Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 18.3.2008 14:38:05
|
|
|
|
roth
|
a ha zdaj pa lahko se vam predstavim,sem35 letna imam hčerko15 let staro,za drugo dudo se trudim že leto in 8 mesecev,leto in pol nazaj spontani splav odmrtje ploda,zdaj hodim dr,rešu sem na klomifenu 4 mesece vse lepo regiram,ta mesec dva lepa folikla 21mm in19,mm,mi je reš včeraj na ultra zvoku videl in vzev maternično sluznico da vidi če je kaj spermijev v njej pa žal 16 ur po spolnem odnosu ni bilo spermijev v njej ,danes sem si morala dati stop inekcijo alfa ovitrelle,zdaj pa pojma nimam gdaj naj imam spolne odnose gdaj počijo folkli po stopki,sem bila tako zmešana da ga nisem niti vprašala ,ker je rekev da žav ni sprmijev v sluznici,pa tako sma se potrodila,pa nisem nič vstajala da le nebojo ven stekli
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 18.3.2008 14:42:12
|
|
|
|
roth
|
IZVIRNO SPOROČILO: roth a ha zdaj pa lahko se vam predstavim,sem35 letna imam hčerko15 let staro,za drugo dudo se trudim že leto in 8 mesecev,leto in pol nazaj spontani splav odmrtje ploda,zdaj hodim dr,rešu sem na klomifenu 4 mesece vse lepo regiram,ta mesec dva lepa folikla 21mm in19,mm,mi je reš včeraj na ultra zvoku videl in vzev maternično sluznico da vidi če je kaj spermijev v njej pa žal 16 ur po spolnem odnosu ni bilo spermijev v njej ,danes sem si morala dati stop inekcijo alfa ovitrelle,zdaj pa pojma nimam gdaj naj imam spolne odnose gdaj počijo folkli po stopki,sem bila tako zmešana da ga nisem niti vprašala ,ker je rekev da žav ni sprmijev v sluznici,pa tako sma se potrodila,pa nisem nič vstajala da le nebojo ven stekli
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 18.3.2008 16:38:19
|
|
|
|
monikap
|
roth dobrodošla med nami.Po stop inekciji pa naj bi nekje čez dva dni prišlo do O jaz ti priporočam,da vidva sedaj en teden kar pridno .Pa stiskam pestke,da vama tokrat uspe. Spelka jaz sem super znakov nič.Kako si pa ti?Že kupuješ nosečniške obleke? YULIAH skoraj bo petek tukaj in boš videla kakšna kokoška si.Stiskam močne pestke. Snežinka7 kako pa je sedaj stanje pri tebi? Poročaj.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 18.3.2008 17:30:56
|
|
|
|
YULIAH
|
Roth, dobrodošla ! Kar se tiče stop injekcije. Meni je moja G rekla, da ko si bom pičila stopko, se morava vzdržati do IUI, torej 2 dni nič-post!!!Ne vem pa kako je pri tebi. Vsekakor vama želim čimprejšnji plusek!!! Monika, navijam, stiskam pesti, še 2 dni .....upam da si dobro! Snežinka, že kakšne novičke, si že na igli? Ashajt, zakaj se nam nič ne javiš. Menopur si že porabila? Spelka, kako pa kaj ti? Jaz sem danes kar vredu, samo glava me hoče malo boleti, pa ji ne pustim. Kar se da veliko vode spijem, pravijo da je med pikanjem dobro spit od 2 do 3 litre tekočine ...pa lulat tudi hodim kar naprej !
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 18.3.2008 22:15:28
|
|
|
|
spelka12
|
jest odlično, nosečniške cunje so pa že, ker trebuh noče splahnet in ne zapnem več kavbojk . Pa tiste majčke na babydoll sistem sem si šla kupit za na šiht, da me ne bodo prehitro pogruntal. YULIAH ti kr fejst lulaj, to gre samo negativna tečnoba ven iz nas ( no moj dragi tko pravi ). monikap koliko časa še do testa?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 19.3.2008 13:11:31
|
|
|
|
monikap
|
YULIAH ti kar veliko pij saj to pomaga glavobol pregnat. Spelka no super,da si dobro in,da bušček lepo raste.Kdaj pa imaš prvi UZ? Jutri je 14 dni od mojega IUI in mislim poskusit z testom sem neučakana .Če je uspelo mislim,da itak že mora pokazat.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 19.3.2008 15:45:02
|
|
|
|
spelka12
|
A res monikap? Že jutri? Potem bom pa jutri že takoj zjutraj visela na vaši temi in navijala. 1 UZ imam pa 3.4. Točno čez 14 dni. Joj spet se bosta vlekla te dva tedna.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 19.3.2008 18:18:40
|
|
|
|
snežinka7
|
monikap in yuliah ja včeraj je padla že prva inekcija, danes pa bo druga potem pa v ponedeljek grem na UZ, da bomo videli če bo kaj foliklov. Se opravičujem ker nisem mogla že včeraj poročat sva malo z dragim zalutala po trgovinah potem pa več nisem šla za računalnik, sem bila kar zmantrana. monikap jutri pa hitro sporoči veselo novico. yuliah midvi pa bova nekje skupaj delali test a ne? spelka12 lepo to da tvoj trebušček že raste, kar tako naprej in da boš poročala kako boš opravila na UZ.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 19.3.2008 18:59:05
|
|
|
|
YULIAH
|
Snežinka, ja skupaj bova v pričakovanju najinih pluskov...mora biti! Monika, komaj čakam jutri , .... Jaz pa danes tako čutim jajčnike, da joj. Pa glavo še vedno. Toliko pijem, pa toliko lulam. Ziher v službi mislijo, da imam vnet mehur, ker non stp letam na wc . Spelka, kmalu si ti na vrsti....
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 19.3.2008 19:15:07
|
|
|
|
monikap
|
Snežinka za pikice v ponedeljek pa dober pridelek. YULIAH ja lulanje je pa pač posledica pitja kaj čemo.To,da te v jajčnikih pika je pa dober znak,da folikli lepo rastejo. Spelka 3.4 bo pa kmalu tukaj in takrat boš videla koliko srčkov bije pod tvojim srčkom. Punce zmojim testom pa nevem,če kaj bo se nekak rjav izcedek nakazuje .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 19.3.2008 19:19:16
|
|
|
|
YULIAH
|
Monika, to še nič ne pomeni....vgnezditev morda!!!! Pošiljam ti
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 19.3.2008 20:12:26
|
|
|
|
snežinka7
|
monikap upam, da se bo dobro izšlo in da ti test jutri pokaže močan . Držim pesti za jutri
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 19.3.2008 21:21:12
|
|
|
|
spelka12
|
monikap držim pesti. snežinka in kako gre špikanje?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.3.2008 8:53:55
|
|
|
|
monikap
|
Punce moja rdečka je prišla žal bo treba v nove boje.Sedaj en mesec spet predaha potem pa še tretji IUI.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.3.2008 9:41:21
|
|
|
|
spelka12
|
neeeeeeeeee monikap . Sem tak nabita s hormoni, da sem se čisto zares zjokala. Upam, da bo pri tebi držalo, v tretje gre rado. Iskreno iz vsega srca mi je žal za tebe. Pa tudi za tvojega dragega, ker verjamem, da mu je tudi zelo hudo.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.3.2008 10:03:23
|
|
|
|
roth
|
pozdravljene,malo prišla po kukukat,da vidim kako ste kaj pa vidim da ste super .Jas pasem si v torek stisnila ovitrelle pa sem v sredo imela občutek da mi bojo jajčniki eksplodirali.me zanima če ima katera iskušnje z temi inekcijami namreč jas jem od 4 dne do 8 dne ciklosa klomifen nato mi dr,reš 12 dne pregleda velikost foliklov in da recept za to inekcijo ovitrelle da si jo dam 13 dan to je vse pa nevem gdaj je najbolje slončkat čeprav jas kar vsak dan zdaj.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.3.2008 14:10:09
|
|
|
|
monikap
|
Spelka hvala sem tokrat kar mirno sprejela vse to.No mogoče bo pa prišlo za mano ali pa sem res vse potlačila globoko vase.Kaj čemo mogoče bo res v tretjo ratalo, če ne pa naju čaka IVF sva bila novembra dana na čakalno listo in mislim,da bom verjetno nekje poleti že prišla na vrsto.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.3.2008 14:39:42
|
|
|
|
Tia-na
|
ovitrelel se mi zdi, da je stop injekcija in naj bi bila akcija cca dan pa pol po stopki akcija. Torej ... pred stopko naj se "sprazni", potem pa post 36 ur in akcija. Tko nekaka pravi sestra na GK. Me pa vedno nasmeje tale njen stavek, da naj se sprazni.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.3.2008 15:22:03
|
|
|
|
roth
|
TIA-NA hvala za odg,nekaj takega bo mnda,jas jo nepričakujem 4.4 pa da vidimo kaj mi bo ta mesec prinesev klomifen ¸+stopka ovitrelle,me pa zanima če je katera dobivala te stop inekcije in kako so učinkovite
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.3.2008 15:28:09
|
|
|
|
YULIAH
|
Monika, ne vem kaj naj rečem... ...tako mi je žal
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.3.2008 19:46:50
|
|
|
|
snežinka7
|
monikap pa ne, da je prišla tečka zelo mi je žal . Upam, da bo tretji IUI res zadnji in da boš zagledala . spelka12 ja špikanje je kar vredu saj mi moj daje inekcije si sama enostavno ne morem.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 20.3.2008 20:39:57
|
|
|
|
spelka12
|
snežinka ti kar k meni prid, sem že genij v temu. Koliko dni in koliko injekcij na dan si pa ve dajete?
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 21.3.2008 8:52:10
|
|
|
|
monikap
|
Punce hvala . Snežinka7 tudi k meni lahko prideš mi sploh ni več problem se piknit. Spelka me pa si dajemo inekcije od drugega dne M pa dokler niso folikli dovolj veliki za stopko,Dajemo si pa eno inekcijo na dan in sicer Gonal. YULIAH stiskam pestke za danes ful ful močno. Tudi za vse ostale puncs navijam in vam želim,da čimprej pridete do svojga zaklada. Tako sedaj pa grem velikonočnega zajca lovit,da mu ušesa na mašno zvežem ker mi ni pikice prinesel .
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 21.3.2008 8:53:56
|
|
|
|
monikap
|
Roth te inekcije sem tudi jaz vedno dobila dva dni pred IUI postopkom so pa zato,da sprožijo O.
|
|
|
|
RE: Javite se vse ki čakate na IUI 21.3.2008 10:15:09
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: monikap Tako sedaj pa grem velikonočnega zajca lovit,da mu ušesa na mašno zvežem ker mi ni pikice prinesel . Pa še po repku ga našeškej za kazen . Aha pol pa to ni tako veliko injekcij. Pri nas si ene 12 dni dajemo samo po 1 injekcijo potem pa od 2 dneva pa do stopke po 2 na dan. Zdaj pa izračunajte, kolk je to injekcij . Jp ogroooomno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
TVEvica22Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?manj kot pol ure (
34%)
več kot pol ure (
21%)
več kot eno uro (
25%)
več kot dve uri (
6%)
kolikor sam hoče (
14%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!