|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
28.3.2008 23:50:20   
jasna
Štajerke, zelo lepouser posted image . Ampak jaz še kar ne vem katera je katerauser posted image . Ok, Lane, mehurčica in sanwebdra, vas bi spoznala. Za ostale bom morala pa počakat na CEuser posted image

2ursae, user posted image  hitr pogruntajo sistemuser posted image

Alina, dobra slikcauser posted image

Nočko!

< Sporočilo je popravil jasna -- 28.3.2008 23:52:53 >

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.3.2008 6:38:28   
Klaudia
Sam na hitrco eno vprašanje ker Lia že user posted image . Pandica in Noa1. A uporabljata Internet Explorer ali Mozillo? Ker ne Mozilli pa vse skupaj ni tako simpl...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.3.2008 7:19:06   
lane31
Dobro jutro user posted image
Zgleda ,da ji kar ni dosti čvekanja in je že ob 6h spet čebljala in imela repertuar novih zvokov za pokazat.....jo je ziher keri user posted image  iz srečanja nahujskal ,da naj malo nagaja user posted image
No zdaj spi rundo 2 ,jaz pa ob kavi ....pride kera user posted image
Mama06....od tebe pa nisem maila prejela user posted image ....pa mimogrede,tako kot si skrivnostno prišla si tudi odšla,da te še fotkat nismo uspele,ko si nas tako presenetila user posted image
Klavdija.......mala je tak cartka z očala user posted image
AlinnaAlin.....tvoji obe pupi pa itak user posted image
Vreme bo HB malo boljše danes....šibava ob 10h ven user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 978
29.3.2008 7:49:38   
*kinnie*
Dobro jutro
Evo mi smo tud že pokonci...
Alina_alin: joj, kako lepa punčka!!! Prava princeskauser posted image user posted image
Drobižek: Ja, Gorenjska je kar draga....ko sem nazadanje gledala cene (recimo leto nazaj) je bila cena komunalno opremljene parcele 125 eur za kvadratni meter na vasi. Zdaj je pa verjetno še več.  V Linhartovem mestu pa ojoj še dražje okoli 180 eur v centru. Če nisi zahteven, dobiš ceneje. Če bom kaj vedela, ti povem...sem pa iz okolice Radovljice user posted image .

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 979
29.3.2008 7:56:37   
Klaudia
Evo tukaj pa so navodila za Mozilo:
greš na www.slikomat.com/ , naložiš sliko, skopiraš prvo kodo, ki je, pa to kodo prilepiš sem... Ko se klikne na to sliko, odpre stran z večjo sliko..

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 29.3.2008 7:57:22 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 980
29.3.2008 8:05:03   
suzanamai
Sem bila prijazna ... pa še do ene pozabljivke, ki je pila čaj .

Živa zlata si, se ti oddolžim naslednjič.

Alina_Alin kakšna princeskauser posted image user posted image user posted image

Punce prosim držite pesti danes za Maia, trenutno je na 2. mestu v skupnem seštevku, tako da mora danes samo obe vožnji solidno odpeljati pa bo na stopničkah.user posted image

Upam, da mu uspe... Šibam delat

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 981
29.3.2008 8:17:57   
noa1
Dobro jutro!
Včeraj zvečer je bil Ajši kar problem zaspat (mogoče zaradi vseh razburljivih dogodkov na srečanju), je pa zato danes potegnila skoraj do 8.00. Kako lepo, kot da bi vedela, da je vikend.
Alina_alin: tvoja ta velka pupa kar sapo jemlje (sem ti tako že napisala da ti je podobna, čeprav atija ne poznam), saj ta mala tudi ne zaostaja za njo. Bo imel ati sive lase ko malo zraste in bo imela toliko oboževalcev.user posted image user posted image user posted image
Prosila bi te še za geslo za srečanje 13.3.
Suzanamai:  držimo pestiuser posted image ...bodo stopničke
Klavdija: jaz imam explorer, je pa res da se na shrani.si nisem registrirala. Ej tvoja pupa je tudi zakon...bo tudi hitro začela fantkom srca lomituser posted image user posted image user posted image
mama06: da se identificiram....jaz sem tista z očali...Teka pa nima očal
Sedaj pa grem zajtrk narest, a pride katera?

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 982
29.3.2008 8:22:19   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Sem bila prijazna ... pa še do ene pozabljivke, ki je pila čaj .

Živa zlata si, se ti oddolžim naslednjič.

Si se mi že s super unikatnim ribežnom user posted image .

Pa držim pesti za Maia user posted image .

Midva z dragim sva se že zjutraj grdo gledala, ker sem jaz včeraj do pol dveh izpolnjevala user posted image  prošnje za vrtec (tipična jaz, spet vse v zadnjem trenutku user posted image ), on je pa ponočeval, pa se nobenemu ni dalo vstat user posted image . Potem pa je obveljalo, da je mama ena sama user posted image  in sem tako zdaj že po zajtrku, mali se uspava user posted image , večji "pomiva", jaz pa razmišljam o kofetu, preden popokam deco in gremo na pošto; če bo vreme, bomo šli kar peš, je 45 minut v eno smer in prav lep sprehod, le za večjega ne vem, če bo toliko hodil; po mojem bom spet rinila voziček z malim, ki bo spal, in tovorila večjega v slingu user posted image .

Štajerke, ful luštni otročki, bi pa prosila za vsa gesla, ker zdaj sploh ne vem več, kdo je kaj obljavil user posted image .

Grem v kontrolo, po mojem mi bo večji gavnar spet odmočil vso umazanijo s taluser posted image .

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 983
29.3.2008 8:41:52   
lane31
Dajmo,Mai user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 984
29.3.2008 8:48:54   
*Lana*
Jutro!

user posted image  vsaka vam čast, kolk uspete napisat, ste res prave čveke.
js zraven mojega user posted image  ne uspem nardit skoraj nč, me skoz rabi. saj je ful priden, dobrovoljček, sam se moram skoz z njim ukvarjat. me prav zanima, kak bi vzdržal oz. bo vzdržal na enem srečanju, ko se vam bom uspela pridružit. niti sekunde ne more bit pri miru user posted image  pa kaj čem, važno, da je zdrav user posted image

če je možno, bi tud js prosal za gesla :
Alina-alin, prosim

mama06, prosim

Pandica, prosim

Pr nas že ful sonček sije, tk da ko mali oddrema prvi lepotni spanec, se oblečeva in greva ven user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 985
29.3.2008 8:49:36   
mehurčica
Dobro jutro!

O, midve z Eni končno v slingu.user posted image Nisem imela še takih lepih slikic s slingom. Noa1, imaš še kakšne slike da ti pošljem mail ali samo te? Katera je še slikala? Upam, da sem vsem fotografinjam poslala zs.

Eni je spala do 6h in potem še mičkeno po obrokih do 6:45. Joj, jaz se nisem navajena tako zgodaj vstajat.user posted image user posted image Pa križ me tako močno boli, da se komaj premikam.user posted image Sicer pa to ni nič proti temu, kar je morala moja prijateljica včeraj doživeti - splav.user posted image user posted image user posted image

Morem it....maleckauser posted image , David me rabi, oča še pa malo spijo, ker so delali pozno v noč.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 986
29.3.2008 8:50:25   
mehurčica
Aja, MAI DAAAJJMMMOOOOO!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 987
29.3.2008 8:59:26   
*kinnie*
Suzanamai: bomo držal pestke!!!! Dajmo Mai!!!
Živa: kdaj imate vpis? Pri nas se še nič ne veuser posted image Lahko vprašam, kako to gre? Zdaj se nese vloga za vpis ( a so podatki o plači tud gor?)
Kdaj se običajno potem ve, če e mulček sprejet?
Naša je bila do sedaj privat, no sedaj ko sem doma, je pa pri meni, tako da pojma nimam, kako to laufauser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 988
29.3.2008 9:01:34   
*kinnie*
Lane31:  jaz bi user posted image , če nisem prepozna

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 989
29.3.2008 9:06:29   
drobižek
Jutro!

Sonček je....user posted image user posted image user posted image mi tudi šibamo ven kmalu!

Klaudia - ti si res zakon vse obvladaš! Jaz tudi uporabljam mozzilo, imam tudi internet explorer, samo tam nisem prijavljen na rr. Hvala ti!....probam, ko bo več časa.Si pogledala zs?

Alina-alin - lepa punčka. Bosta morala fejst pazit na njo!

kinnie - uuuuuuuu Radovljica - idealno! Super! Imam sorodnike tudi tam in pridemo parkrat na leto  tja. Če boš kaj vedela, mi hitro povej!user posted image

suzanamai - dajmo Mai! Držimo pesti!

Uživajte danes!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 990
29.3.2008 9:11:19   
suzanamai
*Kinnie* jaz sem imela v radovljici zraven bazena eno super varuško. Mai je full užival pri njej, pa res se je ukvarjala z njim, od igranja na klavir, plesanja, branja, dolgih sprehodov.... Je bil pri njej le tri mesece, pa je full odnesel. Sem bila res full zadovoljna, potem pa smo se preselili nazaj v Domžale in je šel v vrtec. Če rabiš povej.

No namesto da bi delala, čakam princesko, da se naspi. Nič zato, je le že zgodaj vstala. Danes je že ob pol6h čivkala in se premetavala, ter smejala. Komaj čakam, da prestavijo uro, saj je že zelo zgodaj svetlo in potem damica misli, da se je začelo dogajat in seveda noče več spati..user posted image

Sem pa čisto živčna, ker nisem na tekmi. Najprej sem mislila, da mi bo zneslo, pa moram nujno v Škofja Loko. Eh saj mogoče še bolje, saj Krvavec ni ravno prijazen dojenčkom. S sankami ne moreš nikamor, v lupinici se mi jo pa ne da okoli prenašat. Ja če bi imela MeiTai bi pa verjetno šla...ane skuštrana, kaj pa nisem zadnjič počakala in ga vzelauser posted image

Se moram pohvalit, sem ravnokar dobila mesto na freestyle campu za Maia, ki bo poleti v Franciji. Seveda se nisem pustila motiti in sem takoj rezervirala apartma, tako da gremo vsi na sneg. Jupiiiiiiiiiii, ni lepšega kot direktno z morja na sneguser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 991
29.3.2008 9:26:24   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

kinnie - uuuuuuuu Radovljica - idealno! Super! Imam sorodnike tudi tam in pridemo parkrat na leto  tja. Če boš kaj vedela, mi hitro povej!user posted image

user posted image
Suzanamai: Joj lepo bi te prosila za kontakt na ZS od te gospe. Se mogoče spomniš kako/koliko si ji plačevala.
Sicer gresta načeloma v vrtec-ampak itak, kaj če ne bosta sprejeta user posted image

Kje pa imete danes tekmo?

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 992
29.3.2008 9:33:57   
jasna
suzanamai, držim pesti za Maiauser posted image . pa takoj sporoči ko bo konecuser posted image .

kinnie, a vlogo za vpis si že dala? V ponedeljek je zadnji dan... V vlogi ni nič konkretnih podatkov. Jaz bom počakala, da me pocukajo za potrdila, ki jih bodo rabili.

štajerke, dajte mi povedat, čigavo dete (v rjavih čeveljcih) v šopku tako lepo spi na dekici, sredi vsega jumbusauser posted image ?

janja in ostale, ker nimam nobenih izkušenj z shranjevanjem mleka eno vprašanjce. Če bi si zjutraj načrpala mleko in ga porabila čez dan ali zvečer za kašico ali moram črpalko in flaško prekuhat? Kako hitro se mleko pokvari? Pri starejših ni bil noben problem, sta tudi prilagojeno mleko jedla, tale naša miška je pa bolj dojilski fanatikuser posted image . Pa se mi zdi, da bi mogoče prej sprejela papico, če bi bil znan okus...

< Sporočilo je popravil jasna -- 29.3.2008 9:34:30 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 993
29.3.2008 9:35:30   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Živa: kdaj imate vpis? Pri nas se še nič ne veuser posted image Lahko vprašam, kako to gre? Zdaj se nese vloga za vpis ( a so podatki o plači tud gor?)
Kdaj se običajno potem ve, če e mulček sprejet?

ti, vpisi so običajno do konca marca, se pravi še danes in v ponedeljek. Če imaš resen namen vpisat jo v vrtec, ti priporočam, da hitro laufaš na pošto oddat vlogo. Prepozne vloge se ne upoštevajo!

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 994
29.3.2008 9:39:44   
suzanamai
Kinnie bom poiskala cifro. Plačevala sem ji 30 takratnih jurčkov. Tega je sedaj 6 let. Ni bilo drago. Tekma je pa danes na Krvavcu.

No Zoja se je zbudila, tako da sedaj šibava. Uživajte

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 995
29.3.2008 9:49:51   
mama06
jasna mleko si sčrpaš in ga daš v hladilnik, kjer ga lahko imaš dva dni. Jaz to delam na roko, je bolj prijazno. Ko sem na začetku na črpalko, je nisem prekuhavala.

mai drržimo pesti za najvišjo stopničkouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 996
29.3.2008 10:09:36   
Jenny Anny
Čveke, čveke, čvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image

No sam na hitrco, ker letimo potem na en dooooolg sprehod.

Hojice definitivno ne bomo imeli, stajice pa tud verjetno ne, ker ni prostora, jo bomo kar pustili, kamor bo šla bo šla, daleč itak ne bo moglauser posted image
Štajerke vidim, da ste se imele vrhunsko, ste jih postrojile za na fotko ko "štruklčke"user posted image

Sem pogledala še mal albume, mate res take cort otroke (kje ste mere jemaleuser posted image user posted image user posted image )??

Zdaj pa moram it ker me moj že priganja da zunaj sije sonce in da on ne bo notriuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 997
29.3.2008 10:14:48   
mama06
lane31 sem ti še enkrat poslala mail. Upam, da si sedaj dobila.

Punce, če sem katero izpustila za geslo ali mail, naj me še enkrat pocuka na ZS.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 998
29.3.2008 10:40:07   
Pandica
Punce včeraj mi je vse skupaj zaštekalo na rač. tako sem se trudla, da bi vam dala gor kakšno slikico  user posted image
Pol mi niti net ni več delal, me je vse nekaj zajebavalo tako, da sem šla od jeze kr spat.

Zdaj moja miška spi, pol pa grema na bajto. Tako, da imam malo časa za RR.

Klaudia  ja, jaz imam Mozillo. Te pa mi itak nebo uspelo, če praviš, da je bolj težko te  user posted image

Suzanamai  kako je šlo Maiu?

Slikice še nisem uspela naložiti tukaj na RR v album tako, da, ko jih bom vam bom vsem napisala geslo, seveda, če boste hotele videti slikice.
Ampak to bo verjetno komaj pozno zvečer ali pa ju3, ker danes me nebo nič doma, ker kot sem vam že rekla grema na bajto, ko se Zala zbudi in boma tam cel dan user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 999
29.3.2008 11:51:15   
Pandica
Punce nekaj slikic sem že dala v album na RR, jih lahko pogledate  user posted image    gesla pa še zaenkrat ni.

Če še kateri nisem poslala slikic pa mi naj javi. Ampak mislim, da ste jih zdaj vse dobile.

No, lepo bodite, grem zdaj vse pripravit za odhod in vas preberem zvečer.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?