thumbelina
|
Evo mene. No mooj možek pa že spi, ker mora ob 3.00 v službo v LJ . Včeraj popoldne jim je en ful pomemben server v službi crknu in je cel večer probaval rešit, in še cel dan v službi, so nekaj začasno rešili, ko je prišel ob 16.00 domov, je videl da je spet crknilo... Tako da zdaj bomoral ponoči delat.. Saj njegova služba je super, sam ko pa nekaj crknem, takrat ga ni sploh. No in zdaj je tako. Tud če je doma, je skoz na telefonu, tako da ni nič od njega... KOnčno je padla odločitev da Matevža krstimo (20.4.) tako da bomo kr združili krst še z njegovim rojstnim dnevom (18.4.). Upam da bo zdrav... Hčerko sem peljala k frizerju in na vročo čokolado, je bila potem še cel dan zdivjana. Bolj se trudim z njo, slabša je. Če je pa doma in ne gremonikamor, je sicer malo sitna, ampak se vsaj da z njo. Če gre kam,ko pride domov je čist zdivjana...Kr nekaj... Matevž kr ok, zdaj se premika po sobi kot en črv oziroma, zdaj že lahko rečem, da se premika po BAJTI, ker se je popldne prilpazil iz dnevne v spalnico, ko sem pa pri Jerci sesala po tleh in sem bila bolj temeljita, sem čist pozabila, da ga imam zraven in sem ga krnaenkrat videla pod posteljo, je cvilil, ker ni mogel nazaj ven . NO zjutraj se je hotel pa kr v čist taspodnjo polico, ki je v bistvu čist na tleh, hotel usest, pa ni šlo, ker je not radio, pa je tok časa migal z rito, da je zvočnil zrinil ven in noter parkiral svojo tazadnjo... Zdajle sem imela še ene inštrukcije, sem zaslužila 10€,, sam ni vredno ker ima cel večer potem razsran.... Nč grem mal bluzit pred tv. ajt nočko.
|