lunca14
|
Tacho....mene tud zanima,kje je v tem primeru socialna,ker to je zloraba otroka in še v neprimernem okolju živijo-umazanija-groza. Aleksandra....očitno smo dve vrsti staršev,skrbniki in neskrbniki in na tiste,ki nekaj čutimo do svojih otrok in tistih,ki se samo okoristijo na njihov račun.Jaz sem takoj po oddaji,sem šla do svojih in ju pobožala,ko sta spala,ma me je melo,da bi ju dvignila in ju stisnila,mene je tud šokiralo ,ne znam si predstavljat,da obstaja mami ,ki svojega otroka nima rada brezpogojno,te ljubezni itak ne spoznaš vse dokler nimaš otroka,tud svojga partnerja nimaš tako rad,ko svojga otroka,pa imam moža neskončno rada,ampak njega bi lahko zapustila(seveda na zelo težke okoliščine)otroka pa nikoli. Moram pa priznat ,da si pravi optimist,bravo ,krvaviš......samo še malo zdrži pa bo,čeprav,jaz se tolažim s tem,da bi dete v tem tednu že normalno preživelo,saj bo,še dva meseca boš ,potem boš pa mela svoje tretje detece.Komaj čakam,da rodim,da ga primem v objem,da stisnem k sebi to malo telo in vonj,po novorojenčku-nekaj božanskega......saj ,ti nisem preveč zatežila . Nya....prej sem ti pozabila povedat,da imaš prav fletnega bušija.
|