BarbaraE
|
Dobro jutro vsem! Moram najprej našega princa pohvalit. Spal je celo noč. Ob 5-ih je šele nekaj zajamral, pa sem mu šla dat dudo in je takoj nazaj zaspal. Jupiiiii. No, dosti pohvale, da ne bo danes ponoči kakšna žurka. Je pa naš korenjak začel delati prve korake. No, saj jih je že ob kavču, steni itd. Včeraj pa sva lepo kar cel hodnik prehodila tako, da sem ga držala za eno rokico. No, itak je šlo bolj tako - cik cak varianta, ampak začetek pa je. Aja, pa ful trenira samostojno stanje. Je tako smešen, ko stoji, kajti noge postavi kar precej na široko. Ena je spraševala, kako hitro preide s plazenja do hoje. Ja, kmalu po plazenju, se je začel dvigovat ob kavču, potem se je začelo, da je hodil ob kavču, kot pa se spomnim od ta starejše, je naslednja faza samostojna hoja (no, ob pomoči rok). Koliko časa med fazami mine, je pa odvisno od poguma otroka. Za v seznam: Ob rojstvu je imel Nejc 3230g in 51 cm, ob 9. mesecu pa 9300 g in 74 cm. No, kar se cm tiče nisem 100%, ker sem v službi in ne morem it preverit v knjigico, spomin mi pa še kar nagaja. A ima še katera to "nosečniško" pozabljivost?? Pri ta starejši mi je pozabljivost nagajala najbolj med nosečnostjo, pri Nejcu pa med nosečnostjo in še sedaj, ko bo že eno leto od poroda. Se včasih hecam, da bom začela jemati bilobil. Mogoče je pa le krivo to, da imam sedaj več obveznosti, kot sem jih imela prej in se morajo moji možgančki še na to navadit. Lep dan vam želim. Zunaj je krasen sonček, temperature so pa malo manj krasne za ta letni čas.
|