|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
29.3.2008 12:31:24   
Alina_alin
Dajmo Mai -upam, da nisem prepozna s pesmi....

Vrtec,vpis - ne me strašit! Kolikor je meni znano je vpis v začetku aprila, a ni tak? Ker mi mislimo obe vpisat, potem pa bomo videli, ali bo Tjaška šla v jasli ali pa bo privat, kot je bila Špela do sedaj.

Jaz sem pa danes preluftala po ful cajtu rolerje. Najprej: vozek, v njem Tjaša, nato bord (prikolica) na njem Špela, potem pa mami na rolerjih. In gremo. Ko vlakec.
Špelo moram pa še tu pohvalit: smo ji zadnjič kupili kolo, je bila na njem 5 min ker je bilo slabo vreme, danes pa se pelje kot za stavo. Ful sem vesela.

Lepo bodite pa pozdravček iz osrčja Prlekije.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
29.3.2008 13:05:22   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

lane31 sem ti še enkrat poslala mail. Upam, da si sedaj dobila.

Punce, če sem katero izpustila za geslo ali mail, naj me še enkrat pocuka na ZS.

user posted image user posted image user posted image  nič ni user posted image user posted image
lane@email.si

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
29.3.2008 13:14:43   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Vrtec,vpis - ne me strašit! Kolikor je meni znano je vpis v začetku aprila, a ni tak? Ker mi mislimo obe vpisat, potem pa bomo videli, ali bo Tjaška šla v jasli ali pa bo privat, kot je bila Špela do sedaj.

ne, vpis je do konca marca, odločanje pa aprila ... pozanimaj se, morda je v vaših koncih drugače kot pri nas, a dvomim. Sigurno vse podatke dobiš na spletu, najbrž na strani vaše občine ali pa, še boljše, direkt na strani vrtca.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
29.3.2008 13:55:40   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

kinnie, a vlogo za vpis si že dala? V ponedeljek je zadnji dan... V vlogi ni nič konkretnih podatkov. Jaz bom počakala, da me pocukajo za potrdila, ki jih bodo rabili.

Zdajle, ko tole vprašam bom verjetno izpadla kot največja avša, ampak jaz res nimam pojma o vpisu. Pri nas je vpis 8.aprila ( no vsaj nekaj vem).  Pa me zanima, a je vlogo za vrtec potrebno oddati pred vpisom ali kako? Ali je vpis/vloga eno in istouser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
29.3.2008 14:01:40   
suzanamai
Punce full hvala, ste res dobro navijaleuser posted image

Mai je zmagal in sicer 2kratno, namreč v skupnem seštevku je tudi osvojil 1. mesto! user posted image user posted image user posted image

Bom kasneje pripopala slikce

Sedaj pa šibam po šampanjček

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
29.3.2008 14:27:04   
pingi
Bravo Mai!user posted image user posted image

To pa le proslavite.user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
29.3.2008 14:28:58   
*kinnie*
2 ursae: Hvala za odgovor. sem prepozno vidlauser posted image
Suzanamai: Sem hotla priti navijat!!!!Sem mislila, da imate v Kr. Gori...no pa se je potem itak vse obrnilo, ker je prišla moja mami na obisk.
Zdaj grem pa hitro prebrat, kaj ste napisale, da se ne bom preveč ponavljala user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
29.3.2008 14:33:01   
*kinnie*
Bravo Maiuser posted image user posted image user posted image user posted image jupijaaa jajajauser posted image user posted image user posted image user posted image
Smo  dobr navijaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
29.3.2008 15:09:37   
Alina_alin
Bravo Mai! user posted image user posted image  Pa le nazdravi s šampanjcem! Dvojna zmaga in skupna zmaga -kar trikrat nazdravi!
Vrtec, pa misim da je v mb res prvi teden v aprilu vpis...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
29.3.2008 15:11:07   
Jenny Anny
Evo nas iz sprehoda, smo ulovili še zadnje sončne žarke, zdaj pa je že oblačnouser posted image .

Bravo mai (vi ste pa čist smučarska familja)user posted image

Zdaj pa šibam pečt pizzo, njama (sem že full lačna).

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
29.3.2008 15:15:08   
jasna
Bravo Mai!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Smo dobr držal pestkeuser posted image

kinnie, vloga za vpis in vpis ni isto. Vloge za vpis je samo en listek, kamor napišeš podatke o otroku, družinskih članih, v katero enoto želiš vpisat in okoliščine za točkovanje (bližina doma, bližina službe, že drug otrok v vrtcu...).  Vrtci sprejemajo vloge do konca marca za vpis v naslednjem šolskem letu. Lahko pa, da je pri vas drugače. Kot je rekla 2ursae preveri na spletni strani vrtca. In tudi vlogo si verjetno lahko kar sprintaš.
Pri dejanskem vpisu pa podpišeš pogodbo z vrtcem. In priložiš zdravniško potrdilo. Če je v vrtcu prostor in vpisuješ med letom, vloge za vpis ne oddajaš, ker ne greš skozi izbor.
Vloga za znižano plačilo vrtca je pa spet tretja stvar. Oddati moraš 15 dni pred pričetkom obiskovanja vrtca, oz. do 15.11. za naslednje leto. Če zamudiš padeš v osmi plačilni razred (80% polne cene). dokler seveda ne oddaš vloge.
Če ne boš našla na netu najboljše da v ponedeljek pokličeš in lahko kar pri  njih izpolneš vlogo.

LP

< Sporočilo je popravil jasna -- 29.3.2008 15:16:50 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
29.3.2008 15:18:42   
mehurčica
Bravo Mai!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Vpis v vrtec: zakaj pa so meni v MB rekli, da še ne morem dat vloge? Mi je rekla, da bi jo lahko dala, če bi mi porodniška oz. starševski dop. potekel septembra. Tako pa mi komaj oktobra in ne morem dat vloge. Lahko komaj takrat dam ko mi poteče, če bo kaj fraj. In če ne bo, se lahko **** al kaj?user posted image Kaj če bom pa prej dobila službo? Eh, sej ne vem...ni mi jasno kaj bomo nardili.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
29.3.2008 15:30:53   
jasna
Mehurčica, tole je pa res čudnouser posted image . Daj preveri še na kakšnem čveku. Npr. pri otrocih, kako so druge vpisovale v MB. A po njihovo se samo septemberčki pol vpisujejo al kakouser posted image

Danes je pa Neli prvič prišla za mano v kuhinjo. Je kobacala za mano, prišla do vrat, se vsedla in proučevala situacijo. Potem pa pogumno zapuzala v neznanouser posted image . Sem ji dala kuhlo in cedilo in je prvič "kuhala"user posted image .

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1013
29.3.2008 15:36:32   
noa1
Mehurčica: to mi pa psloh nijasno. Zakaj pa ne bi smela prej vloge dat? Saj jo tako daješ za septembra oz. oktobra. Jaz še nisem niti razmišljala o vrtcu...sva hotela dati v varstvo, ampak sedaj ko imate to debato, se mi zdi smiselno vseeno vlogo dat. Mogoče sem pa tako že prepoznauser posted image

Moja pupa j ekončno zaspala...je zjutraj spustila lepotni spanec...upam, da bo zato sedaj nadoknadila in bolj dolgo spala.user posted image

Suzanamai: Bravo Maiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Trikratna zmaga! To pa ni kat tako.

Neposredna povezava do sporočila: 1014
29.3.2008 15:41:32   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

lane31 sem ti še enkrat poslala mail. Upam, da si sedaj dobila.

Punce, če sem katero izpustila za geslo ali mail, naj me še enkrat pocuka na ZS.

user posted image user posted image user posted image  nič ni user posted image user posted image
lane@email.si

what a mistake to makeuser posted image user posted image user posted image ja, tako je, ko premalo spiš in vidiš "več" kot je napisanouser posted image user posted image . Namreč nonstop ti pošiljam na lane31 in ne samo lane. SORRYYYY!!!! Bom takoj popravila. Na mailu pa zavrnjenjih mailov tudi ne čekiram, saj ta mail ni v redni uporabi

Že pošiljam na novi naslov!!!!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
29.3.2008 15:44:59   
mama06
Mai bravo!

Lane31 upam, da sedaj imaš na mailuuser posted image user posted image

Evo naš štrumf pa danes spi že drugo rundo. Prvo je spal 1uro in 50 minut, sedaj pa že 2 uri vleče. Samo jedel je vmes. Kar je normalno, saj je tako tudi ponoči, ker ko je buden ni časa za prehranjevanjeuser posted image user posted image user posted image . Jao, kdaj bo teh "fint s hrano" konec????Saj vem, še dolgo neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
29.3.2008 16:33:19   
maja zarja
Lep pozdrav!
Joj Štajerke  tak dolgo že nisem bila na srečanju,da ne prepoznam več vašihuser posted image ....user posted image upam,da na naslednje res lahko pridem.
Alina_alin,mama 006 in Pandica prosim za geslo,da si vas vsaj malo pogledam in da tiste in upam,da kmalu tiste,ki še ne poznam osebno tudi srečam.

user posted image user posted image user posted image user posted image Mai!

No ja,ko user posted image spi in imam malo časa za RR te pa dobim obisk......leti odpirat vrata,da mi je ne zbudi zvonec......

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
29.3.2008 16:52:22   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO:
štajerke, dajte mi povedat, čigavo dete (v rjavih čeveljcih) v šopku tako lepo spi na dekici, sredi vsega jumbusauser posted image ?

Ponavljam vprašanjeuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
29.3.2008 17:11:27   
*kinnie*
Jasna: Hvala za odgovor. Bom v ponedeljek še v vrtc klicala. Na njihovi spletni strani ni nič, razen datuma za vpis 10 in 11 april. user posted image Nimajo nobene vloge za printat....eh ja, kot pravim, bom v ponedeljek še poklicala,..ker niti pod razno ne mislim zamuditi.....drgač bomo res moral pri tretjem pohitetuser posted image user posted image
pa že vidim, da bo v ponedeljek noroooo...

jaz se včasih pri teh postopkih počutim takooo neumno,....

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
29.3.2008 17:16:46   
mehurčica
Jasna, tisto je Urh. Je tudi oktoberček, ampak mamica se menda še ni tukaj javila. Jo je pa Sanwebdra pripeljala - če se ne motim. Tudi jaz sem se čudila, kako je kar naprej spal ko ga je mamica odložila.user posted image

Daj kak filmček spet gor od Neli. Meni je tak fajn gledat te male baucke kaj delajo. Sploh pa tvoja važička.user posted image

Pa druge tudi - ima katera kak novi filmček?

Joj, David je tako poreden.user posted image Samo pregovarjanje že cel dan. Bi ga peljala malo na dopust k mojim, ampak sta šla glih danes na smučanje. Mislim da mu je totalno tečno, ker je bil cel teden doma in mu manjka družba.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
29.3.2008 17:43:06   
suzanamai
Evo zmagovalca
user posted image

Ga kar razganja od ponosa, sedaj pa šibam naprej proslavljat, je ravnokar pozvonila sestra z združino....

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

Neposredna povezava do sporočila: 1021
29.3.2008 17:43:44   
mama06
...spet dež.....

A katera ve, kje se kupi kakšno ogledalce za v avto, da vidiš, kaj mali zadaj dela? Ker midva sediva spredaj, mali je pa v lupinici zadaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1022
29.3.2008 17:47:03   
lane31
Mama06........hvala user posted image user posted image user posted image  zdaj pa so user posted image
MAI.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JASNA.....kot je rekla že mehurčica....je to dete o katerem je Sanwebdra govorila, da ima luknjico na srčku in drugo leto operacijo user posted image  pa taki sonček mali

Mehurčica...a v vrtec pa ne hodi David....aja danes je sobota

Mi smo pa kar vsi trije spali po kosilu skoraj 2h user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1023
29.3.2008 17:47:15   
Kasija
pingi so babylegs domače izdelave na sliki user posted image

mehurčica sem že zbrisala slikce ribežna, oprosti

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
29.3.2008 18:50:21   
Kasija
komaj sem se prebila skozi vse pisanje...

klaudia lepa nova slikca lie

štajerke lepe slikce user posted image

bravo mai user posted image

jasna pa bravo neli - prvi puzavček med oktoberčki  user posted image

mama06 ogledalce sem kupila v baby centru ampak že junija, tako da ne vem, če še imajo

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?