špelin@
|
Joj, kako živčki takole delajo... edinaos, najbolje, da se res odpraviš v porodnišnico na ctg, drugače te bo od skrbi konec. Stiskamo pesti TamaraJ, dobro opravi na pregledu hijenca, za pregled. Dalacina pa žal ne poznam. aurora28, tole s kolesom tvoje mami me je pa krepko razpenilo!!! Banda gnila Pa to ne moreš verjet!!! Kar piham od jeze Ej, če utemeljeno sumiš dotično mularijo, se jim maščuj, ko bo priložnost - zase že vem, da sem na eno maščevanje čakala celih 7 (sedem!!) let, ampak je bilo vredno, ker sem lahko krepko vrnila Lahko počakam, pozabim pa ne - kot mafija Tudi sama podtalno in nevsiljivo raziskujem, od kod praske na strehi mojega avta - trenutno vem več kot sem pred enim tednom Počasi, ampak zihr! Čmrlika, škoda, da te ne bo na srečanje IZVIRNO SPOROČILO: darmar Tudi meni se punči hitro porebudi, če se vležem na hrbet ali na bok tiste strani kjer ponavadi brca. Strašno jo pa pojezi, če si na trebuh kaj naslonim, npr. skodelico kave, čaja ali pa če ati posluša srčka (jo je tud že dobil po ušesu. Joj, moj mali se najbolj ujezi, če na trebuh postavim krožnik (ja, včasih jem v postelji ) - vse skupaj kar poskakuje IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moj ati je policaj, in vedno reče, za vsako stvar je treba pokliucat, nikoli ne veš, poleg tega jim dajemo potuho in prepričanje da so bogovi, ker jih itak nihče ne prijavi!! prijavit je treba, pa čeprav je redko kaj iz tega, vsAJ veš da ne podpiraš njihovih dejanj! Se strinjam s tem kasso: hudo IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Pol je pa verjetno zaslišal mojo zverino, ki je skor živce zgubila in ga je minilo za vse večne čase . za "zverino" darmar, hitro opravi glede avta
|