|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
26.3.2008 22:26:14   
tteeaa
Čer!

Evo še mene po nekaj dnevih. Sicer sem vas sproti brala, ampak ni bilo neke prave volje za pisanje. Malo me depresija lovi. Pa začele so se te tipične nosečniške tegobe tudi pri meni: sramne kosti bolijo vsak dan bolj, vsak dan težje hodim in težje sedim. Peče me zgaga, pogosto mi je slabo. Trebuh mi spet bolj otrdeva kot nekaj časa... Skratka, ni mi preveč fajnuser posted image .

Med prazniki sem tudi jaz jedla kot nora, tako da sploh ne grem na vago do nasledjega pregledauser posted image .

Zdaj grem pa spat....zjutraj delam....pa mi je že full odveč hodit v službo, bi bila veliko raje doma....no, ja....še malo....

nočko.....user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
27.3.2008 7:35:30   
aleksandra silvija
Dobro jutro čvekice!
Postrezite si s user posted image user posted image user posted image , ali pa čim drugimuser posted image .

Ja, včeraj mi je računalnik odpovedaluser posted image . Ga je mož modnesel popravit in je šla grafična kartica adijo. Tako imamo sedaj novo, pa še lepše barve souser posted image user posted image user posted image .

Sem vas pa spremljala iz laptopauser posted image .

Ah, danes imam spet kar veliko krvi-za ta velik vložekuser posted image user posted image user posted image , joj, sem jezna!!!! Ampak user posted image  zaenkrat čutim in ostajam doma.

Pikica 30-super za sladkor. Bravouser posted image . Pa itak imaš samo še malo do konca! Jeeeeeeuser posted image user posted image . Pa ne se sekirat zaradi poroda. Bo še hitreje minil kot tole čakanje na user posted image user posted image .

Kje ima user posted image  kaj? Tudi jaz ugotavljam, ampak nimam pojma. user posted image  Pa gledam, tipam, se sprašujem če je normalno, da ne vem niti kje je glavica, da o rokicah in nogicah ne govorim,....user posted image .  Po eni starni si mislim še enih 6 t naj bo na toplem, potem pa tudi če pride ven, samo da je vse o.k. in da ga lahko cartam.

Ja, včeraj tista oddaja na KANALU A. Pa saj niso normalni. Ne vem, no. Ne moreš otrokom naprtiti skrb za mlajše. In kje spijo. Pa kako pospijo podnevi. Pa nobenih pametnih pogovorov s starši, pa vse umazano, pa jedo brez krožnikov--se mi zdi to zadnje še najmanj,... Mislim GROZAuser posted image , ubogi otroci.
Pa 2 splava, pa prezgodnji porod, pa se ne zmeni za babico, ki odsvetuje kajenje. Češ, da to nima vpliva. Itak.
user posted image user posted image user posted image user posted image

BB- moj user posted image  je izjavil, da ima BB in njihovega kreganja čisto preveč že ko tako mimo grede na TV naleti nanje. A da bi si pa kupil še kartico? Pravi, da bi se mu zmešalo od kreganja in vpitja ter tečnarjenjauser posted image user posted image user posted image . Pa je lani kupil kartico in precej gledal.
Mogoče je pa letos mal starejši, pa bol pametenuser posted image user posted image user posted image .

Mojca-vauuu-oblečeš hlače še iz preteklih mesecev?user posted image user posted image user posted image
Ko jih jaz pogledam, ne morem verjet, da sem jih nosila kdajuser posted image .

Mah, 1. in 2. user posted image  sta bili čisto nekaj drugega!

Alea-ti pa greš danes po košek? Fino. user posted image

Punčke, imejte se.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
27.3.2008 8:05:20   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image

Aleksandra_silvija: meni je G.rekel,da vsak izcedek, tudi rjav, da moram takoj na pregled!!! Mislim, da imaš isto diagnozo kot jaz, če se ne motim.user posted image

Drugače pa dež pada in pojma nimam kaj bom počela v tem vremenu.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
27.3.2008 8:08:50   
slovenka
halo!
po dolgem času se tudi jaz malo oglašam. Včeraj sem dobila pikeca v ta zadnjo - 28. teden, Rh negativna. Ampak sicer je vse ok. Naslednji pregled imam 17.4., takrat bom že v 31. tednu. Jupi. Pa če je kje seznam, sedaj sem na +8 kg. Sedaj se malo bolj pazim pri hrani kot prejšnje mesece, tako da upam, da ne bo šlo hitreje kot pol kile na teden. Bomo vidli. Mami mi je včeraj kazala svoj kartonček pred porodom in je imela 67 kg, to je nekje moj cilj.user posted image Je pa mi nenavadno gledat kartonček od mame, je imela takrat 20 let. Hm. Ona se mi zdi, da kar ne more verjeti, da bo sedaj njena hčerka rodila, pa čeprav sem že kar fajn prek 20 let - 28. Sedaj ko se mi buši že tako pozna, me vsi doma gledajo - sploh sestra, ki bo menda tudi počasi začela z načrtovanjem - me sprašuje, kako to da se koža tako raztegne user posted image user posted image

Pikica - glede CSD ko si vprašala - sem prebrala v reviji, da se gre k njim največ 60 dni pred porodom z dokumentom od ginekologa - tako da bo to kar držalo, kar so ti rekli. Glede paketa pa recimo je potem zadnji rok 60 dni po porodu. Jaz imam maja MŠ in bom imela ves teden dopust, tako da bom takrat to uredila.

Punce, kaj veste - če sva midva poročena, ni treba, da moj podpisuje kake papirje o priznanju očetovstva, kaj? Vsaj po zakonu je domneva, da je on oče, ne vem pa, ali v praksi tudi poročene to vprašajo. Katera ve?

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4179
27.3.2008 8:11:51   
lunca14
Jaz pa trenutno gledam na a-kanalu eno oddajo, pa sploh ne vem, kaj naj si mislim. Raje ne bi nič komentirala, si pa poglejte, če imate čas.

Nya.....sem gledala,to oddajo,mladi skrbniki,ma me je melo,da bi skloftala oba starša,kako sploh morata kaj takega storit,svojim otrokom,pa saj ni čudno,da si je hčerka hotela vzeti življenje pri 8 letih,,starejša pa noče imeti svojih otrok,njiju razumem,ne razumem ,pa tudi države,da dopusti,takšno ravnanje,saj ne moreš takšne odgovornosti prenest na otroka,ma prosim 6 otrok.......šele sedaj vidim,da sem super mami,pa čeprav delam napake,ampak na njih se učim,ju imam pa neskončno rada in sta moja odgovornost.Tudi sama sem ostala brez besed.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
27.3.2008 8:13:24   
aleksandra silvija
Mislim, da imaš isto diagnozo kot jaz, če se ne motim.

Didlinaa-ti imaš placento previo, jaz je v tej nosečnosti nimam.
Sem imela v 16 t velik hematom, sedaj ga ni več, občasno pa še krvavim, ampak nihče ne ve točno od kod. Pravijo, da ne od posteljice, da je z user posted image  vse o.k.--mnenja različnih zdravnikov.
Ob vsaki krvavitvi se močno prestrašim, ampak na pregledih vedno eno in isto-ne ve se od koduser posted image .  Zato pa tako komaj čakam, da se tale beba končno rodi!
Pričakujem 3.user posted image , pa tega najbolj nestrpno!

Ti bi pa v primeru krvavitve morala k zdravniku. Amak glej, si že v 30 t, še malo, pa boš noseča polnih 7 mesecev in to je že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Morda se ti pa posteljica celo dvigneuser posted image user posted image user posted image . Veš, pa tudi sam CR ni tako slaba stvar.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
27.3.2008 8:14:13   
Anonimen
slovenka, vzameš v porodnišnico fotokopijo poročnega lista. Imaš najmanj dela s papirji glede tega.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
27.3.2008 8:18:49   
aleksandra silvija
Punce, kaj veste - če sva midva poročena, ni treba, da moj podpisuje kake papirje o priznanju očetovstva, kaj? Vsaj po zakonu je domneva, da je on oče, ne vem pa, ali v praksi tudi poročene to vprašajo. Katera ve?

Če si poročena, otoci avtomatsko pripadajo možuuser posted image . Pravilouser posted image .

Joj, Lunca-mene je mora tlačila od tiste nesrečne oddaje! Ne vem, no. Oče pije pivo, mama kadi, otroci pa otroke previjajo, starši se morajo pa mal oddahniti! Japajade.user posted image user posted image user posted image
13-letnica pa noče imeti svojih otrok, ker je svoje že naredila. Grrrrrrrrrrrrrrr.
Če so to starši??????
Pa izjava, da jih imata veliko zato, da bodo skrbeli zanju ko bosta starauser posted image user posted image user posted image . Aha. Olajševalno okoliščino sta uspela najti--več otrok, da si bodo breme razdelili med seboj in ne bosta  samo 1 ali 2 trpelauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4183
27.3.2008 8:22:03   
Anonimen
A_s, oprosti, sem mislila, da imaš isto diagnozo. user posted image  No, hvala bogu je nimaš.user posted image
Glede hematoma pa upam, da bo vse ok, samo naprezat se ne preveč. Torej imaš pažnje iste kot jaz.user posted image user posted image

Še dobro, da nisem gledala te oddaje,od katere pišete.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4184
27.3.2008 8:32:30   
tancho
jutro!

sicer oddaje nisem gledala, ampak glede na to kaj ste napisaleuser posted image  user posted image  A sploh kdaj socialna oz država vmes vskoči? Se mi zdi, da takrat, ko jih otroci res rabijo, ni o njih ne duha ne sluhauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
27.3.2008 8:37:16   
aleksandra silvija
Torej imaš pažnje iste kot jaz.

iste, isteuser posted image

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
27.3.2008 8:44:08   
lunca14
Tacho....mene tud zanima,kje je v tem primeru socialna,ker to je zloraba otroka in še v neprimernem okolju živijo-umazanija-groza.
Aleksandra....očitno smo dve vrsti staršev,skrbniki in neskrbniki in na tiste,ki nekaj čutimo do svojih otrok in tistih,ki se samo okoristijo na njihov račun.Jaz sem takoj po oddaji,sem šla do svojih in ju pobožala,ko sta spala,ma me je melo,da bi ju dvignila in ju stisnila,mene je tud šokiralouser posted image ,ne znam si predstavljat,da obstaja mami ,ki svojega otroka nima rada brezpogojno,te ljubezni itak ne spoznaš vse dokler nimaš otroka,tud svojga partnerja nimaš tako rad,ko svojga otroka,pa imam moža neskončno rada,ampak njega bi lahko zapustila(seveda na zelo težke okoliščine)otroka pa nikoli.
Moram pa priznat ,da si pravi optimist,bravouser posted image user posted image user posted image ,krvaviš......samo še malo zdrži pa bo,čeprav,jaz se tolažim s tem,da bi dete v tem tednu že normalno preživelo,saj bo,še dva meseca boš user posted image ,potem boš pa mela svoje tretje detece.Komaj čakam,da rodim,da ga primem v objem,da stisnem k sebi to malo telo in vonj,po novorojenčku-nekaj božanskega......saj ,ti nisem preveč zatežilauser posted image .
Nya....prej sem ti pozabila povedat,da imaš prav fletnega bušija.

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
27.3.2008 8:47:43   
lunca14
Aleksandra.....šele sedaj vidim,kako nespametno sem ti napisala,kot,da ti ploskam,in da sem vesela,ker krvaviš,oj glupa tupa nepismena luncauser posted image .....seveda ne bravo,zato,ker se kljub temu,tako dobro in optimistično držiš.Sem samo sebe brcnila v rit,tolk,da veš,še enkrat sooooooooooriuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
27.3.2008 8:49:07   
aleksandra silvija
saj ,ti nisem preveč zatežila .

Ah kje. Samo malo mokre oči sem dobilauser posted image . hormoni pačuser posted image .
Me je  vmes prišel pogledat mož in mi prinesel sendvičuser posted image user posted image user posted image  in cajtenge,....user posted image user posted image user posted image .

Si pa zvečer po oddaji naredila isto kot jaz,..user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
27.3.2008 8:50:43   
aleksandra silvija
šele sedaj vidim,kako nespametno sem ti napisala,kot,da ti ploskam
Sploh nisem videla-oz. niti slučajno nisem tako razumela!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4190
27.3.2008 8:55:47   
alea01
Dobro jutro lepotičkeuser posted image

No, oddaje jaz nisem gledala, ker me je okoli osmih pobralo in sem se sam prestavila iz sedežne v posteljo. To se mi je zgodilo prvič in še spala sem normalnouser posted image user posted image
Sem pa danes zjutraj vsa oteklauser posted image . no, sem začela orenk otekat in sem šla za hec na vago in je od ponedeljka spet ena kila večuser posted image user posted image user posted image . Pa se to ne bo ustavilo? Jem pa itak že tako malo.... Ni mi jasno...... Veš, ko si navajen biti skoz suh in pojesti tudi celega slona, pa se ne zrediš, te vse to mal šokira..... Spet sem tečna. Da ne bom spet padla v depresijo....

pikica_30 user posted image user posted image user posted image  za tvoje izvide in le tako naprej
aleksandra silvija- ti pa počivaj in še mal zdrži, da boš polnih sedem mesecevuser posted image , pol pa itak ne bo več panike user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
27.3.2008 9:30:25   
anaj22
Ojla princeske

Vidm da ste mele debato o včerajšni oddaji na kanalu A, še dobr da je moj hotu gledat fuzbal, k že sam da sm prebrala na RR o tej družini sm kr živčna ratala. Nedopustno da država dopušča takim ljudem, da imajo otroke.
Dons me je user posted image  zbudu je tko telovadu po trebuhu, da mi ni blo nč jasen.
Jest mam zadnje čase pomisleke če bom dobra mama, sej vem da nismo popolni, sam vseen me kar en čuden občutek, ker en strah spreletava.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
27.3.2008 9:37:17   
aleksandra silvija
Jest mam zadnje čase pomisleke če bom dobra mama, sej vem da nismo popolni, sam vseen me kar en čuden občutek, ker en strah spreletava.

Ah, ne skrbi!

Kakšna pa sploh je dobra mama?

Pa tudi najboljše ga kdaj pobiksajo.user posted image

In čew si pololna mama, si tudi dolgočasnauser posted image .

Včeraj videno pa je bilo ekstrem v negativno smer. In to ekstrem, kljub temu, da ni bilo tepeža ali česa podobnega,....

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
27.3.2008 9:38:39   
tteeaa
anaj, po mojem se kr vse vsake toliko sprašujemo o tem, ali bomo dovolj dobre mame. No, vsaj tiste, ki smo prvič noseče. Jaz tudi zadnje dni razmišljam o tem, če bom znala, zmogla, .....  Če bom vedela, koliko ga moram obleči, da ga ne bo zeblo oz. mu vroče,...Ampak bomo znale in zmogle, kajne?user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
27.3.2008 9:41:51   
aleksandra silvija
Če bom vedela

Saj če user posted image  ne bo kaj prav, ti bo sam povedaluser posted image . Bo jokal. Res pa včasih jokajo in se nam niti ne sanja kaj bi bilo.user posted image
Potem so pa krčki en "izgovor"user posted image , pa tudi to mine in začnejo govorit,...user posted image

Potem ti šele znajo kaj povedatuser posted image , pa vsako leto več,....user posted image
Kar predstavljaj si svoje dete pri enih 15-ihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
27.3.2008 9:44:28   
manko
lepo jutro..
mi2 sva imela pa v torek pregled in je z bibo vse ok,rekel pa je da prenizko nosim in mi svetoval počitek...v sredo pa sva imela se 3d in sva videla da bova dobila čudovito punčko!!!!izmerila mi je tudi mat.vrat in rekla da se ji ne zdi nobena panika ,saj meri 4cm in se malo,da je kriza ko je le1cm in pol...tako da se bomo se vseeno pazili-samo da bo biba prišla na svet takrat ko mora v juniju!!!je bilo pa res krasno videt malo cartko ,ki se je skos igrala z rokicami...vaga pa natanko 1160g.
imela sva dr.ocvirkovo in jo vsem,ki razmišljate o tem toplo priporočam.
želim vam prekrasen dan...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
27.3.2008 9:48:05   
tteeaa
Čestitke manko user posted image user posted image user posted image  Saj je že čas, da bo junija tudi kaj pupik vmes med fantiuser posted image

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
27.3.2008 9:49:17   
anaj22
manko user posted image user posted image user posted image  za pregled in za user posted image

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
27.3.2008 9:50:52   
polly80
manko čestitke za lep pregled in za user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image

jaz že komaj čakam pregled da zvem kako je z mat.vratom in posteljico,pred 2 mesecema je bilo vse nizko,zdaj pa bomo videli..

včeraj sem porisala kotiček za dojenčka,tako lepo je izpadlo,da sem prav ponosna nase user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
27.3.2008 9:56:21   
aleksandra silvija
Mankouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Polly za poslikavouser posted image user posted image user posted image .

Ja,  sedaj pa gnezdenju res ni več mogoče uiti.user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?