|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
27.3.2008 21:44:00   
sasa.vracko
Sem pa kupila za user posted image  bolj ko ne pajace, ker to je edina stvar, ki jo bom prav oblekla user posted image user posted image . Žabic ne vem kak se jih obleče oz. na kaj, bodije tudi imam sam ne vem, a pol kaže gole nogice ali moram če kaj dat čez...... No evo butasta vprašanja s katerimi se ubadam, ko pa res nimam pojma o pojmu......user posted image user posted image

Mislim, glede zgornje zadeve me spraviš v smeh, ker sem jaz v isti godlji... Da ne bo pomote!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
27.3.2008 21:47:17   
sasa.vracko
tteeaa - nimam zaenkrat še take izkušnje, vendar držim pesti zate in upam, da bo vse v najlepšem redu... Počivaj in počivaj in še enkrat počivaj in poskusi čimbolj pozitivno razmišljati, jutri pa hitro h ginekologu. user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
27.3.2008 23:51:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

nya- spet imaš nov avataruser posted image user posted image user posted image

Ja, mi je tale lepši, k je barvastuser posted image .

tteeaa - samo mirno, vse bo ok, po moje boš mogla dat malo v ler, pa več počivat. Držim pestke, da bo jutri vse v redu

Aja, pa spat ne morem, ker me zgaga za ****.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4253
28.3.2008 7:09:36   
aleksandra silvija
Dobro jutro, punce.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vseuser posted image .

Tteeaa- sedaj sem prebrala, kaj se ti je včeraj zgodilo.
Poglej, če se ti je krvavitev ustavila, je to prav gotovo dober znak. Sploh če ni bilo krvi zelo veliko- za kakšna 2, 3 ali celo več vložkov! Pa še tedaj zna biti običajno vse v redu. Res. Samo malo več počivanja, pa je.

Sploh pa do konca ni več veliko. Še malouser posted image

Je pa res, da nobena krvavitev v nosečnosti ni o.k., zato pa greš do G.

Boš videla, vse bo še dobro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa poročaj, kaj si izvedela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
28.3.2008 7:54:55   
Anonimen
Dobro jutro in hvala za user posted image . Sem jo pa res že, tako Bianco. Zbudila sem se pred pol ure, bolel me je desni kolk, pa na levi strani na kolkom in to samo zato, ker sem mela ful dinamične sanje in sem se ful premikala, ker drgač spim kot bebica. Pa še najbrž moje user posted image  je imelo kakšno tekmovanje v brcanju un kobacanju po trebuščkuuser posted image .

Sicer pa upam, da bo danes lep dan, čeprav nič ne kaže na to.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
28.3.2008 8:10:29   
Anonimen
Dobro jutro.user posted image

Tiste, ki imate izkušnje z diagnozo : Placenta previa!!!!

- ste čutile premikanje posteljice? Mene boli ko sto user posted image . Komaj hodim.user posted image  Dojenček se premika, brca, kolca, dviguje rit na površje...ampak boli za znoret.user posted image

- Kaj naj naredim? Dokler ležim ali sedim je vse ok, ko vstanem in naredim samo 2 koraka, imam občutek, da mi bo potrgalo vse vezi na desni strani trebuha-jajčniki, rebra...user posted image user posted image user posted image

- počutje je na splošno dobro, samo bolečina je huda. Sva mislila it ponoči v porodnišnico, pa sem potrpela, ker se user posted image  ves čas premika, brca....Kaj naj naredim?user posted image Naj še malo počakam do popoldneva ali proti večeru in potem oddidem v porodnišnico?user posted image

Se opravičujem, če sem zamorila jutro.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
28.3.2008 8:13:40   
Kaja08

user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image   88 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   UZ 31.3. / spol:user posted image  / +8 kg

30. maj 

user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image   spol :user posted image   / +3 kg

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image    P in CTG 31.3. / spol:user posted image   / Ljubljana / +10 kg / O: 102 cm

1. junij  

user posted image  
TamaraJ ('79) 2.user posted image  spol: user posted image  (Jaka) / Postojna / +5-6 kg 

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image UZ 27.3. / spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +8 kg

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image  UZ 8.4. / spol: user posted image  / +6 kg

user posted image   Rosali ('84) 1.user posted image cukr test: 1.4. / P 7.4. / spol: user posted image  (Liam) / +10 kg / O: 90 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image   tweetek
1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +9 kg / O: 90cm

user posted image    cv3rklic4
('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image  P 28.3. /   spol:user posted image   / + 9 kg 

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image   spol:user posted image  / Nemčija / +8 kg / O: 110 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image  Pikica_30 ('77) 1.user posted image  P 9.4. /  spol :user posted image  / Kranj - Jesenice / +8 kg

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +10 kg

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +6 kg 

user posted image   Katrin08

5. junij  

user posted image   Cofijana
  1.user posted image  

user posted image   annnna
1.user posted image P 14.4.  / spol:user posted image (Mai)  / +10 kg / O: 93 cm

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image  

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +6 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +13 kg /

9. junij 

user posted image   I.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 15.4., UZ 16.4. /spol:user posted image user posted image  / +11 kg / O: 111 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image  P 1.4. / spol:user posted image / + 16 kg / O: 97 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image   spol:  / Ljubljana / +10 kg / O: 88 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image  P 17.4. / spol:user posted image  / Ljubljana / +7 kg / O: 98cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image    spol: user posted image  / +6,5 kg

user posted image     nat78  3.user posted image  spol: user posted image  / +7,5 kg 

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   Eva2008
('82) (user posted image user posted image )user posted image / spol :user posted image user posted image  / Ljubljana / +4,5kg

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image )  P 1.4. / spol:user posted image   / Novo mesto / +7 kg 

user posted image   rozica984
1.user posted image   P 4.4. / spol:user posted image   / +5 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image  P 10.4. / spol:user posted image   / +5,5 kg / O: 87,5 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P 21.4. / Novo mesto / +10 kg 

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +2 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22 P 17.4.  / spol:user posted image / +8 kg / O: 102 cm

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image    NS:user posted image  / Kranj / +7,7 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image   P 31.3.  / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +7 kg 

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +8 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  / UZ 2.4. / spol:user posted image  / +8 kg / O: 96 cm

user posted image   simdar 1.user posted image     spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image  P 17.4. /  spol:user posted image  Ptuj / +8 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image   MORFO: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image  / Jesenice / +3 kg / O: 97cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny  P 10.4. / +2,5 kg / Jesenice / O: 110 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu:
tteeaa P 28.3.
D.anna 76    P 28.3.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
28.3.2008 8:25:58   
lunca14
Teeaa.....verjetno si že na pregledu,vse bo okuser posted image ,tako kot ti je napisala aleksandra,ampak vseeno poročaj kako je bilo.
Aleksandra.....no upam,da se bo Jernej čim prej pozdravil,sama sem se hvalila,da smo mi dobri,pa nismo,včeraj je spet prišel domov iz vrtca z vročino,sedaj je zbolel pa še Enej,tako,da imam dva bolnika,samo s to razliko,da je Maj zelo tečen,Enej pa se lepo igra,čeprav ima vročino.Upam,da bosta čez vikend dobra,ker mi res ne diši odhod k zdravniku,itak ne bi dobila nič,ker imata samo virozo,vročina,teče iz noska in zato posledično tudi malo kašljata.Kako tvoja krvavitev?
Nya.....spet nov avataruser posted image user posted image ,meni osebno je najlepši prvi,ampak ti kar menjaj,paše malo spremembe......mene tud občasno zgaga peče,no sedaj me ne več,ker sem šla ta teden na rahlo dieto,jem ogromno sadja in solato,imam ta teden brez škroba,pa ti moram povedat,da me je zgaga nehala pečt,sprobaj en dan ,drugače pa baje pomaga jogurt,ne mleko,ampak jogurt.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
28.3.2008 8:50:08   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image Lunca--naj se tvoja 2 res hitro pozdravita!!!
Sploh ni fino, če so otročki tečni-kar ne veš, kaj bi počel z njimi, kako bi ga malo zamotil,....., pa da pijejo dovolj,....ampak tudi to običajno kar hitro mine(mamicam ne tako hitro).

Danes je vsaj vreme zunaj neprijazno, tako da vsaj kar se tega tiče nič ne zamujate.

So pa otroci te dni na splošno kar bolni.
Včeraj pri zdravniku smo srečali še 3 sovrtičkarje!!!
Pa je majhen vrtec-no, zdravnica bi lahko prišla kar v naš vrtec malo pogledatuser posted image .
Se bo pa fant hitro pozdravil-antibiotiki mu običajno, če jih že dobi, hitro pridejo.
Danes bi morali otroci našega vrtca in šole nastopati na neki prireditvi. Pa je zaradi tega žalosten. Ampak za tistih 15 min bo menda lahko na odru-sploh, ker danes nima vročine, kašlja in iz noska mu pa (zaenkrat) ne teče. Samo ušeska.

Krvavitev? Samo še malo. Skratka bolje. V sredo imam pa itak pregled.

Didlinaa-pokliči G in ji povej za bolečine. sicer pa placenta previa naj ne bi povzročala bolečin.
Držim pesti, da se uredi.user posted image user posted image user posted image

Nya-joj, kak lepe flaškeuser posted image

Tako, sedaj pa greva z malim gradit s kockami,.....user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
28.3.2008 8:52:47   
anaj22
ojla princeske

Za mano je ful pestra noč, nism nč spala so me dajal krči v nogah.
Dobila sem odločbo od komisije glede moje bolniške sm mislna da bom počla od smeha. Odločba se glasi ... od 27.3.2008 do 29.3.2008 začasno  nezmožna za delo. Od dne 30.3.2008 dalje zmožna za delo... Pa pokličem šefa mu povem za odločbo jih je takoj v triuser posted image  poslov, češ s koga se norca delajo. Ma šefe dons sestanek z direktorjem glede mene, kako bi nardil da mi nebi treba blo več delat. Ful je zanimiv, da je bla sodelovka od 6mes. dalje z istimi težavami skoz doma brez problema.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
28.3.2008 8:55:16   
Anonimen
Dobro jutro še od mene.

Danes sem bila spet zgodnja- sem se zbudila ob petih, šla na wc in nisem mogla nazaj zaspat. Potem je pa še user posted image začel tako intenzivno brcat, da je bilo nemogoče spatuser posted image .

Lunca naj se tvoja dva čimprej pozdravita.

Tteeaa verjetno si že pri G in je vse ok.

Didlinaa ti pa le pokliči G in se pojdi pokazat.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4261
28.3.2008 9:33:58   
Anonimen
Evo, da nardim malo panike - jem čokolado, ker se user posted image  ne premika tko kot jaz hočem. Upam, da ga uspem nahecat, drgač bom šla h g. Ma sm kr mal jezna nase, ker paničujem, ampak si res ne morem pomagat - sej me bo pol zgagag pekla, k je z lešniki, pa bom lahko tiho. Mislm, sm res ena kura.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4262
28.3.2008 11:04:14   
anaj22
dons pa ni nobene tle gor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
28.3.2008 11:05:56   
Anonimen
jaz sem malo prišla pogledat, če se kaj dogaja.user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4264
28.3.2008 11:07:00   
lunca14
Nya....kako,kaj čokolada,je začela delovat,drugače pa tvoja bebika panča,da bo lepa,saj veš več spanca,za lepo telo.....samo ne paničari,saj se je verjetno do sedaj že zbudila.....drugače se pa malo vleži,pa pobožaj buškota,pa boš videla,da se bo premaknila,vsaj pri meni je tako,ko ima mir začne bolj brcat,ali pa če sedim,ko pa sem aktivna se kar malo potuhne.No vse bo ok,tisti post te je verjetno podzavestno zelo prijel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
28.3.2008 11:08:54   
lunca14
Anaj 22....ku,ku,jaz sem tu.....čeprav grem zdajle mafne pečt,s sinkom,no rekel je ,da bo pomagal,sedaj pa gleda risanko in je,toliko o pomoči.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
28.3.2008 11:11:54   
anaj22
kakšne mafine bosta pekla
sm že lačnauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
28.3.2008 11:14:37   
l.daisy
jaz tuuuuudiiiiiiii....

punce, zdaj pa resno nehajte, globoko vdihnite in ne takoj pomislit na najslabše!!!!
saj vse vem, pa jaz tudi hitro zapaničarim, ampak potem je še slabše...
zdaj pa ad acta... user posted image

kako bi bilo pa vam, če bi vas ponoči na pol ure zbujali, samo da vejo, da ste še v postelji, a??? user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
28.3.2008 11:21:35   
tteeaa
Evo mene s pregleda. Smo okuser posted image . Krvavitev sicer ni pojasnjena, ampak ginekologinja ni videla nobenih posebnosti. otrok je živahen, je pa že na glavo obrnjen, pripravljen na štartuser posted image . No, malo mora še počakat. MV je zaprt, tudi primerno dolg, malo se je sicer skrajšal,ampak še dovolj dolg zaenkrat. Predpisan imam počitek,dobila pa sem napotnico za porodnišnico, če bi me slučajno med vikendom kaj zgrabilo. Ampak, upam, da ne bo treba.

Aja, se pa prazniki konkretno poznajo na teži. V dveh tednih sem pridelala 2,5kg, tako da sem že na +8. Bravo jazuser posted image .
Tudi obseg trebuha se je že malo povečal, zdaj sem na 92cm. Naslednji pregled pa ima 10.04., tako kot je na seznamu.

To je bilo zdaj izčrpno poročilouser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
28.3.2008 11:25:06   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

kako bi bilo pa vam, če bi vas ponoči na pol ure zbujali, samo da vejo, da ste še v postelji, a??? user posted image

jest sm včeri našo bebo skoz sprašval če spi, pa da naj mal mami brcne, pa se je user posted image  sam smeju in reku da sem nora. No ponoč je pa user posted image  mami halo jest sm buden sva mal vlogi zamenalauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
28.3.2008 11:26:25   
l.daisy
tteeaa, user posted image user posted image user posted image
samo da si zdaj pomirjena... mogoče je bila pa tista krvavitev bolj psihološka... meni je še v gimnaziji dostikrat butnila kri na nos, ko sem bila kaj živčna, ali pa natempirana na kakšno stvar, ki jo moram izpeljat....
v glavnem, privošči si sedaj nekaj za dušo:)

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
28.3.2008 11:28:08   
Anonimen
tteeaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4272
28.3.2008 11:28:14   
anaj22
tteeaa sam da je vse vreduuser posted image , vaš user posted image  bo pa že počakov do junija ko bo čas da pride

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
28.3.2008 11:28:15   
tteeaa
Didlinaauser posted image : držim pesti, da se ti čim prej uredijo vse težave. Verjamem pa, da je res neprijetna bolečina, mene tudi v spodnjem delu trebuha kar naprej boli, pa kosti med nogami me full bolijo, ampak mi je ginekologinja danes rekla, da je to normalno. Tako da bo pač treba več počivat. Ti pa se vseeno pojdi pokazat k svoji g. Saj bo vse ok.... 

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
28.3.2008 11:33:24   
tteeaa
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

jest sm včeri našo bebo skoz sprašval če spi, pa da naj mal mami brcne, pa se je user posted image  sam smeju in reku da sem nora. No ponoč je pa user posted image  mami halo jest sm buden sva mal vlogi zamenalauser posted image

Anaj, jaz se skoz pogovarjam s svojim user posted image . Včeraj, ko sem malo krvavela, sem mu rekla, da naj malo pobrca, da bom vedela, da je ok in me je ubogal. pa tudi zvečer mu povem, da je noč in da mora mamica it spat, da naj zdaj neha brcat in da bo zjutraj spet. In je priden in uboga, se ponoči nikoli ne zbudim zaradi brcik. Kako imam jaz ubogljivega dojenčkauser posted image user posted image user posted image

Sicer nas pa v materinski tega učijo,da se moramo čim več pogovarjat z našimi user posted image . Danes ima spet MŠ ob treh popoldan. Alea, se vidimo?user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?