

Polivanje, naš tudi še poliva, na srečo manj kot prej, ko smo skoraj vsak dan prali plenice in slinčke. Lahko pa nekateri polivajo kasneje več, kot na začetku, to pa zato ker bolj migajo in takrat se še bolj rado dvigne nazaj. Je Lara tudi polivala, nam je takrat pediatrinja rekla, zaradi polivanja, da naj kar takoj začnemo z kašicami in ne s sokci, ker pri sokcih tudi polivajo, in se je precej poznalo, redko kdaj je vrgla ven, pri sokcih pa vedno, dokler se to ni uredilo.

Zdaj grem pa še malo po kuhinji pospravit, pol pa spat.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 887
28.3.2008 20:04:02   
lane31
Dober dan -večer user posted image
Midve sva se imeli tako lepo z vami danes ,da sploh nimam besed user posted image  ,nujno čimprej replika user posted image  Se mi zdi da je vsem user posted image  bolj pasalo biti tukaj kot na drugih lokacijah kjer smo se dobivali....tema mene ni motila -mala je full lučke opazovala in vse ostalo
Imeli smo kar dve prav posebni gostji-suzanamai in mama06 - hvala obema, da sem vaju spoznala user posted image  
O ribežih sploh ne bom zgubljala besed,ker so preprosto fenomenalni in res ukašijo do ponatankosti user posted image user posted image user posted image
Aneta je pri babici takoj odspala kar 2h skupaj -jo je čvekanje totalno uničilo user posted image  in sploh ni skapirala da ni kinderpeta ,je bila kar sestrina postelja čisto dovolj dobra
Komaj čakam slikice user posted image
MOJ MAIL ZA SLIKICE  lane@email.si - PANDICA,ALINNA_ALIN,pa še ena je slikala user posted image  HVALA!!!!
Sem si pogledala tudi vse albume na novo dodane user posted image  super fotke
Majazarja......zdaj mu je še bolj podobna,če je to sploh še možno user posted image user posted image
Klavdija,......hvala za demonstracijo fredija, je res uživala se vidi user posted image

Koliko user posted image user posted image user posted image user posted image ..........ehhhhhh.......vsak dan drugače mislim.....leta so tu user posted image

Hojica..........ni šans....poganjalca pa najbrž bomo imeli...mislim da le ta ni škodljiv

Mehurčica......Prosim povej Davidu da je tako prikupen dečko,celi ninja user posted image
kak pa sta si podobna z Eni user posted image user posted image

Kasija........mogoče pa kdaj....21.4. user posted image .........jaz nas prijavljam kar vse tri ...je danes ko je bil user posted image  par minut zraven rekel ,da tega res ne smemo zamudit....mu ni nič manjkalo v ženski družbi user posted image
Ker tako kot sem rekla....če grem sama bi ob svoji orientaciji štartala od doma 21-ega , se vrnila 26-ega domov,pa še na srečanju ne bi bila user posted image
Se vrnem kasneje....se gremo rihtat
Upam,da bojo že slikice do takrat user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 888
28.3.2008 20:36:17   
lane31
Evo sem že nazaj....umiti ,siti in že spimo..........tukaj pa nobene nikjer user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 889
28.3.2008 20:54:53   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

pa bilo super in bližje Lj ali s štajerske strani ali iz gorenjske (še boljše!)

ti kar na Gorenjsko pridiuser posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 890
28.3.2008 20:56:36   
mišk
U madonca, kolk sem imela spet dela z branjem!
Res ste pridne, svaka vam čast!user posted image

Klaudia: Dej povej kak je kej z dojenčkom v Dolenjskih? A je ful gužva? Kaj to grete za vikende, ali med tednom?

Suzanamai: Tud jst se priporočam za ribežen v Celju.user posted image  Zdej ji vse tečkam z vilicami, pa se mi zraven kar srce para, ker kar vidim vse vitaminčke, ki gredo v nič!user posted image user posted image

Število otrok: Imam enega. Predvidoma maja (mogoče že prej user posted image ) začnemo delat na drugem. Imela pa bi najmanj dva in največ štiri otoke.
A ve mislite, da je še prekmalu za drugega otroka? Ginekolog je rekel, da pri moji telesni konstrukciji in glede na netežavno prvo nosečnost naj ne bi bil noben problem. Malo mi je dal mislit primer Oktoberke!user posted image  Ja kje pa je?!user posted image

Hojica: Ne mislim uporabljat. Tudi nam so jo v materinski šoli strogo odsvetovali. Stajico pa. Čeprav opažam, da dandanašnji user posted image  ne zdržijo dolgo v njej.user posted image

Ležalnik: Mi pride zelo prav pri hranjenju, kadar nimam pomoči moža.

Srečanje v Celju: Komaj čakam!user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 891
28.3.2008 20:59:22   
*kinnie*

Punce, a ste vedela da so v kanadi hojce že prepovedane z zakonomuser posted image user posted image Jaz upam, da to čimprej pride tudi k nam...Ravno par dni sem vidla noter 5 mesečnico, uboga pupa kako je visela notuser posted image user posted image Njeni starši pa meni - joj, kok je rada noter, daj še ti Arsenauser posted image A ve mislite uporabljet hojce?

ja, s tem se pa strinjam. Sem iz "foha"user posted image user posted image
Hojica ni priporočljiva, jaz je ne bom uporabljala.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 892
28.3.2008 21:01:11   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

user posted image Jaz imam pa zeloooo resno vprašanje za vse vas...ma resno!

Koliko otrok si želite in koliko jih imate?
Jaz si jih želim 4 user posted image user posted image , imam pa 2.

Ti pa si pogumna, jaz čakam, da naša prva zraste, pa se bomo pol odločali dalje!user posted image  Ni ti treba biti nič nerodno, če vama le gre skozi ... super! user posted image

user posted image A ve mislite uporabljet hojce?

Ne, niti slučajno. Saj lahko puza, potem pa bo že itak hodla ...

quote]IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Štajerke  danes sem se imela tako zelo lepo v vaši družbi kot že dolgo ne user posted image
Moramo to čimprej ponoviti user posted image

Ditto, lahko že jutri????!!!user posted image  Res je bilo super!

IZVIRNO SPOROČILO: pingi
No, mi smo danes poskusili melono. Nekega hudega navdušenja ni, sem potem dala zraven še malo jabolka, pa je bil isti šmorn.

Pri nas je blio danes popolnoma enako!user posted image

Sicer pa lahko noč... se tipkamo...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 893
28.3.2008 21:08:50   
lane31
kinnie.......kaj pa si po profesiji user posted image

Pingi,Sanwebdra......dajta jima melono v roke -seveda tudi držita zraven ,pa bosta garantirano doživeli navdušenje brez primerjave user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 894
28.3.2008 21:10:40   
valči
lane,31,
jaz tukaj,Nina na sedežni sita in bo zaspala.Je ne upam odnest v posteljico,da ne zbudi atija,ki se zbudi jutri že ob 3 zjutraj in ga niočem motit.Tako je to ob petkih.Ja slišim,se pogovarja in BB gledauser posted image ,vzgojno od mene,ni kajuser posted image
Jaz imam pa priliko,da sem malo tu gor,ko user posted image zaspi,pa moram tla pomit.
Gledala sem albume,taki velikani so vaši otročeki,proti naši manekenki.

Joj,kako je čofala danes v bani,ko se je kopala,kar vriskala je in špicala,da je letelo...Drugič poslikam,da vidite tega veseljaka v vodi.
Lepo,da ste uživale na srečanju,sem možeku zjutraj rekla,da bi tak šla,samo je daleč.Če bi bila še doma doma,bi sigurno šla.Morda pa kdaj,me mika tudi Celje,samo pri nas je vedno kup dela,nikoli dolgčas.Kmetija pačuser posted image

Ribežni,joj imam lušte,ko tako hvalita suzanamaienegauser posted image ,počakam,če ga je moj foter dobil,ker sem ga kdaj že poslala in upam po eni strani,da ga ne dobi,da bom jaz tudi važna in ga pol naročim.Ti bom zs poslala,če rabim.Si pa res asica,da to znaš delat.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 895
28.3.2008 21:17:50   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai
A je še latera tako pozabljiva od poroda dalje? Čista katastrofa

Ma jaz sem bila v nosečnosti, tako da sem celo izpite dala na stran. Po porodu se je stanje popravilo. Glede spomina mislim, glede izpitov pa ničuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pingi

Hojica - ne bomo imeli. Me pa zanima kakšne so vaše izkušnje s stajico? Naša P jo je ful priporočila...

Stajica je ok, ampak je mi tudi ne bomo imeli. Sem velik zagovornik gibanja in spoznavanja user posted image (če pogledaš moje kg, temu sigurno ne verjamešuser posted image ). V sili sem ta večjo odložila v posteljico.

Mišk: Ma po mojem ni prezgodaj. Saj telo samo pove, kdaj je pripravljeno. Mi tud delamo na tem, samo user posted image še niuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 896
28.3.2008 21:19:56   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

kinnie.......kaj pa si po profesiji user posted image

V osnovi to kot tiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 897
28.3.2008 21:20:12   
mehurčica
O Klaudia, nova slikica.user posted image user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 898
28.3.2008 21:25:10   
mišk
Haha, glih sem se spomnila, kak sva se popoldne z možem "norce delalal", da imava edinko!user posted image  Ja, sej jo mava res...user posted image  Ma, sploh ni smešno.user posted image  Kr neki bluzim.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 899
28.3.2008 21:32:41   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Haha, glih sem se spomnila, kak sva se popoldne z možem "norce delalal", da imava edinko!user posted image  Ja, sej jo mava res...user posted image  Ma, sploh ni smešno.user posted image  Kr neki bluzim.

Mah sej je pri meni isto....vsaj ponavadiuser posted image
Jaz pa iščem + za več otrok. V bistvu sem odločena,...pa še vedno neki bluzim,...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?