snorlax
|
Hvala za komplimente. Ampak po moje pri meni ni nič posebnega, samo to, da imam ogromno kil preveč in potem je logično, da gre hitreje dol, kot pri kakšni, ki ima samo par kil preveč. Če gledam procentualno, je verjetno moja izguba kilogramov toliko, kot bi bilo pri tebi mogoče par kilogramov. Delala nisem nič posebnega, za telovadbo sem prelena, pa tudi časa primanjkuje. Tu in tam sem šla s tamalim ven, če je bilo lepo vreme. Res pa je, da sem se strogo držala Montijevih načel in se držim že zdaj. Jem vedno 5 obrokov na dan, dopoldan v službi večinoma sadje. Kosila se nabutam do onemoglosti, ker pridem zelo lačna domov, večerjo pa spet kaj malega, ker sem sita od kosila, ki je zelo pozno. V glavnem, nič posebnega. Glede na to, koliko pojem (količinsko) se sploh čudim, da kile letijo dol. Se pravi, da res ni pomembno koliko ješ, ampak kaj ješ. Jaz sem zasvojena s sladkorjem, zato mislim, da se lahko predvsem popolni abstinenci zahvalim, da grejo kile dol, počutje je pa itak neprimerljivo boljše kot prej. Hvala za lepe besede, ampak jaz se ne imam za kaj posebnega, ker mi shujšat nikoli ni bilo težko, ampak mi je bilo težko obdržat. In od vsega na svetu si želim samo to, da bi težo (ko bom na cilju) obdržala, pa tudi če imam še vedno par kil preveč. Tudi tebi bo uspelo, brez skrbi.