|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
26.3.2008 21:32:18   
glugluglu
Blacky, tvojo zgodbo sem pa prebrala tu na RR, zadnjič (nekaj dni nazaj) je bila objavljena na prvi strani in sem videla glede na datum poroda in ime. Zelo dobro napisano, me je zelo ganila tvoja zgodba, po tem kar si preživela pa ti želim, da ti bo pri drugem porodu lažje in hitreje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
26.3.2008 21:36:20   
glugluglu
Ja v C&A pa nisem šla, no hvala bom šla jutri ali pa naslednji teden ko bom spet v Lj.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
26.3.2008 21:42:28   
lex
jaz sem OK, vrata so pa tud obešena nazaj. Ampak sem se že videla kako bom padla že spet. Mi je prvo user posted image  uspelo direkt na trebuh priletet ko sva šla iz pokopališča in nisem videla luknje v temi

user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 26.3.2008 21:50:14 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
27.3.2008 3:54:09   
neboglasnica
No, medtem ko vse sladko spite, jaz bedim. Moja malčica se ves čas premetava, stoka, vzdihuje, boli jo... Očitno je res peta bolezen. In ker sem nekoč prebrala, da lahko zaradi tega plod odmre, če jaz zbolim, seveda spet ne spim in se sekiram. grozna sem... Še dobro, da čokolada vsaj malo oblaži te nočne tegobe. Ne morem verejti, da nikoli prej bolna, nič nalezljivega, sedaj ko sem pa noseča, pa kar naprej nekaj: od noric do viroz.... Kot da nam tole bitjece ni namenjeno :(.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
27.3.2008 7:35:28   
lex
Dobro jutro!

Neboglasnica črne misli stran!!!!!!!!!! šššššššššššccccccccccccccc!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poglej, ko sem jaz bila z Alino noseča, je imel Aleks vodene koze, zadnji teden pred PDP pa hud rota virus, pa nikoli nisem pomislila na to, da mi Alina ni namenjena. Ne razmišljaj o tem!!!!!!!!!!!!!!!!! Vsak otrok kdaj zboli, ti zdaj vidiš samo bolezni, ki pa ni nujno, da bodo skočile nate. Pojdita lepo k P in ona ti bo svetovala kako in kaj naprej. Ampak da te ne slišim več tako govoriti, ker črne misli še prej privlačijo bolezni.user posted image ta je zate"!

Za vse ostale pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2355
27.3.2008 7:39:05   
CAC
Jutro!

Kaj pa pravite na to, da tu pri nas v Murski pa sploh nimajo trgovine za nosečnice, tak da boste vedele in je totalna groza, če človek kaj rabi. V Bennetonu imajo nekaj malega, ampak nič kaj pametnega, pa še drago je. Zdaj bi se (baje) naj ena trgovina odprla-no, bomo videli. Rada bi imela kavbojke in zato bom moralaiti v MB. Sem pa zadnjič oblekla kavbojke kar od moža, ki jih je nosil pred 3 leti, ko je mel še 15 kg manj user posted image  mal so ble velike, pa nič zato.

A je kera mogoče kje vidla tisti nosečniški široki raztegljivi pas, ki ga lahko maš npr.gor na hlače? Imajo ga sicer v kataloški prodaji v Ouelle in Neckemann, ampak mi barve ne pridejo v poštev.

Ponoči pa se mi je po 20 letih vlila kri iz nosa, pa preden sem ugotovila, da je kri, sem imela vse rokave in pojšter umazan, pa vse po obrazu. Čudno?! user posted image  A se kateri tud to dogaja? Sem bila totalno presenečena, saj meni že sigurno 20 let ni tekla kri iz nosa. Zanimivo.

Neposredna povezava do sporočila: 2356
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 7:50:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CAC)
  Neposredna povezava do sporočila: 2357
27.3.2008 8:25:39   
lex
flower pol pa kalorije iz njegovga sendviča nate skačejouser posted image

cac n koroškem je isto. imamo nek Ariel, ki je bolj skladišče kot trgovina, niti z vozičkom ne moreš not, pikapolonica inima nosečniških cunj,... ko kaj rabim grem itak kar direkt v MB, sploh ne iščem več tu pri nas

Neposredna povezava do sporočila: 2358
27.3.2008 9:07:15   
glugluglu
cac, nekaj zate - nosečniški pas je na tem linku:

http://www.minisvet.si/pas-nosecnice-c-259_262.php

danes je pa mene na RR nosečniškem koledarju pričakalo tole besedilo:

Dobrodošli v zadnjem trimesečju! Vstopate v obdobje hitrega pridobivanja na teži. Med pridobljeno težo spada teža maternice, plodovnice, povečane količine krvi v telesu, plodu seveda in včasih kakšen gram odvečne maščobe (vaše seveda, ne plodove).

Ja še toliko po teh že pridobljenih +9 ob koncu 26. tedna?user posted image Jaz se tolažim, da je to zaradi zastajanja vode in ker sem bolj zaprta, v normalnih časih imam ful prebavo. Meni se sploh ne zdi, da kaj več jem kot prej, nutello na žlico sem pa tudi že prej jedla pa se nisem kar redila.

neboglasnica, jaz sem imela tudi take misli - vse kar si ti do zdaj kdajkoli povedala, ker se je vse živo dogajalo: 31.12. sem padla na ledu kot sem bila dolga in široka, zložila sem se na hrbet in nikamor ujela, potem sem januarja staknila en virus bruhanja, ki je kar potoval od otrok do mene in je bila tako močan, da me je direktno v posteljo vrgel in mi G ni mogla nič povedat, če kaj vpliva na plod, potem je sosedova dojenčica dobila šesto bolezen, mi smo pa skoz v stiku z njo, aja, pa tista mačka v prtljažniku v 3 mesecu, potem še prenizka posteljica, potem še en UZ za pregled glavice,... Mislim, sem tudi že bila tako na tleh, da so me same take misli spreletavale, ampak to je pač tako, sej se pazimo in to na koncu sploh ni nič tako hudega in verjamem, da bo vse v redu in sploh - otroci so nam namenjeni!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
27.3.2008 9:10:42   
Nasara88
Jaz pa imam eno vprašanje za vse tiste, ki ste že dvakrat rodile. Ali presredek prerežejo obakrat na enaki strani, ali ga drugič vrežejo po drugi strani? Mislim, da nas je kar nekaj takšnih tukaj, ki nas to zanima user posted image

Glede epiduralne v MB pa jaz tudi ne vem, saj sem slišala da jo je možno dobiti samo podnevi. Punce, ki nameravate roditi v MB, kaj bomo z epiduralno? Jaz resno razmišljam o tej obliki poroda.....

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
27.3.2008 9:12:56   
lex
po isti rani, pa meni so ga popraviliuser posted image , ker sem imela prej bolj tak zašito aja pa manj so me urezali kot prvič

< Sporočilo je popravil lex -- 27.3.2008 9:17:07 >

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 9:37:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2362
27.3.2008 9:49:43   
Nasara88
Lex to je p super. Veš tudi jaz sem prvič imela vakuum in sem bile kar precej in nič kaj lepo zašita, pa sem upala da se mogoče da kaj korigirati user posted image Čeprav bi bila še bolj vesela, če sploh ne bi rezali.

Glede epiduralne v MB pa sem slišala, da naj bi bili sedaj že trije anastezisti, vendar je epiduralna možna samo podnevi. Mogoče se motim in nimam pravih informacij.

V materinsko šolo pa jaz tokrat najverjetneje ne bom šla iz dveh razlogov. Prvič, ker sem že enkrat rodila user posted image in drugič, ker ko sem imela popadke sem itak pozabila kako se diha user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2363
27.3.2008 9:54:00   
lex
flower super je, če greš med prvo user posted image  v MŠ, ta drugič e blo pa meni sicer čisto mimo, ker jih je imela ena druga pa ni tolk profi. Drugač bi verjetno šla

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 9:59:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2365
27.3.2008 10:36:05   
netki
jutro

a je mogoče katera gledala včeraj zvečer na kanalu A tisti dokumentarec o družini, kjer sta oba starša slepa in imata šest otrok, pa še jih imata namen delat.....pravta da tud slepi lahko lepo vzgajajo otroke....no v tem primeru sta bili skrbnici starejši sestrici, ki sta opravljali njihovo funkcijo.

ma sej sploh ne bom komentirala...me je tolk ujezil user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2366
27.3.2008 10:44:10   
zabica26
Nisem gledala...sem rajš prebrala Ono, ko je bil intervju z mamico desetih otrok...me je čist navdušla in še fantastično je zgledala na sliki user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
   [Brisano sporočilo]
27.3.2008 10:54:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
27.3.2008 11:04:44   
lex
netki moj je samo dal komentar, da sta prfuk..., pol je pa prešaltal, ker njega ful razjezijo take stveri. Pa še socialno pomoč sta odklonila. Sori ampak takim bi bilo treba otroke vzet pa jajčnike prevezat.

zabica a je imela sedaj dvojici na koncu, stari okoli 10 mesecev?

< Sporočilo je popravil lex -- 27.3.2008 11:05:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 2369
27.3.2008 11:24:15   
glugluglu
Pri nas sedaj spet pada sneg, pa a so rekli, da bo danes do nižin? Pa sej nismo v hribih doma (ok. 500n.m.). Zdaj pa to vreme že malo pretirava.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
27.3.2008 11:44:32   
karamela6
Sam res, tale vreme ga res bixa! Kr neki. Dež, megla, nikakvo je vse skup! Sam še sneg se manjka! user posted image user posted image user posted image
Še dobr, da mam dnevno na rumen pobarvano, se mi zdi vsaj mal bol sončno! user posted image user posted image user posted image V bistvu si želim lepga vremena tud zato, ker mi tele zimske bunde počas ratujejo premajhne. Ok, eno, ki jo mam bolj za doma, kot ne, bo še za neki časa. Ostalo pa, če se trebuh ne umiri, ne bo več za dolgo. Ko bo malo topleje, si pa itak lahko z odpeto jakno, ne? Se mi zdi, da smo kar utrofle termin, kar se tega tiče. Čedalje manj cunj bo treba met na seb.user posted image

Drugač pa včer končno pospravla mal stanovanje (priprava na polaganje laminata) in zrihtala balkon. Seveda, v upanju, da ga bova lahko kmalu več koristla, ampak nič ne kaže na to. Pa dnevna je tud naročena, tko da se že veselim, da jo pripeljejo. So rekli, da čez kak teden - brzina, ni kej. Ajaaa, pa zibko sva sestavla. Men je fletkana, bela je, sam zdej ne vem, kaj naj naredim. Malo je les odrgnjen, pa me moti.user posted image Najrajši bi vse prebrusila in prebarvala - na oranžno recimo ali kakšno lepo barvo. Moj pa pravi (in malo mu dam prav), da bo pol še slabše, da jo bom sam zaj***** in da bova samo malo z belo barvo popikala praske, pa bo. Verjetno bova res tako naredila, ampak sem se res veselila, da jo bom čist predelala. Al se bom pa spomnla jo s kakšnim lepim blagom oblečt. A ktera ve, kje se kupi nova pregrinjala za zibke - recimo za okrog ograjice in tist na vrh, kjer je strehica (pojma nimam, kako se tem stvarem reče). Pa prej je bil not tak mali jogi, težek ko hudič, ki pa ga ne bom uporabila, ker je star ko zemlja. Bi kupila novega ali pa samo novo peno, ki jo imajo zdaj itak vse nove zibke. Mere bi rabla ful majhne, mislim da cca. 35x85cm, pa nisem nikjer na netu zasledila, ne za vzmetnice, ne za pene. Help, please! Moram jo slikat, pa dat v album. Bom pol kasnej, se mi zdele res ne da.

se beremo

Neposredna povezava do sporočila: 2371
27.3.2008 11:46:42   
karamela6
Aja, lex, moj naslednji pregled je 24.4. 

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
27.3.2008 11:50:57   
lex
karamela v baby centru ali pa v A v toysu sem vidla, pa ne je barvaj, ker jo boš res zaj...., pa itak jo boš samo 3 mesece koristila

Neposredna povezava do sporočila: 2373
27.3.2008 11:52:39   
netki
lex...moj pa sploh gledu ni, pol sem mu povedala za kaj se gre in se je skor zjoku....ker so se mu otroc tko smilili.
najbolj me je šokiral prizor ko je malemu vrgel kruh po tleh on pa ga je pobiral in jedel iz tal....pa spal na tleh....hudo

še dober da ne more več donosit, madonca, bo vsaj kakšen revež manj.

Neposredna povezava do sporočila: 2374
27.3.2008 11:52:46   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: lex

netki moj je samo dal komentar, da sta prfuk..., pol je pa prešaltal, ker njega ful razjezijo take stveri. Pa še socialno pomoč sta odklonila. Sori ampak takim bi bilo treba otroke vzet pa jajčnike prevezat.

zabica a je imela sedaj dvojici na koncu, stari okoli 10 mesecev?

nobenih dvojčkov  user posted image
zadnji fantek, star 2 meseca user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?