Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 10:01:11
|
|
|
|
manko
|
POLLY A TI TUD MORAŠ POČIVAT ...KOLK SI PA TI MALA RAZMAK?
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 10:08:29
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Manko, kje si ti bila na 3D? Dr. Ocvirk-ampak ne vem kje. Hvala.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 10:11:36
|
|
|
|
manko
|
V Dobrni!!Poklicala sem jih v 26tednu in bla naslednji teden na vrsti,prišla je celo par minutk prej in bila res super.<saj pravim, da me je izven tega 3d še ginekološko pregledala da je mat.vrat izmerila tolko da sva ble ziher...plačala sva 80 evrov in sva ful zadovoljna. Nahaja se pa v Zdravilišče dobrna hotel Vita.
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 10:14:52
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
V Dobrni!!Poklicala sem jih v 26tednu in bla naslednji teden na vrsti,prišla je celo par minutk prej in bila res super. O, hvala. Ker si zelo blizu mene, pa me je zanimalo. Sploh ker vem, da prav okoli nas ni 3D....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 10:18:40
|
|
|
|
alea01
|
manko za pužo Dobra mama, kako z otrokom,...... To se meni plete po glavi in zakaj mislite,da padam v depresijo . Zaradi takega razmišljanja in preeeeeeeveeeeeč časa imam. Sem pa kupila za bolj ko ne pajace, ker to je edina stvar, ki jo bom prav oblekla . Žabic ne vem kak se jih obleče oz. na kaj, bodije tudi imam sam ne vem, a pol kaže gole nogice ali moram če kaj dat čez...... No evo butasta vprašanja s katerimi se ubadam, ko pa res nimam pojma o pojmu......
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 11:01:09
|
|
|
|
anaj22
|
zdele sm se spet lotla likanja, mi zadje čase gre bol počas. No mam pa pomočnika , če ga hočte vidt sm ga dala v album (je javen).
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 11:13:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Anaj22 dobrega pomočnika imaš A ti pomaga pri zlaganju?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 11:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 manko za pužo Dobra mama, kako z otrokom,...... To se meni plete po glavi in zakaj mislite,da padam v depresijo . Zaradi takega razmišljanja in preeeeeeeveeeeeč časa imam. Sem pa kupila za bolj ko ne pajace, ker to je edina stvar, ki jo bom prav oblekla . Žabic ne vem kak se jih obleče oz. na kaj, bodije tudi imam sam ne vem, a pol kaže gole nogice ali moram če kaj dat čez...... No evo butasta vprašanja s katerimi se ubadam, ko pa res nimam pojma o pojmu...... žabice imam jaz v glavnem tiste, ki so samo do pasu
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 11:24:07
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Anaj22 dobrega pomočnika imaš A ti pomaga pri zlaganju? tud je ful vsestranski
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 11:25:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem se imaš pa res fino , a prah briše, pa sesa tudi?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 11:36:19
|
|
|
|
alea01
|
anaj- krasno za tvojega pomočnika . Kolk je cotkan....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 11:46:56
|
|
|
|
anaj22
|
prahu glih ne briše, gre pa za omaro al pa pod klop pa vse pajčevine omede Vam morm še zaupat kok sm jezna na poštarja, itak sem skoz doma k sem na bolniški in čakam odločbo od komisije in pr nas ta smotan poštar sploh ne pozvoni sam vrže pildek v nabiralnik da p.pismo tko da morm it zdej na pošto sm tko besna
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 12:33:00
|
|
|
|
polly80
|
manko- 3,2cm sem mela v 21.tednu,zdaj sem pa že v 31.,pa mi še ni meril od takrat..vedno samo reče,da je zaprt..pa posteljico sem imela že čisto v materičnem vratu,zdaj pa pojma nimam kako je. zato komaj čakam na pregled. ker strogega mirovanja mi ravno ni predpisal,pač počitek..ampak sem kar leteča zadnje čase,moram malo zabremzat in počivat bolj.. poslikava je pa res lepa ,zdaj še dokončujem..ampak počasi,ker križ kar trpi zraven, anaj22- sem se nasmejala,ker imam enake probleme s poštarji..ga čakam cel teden,prej vstanem,da ga ja ne bi zamudila,pa se tipu še pozvont ne ljubi..jou... da nisma kje iz istega kraja doma,al pa so več kje taki lenuhi poštarji zajček pa tako lep,jaz jih obožujem..
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 13:13:29
|
|
|
|
tweetek
|
oj.... mi je trajal sto let da sem vas prebrala.... Pa sem seveda sproti vse pozabila ... no spomnim se da je l. daisy povedala ful lepo zgodbico! Pa da nekatere že gnezdite na velko in šopingirate (bravo alea!), ene pa tako ko jaz še ne.... Midva sva pa imela med prazniki preveč časa in sva malo planirala in preurejala stanovanje(v glavi in na računalniku) in rezultat tega je da gremo danes v alples po oopremo0 za moj delovni kotiček in novo vitrino ki bo pasala v najino alples dnevno Juhu! Bom dala slikco v album, ko bomo uredili....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 13:42:15
|
|
|
|
tteeaa
|
Bravo tweetek Jaz bi tudi imela novo pohištvo
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 14:04:53
|
|
|
|
Kaja08
|
Dan punce! Čestitke vsem, ki jim je za čestitat - za pupo, pa za novo pohištvo... Jaz sem pa danes kar delovna v službi, nisem imela časa, da bi kaj na RR napisala! Pa zjutri sem šla direktorju povedat, da z 10. aprilom odhajam na dopust, pol se mi pa po prvomajskih že porodniška začne. Kaj bo pa z mojo pogodbo ni pa še zdej nč povedu Imam pa eno prošnjo - sej je res fuuuul hudo, kar se je zgodilo majčici Naji, samo prosim, nehite popat te zgodbice, ker lahko samo paniko povzroči. Itak vemo, da bo počas treba bit vedno bolj pozoren na otrokove gibe...Takoj, ko sem prebrala ta post, me je že začel skrbet, ker potem pol ure nisem nič čutila brcik.... Drugače sva pa dons KONČNO dobila tudi doma internet - so naju pršli modeli od Telemacha zjutri priklopit, tako da bom lahko tudi doma brala RR! Jeeejjj...pa da ne omenjam, da imava zdej tudi TV priklopljen - sva imela prej tisto sobno prenosno anteno in sva lovila kanale
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 14:20:52
|
|
|
|
katja_k
|
Nisem hotela delati panike, verjetno sem še malo zmedena... SE OPRAVIČUJEM!!! Ampak vseeno mislim, da če katero kaj skrbi je boljše, da se gre pokazati h G. LP!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 14:30:04
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_k Ampak vseeno mislim, da če katero kaj skrbi je boljše, da se gre pokazati h G. LP! To pa itak! Se popolnoma strinjam!!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 14:38:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Takoj, ko sem prebrala ta post, me je že začel skrbet, ker potem pol ure nisem nič čutila brcik.... Enako. Sicer pa moje sožalje mamici, enostavno nimam besed. Ampak mislim, da je to štetje gibov tudi prava nočna mora, sploh če zraven razmišljaš, kaj vse gre lahko narobe. Kako presneto naj vem, da pač ene 3 urce spi? da ima bolj miren dan? Ker jih enostavno ima, tako kot moja prejšnja 2,.... V glavnem. Občasno se mi začenja od gibov in vsega kar mešati in prav zaradi vseh teh skrbi mi ni nič lepega. Žal poleg "predpisanih" 10-ih gibov ne obstaja nič drugega, zanesljivega. Ni podane neke prave intenzitete, moči gibov ne moreš oceniti po skali, pa tudi primerjati z ostalimi jih je skoraj nemogoče. Je pa res, da tedaj ko res ne veš, bolje do G, pa čeprav na "brezvezen" pregled. Pa še naš Jernej ima očitno vnetje ušesk, spet temperatura-po 2-eh dneh zatišja, sam pravi, da ga boli uho,... Čakava na očka, da naju pelje k zdravniku, ker se ga sama zaradi krvavitve ne upam. Baj
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 14:48:10
|
|
|
|
anaj22
|
aleksandra za vašga Jerneja en da bo čim prej bolš
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 14:58:35
|
|
|
|
l.daisy
|
hej punce... ste se pa kar zaklepetale... saj sploh ne vem, kaj komentirat... razen te nesreče ene od majčic... joj, prav žal mi je, da sem sploh prebrala... kot je rekla aleksandra silvija: tole z gibi je pravo psihično ubijanje... ok, 10.. enim rečejo, da je sekvenca gibov EN gib, drugim, da se VSAK gib šteje za ENEGA... če bi samo o tem premišljevale, smo lahko v enem tednu na psihiatriji... ne razumite me narobe, kar se je zgodilo majčici, je grozno in tragično, ampak je treba to sprejet tako, kot je: pravi, da ji je NAENKRAT odstopila posteljica, torej tudi če bi štela gibe, tega ne bi mogla preprečit... zakaj se je to zgodilo in zakaj je G ni bolj kontroliral, če je imela previsok pritisk? milijon zakajev, na katere nikoli ne bo dobila odgovora... sicer pa: ste videle akcijo v mercatorju, dve aventovi steklenički za ceno ene? pa dude so v akciji, pa koš za plenice.... kar nekaj stvari... aja, pa če katera jemlje neo vin plus dha tablete, v DM so 10 € in nekaj, jaz sem jih pa do sedaj v lekarni plačevala nekaj več kot 13 €... je danes mami pregledala vso ponudbo in pravi, da so tudi dude v DM cenejše kot v BC...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 15:24:39
|
|
|
|
alea01
|
Joj, marička! Takih postov pa nočem in si ne želim brat. To me bo spet v depresijo pahnilo....... Itak je vsepovsod ceneje kot pa v BC. Jaz sem to že zdavnaj ugotovila. So pa določene stvari, ki jih drugje ne dobiš . Recimo, košek je samo v BC. Nisem ga nikjer drugje najdla . Pa bi ziher drugje bil cenejši
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 15:27:12
|
|
|
|
katja_k
|
Punce, še enkrat se opravičujem, ker sem objavila ta post. Bom rekla moderatorki naj ga zbriše.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 15:29:24
|
|
|
|
l.daisy
|
alea, a si ga že kupila? zaradi takih zgodb smo samo panične, kar posledično vpliva na naše bejbije... vemo pa vse, kako je, če nekaj čakaš, tega pa ni in ni... se samo stopnjuje psihoza... glavo gor, ne zganjat panike pa mislite pozitivno! sploh ti alea, da te ne bi slučajno kaj zagrabilo... pa poslušaj bejbija z AS, če te bo to pomirilo ok???
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 27.3.2008 15:30:57
|
|
|
|
l.daisy
|
katja, saj je ok... je bila že prej o tem debata... take stvari se dogajajo... ampak na nas je, da smo pozitivne in da ne razmišljamo pesimistično...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?