karamela6
|
Sam res, tale vreme ga res bixa! Kr neki. Dež, megla, nikakvo je vse skup! Sam še sneg se manjka! Še dobr, da mam dnevno na rumen pobarvano, se mi zdi vsaj mal bol sončno! V bistvu si želim lepga vremena tud zato, ker mi tele zimske bunde počas ratujejo premajhne. Ok, eno, ki jo mam bolj za doma, kot ne, bo še za neki časa. Ostalo pa, če se trebuh ne umiri, ne bo več za dolgo. Ko bo malo topleje, si pa itak lahko z odpeto jakno, ne? Se mi zdi, da smo kar utrofle termin, kar se tega tiče. Čedalje manj cunj bo treba met na seb. Drugač pa včer končno pospravla mal stanovanje (priprava na polaganje laminata) in zrihtala balkon. Seveda, v upanju, da ga bova lahko kmalu več koristla, ampak nič ne kaže na to. Pa dnevna je tud naročena, tko da se že veselim, da jo pripeljejo. So rekli, da čez kak teden - brzina, ni kej. Ajaaa, pa zibko sva sestavla. Men je fletkana, bela je, sam zdej ne vem, kaj naj naredim. Malo je les odrgnjen, pa me moti. Najrajši bi vse prebrusila in prebarvala - na oranžno recimo ali kakšno lepo barvo. Moj pa pravi (in malo mu dam prav), da bo pol še slabše, da jo bom sam zaj***** in da bova samo malo z belo barvo popikala praske, pa bo. Verjetno bova res tako naredila, ampak sem se res veselila, da jo bom čist predelala. Al se bom pa spomnla jo s kakšnim lepim blagom oblečt. A ktera ve, kje se kupi nova pregrinjala za zibke - recimo za okrog ograjice in tist na vrh, kjer je strehica (pojma nimam, kako se tem stvarem reče). Pa prej je bil not tak mali jogi, težek ko hudič, ki pa ga ne bom uporabila, ker je star ko zemlja. Bi kupila novega ali pa samo novo peno, ki jo imajo zdaj itak vse nove zibke. Mere bi rabla ful majhne, mislim da cca. 35x85cm, pa nisem nikjer na netu zasledila, ne za vzmetnice, ne za pene. Help, please! Moram jo slikat, pa dat v album. Bom pol kasnej, se mi zdele res ne da. se beremo
|