|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
27.3.2008 10:01:11   
manko
POLLY A TI TUD MORAŠ POČIVAT ...KOLK SI PA TI MALA RAZMAK?

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
27.3.2008 10:08:29   
aleksandra silvija
Manko, kje si ti bila na 3D?
Dr. Ocvirk-ampak ne vem kje.

Hvala.

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
27.3.2008 10:11:36   
manko
V Dobrni!!Poklicala sem jih v 26tednu in bla naslednji teden na vrsti,prišla je celo par minutk prej in bila res super.<saj pravim, da me je izven tega 3d še ginekološko pregledala da je mat.vrat izmerila tolko da sva ble ziher...plačala sva 80 evrov in sva ful zadovoljna. Nahaja se pa v Zdravilišče dobrna hotel Vita.

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

Neposredna povezava do sporočila: 4203
27.3.2008 10:14:52   
aleksandra silvija
V Dobrni!!Poklicala sem jih v 26tednu in bla naslednji teden na vrsti,prišla je celo par minutk prej in bila res super.
O, hvala. Ker si zelo blizu mene, pa me je zanimalo.
Sploh ker vem, da prav okoli nas ni 3D....

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
27.3.2008 10:18:40   
alea01
manko user posted image user posted image user posted image  za pužo

Dobra mama, kako z otrokom,...... To se meni plete po glavi in zakaj mislite,da padam v depresijouser posted image . Zaradi takega razmišljanja in preeeeeeeveeeeeč časa imam.

Sem pa kupila za user posted image  bolj ko ne pajace, ker to je edina stvar, ki jo bom prav oblekla user posted image user posted image . Žabic ne vem kak se jih obleče oz. na kaj, bodije tudi imam sam ne vem, a pol kaže gole nogice ali moram če kaj dat čez...... No evo butasta vprašanja s katerimi se ubadam, ko pa res nimam pojma o pojmu......user posted image user posted image

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
27.3.2008 11:01:09   
anaj22
zdele sm se spet lotla likanja, mi zadje čase gre bol počas. No mam pa pomočnikauser posted image , če ga hočte vidt sm ga dala v album (je javen).

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
27.3.2008 11:13:52   
Anonimen
Anaj22 dobrega pomočnika imašuser posted image A ti pomaga pri zlaganju?user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4207
27.3.2008 11:14:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

manko user posted image user posted image user posted image  za pužo

Dobra mama, kako z otrokom,...... To se meni plete po glavi in zakaj mislite,da padam v depresijouser posted image . Zaradi takega razmišljanja in preeeeeeeveeeeeč časa imam.

Sem pa kupila za user posted image  bolj ko ne pajace, ker to je edina stvar, ki jo bom prav oblekla user posted image user posted image . Žabic ne vem kak se jih obleče oz. na kaj, bodije tudi imam sam ne vem, a pol kaže gole nogice ali moram če kaj dat čez...... No evo butasta vprašanja s katerimi se ubadam, ko pa res nimam pojma o pojmu......user posted image user posted image

žabice imam jaz v glavnem tiste, ki so samo do pasu

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4208
27.3.2008 11:24:07   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Anaj22 dobrega pomočnika imašuser posted image A ti pomaga pri zlaganju?user posted image

tud je ful vsestranskiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
27.3.2008 11:25:34   
Anonimen
Potem se imaš pa res finouser posted image , a prah briše, pa sesa tudi?

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
27.3.2008 11:36:19   
alea01
anaj- krasno za tvojega pomočnikauser posted image user posted image user posted image . Kolk je cotkan....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
27.3.2008 11:46:56   
anaj22
prahu glih ne briše, gre pa za omaro al pa pod klop pa vse pajčevine omedeuser posted image

Vam morm še zaupat kok sm jezna na poštarja, itak sem skoz doma k sem na bolniški in čakam odločbo od komisije in pr nas ta smotan poštar sploh ne pozvoni sam vrže pildek v nabiralnik da p.pismo tko da morm it zdej na pošto sm tko besnauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
27.3.2008 12:33:00   
polly80
manko- 3,2cm sem mela v 21.tednu,zdaj sem pa že v 31.,pa mi še ni meril od takrat..vedno samo reče,da je zaprt..pa posteljico sem imela že čisto v materičnem vratu,zdaj pa pojma nimam kako je.user posted image zato komaj čakam na pregled.
ker strogega mirovanja mi ravno ni predpisal,pač počitek..ampak sem kar leteča zadnje čase,moram malo zabremzat in počivat bolj..

poslikava je pa res lepauser posted image ,zdaj še dokončujem..ampak počasi,ker križ kar trpi zraven,user posted image

anaj22- user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala,ker imam enake probleme s poštarji..ga čakam cel teden,prej vstanem,da ga ja ne bi zamudila,pa se tipu še pozvont ne  ljubi..jou...user posted image da nisma kje iz istega kraja doma,al pa so več kje taki lenuhi poštarji user posted image user posted image user posted image
zajček pa tako lep,jaz jih obožujem..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
27.3.2008 13:13:29   
tweetek
oj.... mi je trajal sto let da sem vas prebrala.... Pa sem seveda sproti vse pozabilauser posted image ...
no spomnim se da je l. daisy povedala ful lepo zgodbico!
Pa da nekatere že gnezdite na velko in šopingirate (bravo alea!), ene pa tako ko jaz še ne....

Midva sva pa imela med prazniki preveč časa in sva malo planirala in preurejala stanovanje(v glavi in na računalniku) in  rezultat tega je da gremo danes v alples po oopremo0 za moj delovni kotiček in novo vitrino ki bo pasala v najino alples dnevnouser posted image user posted image user posted image user posted image Juhu! Bom dala slikco v album, ko bomo uredili....

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
27.3.2008 13:42:15   
tteeaa
Bravo tweetekuser posted image user posted image user posted image  Jaz bi tudi imela novo pohištvouser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
27.3.2008 14:04:53   
Kaja08
Dan punce!
Čestitke vsem, ki jim je za čestitat - za pupo, pa za novo pohištvo... Jaz sem pa danes kar delovna v službi, nisem imela časa, da bi kaj na RR napisala! Pa zjutri sem šla direktorju povedat, da z 10. aprilom odhajam na dopust, pol se mi pa po prvomajskih že porodniška začne. Kaj bo pa z mojo pogodbo ni pa še zdej nč povedu user posted image

Imam pa eno prošnjo - sej je res fuuuul hudo, kar se je zgodilo majčici Naji, samo prosim, nehite popat te zgodbice, ker lahko samo paniko povzroči. Itak vemo, da bo počas treba bit vedno bolj pozoren na otrokove gibe...Takoj, ko sem prebrala ta post, me je že začel skrbet, ker potem pol ure nisem nič čutila brcik....

Drugače sva pa dons KONČNO dobila tudi doma internet - so naju pršli modeli od Telemacha zjutri priklopit, tako da bom lahko tudi doma brala RR! Jeeejjj...pa da ne omenjam, da imava zdej tudi TV priklopljen - sva imela prej tisto sobno prenosno anteno in sva lovila kanale user posted image

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
27.3.2008 14:20:52   
katja_k
Nisem hotela delati panike, verjetno sem še malo zmedena... user posted image SE OPRAVIČUJEM!!!
Ampak vseeno mislim, da če katero kaj skrbi je boljše, da se gre pokazati h G.

LP!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
27.3.2008 14:30:04   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: katja_k

Ampak vseeno mislim, da če katero kaj skrbi je boljše, da se gre pokazati h G.
LP!

To pa itak! Se popolnoma strinjam!!!!

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
27.3.2008 14:38:27   
aleksandra silvija
Takoj, ko sem prebrala ta post, me je že začel skrbet, ker potem pol ure nisem nič čutila brcik....

Enako.user posted image

Sicer pa moje sožalje mamici, enostavno nimam besed.user posted image user posted image user posted image

Ampak mislim, da je to štetje gibov tudi prava nočna mora, sploh če zraven razmišljaš, kaj vse gre lahko narobe. Kako presneto naj vem, da pač ene 3 urce spi? da ima bolj miren dan? Ker jih enostavno ima, tako kot moja prejšnja 2,....user posted image
V glavnem. Občasno se mi začenja od gibov in vsega kar mešatiuser posted image  in prav zaradi vseh teh skrbi mi user posted image  ni nič lepega.

Žal poleg "predpisanih" 10-ih gibov ne obstaja nič drugega, zanesljivega. Ni podane neke prave intenzitete, moči gibov ne moreš oceniti po skali, pa tudi primerjati z ostalimi user posted image  jih je skoraj nemogoče.

Je pa res, da tedaj ko res ne veš, bolje do G, pa čeprav na "brezvezen" pregled.

Pa še naš Jernej ima očitno vnetje ušesk, spet temperatura-po 2-eh dneh zatišja, sam pravi, da ga boli uho,...user posted image
Čakava na očka, da naju pelje k zdravniku, ker se ga sama zaradi krvavitve ne upam.

Baj

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
27.3.2008 14:48:10   
anaj22
aleksandra za vašga Jerneja en user posted image  da bo čim prej bolš

Neposredna povezava do sporočila: 4220
27.3.2008 14:58:35   
l.daisy
hej punce...
ste se pa kar zaklepetale... saj sploh ne vem, kaj komentirat... razen te nesreče ene od majčic...  joj, prav žal mi je, da sem sploh prebrala...
kot je rekla aleksandra silvija: tole z gibi je pravo psihično ubijanje... ok, 10.. enim rečejo, da je sekvenca gibov EN gib, drugim, da se VSAK gib šteje za ENEGA... če bi samo o tem premišljevale, smo lahko v enem tednu na psihiatriji...

ne razumite me narobe, kar se je zgodilo majčici, je grozno in tragično, ampak je treba to sprejet tako, kot je: pravi, da ji je NAENKRAT odstopila posteljica, torej tudi če bi štela gibe, tega ne bi mogla preprečit... zakaj se je to zgodilo in zakaj je G ni bolj kontroliral, če je imela previsok pritisk? milijon zakajev, na katere nikoli ne bo dobila odgovora... user posted image

sicer pa: ste videle akcijo v mercatorju, dve aventovi steklenički za ceno ene? pa dude so v akciji, pa koš za plenice.... kar nekaj stvari...
aja, pa če katera jemlje neo vin plus dha tablete, v DM so 10 € in nekaj, jaz sem jih pa do sedaj v lekarni plačevala nekaj več kot 13 €... je danes mami pregledala vso ponudbo in pravi, da so tudi dude v DM cenejše kot v BC...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

Neposredna povezava do sporočila: 4221
27.3.2008 15:24:39   
alea01
Joj, marička! Takih postov pa nočem in si ne želim brat. To me bo spet v depresijo pahnilo.......

Itak je vsepovsod ceneje kot pa v BC. Jaz  sem to že zdavnaj ugotovila. So pa določene stvari, ki jih drugje ne dobišuser posted image . Recimo, košek je samo v BC. Nisem ga nikjer drugje najdlauser posted image . Pa bi ziher drugje bil cenejšiuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
27.3.2008 15:27:12   
katja_k
Punce, še enkrat se opravičujem, ker sem objavila ta post. Bom rekla moderatorki naj ga zbriše.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
27.3.2008 15:29:24   
l.daisy
alea, a si ga že kupila?

zaradi takih zgodb smo samo panične, kar posledično vpliva na naše bejbije... vemo pa vse, kako je, če nekaj čakaš, tega pa ni in ni... se samo stopnjuje psihoza...
glavo gor, ne zganjat panike pa mislite pozitivno!
sploh ti alea, da te ne bi slučajno kaj zagrabilo... pa poslušaj bejbija z AS, če te bo to pomirilo ok??? user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
27.3.2008 15:30:57   
l.daisy
katja, saj je ok... je bila že prej o tem debata... take stvari se dogajajo... ampak na nas je, da smo pozitivne in da ne razmišljamo pesimistično...

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?