2ursae
|
za fotke štajerske sekcije: vse je v roza barvi nočko aja, da še mal odgovorim in se zbrihtam, pa mi bo uspelo še par strani narest: št. otrok: jz bi tri , pol pa dost. Se mi zdi, da je pol že prevelika razlika med najstarejšim in najmlajšim. Bi rada z otroci še kam šla, ne pa skoz rojevala . Lahko pa tud, da smo zaključili, bom videla drugo leto, če mi bo še pasalo plenice kupovat . Je pa res, bi bila tkole še kakšno leto doma . hojica & Co.: ni šans. Me veseli, ko vas berem, da ste proti - vidim, da ste lepo informirane . Edin za stajico nisem zihr, če je ne bom vseeno imela (oz mi imamo prenosno posteljico): glede na to, da imam dva škorca, pa ko bo mali že v pogonu, jaz bom pa imela opravke s starejšim. Danes nam je, npr., crknila centralan in sem morala it v klet peč pognat. Bor je počakal v posteljici pod mobilom, popokala sem Anžeta in sva šibala. Dva okol prenašat je pa čist tu mač. pa da še jaz dodam pogruntavščino našega starejšega: zdaj mal furam filozofijo, da za stvari, ki jih ne dovolim, kratko rečem, da tega pač ne sme, ker jih mami ne dovoli (prej sem razlagala in utemeljevala, zakaj ne sme... ). In danes ga vpašam, če želi, da mu pri Legu nekaj pomagam in on meni: "tega Anže ne dovoli" zdej pa res nočko
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 28.3.2008 23:43:44 >