Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 15:31:45
|
|
|
|
polly80
|
hej tudi mene je stisnilo pri ,nočem o tem razmišljat,ker res te lahko kar peljejo na psihiatrijo..boga majčica, zanjo.. košek imajo akciji v merkatorju,35% ceneje piše,ampak cene pa ne vidim kje,kaj katera ve,kolko stane? aleksandra siljvija za sinčeka jerneja
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 15:34:40
|
|
|
|
polly80
|
pardon,sem se zdaj spomnila,da alea misli na košek za ,jaz pa na košek za pleničke
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 15:34:53
|
|
|
|
alea01
|
katja- daj se ne sekiraj, ker si to pripopola. Mi ene- predvsem jaz- imamo preveč časa in skoz o nečem razmišljamo kaj bi lahko šlo narobe in..... Ti si hotela, sam da smo bolj pozorne na gibe...... košek še nisem kupila. Pa saj je še čas. Posteljnina je pa pazi- modra, roza in hvalabogu še v krem barvi . To je že velik, da sem si vsaj pojme razšistila z spanjem Moje dete je hvalabogu zelo živahno podnevi in ponoči tako, da me nima za kaj skrbet- trkam ob les
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 15:37:03
|
|
|
|
alea01
|
košek za pleničke sem pa kupila v šparu za 37eur , medtem ko je v Mullerju čez 40 eur in v BC čez 50 eur(ne vem točne cifre)
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 16:05:12
|
|
|
|
anaj22
|
punce sm pozitivno, vem da je hudo kar se je zgodilo majčici sam nevem kok lahko uplivamo nato kok se naši premikajo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 17:26:23
|
|
|
|
tul
|
Katja_k prav je da ostale opozoriš da če ni gibov je treba takoj k gin. Drugače pa še predobro vem kako to zgleda, saj se mi je nov 06 zgodilo isto v 32t nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 17:40:14
|
|
|
|
špelin@
|
Hojla, punce Če katero zanima: KLIK "V kratkem bo odprta Javna banka popkovnične krvi v Sloveniji ! Koliko otroških življenj bo lahko rešenih, ko bo ta banka dobila razmah ! Najbrž bo zgodovina pisala, da smo včasih metali popkovnično kri stran, namesto da bi te dragocene matične celice skrbno shranili in uporabili. Vsaka bodoča mamica do 34. tedna nosečnosti se lahko prijavi za darovanje, da bi ob njenem porodu tega dragocenega 'materiala' ne vrgli stran, ampak shranili za reševanje življenj (na tel. 01 543 81 00, 01 543 83 14)." Pozdravčki
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 17:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla bejbe - jaz sem ta post že včer prebrala, pol sm mela pa nočne more. Sej vemo, da je katja_k mislila dobro, ker je naša junijčica, pa tud ne smemo je tko napadat, da se ne bo čist zasekirala in rekla pejte se solit, pa ne bo več hotla klepetat z nami. alea - za zibko ti moram žal povedati, da sem dans zvedla, da je končala na kupu za podkurit, ker je bla čist uničena, pa tud niso razmišljali, da jo bo še kdo potreboval v prihodnosti. Sej najbrž bi jo blo res težko obnovit, ampak nimamo kaj, tko je. Če bom pa slučajno zvedla kje za kakšno, ti pa tkoj sporočim. lunca - hvala Vsem ostalim pa za preglede, za , za brcke...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 18:19:24
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Oj, punce. Moje skrbi niso posledica interneta in vsega tu gor. V tej (še) nisem bila v P zaradi nepremikanja . Sem bila pa v 1. nekajkrat in celo v 2. 1-2-krat, se ne spomnim čisto . Jaz samo o nepremikanju omenim , pa zavije z očmi. Je pa res, da so eni otročki pač manj živahni v bušijih. Aha. Naš fant ima vnetje ušeska in je dobil Amoksiklav. Tako, sedaj vsaj vem, zakaj je imel temperaturo zadnja 2 tedna dan ali 2 na teden. Punce, lepo se imejte, pa naj že hitro pride junij!!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 18:24:14
|
|
|
|
Anonimen
|
aleksandra - joj, tebe sem pa prej pozabila, ampak mislim nate in da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 18:28:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
in da bo vse ok Veš da bo . Ti imaš pa že nov avto, pa voziček, pa,...... Pa še ene par dni v službi? Baj
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 18:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Avta še nimava, mava pa voziček - se lahko v njem vozim v službo . Služba pa - ja še ene parkrat bom morala iti, ampak bo pa pol bolj lušno.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 18:56:29
|
|
|
|
l.daisy
|
seveda vemo, da katja ni hotela nič slabega... ampak take smo, da nas ob takih zgodbah zagrabi panika... pa tako smo ljudje narejeni, vedno mislimo na najslabše... aleksandra silvija, vsaj veste, kaj je... božček... v nekaj dneh bo prijel antibiotik, pa bo že dober... ti pa pazi nase, počivaj... saj vem, da bi bilo lažje, če bi vedela, od kod krvavitve, ampak tudi tako je ok... še kakšnih 8 tednov, pa si zmagala...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 19:23:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Nya, mi je -zaradi avta. L. Daisy, hvala, hvala . Ti imaš , si gotovo misliš, da smo mal , ko razmišljamo in razpravljamo o vozičkih, ki jih je tako "nemogoče" zbrat, pa o cotkah, pa kako neseš k zdravniku, pa o joj--ta boljš še pride--skrbi zaradi dojenja,... Pa bomo morale samo "poštimat". Joj, meni je bilo danes v čakalnici kar malo nerodno, ker smo šli vsi. Mali ni hotel brez mene, jaz samo z njim ne, ker ko ima vročino se hoče nosit, če je pa nima je pa kot na baterije(pa je bil na baterije kljub vročini-je možu ušel v dvigalo ) in kdo bo letal za njim? Tako smo čakali tamal(zaenkrat), deklica, mož, jaz 2v1 ; zaradi enih ušes,.. ,...kaj bo šele po juniju , bomo morali čakalnico rezervirat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 19:28:58
|
|
|
|
Anonimen
|
aleksandra - sej bo tud avto, sam sva zdaj brez njega, k sva tistga že prodala - bova pa bolj doma se stiskala - kot da se drgač ne, pa ful greva kam . Sej mame vedo, kako je to, če maš več otrok. Tista k pa še ne ve, so bo pa spomnila, ko jih bo mela več , ne se sekirat.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 19:31:18
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
sej bo tud avto, sam sva zdaj brez njega, k sva tistga že prodala Vem, da sta ga prodala, ampak sem mislila, da sta že kupila novega . Kolk je fino, ko lahko okrivim nosečniško pozabljivost, ali "karkoližetoje"
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 19:34:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej sva tud že novega kupila, sam morava počakat na prenos sredstev, poltem ga pa dobiva.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 19:37:04
|
|
|
|
l.daisy
|
ah, sploh ne.... saj bi bilo vam tudi lažje, če bi imele na izbiro 4 ali 5 vozičkov, ne pa malo morje cunjice pri meni ne bojo dvojne, mislim, da jih bo dovolj 1,5x, prav tako tudi tetra pleničk, tetra krpic.... sicer smo pa na istem recimo s previjalno, sterilizatorjem, košem za plenice, banjico, el. varuško... te stvari bojo pri meni res odslužile svoj denar bo pa več dud, stekleničk, pleničk, robčkov... tam pa ne gre drugače... ja, me pa res malo skrbi... sama najbrž ne bom mogla it k zdravniku z v lupinicah, pa da imam s seboj še torbo z njunimi potrebščinami, pa svojo torbico... eeeeh, se bom s tem ukvarjala, ko pride do tega...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 20:08:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Mamo dans spet zatišje tukaJ??
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 20:17:46
|
|
|
|
*Mojca*
|
jaz gledam Trenja...Sej Jelinčič ima prav, samo njegov način ni pravi...ti hrvati so itak kar neki...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 20:24:44
|
|
|
|
tancho
|
IZVIRNO SPOROČILO: tul Katja_k prav je da ostale opozoriš da če ni gibov je treba takoj k gin. Drugače pa še predobro vem kako to zgleda, saj se mi je nov 06 zgodilo isto v 32t nosečnosti. ¸ Pod ta odebeljeni del posta se pa podpišem. Bolje je preventiva. Tudi majčica bi verjetno šla prej na pregled, če nebi povsod pisalo, da je v tem obdobju normalno, če otročka ne čutiš več toliko, ker nima več veliko prostora, da bi brcal...Pol pa nekatere mamice nočejo panike delat... Na žalost pa se ti na koncu lahko zgodi tudi kaj takega - da greš prepozno do zdravnika... Jaz pravim: bolje tole opozorilo in preventiva kot pa, da bi se še kateri kaj podobnega zgodilo... Tul tebi in tvoji družini kot tudi majčici in njenim pošiljam
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 21:04:54
|
|
|
|
alea01
|
nya- spet imaš nov avatar
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 21:23:11
|
|
|
|
Klaudia
|
Če slučajno katero zanima prodajam voziček Quinny speedi barve sail (modra), kupljen konec decembra 2007, rabljen slabe 3mesece. Več informacij http://www.bolha.com/oglas3164858 ali pa ZS
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 21:40:58
|
|
|
|
sasa.vracko
|
alea01 - ej sorry, ampak mene skor zmeraj spraviš v smeh, ker maš ful duhovite komentarje... da te potolažim, tud js si ne predstavljam kako bom oblačila tamalega/o in kam pašejo žabice... pa saj se bomo navadile, še vse so se... ajde, lahko noč bejbike!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 21:42:24
|
|
|
|
tteeaa
|
Ojla, punce! moram se malo potožit. Popoldan sem šla na WC in ko sem se obrisala, je bila na papirju sveža kri. Sem se prav pošteno prestrašila . sem takoj klicala ginekologinjo, me je naročila za jutri zjutraj, danes pa predpisala mirovanje. Krvavitev se je ustavila in upam, da se ne bo ponovila. se mi je pa prvič zgodilo nekaj takega. Sem v 29. tednu. Ima katera podobno izkušnjo?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?